Dr. Adrian Cacovean: Lămpașe nu v-ați gândit să cumpărați pentru școli, dar pentru noi doze de vaccin și tone de măști vă sticlesc ochii!

De Dr. Adrian Cacovean  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


E friguț? A început să plouă? Trâmbița încălzirii globale a tăcut subit? Începe fanfara pandemică să sune din nou? Iar măști, iar izolare, iar restricții, iar obligativități, iar distanțări de rude, familie și chiar de sine însuți?

Se simt frezoanele măsurilor contra pandemiilor, dușmanilor invizibili, noilor dușmani ai societății adevărul, religia, dreptatea, munca, iubirea de țară, familie, normalitatea, legea, constituțiile, tratatele internaționale, poporul, țara?

Cât de imbecili ne cred ăștia, să ne vândă vara și vremea frumoasă ca încălzire globală și să ne culpabilizeze din asta și noi să punem botul că suntem vinovați de existența verii și să credem că ar trebui să fim pedepsiți prin introducerea creditelor de carbon?

Acum a venit toamna și răcelile plus cufurelile de toamnă, plus patologia de reîntoarcere în colectivitate a copiilor, cu tensiunile aferente, certurile de teritoriu inerente mediului cu aglomerări de persoane între care nu s-au stabilit ierarhiile, au elevi și studenții emoții, dar și părinții și profesorii tensiunile lor.

Iar apar rezultatele acestor conflicte, iar se ulcerează mucoasa căilor respiratorii și iar încep tracurile de școală, mediu instabil, comunitate fluctuantă, cu reguli mișcătoare, cu imixtiuni brutale prin măsurile pandemice, care taxează situația, răceala comună, o amplifică prin gravitatea introducerii bățului adânc în nas și frica ca nu cumva să iasă pozitiv covid testul, frica de spitalizare, de masca de oxigen, de intubare și moarte.

Diagnosticul covid este unul foarte grav, mai rău decât cel de cancer, starea de vaccinat nu te salvează, starea de procuror, milițian, medic, ministru, nimic nu te scutește de izolarea care urmează unei eventuale internări, nici de sacul de plastic și înmormântarea pe fast forward.

Acum toamna vin taxele pe mizeriile oamenilor, ale școlii care nu elimină bullying-ul, nici tratamentul diferențiat față de copii, nici problemele profesorilor.

În noul an avem încă o problemă, perturbarea produsă de profesorul de educație homosexuală, transgenderul care va culpabiliza orice copil care iubește pe mama și tatăl lui, care va fi aspru mustrat că le zice mamă și tată și nu părintele 1 și 2, plus profesorul de Holocaust care va culpabiliza copii români pentru ce au făcut alții și va elogia torționarii bolșevici de tip Ana Pauker, care trebuie reabilitată, la fel ca Iuda vânzătorul Lui Iisus și Barabas și Caiafa și Irod, care nu trebuie judecați ci slăviți și victimele lor din închisorile comuniste trebuie din nou uciși, defăimați.

Va fi un an școlar cu mari tensiuni!

V-ați gândit măi netrebnicilor care ați vândut pe nimic petrolul țării, gazul țării, curentul electric, pădurile, să cumpărați lămpașe pentru copiii care intră în noul an școlar?

Vouă la măști pentru copii vă sticlește afacerea și la vaccinări și doze și bustere noi vi s-a oprit ochiul din rotația pandemică?

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • aspenter2002 03.09.2022 18:51
    Poate mai bine investeau acești bani in toalete igienice pentru școlile din România și atunci 'covid'-ul s-ar fi răspândit mai puțin.
  • Orizont 03.09.2022 19:12
    E vremea lor , a diavolilor din umbra , a securistilor si a parazitilor politici .. Cosmosul i-a lasat prada nebuniei, demenței , iar reflexul este sa-si omoare gazda.. Atata vor : sa mai poata suge viata din cat mai multe victime inca un an , inca o luna, inca o saptamana , inca o zi , inca o ora , inca un minut , pana in ultima secunda !
  • ioansperling 04.09.2022 15:14
    E un calcul simplu: un lampas rezolva doar problema cu lumina, "vaccinul" rezolva toate problemele românilor, ale lumii!
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO