Dr. Adrian Cacovean: După crima pandemică, în Ucraina are loc o epurare etnică a românilor, polonezilor și maghiarilor. Ce mai urmează? Nu v-a spus nimeni despre efectele adverse de după bomba atomică?

De Dr. Adrian Cacovean  /  

Ilustrație: survivallife.com

Ilustrație: survivallife.com

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Când crimele nu sunt recunoscute oficial și cauza lor este minciuna oficială pandemică care a condus la măsuri criminale, pandemice, justificate mincinos, apoi toate minciunile trebuie acoperite cumva: prin război (este în curs de desfășurare în Ucraina și cu iminență de extindere în toată lumea și trecere la jucării de război mai distrugătoare), prin criză climatică cuplată cu cea energetică, alimentară, economică, supravegherea digitală mai eficientă prin inteligența artificială, blocarea prin cenzură a circulației adevărului și alternativelor de opinie, suprimarea oricărei soluții și dictatură totală.

Fără hrană spirituală corespunzătoare (ortodoxia), fără adevăr (suprimat brutal), fără libertate (suprimată total), fără mâncare bună (ne dau E-uri, codex alimentarius, plante modificate genetic, fără valoare nutritivă, chitină din insecte și alte mizerii nedigerabile), participări obligatorii sau forțate sub amenințarea concedierii sau privării de libertate și cu consimțământ viciat la experimente de manipulare genetică criminale și tratamente așa zis antivirale experimentale toxice ca gazul de la Auschwitz, otrăviri prin apă, chemtrails și tot ce poluează mediul în care trăim, speriat continuu prin stare de război, urgență, alertă, restricții, măști, blocarea accesului la serviciile de sănătate, iată motivele principale care suc la mortalitatea în exces din zilele noastre și principala preocupare a idioților utili care ne conduc.

Idioți utili celor cărora le execută planul, se manifestă frenetic fără să știe că și ei vor fi reduși la maximum și înlocuiți cu Inteligența artificială!

 

Dacă vrei să vezi pe ce consumă Ciucă și sasul banii tăi te uiți la efectul taxării tale și ce efect produce statul român din impozitele și taxele bir puse pe noi, model similar în toată lumea! Porcăria de acum din Ucraina numai război nu este.

Putin joacă alba-neagra la masă cu Biden!

Toată lumea plătește pentru această alba-neagra mizerabilă, suntem toată lumea plătitori la acest spectacol de doi bani.

Ne-au prostit cu pandemia, acum cu slava Ucrainii și operațiunile criminale de acolo, un război fals, cu victime adevărate, morții de acolo, în principal cetățeni ucraineni trimiși la moarte de trupele naziste criminale ucrainene, români, polonezi, maghiari (la fel cum fac și rușii cu cei trimiși în prima linie, culeși dintre minoritari) - o adevărată epurare etnică.

Un circ adevărat, cu morți adevărați, cum au fost cei din pandemie, omorâți pentru veridicitatea minciunii!

Au avut nevoie de cazuri, în pandemie și Ucraina! Au nevoie de morți ca să certifice minciuna!

 

 

O minciună oficială se acoperă prin alte 10 oficiale. O minciună oficială are în spatele ei o gardă de fact chekeri mercenari, care toacă mărunt prin fărădelege încercările de a o demonta ale societății civile. Fact chekerii folosesc pentru a strivi și bloca adevărul platformele de tip tarla bolșevică Facebook, motoarele de căutare Google, Twitter etc. și iau ca reper halucinațiile unora pe care le etichetează ca surse independente, iar încercările de a posta adevărul drept atacuri la binele comun și postările care expun adevărul drept fake news iar pe cei ce expun adevărul conspiraționiști!

Asistăm acum la un delir sistematizat de persecuție al dictatorilor noii ordini și slugilor lor, idioții de serviciu, întrerupt de decese subite din rândurile lor, încă strânse să mai înțepe pe câte un fraier, încă dornice de experimente pe om, de internări pentru intubări și sedări. Ne paște tratamentul cu hidrogen, protoni, electroni, uraniu și ce or mai pune ăștia în bombele de azi! 

Nu cred că merită să cădem și să persistăm după credulitatea noastră cu virusul care sare doi metri și numai dacă ne facem cobai scăpăm, pentru ca acum să insistăm cu slava Ucrainei.

După vaccin ne-am ales cu coincidențe fără număr, cu subitul de la superbul, apoi după slava Ukrainii vin alte coincidențe, mai nasoale, vine boala de iradiere, pastila de iod pentru cine mai are gură, plecarea spre lună ca umbră și alte efecte neplăcute!

Nu v-a spus nimeni despre efectele „adverse” neplăcute de după bomba atomică?

Băi Iohannis, băi Ciucă, lăsați jocul cu focul!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Înmormântarea Părintele nostru Justin Pârvu

Primul film documentar despre Mihai Eminescu

Mihai Eminescu - Marturie despre mine însumi

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
 • Nick Cohen 29.01.2023 09:39
  Articol caustic , adevarat, dar care nu pune punctul pe i ! Reprezentantii elitelor au spus pe diferite canale de comunicatie ca implementeaza reducerea populatiei prin diferite mijloace , adica mai pe sleau exterminarea unui mare numar de oameni. Numai ca la romani le place sa lungeasca povestea .
 • BLUE 29.01.2023 09:42
  Dacă Doamne ferește vine atomica, doar nu credeți că alde nemțălăul,sau "ciucciu"vor sta ca noi,prostimea, afară!!! Oh,NU-NU,ei vor fi bine-mersi în buncăre izolate și dotate zdravăn,așa că nici în c*r nu-i doare!!! Nu e clar-clar asta???
 • Razvan Mihai 29.01.2023 13:02
  Vor sta in buncare si vor iesi dupa un an de zile la lumina ca si popandaii intr-o lume distrusa si vegetatie radioactiva cate zile vor mai avea. Vai ce norocosi ca s-au adapostit!

  Prefer sa mor in prima secunda decat sa supravietuiesc atomicei!
 • LaurStefan 29.01.2023 12:09
  Ucrainienii au traditie in epurarea etnica. Pana si nazistii s-au scarbit. Acum "bătând câmpii" pentru "amaratii de ucrainieni" sunt bani dar pentru romani repatrierea si integrarea costa prea mult. Despre nucleare... e ultima solutie. Se incearca pastrarea mediului inconjurator intact. Dar...
 • brian duffy 29.01.2023 15:55
  tu chiar crezi ca le pasa de mediu?
 • Orizont 29.01.2023 13:17
  Cabala aprinde un nou focar - Iranul atacat azi noapte in mai multe locatii - Se vehiculeaza implicarea Azerbaidjan/NATO si a Israelului.

  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/flash-iran-under-attack

  https://youtu.be/C0GUXhWM3ZQ
 • Mars.60 Stefan 7649 29.01.2023 15:01
  Am tradus articolul care arata ce s-a intamplat in Iran.
  Iran Under Attack!
  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/flash-iran-under-attack
  28 JANUARY 2023
  HAL TURNER
  Mai mult de o jumătate de duzină de explozii au zguduit diferite orașe din Iran până la ora 19:17, ora estului SUA, sâmbătă, 28 ianuarie 2023. Toate exploziile au lovit instalații industriale militare. Microvehiculele aeriene (drone) și au lovit numeroase ținte pe întreg teritoriul Iranului.
  În plus, acum sosesc rapoarte care susțin că Forțele de Apărare Israeliene (IDF) se angajează în atacuri aeriene în interiorul Siriei, împotriva unor presupuse ținte iraniene.
  Acest lucru se întâmplă chiar acum. Detaliile sosesc, verificați din nou pentru actualizări.

  7:20 PM EST -- 5-6 explozii raportate în diferite provincii din Iran chiar acum - Uzine industriale, depozite de armament, baze aeriene, clădiri militare vizate, - Se suspectează drone/patrucoptere

  ***** BULETIN *****

  "Israelul lansează o operațiune militară specială în interiorul Iranului" - Al Arabiya News Network

  Mai multe:

  "Obiectivul oficial al armatei israeliene este distrugerea industriei militare iraniene" - Al Arabiya

  19:31 PM EST -- Au apărut videoclipuri în care se vede cum forțele aeriene iraniene se agită...

  Presa de stat rusă și iraniană susține deja că atacurile cu drone asupra instalațiilor militare din interiorul Iranului din această seară sunt suspectate a fi de la o țară NATO sau legată de NATO.

  19:35 PM EST -- Există zvonuri în această seară că Ambasada Azerbaidjanului din capitala iraniană Teheran este în prezent în curs de evacuare, mai multe camioane fiind văzute fiind încărcate cu echipamente și documente din ambasadă.

  TEHRAN ACUM: SISTEMELE DE APĂRARE TERESTRĂ RĂSPUND LA ȚINTELE AERIENE DE DEASUPRA CAPITALEI, TEHERAN.

  19:37 PM EST - Consiliul Național de Securitate al Iranului a convocat o reuniune de urgență

  19:39 PM EST -- Loviturile asupra Iranului sunt extrem de distribuite pe întreg teritoriul țării. Nu mai puțin de 7 orașe mari au fost lovite.

  Consiliul de securitate iranian a fost convocat pentru o ședință de urgență.

  Ministerul iranian al Apărării: Apărarea aeriană a lovit una dintre dronele care încercau să țintească Fabrica Militară din Isfahan, iar celelalte două avioane au căzut în capcane defensive și au explodat.

  19:42 PM EST -- Explozie la baza aeriană din orașul Dezful, Iran.

  Incidente cu explozii confirmate (la nivel local) în ultima oră în Iran:

  1. Isfahan, #Provincia Isfahan

  2. Khoy, provincia Azerbaidjan de Vest

  3. Azarshahr, provincia Azerbaidjanul de Est

  4. Karaj #Provincia Alborz

  Mai multe surse media din Orientul Mijlociu raportează în această seară că Israelul a lansat o operațiune militară împotriva Iranului, dar până în prezent nu a fost anunțat nimic oficial de către guvernul sau armata israeliană.

  ORA 19:47 EST - SE PRESUPUNE CĂ UNELE CLĂDIRI GUVERNAMENTALE DIN IRAN AU FOST LOVITE. (NECONFIRMAT)

  Rapoartele indică faptul că există o situație de securitate intensă pe rutele care duc la centrele de fabricare a munițiilor ale Ministerului Apărării din Isfahan

  8:07 PM EST -- Explozie în Hamedan, provincia Hamedan din Iran. A 4-a din această seară Fiecare loc de incident se află la cel puțin câteva sute de km distanță unul de celălalt.

  8:13 PM EST -- Fluxul de știri din Iran tocmai ... ... s-a oprit. Nu mai vine nimic. Liniște totală. Ceva se întâmplă...

  ANALIZĂ -- Partea cea mai ciudată a reportajului de mai sus este că Ambasada Azerbaidjanului, din Teheran, este EVACUATĂ în acest moment. Așa că m-am trezit întrebându-mă, WTF?

  Apoi mi-am amintit că Azerbaidjanul are o dispută cu Armenia (din nou), iar iranienii (musulmani șiiți) susțin Armenia (creștină). Așa că am început să mă întreb dacă nu cumva atacurile din această seară din Iran ar putea avea de fapt legătură cu Azerbaidjanul?

  Am observat, de asemenea, că atât presa de stat rusă, cât și cea iraniană raportează, aproape de la bun început, că atacurile din această seară "sunt suspectate că provin dintr-o țară NATO sau legată de NATO". Ar fi oare Azerbaidjanul?

  Chiar ieri, șeful securității de la Ambasada Azerbaidjanului din Teheran a fost asasinat. Acum se RUMOREAZĂ (neconfirmat) că acesta făcea parte dintr-o operațiune de introducere ilegală de micro drone în ambasadă, iar aceste drone ar putea fi cele care atacă în această seară în Iran. Aceste Zvonuri (din nou, neconfirmate) susțin că Iranul a aflat ce se pregătește, nu a putut face nimic la timp pentru a preveni acest lucru, așa că l-ar fi ucis în mod direct pe șeful securității ambasadei Azerbaidjanului.

  Totul este foarte complicat.

  Încă aștept mai multe informații.

  8:24 PM EST -- Se anunță că internetul a fost complet oprit în Iran.
 1. Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

 2. Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

 3. O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

 4. 16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

 5. A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

 6. Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

 7. 135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat

 8. Mama tuturor Teoriilor Conspirației validată de "Știință": "EI sunt printre NOI" – Între Mântuitorul Cosmic și Putiniștii Galactici

 9. Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

 10. 30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

Ultima oră

01:10

16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

00:30

16 iunie: Sfântul Ierarh Martir Neofit Cretanul, Mitropolitul Țării Românești; Sf. Ier. Tihon, Episcopul Amatundei; Sf. Sfințit Mc. Marcu, Episcopul Apoloniadei

23:45

Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

23:28

Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

23:10

Pr. Ioan Istrati: Despre Eminescu nu poți gândi decât în două cu lacrimi

22:35

O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

22:00

ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNUL ABSOLUT: MIHAI EMINESCU - MĂRTURIE DESPRE MINE ÎNSUMI. Mărturisesc: Vladimir Beliș, Dimitrie Vatamaniuc, Ion Filipciuc, Theodor Codreanu, Nae Georgescu, Ilie Bădescu, Mihai Ungheanu, PF Patriarh Teoctist

21:30

O zi întreagă de manifestări omagiale pentru Eminescu în Arhiepiscopia Tomisului - VIDEO

21:00

OPERA POLITICĂ a Românului Absolut, disponibilă tuturor online într-un portal unic: Mihai-Eminescu.Ro. Academia Română și NeamUnit oferă și aplicația gratuită Mihai Eminescu - Întreaga Operă

20:20

Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

19:45

George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

19:19

Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

18:00

30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

17:00

Prof. Ilie Bădescu: 15-16 Iunie – Ziua nașterii în Cer a Dreptului Eminescu. ”De din vale de Rovine/ Grăim, Doamnă, către Tine…”

16:00

Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal