Dr. Adrian Cacovean: După crima pandemică, în Ucraina are loc o epurare etnică a românilor, polonezilor și maghiarilor. Ce mai urmează? Nu v-a spus nimeni despre efectele adverse de după bomba atomică?

De Dr. Adrian Cacovean  /  

Ilustrație: survivallife.com

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Când crimele nu sunt recunoscute oficial și cauza lor este minciuna oficială pandemică care a condus la măsuri criminale, pandemice, justificate mincinos, apoi toate minciunile trebuie acoperite cumva: prin război (este în curs de desfășurare în Ucraina și cu iminență de extindere în toată lumea și trecere la jucării de război mai distrugătoare), prin criză climatică cuplată cu cea energetică, alimentară, economică, supravegherea digitală mai eficientă prin inteligența artificială, blocarea prin cenzură a circulației adevărului și alternativelor de opinie, suprimarea oricărei soluții și dictatură totală.

Fără hrană spirituală corespunzătoare (ortodoxia), fără adevăr (suprimat brutal), fără libertate (suprimată total), fără mâncare bună (ne dau E-uri, codex alimentarius, plante modificate genetic, fără valoare nutritivă, chitină din insecte și alte mizerii nedigerabile), participări obligatorii sau forțate sub amenințarea concedierii sau privării de libertate și cu consimțământ viciat la experimente de manipulare genetică criminale și tratamente așa zis antivirale experimentale toxice ca gazul de la Auschwitz, otrăviri prin apă, chemtrails și tot ce poluează mediul în care trăim, speriat continuu prin stare de război, urgență, alertă, restricții, măști, blocarea accesului la serviciile de sănătate, iată motivele principale care suc la mortalitatea în exces din zilele noastre și principala preocupare a idioților utili care ne conduc.

Idioți utili celor cărora le execută planul, se manifestă frenetic fără să știe că și ei vor fi reduși la maximum și înlocuiți cu Inteligența artificială!

 

Dacă vrei să vezi pe ce consumă Ciucă și sasul banii tăi te uiți la efectul taxării tale și ce efect produce statul român din impozitele și taxele bir puse pe noi, model similar în toată lumea! Porcăria de acum din Ucraina numai război nu este.

Putin joacă alba-neagra la masă cu Biden!

Toată lumea plătește pentru această alba-neagra mizerabilă, suntem toată lumea plătitori la acest spectacol de doi bani.

Ne-au prostit cu pandemia, acum cu slava Ucrainii și operațiunile criminale de acolo, un război fals, cu victime adevărate, morții de acolo, în principal cetățeni ucraineni trimiși la moarte de trupele naziste criminale ucrainene, români, polonezi, maghiari (la fel cum fac și rușii cu cei trimiși în prima linie, culeși dintre minoritari) - o adevărată epurare etnică.

Un circ adevărat, cu morți adevărați, cum au fost cei din pandemie, omorâți pentru veridicitatea minciunii!

Au avut nevoie de cazuri, în pandemie și Ucraina! Au nevoie de morți ca să certifice minciuna!

 

 

O minciună oficială se acoperă prin alte 10 oficiale. O minciună oficială are în spatele ei o gardă de fact chekeri mercenari, care toacă mărunt prin fărădelege încercările de a o demonta ale societății civile. Fact chekerii folosesc pentru a strivi și bloca adevărul platformele de tip tarla bolșevică Facebook, motoarele de căutare Google, Twitter etc. și iau ca reper halucinațiile unora pe care le etichetează ca surse independente, iar încercările de a posta adevărul drept atacuri la binele comun și postările care expun adevărul drept fake news iar pe cei ce expun adevărul conspiraționiști!

Asistăm acum la un delir sistematizat de persecuție al dictatorilor noii ordini și slugilor lor, idioții de serviciu, întrerupt de decese subite din rândurile lor, încă strânse să mai înțepe pe câte un fraier, încă dornice de experimente pe om, de internări pentru intubări și sedări. Ne paște tratamentul cu hidrogen, protoni, electroni, uraniu și ce or mai pune ăștia în bombele de azi! 

Nu cred că merită să cădem și să persistăm după credulitatea noastră cu virusul care sare doi metri și numai dacă ne facem cobai scăpăm, pentru ca acum să insistăm cu slava Ucrainei.

După vaccin ne-am ales cu coincidențe fără număr, cu subitul de la superbul, apoi după slava Ukrainii vin alte coincidențe, mai nasoale, vine boala de iradiere, pastila de iod pentru cine mai are gură, plecarea spre lună ca umbră și alte efecte neplăcute!

Nu v-a spus nimeni despre efectele „adverse” neplăcute de după bomba atomică?

Băi Iohannis, băi Ciucă, lăsați jocul cu focul!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Marius Pieleanu: „Dacă mor 10.000 de oameni dintr-un milion de la vaccin e un vaccin valid”. La 20.000.000 - populația României, dacă mor 200.000 e de bine. Știința... idioțeniei criminale:

Trump vorbește. Valabil și la noi

Ion Cristoiu ne sare în ajutor: „Excelentul site ActiveNews are nevoie de sprijin financiar”. MULȚUMIM!

PUTEȚI SĂ DONAȚI CU PAYPAL, CARD SAU DIRECT ÎN CONTUL NOSTRU, AICI

 

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
 • Augusta 28.01.2023 23:57
  Domnule Doctor, nu am citit o radiografie mai exactă a minciunilor demarate de psihopatii globali cu lovitura de stat asupra tuturor țărilor de pe Terra!
  Dumnezeu să vă binecuvânteze și Maica Domnului să vă acopere de tot răul sub preasfântul Ei Acoperământ! Amin! Amin!
 • Nick Cohen 29.01.2023 09:39
  Articol caustic , adevarat, dar care nu pune punctul pe i ! Reprezentantii elitelor au spus pe diferite canale de comunicatie ca implementeaza reducerea populatiei prin diferite mijloace , adica mai pe sleau exterminarea unui mare numar de oameni. Numai ca la romani le place sa lungeasca povestea .
 • BLUE 29.01.2023 09:42
  Dacă Doamne ferește vine atomica, doar nu credeți că alde nemțălăul,sau "ciucciu"vor sta ca noi,prostimea, afară!!! Oh,NU-NU,ei vor fi bine-mersi în buncăre izolate și dotate zdravăn,așa că nici în c*r nu-i doare!!! Nu e clar-clar asta???
 • Razvan Mihai 29.01.2023 13:02
  Vor sta in buncare si vor iesi dupa un an de zile la lumina ca si popandaii intr-o lume distrusa si vegetatie radioactiva cate zile vor mai avea. Vai ce norocosi ca s-au adapostit!

  Prefer sa mor in prima secunda decat sa supravietuiesc atomicei!
 • LaurStefan 29.01.2023 12:09
  Ucrainienii au traditie in epurarea etnica. Pana si nazistii s-au scarbit. Acum "bătând câmpii" pentru "amaratii de ucrainieni" sunt bani dar pentru romani repatrierea si integrarea costa prea mult. Despre nucleare... e ultima solutie. Se incearca pastrarea mediului inconjurator intact. Dar...
 • brian duffy 29.01.2023 15:55
  tu chiar crezi ca le pasa de mediu?
 • Orizont 29.01.2023 13:17
  Cabala aprinde un nou focar - Iranul atacat azi noapte in mai multe locatii - Se vehiculeaza implicarea Azerbaidjan/NATO si a Israelului.

  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/flash-iran-under-attack

  https://youtu.be/C0GUXhWM3ZQ
 • Mars.60 Stefan 7649 29.01.2023 15:01
  Am tradus articolul care arata ce s-a intamplat in Iran.
  Iran Under Attack!
  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/flash-iran-under-attack
  28 JANUARY 2023
  HAL TURNER
  Mai mult de o jumătate de duzină de explozii au zguduit diferite orașe din Iran până la ora 19:17, ora estului SUA, sâmbătă, 28 ianuarie 2023. Toate exploziile au lovit instalații industriale militare. Microvehiculele aeriene (drone) și au lovit numeroase ținte pe întreg teritoriul Iranului.
  În plus, acum sosesc rapoarte care susțin că Forțele de Apărare Israeliene (IDF) se angajează în atacuri aeriene în interiorul Siriei, împotriva unor presupuse ținte iraniene.
  Acest lucru se întâmplă chiar acum. Detaliile sosesc, verificați din nou pentru actualizări.

  7:20 PM EST -- 5-6 explozii raportate în diferite provincii din Iran chiar acum - Uzine industriale, depozite de armament, baze aeriene, clădiri militare vizate, - Se suspectează drone/patrucoptere

  ***** BULETIN *****

  "Israelul lansează o operațiune militară specială în interiorul Iranului" - Al Arabiya News Network

  Mai multe:

  "Obiectivul oficial al armatei israeliene este distrugerea industriei militare iraniene" - Al Arabiya

  19:31 PM EST -- Au apărut videoclipuri în care se vede cum forțele aeriene iraniene se agită...

  Presa de stat rusă și iraniană susține deja că atacurile cu drone asupra instalațiilor militare din interiorul Iranului din această seară sunt suspectate a fi de la o țară NATO sau legată de NATO.

  19:35 PM EST -- Există zvonuri în această seară că Ambasada Azerbaidjanului din capitala iraniană Teheran este în prezent în curs de evacuare, mai multe camioane fiind văzute fiind încărcate cu echipamente și documente din ambasadă.

  TEHRAN ACUM: SISTEMELE DE APĂRARE TERESTRĂ RĂSPUND LA ȚINTELE AERIENE DE DEASUPRA CAPITALEI, TEHERAN.

  19:37 PM EST - Consiliul Național de Securitate al Iranului a convocat o reuniune de urgență

  19:39 PM EST -- Loviturile asupra Iranului sunt extrem de distribuite pe întreg teritoriul țării. Nu mai puțin de 7 orașe mari au fost lovite.

  Consiliul de securitate iranian a fost convocat pentru o ședință de urgență.

  Ministerul iranian al Apărării: Apărarea aeriană a lovit una dintre dronele care încercau să țintească Fabrica Militară din Isfahan, iar celelalte două avioane au căzut în capcane defensive și au explodat.

  19:42 PM EST -- Explozie la baza aeriană din orașul Dezful, Iran.

  Incidente cu explozii confirmate (la nivel local) în ultima oră în Iran:

  1. Isfahan, #Provincia Isfahan

  2. Khoy, provincia Azerbaidjan de Vest

  3. Azarshahr, provincia Azerbaidjanul de Est

  4. Karaj #Provincia Alborz

  Mai multe surse media din Orientul Mijlociu raportează în această seară că Israelul a lansat o operațiune militară împotriva Iranului, dar până în prezent nu a fost anunțat nimic oficial de către guvernul sau armata israeliană.

  ORA 19:47 EST - SE PRESUPUNE CĂ UNELE CLĂDIRI GUVERNAMENTALE DIN IRAN AU FOST LOVITE. (NECONFIRMAT)

  Rapoartele indică faptul că există o situație de securitate intensă pe rutele care duc la centrele de fabricare a munițiilor ale Ministerului Apărării din Isfahan

  8:07 PM EST -- Explozie în Hamedan, provincia Hamedan din Iran. A 4-a din această seară Fiecare loc de incident se află la cel puțin câteva sute de km distanță unul de celălalt.

  8:13 PM EST -- Fluxul de știri din Iran tocmai ... ... s-a oprit. Nu mai vine nimic. Liniște totală. Ceva se întâmplă...

  ANALIZĂ -- Partea cea mai ciudată a reportajului de mai sus este că Ambasada Azerbaidjanului, din Teheran, este EVACUATĂ în acest moment. Așa că m-am trezit întrebându-mă, WTF?

  Apoi mi-am amintit că Azerbaidjanul are o dispută cu Armenia (din nou), iar iranienii (musulmani șiiți) susțin Armenia (creștină). Așa că am început să mă întreb dacă nu cumva atacurile din această seară din Iran ar putea avea de fapt legătură cu Azerbaidjanul?

  Am observat, de asemenea, că atât presa de stat rusă, cât și cea iraniană raportează, aproape de la bun început, că atacurile din această seară "sunt suspectate că provin dintr-o țară NATO sau legată de NATO". Ar fi oare Azerbaidjanul?

  Chiar ieri, șeful securității de la Ambasada Azerbaidjanului din Teheran a fost asasinat. Acum se RUMOREAZĂ (neconfirmat) că acesta făcea parte dintr-o operațiune de introducere ilegală de micro drone în ambasadă, iar aceste drone ar putea fi cele care atacă în această seară în Iran. Aceste Zvonuri (din nou, neconfirmate) susțin că Iranul a aflat ce se pregătește, nu a putut face nimic la timp pentru a preveni acest lucru, așa că l-ar fi ucis în mod direct pe șeful securității ambasadei Azerbaidjanului.

  Totul este foarte complicat.

  Încă aștept mai multe informații.

  8:24 PM EST -- Se anunță că internetul a fost complet oprit în Iran.
 • Unul oarecare 29.01.2023 16:26
  Post si rugaciune. E singura solutie.
Ultima oră

19:30

Pronunțarea deciziei în cazul lui Donald Trump, amânată din nou după un raport bombă potrivit căruia procurorul Alvin Bragg, susținut de George Soros, ar fi ascuns probe esențiale

19:05

Marinela Chelaru a ajuns de urgență la spital. Actrița în vârstă de 63 de ani are probleme de sănătate grave

18:40

Luminița Arhire: DEȘTEPTAREA PRESUPUSELOR OI ȘI RENEGAREA SPIRITULUI GREGAR

18:25

Austria va înființa un fond de 30 de milioane de euro pentru a despăgubi victimele vaccinurilor și ale măsurilor draconice din timpul plandemiei COVID. Bucureștiul mut și surd: RAFILA TOT STUDIAZĂ PROBLEMA DE 8 (OPT) LUNI

17:55

Novak Djokovici, reacție virală după ce a ratat turneele din SUA pentru că nu este vaccinat împotriva Covid-19: Demnitatea și integritatea mea sunt mai presus de orice!

17:40

Fostul ministru de Externe Titus Corlățean despre Scandalul Bîstroe: Ucrainenii NU au dat acordul ROMÂNILOR să măsoare, NU au dat acordul VASELOR ROMÂNEȘTI CU APARATURA ROMÂNEASCĂ!

17:15

Sorin Grindeanu acuză Ucraina că trage de timp în Scandalul Bîstroe. Ziarista Velentina Șerbănescu: MAE de la București a devenit o anexă a Kievului

16:40

Lumea sportului, din nou în doliu: Un celebru boxer a decedat subit în timpul antrenamentelor. Acesta avea doar 19 ani

16:25

Acord istoric între Vladimir Putin și Xi Jinping: Este amenințat dolarul american

16:05

Comemorarea martirilor români/aromâni din Balcani și a părintelui Haralambie Balamace, cel care s-a jertfit pentru credința ortodoxă, pentru limba română și pentru românism, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța

16:00

Youtube a cenzurat discursul unui parlamentar britanic despre efectele adverse ale vaccinurilor COVID

15:15

Greta Thunberg, Doctor Honoris Causa în Teologie și Mircea Cărtărescu, Doctor Honoris Causa în Medicină. IMAGINILE ZILEI

14:55

Platforma civică Liga pentru Deșteptarea României își exprimă sprijinul pentru inițiativa Patriarhiei României, de a solicita Ministerului Educației implicarea cultelor religioase în acțiuni de consultare în contextul Legilor Educației

13:50

Republica Moldova a reluat achizițiile de gaze de la Gazprom

13:14

BRICS: TABĂRA DE OPOZIȚIE A VESTULUI