Dr. Adrian Cacovean: Drepți și cu vaccinu-n piepți! Conspirația este a lor. Ei se luptă cu Dumnezeu direct dar Dumnezeu nu-și va lăsa copiii batjocoriți

De Dr. Adrian Cacovean  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Drepți și cu vaccinu-n piepți (pardon, umăr)

Pe propria semnătură,

Cu găleata-n mână,

Rece și cu cheagu-n cap!

Verde în certificat,

Unii dup-o lună,

Imun pentru turmă!

Ați observat cum vaccinarea a stopat pandemia? Morții nu mai pot transmite molima, evident! Nici face reclamă la vaccin! Se moare subit, liniștit, ușor, confirmând formele mai ușoare de îmbolnăvire.

Vaccinarea chiar a schimbat soarta acelor oameni, nici unul nu s-a chinuit.

Este macabru? Toți au crezut minciuna și toți au pus presiuni pe societate, să devenim cobai.

Unii încep să se trezească. Semnele de ieșire din mirajul minciunii narațiunii oficiale au fost la început timide.

Primii au negat măsurile criminale și lipsa reală de măsuri, manifestată prin mortalități aproape de 100% la ce intra în reanimare. Ei începeau timid cum că nu contestă pandemia, nici virusul covid-19, dar .....

Apoi au început să conteste virusul și vaccinurile ARNm, nu și vaccinurile clasice și teoria virală. Unii au făcut recent progrese și contestă acum teoria virală și toate vaccinurile.

Puțini știau încă de la început despre ce este vorba și care au deschis gura mai clar au murit, unii chiar înainte de începerea pandaliei covid-19, alții au murit pe parcursul pandaliei chiar în calitate de președinți de țară contestatari sau de laureați ai premiului Nobel chiar pe temele pandemiei, foarte mulți au fost hărțuiți, anchetați, destituiți, falimentați, blocați pentru orice încercare de a expune adevărul, de a ajuta oameni și a opri răul.

Narațiunea oficială a avut nevoie de morți, suferință colectivă mondială, frică, teroare, încălcarea legislațiilor, constituțiilor, drepturilor omului, limitarea circulației adevărului, șantajarea profesioniștilor din sănătate, mită.

Conspirația este a lor, a celor care au făcut acestea, au conspirat la ordinea lumii, la sănătatea lumii, la bunăstarea lumii, la economia lumii, la viitorul lumii, la genele date de Dumnezeu oamenilor (asta este cea mai mare crimă a lor, pe care o fac și acum acei nebuni care vor să modifice genetic omul).

Ei se luptă cu Dumnezeu direct, toți oamenii de pe Planeta Terra fiind creația Lui Dumnezeu! Dumnezeu nu-și va lăsa copiii batjocoriți de cei aliați cu Satana!

Citiți și Dr. Geanina Hagimă, după noua anchetare de la Colegiul Medicilor: RĂSPUNSUL INADECVAT LA PLANDEMIE ESTE O RECIDIVĂ PREMEDITATĂ! Dennis Meadows: Depopularea planetei de la 8 miliarde la 1 miliard poate avea loc în mod pașnic

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Andri 29.11.2022 05:10
  In alte tari se pune problema investigatiei infiltrarii WEF in guverne. La noi, Ciolanis e mandru nevoie mare ca e si el cap de afis pe site-ul lu tatuca Schwab


  Senator Roberts wants to know why WEF penetration of our country hasn't triggered a National Security Alert.

  https://www.armstrongeconomics.com/world-news/wef/queensland-senator-demands-national-security-alert-over-wef-domination/
 • NDorin 29.11.2022 08:52
  Dumnezeul meu este Tatăl Adevarului, al Vieții, Binelui și al Iertării! Acesta este Dumnezeul dumnezeilor, al Facerii Vieții și al întreținerii Vieții, EL ESTE VIAȚA ÎNSĂȘI! Alți Dumnezei nu au cum să EXISTE pentru că nu au viață și nu sunt vii!
 • crazy bobz 04.12.2022 15:24
  Amin!
 • UN_OM 29.11.2022 09:59
  Doar ciocnirea cu o altă civilizație (SF) sau o imensă catastrofă globală ar putea opri plandemia, , 'dezaxații lumii' au cumpărat deja .'bunăvoința' guvernelor.
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO