Dr. Adrian Cacovean: Eram stagiar la Sibiu, în anul 1993, în farmacia homeopată din Piața Mică. A intrat un client care căuta medicamente clasice prescrise de la județean. În loc de rețeta scumpă, i-am dat remedii homeopate

De Dr. Adrian Cacovean  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Eram stagiar la Sibiu, în anul 1993. În farmacia homeopată din Piața Mică unde eram să cumpăr un remediu a intrat un client care căuta medicamente clasice prescrise de la județean. Avea ciroză, pietre la fiere, hipertensiune, infecție urinară, adenom prostată, hipertensiune, insuficiență cardiacă cu edeme refractare, gută, diabet, insuficiență renală, astea mi le amintesc. Aveam salariu de stagiar 75 mii lei vechi și rețeta omului costa tot atât.

Când a aflat prețul a renunțat la tratament, era programat la operația de fiere, la alte investigații, omul era resemnat și dădea să plece din farmacie. Mi s-a făcut milă de el, m-am întristat de situația lui și atunci mi-am zis măcar să-i dau remedii homeopate, să nu ajungă acasă omul fără tratament! Omul a acceptat după ce l-am interogat o vreme să ia remedii homeopate până face rost de bani pentru rețetă. Interogatoriul a constat în aflarea simptomelor, istoricului și evoluției bolilor lui. A plecat omul cu remedii homeopate care au costat în loc de 75 mii lei doar 500 lei. Vorbim de banii vechi. Câteva seri m-am gândit dacă am făcut bine ce am făcut, omul era la țară, nu aveam mobile pe vremea aceea, nici telefon fix. După vreo săptămână am uitat de el.

Peste vreo mai mult de jumătate de an aflu că mă caută de câteva zile la UPU un pacient. La un moment dat când plecam spre casă cineva mă abordează, eu stagiar fiind! Omul alergase după mine când m-a văzut de la depărtare. Nu am știut ce vrea, alerga într-un suflet spre mine. Am stat, ce era să fac și omul începe: că l-am consultat în farmacia homeopată în ziua de, tot nu-l recunosc, apoi îmi spune că nu a avut bani de rețetă și-mi cade fisa. Atunci m-am îngrijorat, să nu fi pățit ceva omul că nu a urmat tratamentul clasic din lipsă de bani.

Și omul începe să-mi spună cu lacrimi în ochi că a urmat tratamentul homeopat dat atunci în farmacie și a făcut după 3 luni rost de bani de rețetă și operație și a mers la spital să reînnoiască rețeta pierdută și la spital a fost din nou consultat și aceiași medici i-au spus că nu are pietre la fiere, nici tensiune arterială, nici ciroză, nici diabet, nici gută, nici adenom, nici insuficiență renală și că el mă caută de câteva luni să-mi spună mulțumesc frumos și că a dat foarte greu de mine!

Sunt la fel de emoționat acum ca atunci când am aflat asta și dacă nu ar fi adevărat nu aș povesti, numai că nu eu am făcut acestea, ci numai Dumnezeu, prin niște mailuri cu instrucțiuni homeopate spre gene puse la îndemâna unui medic mărunt, stagiar, cum sunt și acum în tainele vindecării!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Înmormântarea Părintele nostru Justin Pârvu

