Dr. Adrian Cacovean: Deci testele PCR nu mai sunt valabile în SUA? Ce? Pandemia s-a bazat pe niște teste retrase, neconcludente, imprecise, neconforme?

De Dr. Adrian Cacovean  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acum urmează bomba: pandemia nu are bază științifică, nici vaccinul atunci! Ați vaccinat oamenii pentru o pandemie ce nu are dovadă științifică, bazată pe un test fals?
 
Atunci ce bază are vaccinul?

 
 
Bine, retragem pandemia dar contractele Pfizer cu statele rămân? Ați început forțarea de contracte cu statele lumii în baza testelor PCR, prin care s-a făcut diagnosticul cazurilor, stabilirea cauzei morților și toate măsurile criminale și protocoalele aiurea! Dacă retrageți testul PCR retrageți același test care ar fi dovada ineficienței vaccinului covid. Cu testul PCR ați creat pandemia. Tot testul PCR să fie folosit și la dovedirea protecției măsurilor voastre, să vedem ce protecție oferă vaccinul vaccinaților! 

Diferențeșe ântre loturile placebo, loturile de vaccin și populația neintrată în studiu! Obligativitatea vaccinării înseamnă eliminarea lotului martor! La obligativitatea vaccinării eliminați instrumentul principal prin care ați declarat pandemia și instituit măsurile voastre criminale. Înseamnă nu doar crimă, ci crimă cu premeditare ce faceți voi! Toată lumea va pricepe curând ce scriu eu aici și ce faceți voi! Fascinarea unică: țeapă marca Johnson!

Fascinarea completă: țeapă dublă!

Fascinarea continuă: țeapă continuă!

Orice epitet pui, fascinarea e țeapă!

Unii o vor permanentă, chiar zilnică, în loc de spălare pe mâini, de inspir chiar!
Pe ban public.
 
Țeapă de care sunt mândri și consideră că trebuie imortalizată prin poză cu umărul gol, în care iau țeapa! Ca să o ia toți!

Iată reclamă, luați țeapă! Și oamenii o iau cu mândrie! Ca să vezi ce succes are reclama, chiar și la țeapă! Ba chiar a ajuns să fie predicată de unii întunericiți, care nu mai spun Veniți de luați lumină, ci Veniți de luați țeapă!

Așa o să se ajungă, au decredibilizat o metodă medicală odinioară respectată, pe care au adus-o la nivel de țeapă!

Cu atâția imunologi și experți în imunizare și anticorpi fascinarea s-a fâsâit complet!

Fascinarea a vrut mai mult de la oameni, a fost la comă și uite unde te duce lăcomia, la saltul de la fascinare, la fascinarea unică modială, apoi fascinarea completă (dublă), apoi fascinarea continuă și la final la fascinarea fâsâită sau pe românește, fascinarea bășită!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO