Dr. Adrian Cacovean: Cu actele electronice cu cip tot Pământul devine tarlaua unor psihopați

De Dr. Adrian Cacovean  /  

Captură G4 Media

Captură G4 Media

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Cei care cred în Sistem (condus de cel viclean și corect politic) s-au vaccinat.
Cei care cred în Dumnezeu nu s-au vaccinat.

"Vaccinarea" a fost un bun antrenament de rezistență pentru creștini.
Urmează ciparea, cu consecințe vesnice, Rai sau Iad.

Doamne ajută-ne!
Nici un român cipat!”
, scria un cititor ActiveNews la comentarii.

Aparatele de acum citesc numerele (CNP), codurile QR și cartelele. Odată ce vrem /nu vrem avem CNP toți, nu mai contează că nu mai trebuie sa ți se ceară buletinul ca să vadă cine ești, ba mai mult, află asta din datele biometrice fără să ai buletinul la tine sau să fii cu cipul sub piele. Contează ce își permit să facă cu aceste stări de fapt.

Că leagă de CNP alte date este grav și periculos, pentru că leagă persoana, omul în timp real la supravegherea care poate deveni instant factor de blocare a accesului la conturile bancare, la urcarea în autobuz, metrou, avion, la accesul propriei locuințe sau ieșirea din propria locuință, adică pușcăria digitală.

Atunci orice imbecil de cenzor, la fel de idiot ca cei de pe Facebook, poate bloca pe oricine după cum i se năzare, că ai exprimat idei naționaliste, „rasiste”, anti minciuna oficială, că ai emis flatulențe mai multe decât permite legea, că ai gândit urât sau că nu ai fost de acord cu ce propune bursula sau burla sau nu ai mâncat libelula!

Faptul că realitatea virtuală dintr-o platformă cum este Facebook devine una reală, tot Pământul să devină tarlaua unor psihopați, asta este de o gravitate extremă și un atac fără precedent la societatea noastră, la om, liberul arbitru, Dumnezeu.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • gigelfrone 01.02.2023 22:43
    Am mai spus-o si o repet, or sa fie foarte multi oameni care vor zburda dupa buletinele cu cip la fel cum au zburdat sa-si faca vaxinul sub diferite pretexte. Daca si-au pus viata in pericol cu vaxinul cu ce i-ar deranja sa poarte un buletin cu cip in portofel?
  • Tic 02.02.2023 12:36
    Important este totuși sa avertizam cât mai mulți cu putința, pt a refuza capcana.
    Dacă suntem destui care refuzam cip--ul, le "gripam" motorul operațiunii. Sper.
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO