Dr. Adrian Cacovean: După crima pandemică, în Ucraina are loc o epurare etnică a românilor, polonezilor și maghiarilor. Ce mai urmează? Nu v-a spus nimeni despre efectele adverse de după bomba atomică?

De Dr. Adrian Cacovean  /  

Ilustrație: survivallife.com

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Când crimele nu sunt recunoscute oficial și cauza lor este minciuna oficială pandemică care a condus la măsuri criminale, pandemice, justificate mincinos, apoi toate minciunile trebuie acoperite cumva: prin război (este în curs de desfășurare în Ucraina și cu iminență de extindere în toată lumea și trecere la jucării de război mai distrugătoare), prin criză climatică cuplată cu cea energetică, alimentară, economică, supravegherea digitală mai eficientă prin inteligența artificială, blocarea prin cenzură a circulației adevărului și alternativelor de opinie, suprimarea oricărei soluții și dictatură totală.

Fără hrană spirituală corespunzătoare (ortodoxia), fără adevăr (suprimat brutal), fără libertate (suprimată total), fără mâncare bună (ne dau E-uri, codex alimentarius, plante modificate genetic, fără valoare nutritivă, chitină din insecte și alte mizerii nedigerabile), participări obligatorii sau forțate sub amenințarea concedierii sau privării de libertate și cu consimțământ viciat la experimente de manipulare genetică criminale și tratamente așa zis antivirale experimentale toxice ca gazul de la Auschwitz, otrăviri prin apă, chemtrails și tot ce poluează mediul în care trăim, speriat continuu prin stare de război, urgență, alertă, restricții, măști, blocarea accesului la serviciile de sănătate, iată motivele principale care suc la mortalitatea în exces din zilele noastre și principala preocupare a idioților utili care ne conduc.

Idioți utili celor cărora le execută planul, se manifestă frenetic fără să știe că și ei vor fi reduși la maximum și înlocuiți cu Inteligența artificială!

 

Dacă vrei să vezi pe ce consumă Ciucă și sasul banii tăi te uiți la efectul taxării tale și ce efect produce statul român din impozitele și taxele bir puse pe noi, model similar în toată lumea! Porcăria de acum din Ucraina numai război nu este.

Putin joacă alba-neagra la masă cu Biden!

Toată lumea plătește pentru această alba-neagra mizerabilă, suntem toată lumea plătitori la acest spectacol de doi bani.

Ne-au prostit cu pandemia, acum cu slava Ucrainii și operațiunile criminale de acolo, un război fals, cu victime adevărate, morții de acolo, în principal cetățeni ucraineni trimiși la moarte de trupele naziste criminale ucrainene, români, polonezi, maghiari (la fel cum fac și rușii cu cei trimiși în prima linie, culeși dintre minoritari) - o adevărată epurare etnică.

Un circ adevărat, cu morți adevărați, cum au fost cei din pandemie, omorâți pentru veridicitatea minciunii!

Au avut nevoie de cazuri, în pandemie și Ucraina! Au nevoie de morți ca să certifice minciuna!

 

 

O minciună oficială se acoperă prin alte 10 oficiale. O minciună oficială are în spatele ei o gardă de fact chekeri mercenari, care toacă mărunt prin fărădelege încercările de a o demonta ale societății civile. Fact chekerii folosesc pentru a strivi și bloca adevărul platformele de tip tarla bolșevică Facebook, motoarele de căutare Google, Twitter etc. și iau ca reper halucinațiile unora pe care le etichetează ca surse independente, iar încercările de a posta adevărul drept atacuri la binele comun și postările care expun adevărul drept fake news iar pe cei ce expun adevărul conspiraționiști!

Asistăm acum la un delir sistematizat de persecuție al dictatorilor noii ordini și slugilor lor, idioții de serviciu, întrerupt de decese subite din rândurile lor, încă strânse să mai înțepe pe câte un fraier, încă dornice de experimente pe om, de internări pentru intubări și sedări. Ne paște tratamentul cu hidrogen, protoni, electroni, uraniu și ce or mai pune ăștia în bombele de azi! 

Nu cred că merită să cădem și să persistăm după credulitatea noastră cu virusul care sare doi metri și numai dacă ne facem cobai scăpăm, pentru ca acum să insistăm cu slava Ucrainei.

După vaccin ne-am ales cu coincidențe fără număr, cu subitul de la superbul, apoi după slava Ukrainii vin alte coincidențe, mai nasoale, vine boala de iradiere, pastila de iod pentru cine mai are gură, plecarea spre lună ca umbră și alte efecte neplăcute!

Nu v-a spus nimeni despre efectele „adverse” neplăcute de după bomba atomică?

Băi Iohannis, băi Ciucă, lăsați jocul cu focul!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Doamna Aspazia Oțel Petrescu, despre Sfântul Ardealului, Părintele Arsenie Boca:

Întreaga emisiune cu cercetătorii CNSAS Florin Duțu, Florian Bichir și Victor Roncea:

Adevărul despre bebelușii avortați și vaccinuri, de la ROR la PFIZER. Două VIDEO TRADUSE ÎN ROMÂNĂ

PFIZER: ”Ne-am străduit cât de mult am putut să nu menționăm liniile celulare fetale”

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
 • Augusta 28.01.2023 23:57
  Domnule Doctor, nu am citit o radiografie mai exactă a minciunilor demarate de psihopatii globali cu lovitura de stat asupra tuturor țărilor de pe Terra!
  Dumnezeu să vă binecuvânteze și Maica Domnului să vă acopere de tot răul sub preasfântul Ei Acoperământ! Amin! Amin!
 • Nick Cohen 29.01.2023 09:39
  Articol caustic , adevarat, dar care nu pune punctul pe i ! Reprezentantii elitelor au spus pe diferite canale de comunicatie ca implementeaza reducerea populatiei prin diferite mijloace , adica mai pe sleau exterminarea unui mare numar de oameni. Numai ca la romani le place sa lungeasca povestea .
 • BLUE 29.01.2023 09:42
  Dacă Doamne ferește vine atomica, doar nu credeți că alde nemțălăul,sau "ciucciu"vor sta ca noi,prostimea, afară!!! Oh,NU-NU,ei vor fi bine-mersi în buncăre izolate și dotate zdravăn,așa că nici în c*r nu-i doare!!! Nu e clar-clar asta???
 • Razvan Mihai 29.01.2023 13:02
  Vor sta in buncare si vor iesi dupa un an de zile la lumina ca si popandaii intr-o lume distrusa si vegetatie radioactiva cate zile vor mai avea. Vai ce norocosi ca s-au adapostit!

  Prefer sa mor in prima secunda decat sa supravietuiesc atomicei!
 • LaurStefan 29.01.2023 12:09
  Ucrainienii au traditie in epurarea etnica. Pana si nazistii s-au scarbit. Acum "bătând câmpii" pentru "amaratii de ucrainieni" sunt bani dar pentru romani repatrierea si integrarea costa prea mult. Despre nucleare... e ultima solutie. Se incearca pastrarea mediului inconjurator intact. Dar...
 • brian duffy 29.01.2023 15:55
  tu chiar crezi ca le pasa de mediu?
 • Orizont 29.01.2023 13:17
  Cabala aprinde un nou focar - Iranul atacat azi noapte in mai multe locatii - Se vehiculeaza implicarea Azerbaidjan/NATO si a Israelului.

  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/flash-iran-under-attack

  https://youtu.be/C0GUXhWM3ZQ
 • Mars.60 Stefan 7649 29.01.2023 15:01
  Am tradus articolul care arata ce s-a intamplat in Iran.
  Iran Under Attack!
  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/flash-iran-under-attack
  28 JANUARY 2023
  HAL TURNER
  Mai mult de o jumătate de duzină de explozii au zguduit diferite orașe din Iran până la ora 19:17, ora estului SUA, sâmbătă, 28 ianuarie 2023. Toate exploziile au lovit instalații industriale militare. Microvehiculele aeriene (drone) și au lovit numeroase ținte pe întreg teritoriul Iranului.
  În plus, acum sosesc rapoarte care susțin că Forțele de Apărare Israeliene (IDF) se angajează în atacuri aeriene în interiorul Siriei, împotriva unor presupuse ținte iraniene.
  Acest lucru se întâmplă chiar acum. Detaliile sosesc, verificați din nou pentru actualizări.

  7:20 PM EST -- 5-6 explozii raportate în diferite provincii din Iran chiar acum - Uzine industriale, depozite de armament, baze aeriene, clădiri militare vizate, - Se suspectează drone/patrucoptere

  ***** BULETIN *****

  "Israelul lansează o operațiune militară specială în interiorul Iranului" - Al Arabiya News Network

  Mai multe:

  "Obiectivul oficial al armatei israeliene este distrugerea industriei militare iraniene" - Al Arabiya

  19:31 PM EST -- Au apărut videoclipuri în care se vede cum forțele aeriene iraniene se agită...

  Presa de stat rusă și iraniană susține deja că atacurile cu drone asupra instalațiilor militare din interiorul Iranului din această seară sunt suspectate a fi de la o țară NATO sau legată de NATO.

  19:35 PM EST -- Există zvonuri în această seară că Ambasada Azerbaidjanului din capitala iraniană Teheran este în prezent în curs de evacuare, mai multe camioane fiind văzute fiind încărcate cu echipamente și documente din ambasadă.

  TEHRAN ACUM: SISTEMELE DE APĂRARE TERESTRĂ RĂSPUND LA ȚINTELE AERIENE DE DEASUPRA CAPITALEI, TEHERAN.

  19:37 PM EST - Consiliul Național de Securitate al Iranului a convocat o reuniune de urgență

  19:39 PM EST -- Loviturile asupra Iranului sunt extrem de distribuite pe întreg teritoriul țării. Nu mai puțin de 7 orașe mari au fost lovite.

  Consiliul de securitate iranian a fost convocat pentru o ședință de urgență.

  Ministerul iranian al Apărării: Apărarea aeriană a lovit una dintre dronele care încercau să țintească Fabrica Militară din Isfahan, iar celelalte două avioane au căzut în capcane defensive și au explodat.

  19:42 PM EST -- Explozie la baza aeriană din orașul Dezful, Iran.

  Incidente cu explozii confirmate (la nivel local) în ultima oră în Iran:

  1. Isfahan, #Provincia Isfahan

  2. Khoy, provincia Azerbaidjan de Vest

  3. Azarshahr, provincia Azerbaidjanul de Est

  4. Karaj #Provincia Alborz

  Mai multe surse media din Orientul Mijlociu raportează în această seară că Israelul a lansat o operațiune militară împotriva Iranului, dar până în prezent nu a fost anunțat nimic oficial de către guvernul sau armata israeliană.

  ORA 19:47 EST - SE PRESUPUNE CĂ UNELE CLĂDIRI GUVERNAMENTALE DIN IRAN AU FOST LOVITE. (NECONFIRMAT)

  Rapoartele indică faptul că există o situație de securitate intensă pe rutele care duc la centrele de fabricare a munițiilor ale Ministerului Apărării din Isfahan

  8:07 PM EST -- Explozie în Hamedan, provincia Hamedan din Iran. A 4-a din această seară Fiecare loc de incident se află la cel puțin câteva sute de km distanță unul de celălalt.

  8:13 PM EST -- Fluxul de știri din Iran tocmai ... ... s-a oprit. Nu mai vine nimic. Liniște totală. Ceva se întâmplă...

  ANALIZĂ -- Partea cea mai ciudată a reportajului de mai sus este că Ambasada Azerbaidjanului, din Teheran, este EVACUATĂ în acest moment. Așa că m-am trezit întrebându-mă, WTF?

  Apoi mi-am amintit că Azerbaidjanul are o dispută cu Armenia (din nou), iar iranienii (musulmani șiiți) susțin Armenia (creștină). Așa că am început să mă întreb dacă nu cumva atacurile din această seară din Iran ar putea avea de fapt legătură cu Azerbaidjanul?

  Am observat, de asemenea, că atât presa de stat rusă, cât și cea iraniană raportează, aproape de la bun început, că atacurile din această seară "sunt suspectate că provin dintr-o țară NATO sau legată de NATO". Ar fi oare Azerbaidjanul?

  Chiar ieri, șeful securității de la Ambasada Azerbaidjanului din Teheran a fost asasinat. Acum se RUMOREAZĂ (neconfirmat) că acesta făcea parte dintr-o operațiune de introducere ilegală de micro drone în ambasadă, iar aceste drone ar putea fi cele care atacă în această seară în Iran. Aceste Zvonuri (din nou, neconfirmate) susțin că Iranul a aflat ce se pregătește, nu a putut face nimic la timp pentru a preveni acest lucru, așa că l-ar fi ucis în mod direct pe șeful securității ambasadei Azerbaidjanului.

  Totul este foarte complicat.

  Încă aștept mai multe informații.

  8:24 PM EST -- Se anunță că internetul a fost complet oprit în Iran.
 • Unul oarecare 29.01.2023 16:26
  Post si rugaciune. E singura solutie.
 1. Olivia Steer: Și eu mi-am pus problema că dîrele albe din urma avioanelor ar fi fum de motor. Dar nu era “fum de motor”, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu

 2. Olivia Steer: Nu sînt singura vinovată de "conspiraționism”! Din eternele abordări menite să ne intimideze și să ne închidă gura, despre dârele avioanelor: chiar dacă ar fi să se sprayeze cu metale grele sau alte chimicale, șanse zero de a ajunge în orașe

 3. Olivia Steer: Studiu de pe site-ul NASA: Formarea eficientă a aerosolului stratosferic pentru ingineria climatică prin emisia de vapori condensabili din avioane

 4. Reîntoarcerea MARELUI PONEI ROZ direct pe TRINITAS TV. Diana Maria Brăgaru: Slugă la doi stăpâni?! Bănescu îl promovează pe H.R. Patapievici, pe față, în BOR. Pe când și pe Mungiu-Pippidi și "Evangheliștii" ei?!

 5. Eu Săndesc, nu gândesc! Directorul Spitalului Județean Timișoara, dezamăgit de rata scăzută de vaccinare din România: ”Suntem în afara lumii civilizate”

 6. Falsurile noii ”investigații” Recorder demontate punct cu punct. Hărțuirea unor preoți ortodocși și a soțiilor lor pare o producție la comandă. Familiile Marinela și Mădălin Iscru și Raluca și Ionuț Lipan reacționează: RECORDER - FABRICA DE FAKE NEWS

 7. Libertatea de exprimare nu trebuie să încalce alte drepturi. Comunicat PNȚMM

 8. Daniel Polifrone: O filmare cu o aeronavă aflată la altitudine mare, care are pauze în eliminarea gazelor. Nimeni nu a reușit încă să vină cu o explicație pertinentă - VIDEO

 9. Tandemul Poturaev - Bănescu și Hristosul de Plastic

 10. Marș LGBT în București, de Sfânta Parascheva, cu sprijin financiar din străinătate

Ultima oră

21:10

Adevărul despre bebelușii avortați și vaccinuri, de la ROR la PFIZER. Două VIDEO TRADUSE ÎN ROMÂNĂ pe adresa Patriarhiei Române - Pfizer: ”Ne-am străduit cât de mult am putut să nu menționăm liniile celulare fetale”

20:30

Antonio Guterres, despre pregătirea pentru “următoarea pandemie” - ONU îndeamnă guvernele și platformele să-i urmeze instrucțiunile pentru cenzurarea “dezinformării” și “discursurilor instigatoare la ură”

20:00

Profesoara Emilia Corbei din Gorj și Oana Mocanu din Roman au murit subit la 48 și 44 de ani. Ambele lasă în urmă câte un soț și un copil mic

19:15

Ce mai aduce preotul-influencer Vasile Ioana

18:35

† Daniel Arhiereul: Până la canonizare, răstignirea Părintelui Arsenie Boca continuă!

17:37

Mărturia sfintei închisorilor comuniste, Aspazia Oțel Petrescu, despre Sfântul Ardealului, Părintele Arsenie Boca - VIDEO

16:30

Mihai Tîrnoveanu: Perversitatea regizorilor alogeni și a figuranților lor. Atacul la Sfântul Ardealului, Arsenie Boca

15:45

USR-ista Clotilde Armand a fost prinsă de Poliția Rutieră

15:00

DON'T LOOK UP! Să nu cumva să îndrăzniți! Nu ridicați privirea din pământ! Priviți numai in jos!

14:07

În buricul UE se formează un Nucleu Anti-Război

13:00

1 octombrie: Rugăciune pentru Acoperământul Maicii Domnului

01:00

1 Octombrie 911: Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului - minunea de la ora 4 din Vlaherne. Maica Domnului mereu cu noi

00:10

1 octombrie: Sfinții Cuvioși Iosif și Chiriac de la Bisericani. „Rămâneți pe loc, că și aceasta este Grădina Mea” - Minunea de la Bisericani: Grădina Maicii Domnului. Ce a făcut Sfântul Ștefan cel Mare

22:00

Av. Marina-Ioana Alexandru: Filmul "Arsenie. Viața de apoi" este o imensă blasfemie la adresa ortodoxiei, la adresa creștinilor ortodocși români, la adresa Bisericii Ortodoxe Române

21:35

Se-nvârte Vuia în mormânt ca Elicea: Omului Verde trebuie să i se taie Aripile!