Dr. Adrian Cacovean: Ce cardiolog ar spune că miocardita e de la vaccin? Ați auzit de tiroidită subacută de Quervain? Sună de Cervantes...

De Dr. Adrian Cacovean  /  

Ilustrație: Express.co.uk - Covid vaccine side effects: Reports of myocarditis symptoms in young men

Ilustrație: Express.co.uk - Covid vaccine side effects: Reports of myocarditis symptoms in young men

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Consultul cardiologic face rar diagnosticul de miocardită, diagnostic ce aparține anatomopatologului. La necropsie se face diagnosticul miocarditei, mai rar prin biopsie cineva să înțepe o inimă la un om viu ca să ia o bucată de țesut miocardic să o analizeze la microscop să spună miocardită.

Chiar și dacă un anatomopatolog ar pune diagnosticul de miocardită la un om viu, în urma unei puncții, apoi ce cardiolog ar spune că-i de la vaccin?

Când tocmai cardiologii au recomandat vaccinarea că-i sigură și neapărat obligatorie și că nu contează trombofilia, evenimentele trombogene, embolice, AVC-urile, infarctele miocardice, emboliile pulmonare!...

Vaccinarea covid a fost recomandată ca sigură de toți specialiștii din orice domeniu medical, că de la vaccin nici un rău nu poate veni, ci vaccinul este „sigur și eficient” și musai și dacă nu ești vaccinat nici nu meriți să mai trăiești, umbli, lucrezi, călătorești, să ai casă, familie ci meriți doar să mergi în chibuțul pandemiei, în pustia cortului nu a Legământului, ci al izolaților, deportaților, carantinaților, conspiraționiștilor, Siberia antisistemicilor, Canalul și temnițele celor ce nu se supun!

*  *  *

Sâmbăta trecută am pus diagnosticul de tiroidită subacută de Quervain. Sună de Cervantes. Nu am mai auzit de nimeni cu diagnosticul acesta.

La ce-mi sclipesc ochii sunt pseudonodulii, hipertiroidismul, volumul tiroidei.

Am ecograf și când mă uit la carotide, vertebrale și arterele subclaviculare, văd de fiecare dată tiroida și menționez la constatările ecografiei ce am văzut la tiroidă.

Cel mai frumos în medicină este când înțelegi ce se întâmplă cu pacientul și ce este de făcut.

Diagnosticul este o parte aparte și are o componentă dincolo de școala medicală alopată, care are rolul de martor prin anatomia patologică și fiziopatologie.

Diagnosticul tiroiditei subacute de Quervain este unul clinic, bazat pe analize de laborator și imagistice. Cel mai important factor rămâne cel uman, de înțelegere, de informare din surse alternative și punerea la numitor comun a tuturor informațiilor.

Vă dați seama, procesul a fost vizibil pacientului, aparținătorilor, pun pe perete pe un monitor mare ce fac și ansamblez ca diagnostic și tratament, complet transparent.

Apoi lucrurile încep să se întâmple.

Pare un miracol nu?

Citiți și DOCUMENTE BOMBĂ! Pfizer știa că vaccinul anticovid provoacă miocardită

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Tic 19.07.2023 08:08
    Domnule doctor,fiti binecuvântat!Rar am mai vazut medic sa puna impreuna mai multe informații despre pacient pt un diagnostic !
Ultima oră

21:42

Un interviu profetic din 2002 - dr. Michael Crichton, în dialog cu celebrul prezentator Charlie Rose: Virusul X și pericolul biotehnologiilor avansate - “ingineria genetică poate provoca mult mai multă distrugere decât bombele atomice” - VIDEO

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România