Dr. Adrian Cacovean: IMUNOPSIHOZA

De Dr. Adrian Cacovean  /  

Sursă Ilustrație: Dr. Robert Malone / rwmalonemd.substack.com

Sursă Ilustrație: Dr. Robert Malone / rwmalonemd.substack.com

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Este clar, vaccinurile anticovid ne-au salvat de covid.

Având în vedere faptul că nimic nu poate fi de la vaccinul eficient și sigur, singura explicație extrem de logică este sindromul long covid, care a pălit mai mult oamenii după ce s-au vaccinat în urma contactării bolii anterioare vaccinului ulterior infectării nevindecate și prin urmare vaccinul trebuia oricum făcut repetat și cu forța, altfel nu obțineam ieșirea din pandemie prin depășirea procentului imunizant de turmă care a rumegat iarba certificatului verde de rumegător pe pajiștile Faizăr.

Dacă Putin și Zelenskii își vaccinează de covid soldații, înseamnă că în războiul din Ucraina se moare de la sindromul long covid, nicidecum de la covid, nici de la vaccin, ci de la long covid! Acum nu mai avem epidemie de covid, nici de efecte adverse, se moare subit de la entitatea nouă denumită longcovid!

Noroc cu încălzirea globală și slava Ucrainei, că altfel nu mai pupam Qatarul acum și eram la valul al 9-lea iar Faizăr în al nouălea cer!

Cu toate acestea, unii merg înainte cu certificatele verzi ca dolarul, fără să înțeleagă că pandalia s-a terminat, ei vor vaccinare m-ARN înainte, pe toate liniile!

Nu există nici o arestare în masă a derbedeilor care ne terorizează cu pandalia, înțeparea, frigul, foamea, băgatul de gândaci pe gură, desproprietărirea, distrugerea familiei, credinței și a societății întregi, care să oprească adevărații nenorociți care trag sforile distrugerii lumii! 

*

Metempsihoză: „credința în transmigrația sufletelor individuale, care străbat, în vederea purificării, un lung ciclu de reincarnări succesive în animale, plante și oameni”. (DEX)

Imunopsihoză: credința în imunizarea individuală ca izvor al imunității de turmă prin participarea ca cobai la experimente de manipulare genetică obligatorii, pe proprie semnătură!

- Alo, școala de dansuri, metempsihoză și imunizări colective?

- De metempsihoză și imunizare mai puțin, doar de psihoză și morți subite!

PS: Nu mai este nici metempsihoza ce a fost odată, de transmigrație a sufletelor. Acum a devenit metempsihoză sexuală, de strămutare a sexului, adică o dete-n psihoză.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • mihaipopescu 27.11.2022 19:26
    "Nu există nici o arestare în masă a derbedeilor care ne terorizează cu pandalia, înțeparea, frigul, foamea, băgatul de gândaci pe gură, desproprietărirea, distrugerea familiei, credinței și a societății întregi, care să oprească adevărații nenorociți care trag sforile distrugerii lumii! "

    oamenii din est si sud merg in vest si vad in centrele oraselor Biserici mari si frumoase, construite intre anii 1204(dupa caderea Constantinopolului, cand vestul a furat tehnologia de constructie din est) si pana prin 1600.

    Ei isi inchipuie ca intre 1200-1600 omul vestic a trait in lux, ce biserici frumoase. Deci erau bogati si frumosi si veseli de atata bunatate.
    dar in vest intre 1200 pana la 1600 oamenii erau 90% sclavi si nu aveau voie sa depaseasca granitele proprietarului lor, nu aveau voie sa invete nici o meserie, nu aveau voie sa invete sa scrie si sa citeasca, nu aveau voie sa se casatoreasca doar cu acordul sefului si dupa o plata, erau in mod regulat cautati de inchisitie si pusi la casne si omorati doar de dragul de ai speria pe ceilalti.

    In Orase barbatii erau numai niste muncitori neplatiti, care nu se puteau casatori. Doar 30% din barbatii liberi in orase isi intemeiau o familie, deci aveau o camere unde sa traiasca cu familia lor.

    1% din populatia vestului erau bogatii si preotii mari, acestia aveau libertatea de miscare. traiau ca in paradis.

    cam in aceasta directie mergen noi cu totii.
Ultima oră

09:39

Ion Cristoiu: Coaliția vede în alegerile pe București o demonstrație a unității sale

09:24

Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat planul roșu

09:14

Iulian Capsali: PRIMUL candidat cert la președinție este Răzvan Constantinescu, care și-a făcut publică intenția în emisiunea doamnei Anca Alexandrescu

08:42

Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, condamnat la 25 de ani de închisoare

08:20

Alertă în Brăila! O dronă militară s-a prăbușit la 15 km de oraș: ”Scotea un sunet ciudat, puternic” - VIDEO

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional

21:50

A apărut revista „Familia Ortodoxă”, numărul din aprilie - Tema numărului: De ce suntem dezbinați? - FOTO

20:57

Internetul Corpurilor “va duce la dezvoltarea Internetului Creierelor” până în 2050 – studiu RAND Corporation, organizație strâns legată de Comisia Trilaterală – Apariția trans-omului: tehnologiile de augmentare umană

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”