Dr. Adrian Cacovean: IMUNOPSIHOZA

De Dr. Adrian Cacovean  /  

Sursă Ilustrație: Dr. Robert Malone / rwmalonemd.substack.com

Sursă Ilustrație: Dr. Robert Malone / rwmalonemd.substack.com

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Este clar, vaccinurile anticovid ne-au salvat de covid.

Având în vedere faptul că nimic nu poate fi de la vaccinul eficient și sigur, singura explicație extrem de logică este sindromul long covid, care a pălit mai mult oamenii după ce s-au vaccinat în urma contactării bolii anterioare vaccinului ulterior infectării nevindecate și prin urmare vaccinul trebuia oricum făcut repetat și cu forța, altfel nu obțineam ieșirea din pandemie prin depășirea procentului imunizant de turmă care a rumegat iarba certificatului verde de rumegător pe pajiștile Faizăr.

Dacă Putin și Zelenskii își vaccinează de covid soldații, înseamnă că în războiul din Ucraina se moare de la sindromul long covid, nicidecum de la covid, nici de la vaccin, ci de la long covid! Acum nu mai avem epidemie de covid, nici de efecte adverse, se moare subit de la entitatea nouă denumită longcovid!

Noroc cu încălzirea globală și slava Ucrainei, că altfel nu mai pupam Qatarul acum și eram la valul al 9-lea iar Faizăr în al nouălea cer!

Cu toate acestea, unii merg înainte cu certificatele verzi ca dolarul, fără să înțeleagă că pandalia s-a terminat, ei vor vaccinare m-ARN înainte, pe toate liniile!

Nu există nici o arestare în masă a derbedeilor care ne terorizează cu pandalia, înțeparea, frigul, foamea, băgatul de gândaci pe gură, desproprietărirea, distrugerea familiei, credinței și a societății întregi, care să oprească adevărații nenorociți care trag sforile distrugerii lumii! 

*

Metempsihoză: „credința în transmigrația sufletelor individuale, care străbat, în vederea purificării, un lung ciclu de reincarnări succesive în animale, plante și oameni”. (DEX)

Imunopsihoză: credința în imunizarea individuală ca izvor al imunității de turmă prin participarea ca cobai la experimente de manipulare genetică obligatorii, pe proprie semnătură!

- Alo, școala de dansuri, metempsihoză și imunizări colective?

- De metempsihoză și imunizare mai puțin, doar de psihoză și morți subite!

PS: Nu mai este nici metempsihoza ce a fost odată, de transmigrație a sufletelor. Acum a devenit metempsihoză sexuală, de strămutare a sexului, adică o dete-n psihoză.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
 • mihaipopescu 27.11.2022 19:26
  "Nu există nici o arestare în masă a derbedeilor care ne terorizează cu pandalia, înțeparea, frigul, foamea, băgatul de gândaci pe gură, desproprietărirea, distrugerea familiei, credinței și a societății întregi, care să oprească adevărații nenorociți care trag sforile distrugerii lumii! "

  oamenii din est si sud merg in vest si vad in centrele oraselor Biserici mari si frumoase, construite intre anii 1204(dupa caderea Constantinopolului, cand vestul a furat tehnologia de constructie din est) si pana prin 1600.

  Ei isi inchipuie ca intre 1200-1600 omul vestic a trait in lux, ce biserici frumoase. Deci erau bogati si frumosi si veseli de atata bunatate.
  dar in vest intre 1200 pana la 1600 oamenii erau 90% sclavi si nu aveau voie sa depaseasca granitele proprietarului lor, nu aveau voie sa invete nici o meserie, nu aveau voie sa invete sa scrie si sa citeasca, nu aveau voie sa se casatoreasca doar cu acordul sefului si dupa o plata, erau in mod regulat cautati de inchisitie si pusi la casne si omorati doar de dragul de ai speria pe ceilalti.

  In Orase barbatii erau numai niste muncitori neplatiti, care nu se puteau casatori. Doar 30% din barbatii liberi in orase isi intemeiau o familie, deci aveau o camere unde sa traiasca cu familia lor.

  1% din populatia vestului erau bogatii si preotii mari, acestia aveau libertatea de miscare. traiau ca in paradis.

  cam in aceasta directie mergen noi cu totii.
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO