Dr. Adrian Cacovean: ”Conspiraționiștii” și ”influensării” 2.0. Din nou vor răsuna trâmbițele ambulanțelor și croncănitul mașinilor de miliție globală și iar unii nu vor contesta virusul, nici pandemia în timp ce primesc injecția cu superbul eris!

De Dr. Adrian Cacovean  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Formula de început a ”conspiraționiștilor”, mai ales pe vremea pandemiei, de frică să nu fie considerați nebuni ca ăia care făceau asta era: eu nu contest pandemia, nici virusul, dar nu sunt de acord cu măsurile.

Această formulă nici pe departe să fi dispărut, dimpotrivă, se va intensifica în perioada imediat următoare caniculei, când covidul va lovi din nou sub altă blană numită Eris și recrudescența cazurilor va spori.

Acrivia va lovi din nou ”influensării” și televiziunile și politicienii, care se vor grăbi să aplice tot ce le ordonă Fauci și Bilică Gates.

Vaccinul antieris va fi din nou sigur, eficient, obligator sub imperiul constrângerilor implementate cu celeritate maximă! Din nou vor răsuna trâmbițele ambulanțelor și croncănitul mașinilor de miliție globală și iar unii nu vor contesta virusul, nici pandemia în timp ce primesc injecția cu superbul eris!

Mai sunt unii care contestă pandemia, măsurile și covidul, dar atestă că există și vaccinuri bune și că virusurile există, fără să le fi văzut nici ei nici alții vreodată!

Iată adevărata credință în cele 10 pagini ale lui Enders, pe care se bazează șandramaua virală, pagini nevăzute de nimeni, care nu se mai găsesc. Acolo este punctul terminus al citatelor din lucrările științifice despre virusuri.

Din citat în citat în citat se ajunge la cele 10 pagini lipsă.

De ar exista cele 10 pagini lipsă, s-ar putea verifica prin reproducerea experimentelor menționate acolo, ce este științific dovedit se poate reproduce.

Din nefericire nimeni nu poate pune la dispoziție nici acele pagini, nici veni cu experimente care să reproducă izolarea, purificarea, reproducerea și dovedirea patogenicității vreunui virus conform regulilor elaborate de știință, postulatelor lui Koch!

ACTUALIZARE: Dr. Adrian Cacovean a descoperit lucrarea lui Enders. Nu ratați comentariile sale pe tema acesteia din ediția ActiveNews de mâine!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • INJECTIA FINALA 30.08.2023 01:55
    Stimate Dle Doctor Adrian,, frate, v'am urmărit excelenta prestație pe zoom ul organizat de Pr Florin Vlaicu.
    Dr Petre Baciu a vorbit de asemenea extraordinar despre nocivitatea serului vakcinos și marile amenințări ce pândesc omenirea. Domnia sa consideră însă că vaccinurile clasice ar fi bune, ceea ce este negat temeinic, cu argumente științifice irefutabile de Dr Vernon Coleman (vernoncoleman.org sau .com).
    Acesta susține că nici un vaccin nu e bun, că toate vaccinurile au fost concepute pt a distruge imunitatea naturală a oamenilor și pt a'i slăbi și a'i degenera.
    Argumentele doctorului britanic, una dintre cele mai autorizate voci, luptător anti big pharma de zeci de ani , sunt zdrobitoare.
  • INJECTIA FINALA 30.08.2023 05:41
    Scuze : Dr Damian Baciu.

    Multumim din inimă tuturor participanților la dezbatere.

    Doamne, Ajuta!
  • Miss Ter 30.08.2023 08:17
    Cum își bat joc sataniștii de noi:
    ERIS - sau DISCORDIA - zeița discordiei și a haosului.
    Dar să luăm în calcul și permutările pentru ERIS: RISE SIRE.
    SIRE - un taur păstrat pentru prăsilă (cultul lui BAAL) sau apelativ pentru cineva de rang înalt (era să scriu spurcat).
    RISE - a răsări, a se ridica, a fi elevat, slăvit
    Să nu uităm că războiul este în duh și să nu ne lăsă, înșelați și înșeuați.
    Doamne ajută!
  • Miss Ter 30.08.2023 08:27
    Era să uit: masoneria a venit cu acest Ex chao ordo - din haos se naște ordinea ori Eris este legată de haos, haos din care ei speră să se nască noua ordine mondială. Noi știm că nu va fi nicio ordine nouă dar ei tot încearcă.
    Oricum ar fi se cere cu insistență închinare (supunere) și cine se va închina fiarei (taurului reprezentare a domnului (sir) baal) nu va intra în Împărăția Lui Dumnezeu.
  • FlorinN 30.08.2023 14:29
    Nu contează cine si/sau ce zice. Nu contează adevărul, nu contează faptele, tot ce contează este ce zice "pe sticla" un parazit plătit bine numit eronat "jurnalist". Dacă vor juca aceeași placa din nou, veti vedea cum oițele se vor incolona obediente cu chilotel pe fata pentru a-si primi noul booster. Nimeni nu s-a "trezit", nici o conștiința planetara, nimic. Doar propaganda contează.
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

08:00

27 iulie: Sfântul Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon, ocrotitorul medicilor cinstiți și fără de arginți

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"