Dr. Adrian Cacovean: Parlamentarii criminali, care au traficat țara, îndrăznesc să-i facă teroriști pe cei ce protestează împotriva legii care liberalizează răpirile de copii

De Dr. Adrian Cacovean  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Parlamentarii criminali, care au traficat țara, independența și suveranitatea României din 1989 încoace, cetățenii ei prin alungarea lor, au făcut trafic cu tratamente și imunizări experimentale, apoi au traficat arme către Ucraina, acum îndrăznesc să-i facă teroriști pe cei ce protestează împotriva legii care liberalizează răpirile de copii, probabil învățați de președintele care nu este străin de înstrăinarea copiilor de tip răpire de copii.
 
Protestele sunt binevenite doar când apără multinaționalele infractoare cum a fost cu ocazia protestelor globaliștilor deghizați în patrioți atunci când cu OUG 13, care spuneau că atacă infracțiunile comise de Dragnea, disimulând că ei au scos lumea în stradă pentru a bloca impozitarea multinaționalelor pe care o voia Dragnea.
 
Când protestează păgubiții, victimele agresiunilor și abuzurilor legislative parlamentare, atunci protestatarii sunt teroriști, putiniști, proruși, legionari, naziști, naționaliști extremiști! Ești terorist și când pui naționalele la plată de dări către statul pe care-l căpușează!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Radu Comsuta 11.05.2023 09:52
    Ha!, Batăi-ar Dumnezeu peste gură pe toți pereții ăștia văruiți că n-au frică de Dumnezeu. Au uitat că orice stăpânire este de la Dumnezeu atunci când împlinești într-un fel cu voia lui Dumnezeu și te încadrezi în planurile voii Sale. Dar atunci când îți trădezi vocația, te lupți împotriva lui Dumnezeu prin încălcarea gravă a poruncilor Sale, prin terfelirea Chipului lui Hristos și nesocotirea creației Sale, atunci să te aștepți să fi aspru pedepsit, să pierzi rânduiala care ți s-a dat și care va fi dată altora mai vrednici. Tot așa cum Iuda Iscarioteanul a căzut din treapta de ucenic apostol a lui Hristos, iar locul său l-a luat Matia.
  • Rusi 12.05.2023 17:20
    .Toti parlamentarii criminali, care au traficat țara, independența și suveranitatea României incepand din 1989 trebuie judecati si condamnati. Deci daca esti patriot ei te numesc terorist
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO