Dr. Adrian Cacovean: Cum să descinzi peste cei mai vrednici medici să-i oprești din a face bine și să îi anchetezi pentru că vor să mai scape oameni din calvarul pandemic? Nu v-a crăpat nimeni din cei vaccinați ca urmare a presiunilor criminale?

De Dr. Adrian Cacovean  /  

Colaj: sgtreport.com

Colaj: sgtreport.com

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Statistica este simplă, se trece un cod pe fișa pacientului, care arată starea de vaccinat sau nevaccinat, dacă da cu ce și de câte ori și la ce date și apoi se contorizează evenimentele medicale semnificative, distanța față de injecțiile în umăr și apoi se compară lotul martor ne.

La mine există un factor suplimentar, protecția oferită de tratamentul meu față de alte loturi.

Am ales să reprezint interesele pacienților indiferent dacă s-au vaccinat de covid sau de alte bazaconii și să-i apăr de efectele adverse semnalate, recunoscute de mine și țin la toți pacienții la fel, indiferent dacă au știut sau nu că participarea la un experiment medical mai ales nou, la care toți cobaii au murit, poate avea consecințe serioase!

Oamenii nu au știut în ce se bagă și au fost mințiți că nu pot păți nimic și că numai bine poate rezulta din participarea lor la experimentul de manipulare genetică și cât de periculos a fost!

Cei care nu cred că au nevoie de protecție pentru consecințele participării nesăbuite, inconștiente la experimentul medical nu vor merge mai departe și se vor vaccina sau apela la altceva numai la adevăr nu.

Cei care au descins la cabinetul meu, locuința mea, păcăliți că a fi medic înseamnă să fi slugă la industria farma și escrocii din sistemul medical și politic și că a reprezenta exclusiv interesul pacientului și a practica medicina conform atribuțiilor, calificărilor și îndatoririlor rezultate din pregătirea și calificările medicului, apoi dacă nu au avut victime pe care le-ar fi rezolvat o abordare medicală corectă și nu un protocol criminal și măsuri criminale pandemice pe care au sărit să le apere cu celeritate, apoi sigur vor avea de suportat consecințele acestui protocol pe propria piele sau a rudelor și persoanelor la cere ei țin și se vor convinge de greșeala imensă comisă pe parcursul vieții sau dincolo pe lumea ailaltă, după caz.

Să mergi la Colegiul Medicilor să întrebi dacă un medic are voie să scrie o oficinală sau magistrală este ca și cum un idiot ar întreba dacă un comisar sau procuror are voie să ancheteze o crimă și alți procurori sau comisari să facă dosar REM unui comisar sau procuror pentru că anchetează o crimă.

Pentru medic crima este consecința bolii, handicapul, incapacitatea de muncă, moartea și criminalul este boala.

Medicul are obligația să ancheteze cauza, să distingă între criminalii posibili, uneori sugerați de interesul financiar al industriei criminale farma și să identifice adevărul, caute soluția și salveze pacientul.

Cum să descinzi peste cei mai vrednici medici să-i oprești din a face bine și să îi anchetezi pentru că vor să mai scape oameni din calvarul pandemic?

Nu v-a murit nimeni la spital imediat după aceea?

Nu a crăpat nimeni din cei vaccinați ca urmare a presiunilor criminale? Continuați? Nu vă e frică?

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Înmormântarea Părintele nostru Justin Pârvu

Primul film documentar despre Mihai Eminescu

Mihai Eminescu - Marturie despre mine însumi

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
 • cica 22.01.2023 21:32
  "Practicienii școlii medicale alopate au nevoie au nevoie de tema paralizantă, prostească și distructivă de boala în sine, considerând niște viruși fantomă drept cauză esențială a existenței ei, în primul rând pentru a traumatiza cât mai mulți oameni, prin vaccinări, pentru a putea clădi, pentru ei însăși, o clientelă de bolnavi cronici, ca simple obiecte suferinde, care ar fi de acord cu orice li se administrează; în al doilea rând, pentru a nu fi nevoiți să admită că au eșuat total în tratarea bolilor cronice și că au omorât și încă mai omoară mai mulți oameni decât toate războaiele care s-au purtat vreodată. Adepții oricărei școli de medicină alopată sunt conștienți de asta, dar numai unii îndrăznescsă vorbească despre asta. Ca atare nici nu este de mirare că dintre toate grupările profesionale, cea a medicilor alopați are cea mai mare rată de sinucidere, depășindu-le cu mult pe celelalte. În al treilea rând, adepții medicinei alopate au nevoie de teama paralizantă și abrutizantă de viruși diabolici, pentru a le putea ascunde originea istorică de instrument de oprimare și ucidere inventat de Vatican, pe vremea când se străduia să-și impună supremația în lume, în dauna Imperiului Roman de Apus. Școala alopată a fost și este cel mai important pion de susținere al tuturor dictaturilor și guvernelor care refuză să se conformeze legilor scrise, constituțiilor, drepturilor omului, adică unui contract social legitimat pe cale democratică. Asta explică, de asemenea, din ce cauză mwedicinei i se permite să facă tot ceea ce dorește și nu este supusă astfel, absolut nici unui control. Dacă nu vom depăși această situație, vom pieri cu toții din cauza medicinei alopate." Dr. Stefan Lanka
  În școala generală am învățat că virușii au fost inventați în timpul Imperiului Roman. De asemenea nu substața în
  sine te omoară ci cantitatea din acea substanță pe care o ingurgitezi. Atunci cum poate o gânganie de 1.000.000 de ori mai mică de 1 mm te poate omorâ? O gânganie care nu se poate deplasa și nici reproduce singură. O gânganie pe care sistemul imunitarar nici nu are ce hali. Știți de ce a fost abolită sclavia? Pentru-că nu era rentabilă!
 1. Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

 2. Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

 3. O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

 4. 16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

 5. A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

 6. Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

 7. 135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat

 8. Mama tuturor Teoriilor Conspirației validată de "Știință": "EI sunt printre NOI" – Între Mântuitorul Cosmic și Putiniștii Galactici

 9. Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

 10. 30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

Ultima oră

01:10

16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

00:30

16 iunie: Sfântul Ierarh Martir Neofit Cretanul, Mitropolitul Țării Românești; Sf. Ier. Tihon, Episcopul Amatundei; Sf. Sfințit Mc. Marcu, Episcopul Apoloniadei

23:45

Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

23:28

Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

23:10

Pr. Ioan Istrati: Despre Eminescu nu poți gândi decât în două cu lacrimi

22:35

O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

22:00

ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNUL ABSOLUT: MIHAI EMINESCU - MĂRTURIE DESPRE MINE ÎNSUMI. Mărturisesc: Vladimir Beliș, Dimitrie Vatamaniuc, Ion Filipciuc, Theodor Codreanu, Nae Georgescu, Ilie Bădescu, Mihai Ungheanu, PF Patriarh Teoctist

21:30

O zi întreagă de manifestări omagiale pentru Eminescu în Arhiepiscopia Tomisului - VIDEO

21:00

OPERA POLITICĂ a Românului Absolut, disponibilă tuturor online într-un portal unic: Mihai-Eminescu.Ro. Academia Română și NeamUnit oferă și aplicația gratuită Mihai Eminescu - Întreaga Operă

20:20

Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

19:45

George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

19:19

Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

18:00

30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

17:00

Prof. Ilie Bădescu: 15-16 Iunie – Ziua nașterii în Cer a Dreptului Eminescu. ”De din vale de Rovine/ Grăim, Doamnă, către Tine…”

16:00

Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal