Dr. Adrian Cacovean: Lămpașe nu v-ați gândit să cumpărați pentru școli, dar pentru noi doze de vaccin și tone de măști vă sticlesc ochii!

De Dr. Adrian Cacovean  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


E friguț? A început să plouă? Trâmbița încălzirii globale a tăcut subit? Începe fanfara pandemică să sune din nou? Iar măști, iar izolare, iar restricții, iar obligativități, iar distanțări de rude, familie și chiar de sine însuți?

Se simt frezoanele măsurilor contra pandemiilor, dușmanilor invizibili, noilor dușmani ai societății adevărul, religia, dreptatea, munca, iubirea de țară, familie, normalitatea, legea, constituțiile, tratatele internaționale, poporul, țara?

Cât de imbecili ne cred ăștia, să ne vândă vara și vremea frumoasă ca încălzire globală și să ne culpabilizeze din asta și noi să punem botul că suntem vinovați de existența verii și să credem că ar trebui să fim pedepsiți prin introducerea creditelor de carbon?

Acum a venit toamna și răcelile plus cufurelile de toamnă, plus patologia de reîntoarcere în colectivitate a copiilor, cu tensiunile aferente, certurile de teritoriu inerente mediului cu aglomerări de persoane între care nu s-au stabilit ierarhiile, au elevi și studenții emoții, dar și părinții și profesorii tensiunile lor.

Iar apar rezultatele acestor conflicte, iar se ulcerează mucoasa căilor respiratorii și iar încep tracurile de școală, mediu instabil, comunitate fluctuantă, cu reguli mișcătoare, cu imixtiuni brutale prin măsurile pandemice, care taxează situația, răceala comună, o amplifică prin gravitatea introducerii bățului adânc în nas și frica ca nu cumva să iasă pozitiv covid testul, frica de spitalizare, de masca de oxigen, de intubare și moarte.

Diagnosticul covid este unul foarte grav, mai rău decât cel de cancer, starea de vaccinat nu te salvează, starea de procuror, milițian, medic, ministru, nimic nu te scutește de izolarea care urmează unei eventuale internări, nici de sacul de plastic și înmormântarea pe fast forward.

Acum toamna vin taxele pe mizeriile oamenilor, ale școlii care nu elimină bullying-ul, nici tratamentul diferențiat față de copii, nici problemele profesorilor.

În noul an avem încă o problemă, perturbarea produsă de profesorul de educație homosexuală, transgenderul care va culpabiliza orice copil care iubește pe mama și tatăl lui, care va fi aspru mustrat că le zice mamă și tată și nu părintele 1 și 2, plus profesorul de Holocaust care va culpabiliza copii români pentru ce au făcut alții și va elogia torționarii bolșevici de tip Ana Pauker, care trebuie reabilitată, la fel ca Iuda vânzătorul Lui Iisus și Barabas și Caiafa și Irod, care nu trebuie judecați ci slăviți și victimele lor din închisorile comuniste trebuie din nou uciși, defăimați.

Va fi un an școlar cu mari tensiuni!

V-ați gândit măi netrebnicilor care ați vândut pe nimic petrolul țării, gazul țării, curentul electric, pădurile, să cumpărați lămpașe pentru copiii care intră în noul an școlar?

Vouă la măști pentru copii vă sticlește afacerea și la vaccinări și doze și bustere noi vi s-a oprit ochiul din rotația pandemică?

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

25 de ani de la bombardarea Iugoslaviei

Bombardamentele NATO în cifre

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • aspenter2002 03.09.2022 18:51
    Poate mai bine investeau acești bani in toalete igienice pentru școlile din România și atunci 'covid'-ul s-ar fi răspândit mai puțin.
  • Orizont 03.09.2022 19:12
    E vremea lor , a diavolilor din umbra , a securistilor si a parazitilor politici .. Cosmosul i-a lasat prada nebuniei, demenței , iar reflexul este sa-si omoare gazda.. Atata vor : sa mai poata suge viata din cat mai multe victime inca un an , inca o luna, inca o saptamana , inca o zi , inca o ora , inca un minut , pana in ultima secunda !
  • ioansperling 04.09.2022 15:14
    E un calcul simplu: un lampas rezolva doar problema cu lumina, "vaccinul" rezolva toate problemele românilor, ale lumii!
Ultima oră

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”

13:25

Dependența de Jocurile Online face ravagii în rândul trupelor ucrainene

13:00

Strategii malefice de escaladare a conflictului

12:41

Ion Cristoiu: Presa română știe ce se petrece la Kremlin, dar habar n-are ce se petrece la CCR cu Ordonanța de urgență privind comasarea alegerilor

11:40

OMS urgentează țările să semneze Tratatul pandemic: ”O nouă amenințare pandemică va apărea - și nu există nicio scuză pentru a nu fi pregătiți”

11:26

Cel mai recent sondaj arată că AUR ar lua cele mai multe voturi de la tinerii între 18-35 de ani „dacă alegerile au loc duminica viitoare”

10:45

Când nu ai succes pe câmpul de luptă, treci la asasinate. Șeful SBU afirmă că Ucraina duce o campanie secretă de asasinare a celor care colaborează cu Rusia

10:28

Macron nu-i mai poate ține în frâu pe migranți. Bătaie pe aeroportul Charles de Gaulle - VIDEO

09:17

Celebrul streamer ”Ninja”, cu peste 24 de milioane de abonați pe Youtube și 19 milioane pe Twitch, a fost diagnosticat cu cancer

08:45

Putin dezamăgește ”analiștii militari”, afirmând că Rusia NU va ataca niciodată o țară NATO: ”Este un nonsens total”

08:26

Bloomberg: Macron i-a înfuriat pe americani cu declarațiile despre trimiterea de trupe în Ucraina

23:23

Arhim. Mihail Daniliuc: 27 martie 1918, Basarabia acasă

23:10

Mircea Platon la “Pe Drept Cuvânt”: Suntem victimele unui sistem programat să producă incompetență - VIDEO

22:30

Eminescu, Nichita, Vieru, Basarabia și Țara

21:28

Concurs de produse tradiționale - valorificarea producțiilor agroalimentare obținute în fermele de mărime medie și mică