Primul film documentar despre Mihai Eminescu

Mihai Eminescu - Marturie despre mine însumi

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • Pseudonimm 18.01.2023 10:30
  Mulțumesc lui Dumnezeu că există homeopatia !
  Aproape orice Pb o poate rezolva și fără efecte secundare -conditia e sa mergi și la un medic bun ,desigur.
  Ce chimicale,ce sinteza .....!
  Și acționează si sinergic! Te trezești că te tratezi de una și ți rezolva și alte Pb...
  SUPER!!! Păcat că nu au încredere oamenii ,mare păcat -de banii lor și de sănătatea lor...
 • Tic 18.01.2023 12:25
  Subscriu. In aceeași lista medicina noastră populara uitata, Ayurveda, med tradițională chineză, rugăciunile, meditatia(practicata de ai noștrii înaintași stand pe câmp, pe munte, pe marginea unei ape cu animalele la pășune, nu în porcăriile de orașe betonate fără orizont).
  Citeam pe site uncutnews.ch ca medicina moderna este a treia cauză de deces la nivel mondial, după bolile coronariene și cancer(tot de modernitate cauzate).
  Decuplarea de la secta chimică a industriei medicamentelor. Medicii, cu puține excepții, sunt atât de îndoctrinați de superioritatea farmaceuticelor.
 • Ducutu 18.01.2023 12:19
  Eu consider că un medic homeopat BUN are șanse mult mai mari sa trateze bine și ieftin un pacient în comparație cu un medic alopat BUN.
  Explicația este simplă: aproape toți medicii alopați nu recomandă homeopatice, în timp ce toți medicii homeopați tratează pacienții și cu medicamente alopate acolo unde se impune.
  Sănătate multă!
 • Patriot Roman 18.01.2023 13:49
  Homeopatia a fost medicina care de mii de ani a tratat,vindecat oamenii planetei Terra.Dar prin 1880 si cv. a inceput sa fie nefinantata si inlocuita cu medicina actuala .Medicina actuala cu medicatie de sinteza are finantare de prin anii 1880 de la firme si fundatii rockfeller in state, finantari generoase-cumparau medicii mituindu-i cu sume mari ca sa nu mai practice homeopatia ,inclusiv in ziarele si radioul vremii faceau reclama la medicina lor cu medic.de sinteza.Cam asta e istoria simpla a homeopatiei.Citesc la saccsiv blog ortodox cum niste unii de scriu pe blog considera fara a avea cunostinte medicale deloc- ca fiind cv dracesc!! Parerea mea este ca daca prostia ar durea s-ar auzii numa urlete ca-n jungla , preerie,savana..
 • Trandafirul Galben 18.01.2023 18:38
  Va multumim pentru aceasta relatare emotionanta.
  Nu vreau sa sar calul dar pare ca ati fost mai eficient ca specialist homeopat atunci decat sunteti azi ca medic.
  Azi probabil tratati bolile pe rand cu specialisti diferiti, atunci ati rezolvat totul de unul singur cu un pumn de remedii.
  A fost soarta, a fost sansa dar oricum e un motiv in plus de reflectie daca fundamentele in medicina actuala sunt axate intai pe sanatate sau pe profit.

  Va multumim pentru pozitia dvs publica in timpul pandemiei!
 1. Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

 2. Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

 3. O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

 4. 16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

 5. A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

 6. 135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat

 7. Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

 8. Mama tuturor Teoriilor Conspirației validată de "Știință": "EI sunt printre NOI" – Între Mântuitorul Cosmic și Putiniștii Galactici

 9. Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

 10. 30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

Ultima oră

01:10

16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

00:30

16 iunie: Sfântul Ierarh Martir Neofit Cretanul, Mitropolitul Țării Românești; Sf. Ier. Tihon, Episcopul Amatundei; Sf. Sfințit Mc. Marcu, Episcopul Apoloniadei

23:45

Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

23:28

Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

23:10

Pr. Ioan Istrati: Despre Eminescu nu poți gândi decât în două cu lacrimi

22:35

O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

22:00

ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNUL ABSOLUT: MIHAI EMINESCU - MĂRTURIE DESPRE MINE ÎNSUMI. Mărturisesc: Vladimir Beliș, Dimitrie Vatamaniuc, Ion Filipciuc, Theodor Codreanu, Nae Georgescu, Ilie Bădescu, Mihai Ungheanu, PF Patriarh Teoctist

21:30

O zi întreagă de manifestări omagiale pentru Eminescu în Arhiepiscopia Tomisului - VIDEO

21:00

OPERA POLITICĂ a Românului Absolut, disponibilă tuturor online într-un portal unic: Mihai-Eminescu.Ro. Academia Română și NeamUnit oferă și aplicația gratuită Mihai Eminescu - Întreaga Operă

20:20

Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

19:45

George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

19:19

Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

18:00

30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

17:00

Prof. Ilie Bădescu: 15-16 Iunie – Ziua nașterii în Cer a Dreptului Eminescu. ”De din vale de Rovine/ Grăim, Doamnă, către Tine…”

16:00

Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal