Dr. Adrian Cacovean: Cum a apărut boala psihică gravă ABV (Anything But Vaccine / Orice Dar Nu Vaccinul)

De Dr. Adrian Cacovean  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă până mai ieri orice ar fi avut cineva era de la covid, de când a început operațiunea specială toate relele omenirii sunt de la Putin. Pe plan sanitar orice suferințe medicale ar avea cineva, acestea nu sunt de la vaccin.

Așa a apărut boala psihică gravă ABV (Anything But Vaccine / Orice Dar Nu Vaccinul) ca refuz al acceptării faptului că am fost păcăliți că sunt sigure, eficiente și obligatorii.

Urmează iar aceiași plasă din toamnă. când lucrurile vor intra în normalitate și toate bolile se vor numi la unison din nou covid și iar vom întinde brațul pentru a confirma că nu ne-am făcut bine la cap.

În semn de supunere vom accepta certificatul verde, creditarea socială și monitorizarea carbonului emanat.

Vom reduce temperatura ambiantă și în dârdâieli de frig vom striga din stomacul gol că ce s-a încălzit planeta.

Foto: https://www.naturalnews.com/2022-08-01-beware-abv-disease-anything-but-vaccines-is-causing-people-to-drop-dead-everywhere.html

  

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • ioansperling 02.08.2022 16:43
  Tocmai doream sa scriu contrariu: pe Twitter sunt tot mai multi care sub #ichbereuedieImpfung (imi pare rău ca m-am vaccinat) isi lasa tot năduful afara!
 • patrocle3000 02.08.2022 17:55
  ABV mai scuza si egoul domnilor doctori care in loc sa recunoasca ca au fost prostiti, si-au facut rau, au influentat si pe altii sa faca aceeasi prostie prefera sa creada in stiinta.
 • Tic 02.08.2022 20:28
  O doctorița austriacă, 36 de ani, vaccinista hotărâtă, rea in cerul gurii, s-a sinucis săptămâna trecută prilej cu care haita mass-media și haita guvernanților sa instrumentalizeze moartea ființei asteia dezaxate! Pe vremea când cerea ca neinjectatii sa fie pedepsiți, ostracizati, sa le fie luați copiii, sa li se ia banii, sa fie lipsiți de a putea muncii, etc, a primit de la o persoana din Bayern o amenințare cu moartea care nu s-a concretizat nici după 6 luni cu urmări, dar pe care ea a folosit-o pt a fi în luminile rampei,spunand ca a cheltuit 100000 de euro pt masuri de securitate!
  Iar haitasii începând cu mumia fumătoare de președinte verde de 82 de ani au început agitația, făcand la sfârșitul săptămânii trecute un soi de priveghi în piața domului Sf Ștefan (buricul târgului).
  Dar oamenii au replicat cu întrebarea : de ce pt Leonie, de 14 ani, violata, drogata și omorâtă de 4 afgani și aruncata pe spațiu verde într-un cartier vienez, nu s-a făcut același lucru și de ce nu s-au auzit vocile haitasilor și atunci?
  Asta in corelare cu injecția și iarăși restricții din toamnă încolo, cred ca va efectul invers scontat de haitasi! Mai sunt dezaxați care poarta masca pe stradă, dar in scoli nu cred ca vor mai avea succes. Clubul mamelor leoaice(Leoven Mamas) deja acționează!
  Iar cei ce regreta injectarea împreună cu cei ce oricum nu au făcut-o devin din ce în ce mai mulți. Sa luptam și sa speram ca ii vom da peste cap!
 • GITTA 03.08.2022 22:12
  NEGAREA este cea mai comoda si simpla metoda de a fi absolvit de propria FRICA si VINA.Si cu cat mai mare/intensa este FRICA si VINA cu atat negarea este mai mare!Si ESTE!Mai exact confruntarea cu propria FRICA(de efectele adverse ale serurilor covid... de cate din cele 1291 de efecte adverse vor fi afectati,cat de grav,cand anume ?...va fi subit sau,cu daune pe viata?...vor fi ei sau cei apropiati?) si confruntarea cu propria VINA(de a influenta/impinge pe cei din jurul lor/poate chiar proprii copii pe calea "eficienta si sigura" a injectarii covid,de a promova injectarile covid in scopuri strict financiare si sau amagire cu mici,mustar,loterii,tichete de masa...de a fi lenes/dezinteresat sa afle si/sau sa verifice informatii,de a nu stii sa faca distinctia dintre propaganda/manipulare si realitate sau revelatia ca au fost pur si simplu prosti,delasatori,obedienti)...
  Oricum,ABV exista si daca nu va fi vindecata,ABV-istii vor servi in continuare politicii sanitare covid(sau alte virusuri).Si ne vor imbolnavi pe toti...intr-un fel sau altul.Pentru ca in paralel,la cei neinjectati se dezvolta o 'boala' la fel de grava:"BOALA PE AUTORII INSELATORIEI COVID"....care te face sa iti pierzi cumpatul,rabdarea si creste furia...posibil pana la incadrarea intr-o boala-boala.
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO