Dr. Adrian Cacovean: CUM AM SCĂPAT DE CENZURA FACEBOOK

De Dr. Adrian Cacovean  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Iisus Hristos nu a avut Facebook și știe toată lumea de El! Să stai pe platforma Facebook, care promovează obligativitatea la a fi cobai în experimentul de manipulare genetică și toată minciuna oficială plus măsurile criminale plus frauda alegerilor ultime ale SUA, plus destrăbălarea lgbt, atacul asupra familiei, credinței, plus sancțiunile prin tăierea crăcii pe care stăm asupra Rusiei, iată cum nu avem integritate. A sta pe Facebook e ca și cum întinzi brațul!

Facebook, o platformă cu politică de cenzură, parte a plandemiei și resetării! Politica Facebook cenzurează normalitatea relației între membri și pune politica criminală a patronului Zuckerberg Mark peste statutul declarat al platformei. Porcăriile promovate și făcute le sunt patalama la trecerea dintre vămi. Vai de voi nenorociților care faceți astea în calitate de patroni Facebook și angajați, inclusiv cenzori ai dictatorului care v-a angajat, de care nu-mi pare rău deloc, de care nici nu vreau să știu! Sunteți idioții care închideți conturile! mele, ale lumii, scumpiți totul, aduceți moarte, sărăcie, deportări, război.

Facebook este cea mai mare capcană, placa turnantă a spionajului utilizatorilor, cetățenilor. Ceea ce constat este că cu cât se digitalizează mai mult totul, cu atât mai puternică devine spionarea și controlul. Ne îndreptăm cu pași repezi spre Matrix. Voi știți că nu mint și am capacitatea de a pune diagnostice precise în diverse domenii. Ieșirea din Facebook are implicații imediate pozitive în rezultatele căutării pe internet. Facebook creează cârlige în rețea cu implicații pe toate rețelele sociale, motoare de căutare. Facebook este ca un năvod al fluxului de informații, care are în politicile sale reguli care condiționează peștele prins în năvod (utilizatorul) să tragă în același sens cu pescarul, altfel aplică sancțiuni, începând cu atenționări, blurări ale pozelor și filmelor postate, marcarea postărilor ca informații false sau parțial false și blocări de ore, zile luni și chiar șicanări repetate pentru lucruri pentru care ai mai fost sancționat anterior, reducerea vizibilității și nimic nu mai ajunge la prieteni și urmăritori. Degeaba ai zeci și sute de mii de urmăritori dacă nu mai ajunge nimic la ei. Dimpotrivă, ai contul piratat, ai pagini necreate de tine, legate de pagina ta de facebook, care aspiră munca ta, ai toți jegoșii de fact checkeri, cenzori, torționari de Facebook care au ancore pe postările tale, care le folosesc spre a te da în gât, denigra, calomnia, turna, face plângeri, postări, bloguri, pagini, ziare în care acești torționari să își facă numărul. Facebook nu este o platformă pentru a posta adevărul, ci pentru minciuna oficială și cine este pentru adevăr își bate cuie în talpă cât timp mai are pagină Facebook!

Singurul adevăr legal este minciuna oficială! 

E foarte bine fără Facebook. Fără stresul la postări, că un cenzor își face tema din postările tale și se ia de tine, ba chiar un altul se autosesizează la ordin că i se par periculoși oamenii care spun adevărul sau specialiștii care pot strica ordinul pe unitate și jucăria lor pandemia. Mai mult timp pentru facerea de bine și de ce nu pentru scris cărți, articole, monografii, lucrări de specialitate care dăinuiesc mai mult decât postările pe care orice bou le poate șterge, cenzura, critica pe platforme dictatoriale, cum este Facebook, parte a plandemiei, problemei, necazurilor! 

Ce spui fact checker Facebook? Înainte scriam direct pe platforma Facebook și cu fiecare postare cream trafic, vizualizări, audiență pe platformă, creșteam Facebook și pe patronul tău. Ca urmare a politicii Facebook de cenzură a adevărului, de spionare, pâră, dare ”în gât” a utilizatorilor și de șicanare a lor continuă prin politica clar globalistă și de dictatură a platformei, dar și a exceselor torționare a cenzorilor Facebook am ales să nu-ți mai permit să mă cenzurezi, bagi pumnul în gât, dai în gât și am părăsit platforma ticăloasă al cărei angajat pe postură de torționar  ești. Postările mele nu mai sunt supuse hachițelor tale cenzore Facebook.  Poți merge pe blogul meu sau la ActiveNews și să îți umfli orezul de ciudă că aici nu mai poți spune că dau fake news sau informații parțial false. Umflați-s-ar ușor orezul!

Mă găsiți, așadar, la https://cacoveanadrian.wordpress.com și la https://www.activenews.ro/autori/Dr.-Adrian-Cacovean

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • Cotco-emy 09.07.2022 21:51
    Felicitări dl doctor!
    Si eu mi-am închis contul de facebook din aceleasi motive: cenzură și umilinta!
    Postam exact ce gândeam,imi puneam intrebari,puneam la îndoială măsurile guvernului si buna credinta a lor,postam mesaje antisistem,antivaxx,anti guvern mondial si anti satanismului lor.
    E PERFECT fără fb.
    Suntem LIBERI,prin gândire,atitudine,liber arbitru,opinii,gândire critică!
    Asa sa rămânem! Doamne ajuta-ne pe toți!
  • Andri 11.07.2022 05:04
    Subscriu. Am avut fb, l-am inchis, incerc sa scap inca de un cont si aparent e imposibil.
    Viata incepe dupa fb, cu cei de aceeasi gandire cu tine.
  • Tic 10.07.2022 04:15
    Ce este fb? O capcană!
    Nu am avut nici eu și nici soțul meu fb. Mi se părea a fi ca și cum ai pune la gazeta de perete sufletul și trăirile și tot ceea ce este intim, apropiat, bun de împărțit cu prietenii buni, iar nu cu străinii. Aici și încă alte câteva site-uri ma simt între prieteni cu aceeași concepție sănătoasă și de bun simț despre viață și lume! Mulțumesc d-le doctor, mulțumesc activenews!
    Nici nu gândiți cât ajutor mi-ați fost în acești doi ani răi când credeam ca suntem singuri, de aceea mulțumesc din inima tuturor celor
    ce au scris în paginile activenews! Vom răzbi si vom trece și prin asta, căci este încercare dată! Doamne ajută!
  • Enya 19.07.2022 02:31
    Mai nou, facebook-ul iti baneaza contul doar pentru ca urmaresti anumite persoane pe care sistemul le considera indezirabile! Acum, cand nu mai scot nici macar un "pâs" pe alte pagini, tot nu e bine! Iata-ma cu contul blocat doar pentru ca citesc anumite persoane care deranjeaza teribil. Daca nu contest :)))) "decizia" lor, in 26 zile imi vor dezactiva contul pe care oricum l-au banat deja :). Evident ca o sa renunt la el si-mi fac altul. :)
Ultima oră

13:47

Patru președinți SUA în New York: trei după bani, al patrulea pentru a omagia un polițist ucis de un fost deținut

13:00

Date Eurostat: UE a primit 5,1 milioane de migranți în 2022. Câți au ajuns în România

12:30

Bătaie cu Bălegar între Washington și Moscova

12:06

Tucker Carlson: Medicii care au recomandat vaccinul anticovid ar trebui să-și ceară scuze - VIDEO

11:30

Imagini șocante din Gaza: Soldații israelieni ucid civilii, îi îngroapă cu excavatoarele, apoi se joacă cu lenjeria intimă a femeilor

10:41

Biden l-a numit din nou "măcelar" pe Putin

10:21

România e declarată de Putin țintă militară legitimă

09:39

Ion Cristoiu: Coaliția vede în alegerile pe București o demonstrație a unității sale

09:24

Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat planul roșu

09:14

Iulian Capsali: PRIMUL candidat cert la președinție este Răzvan Constantinescu, care și-a făcut publică intenția în emisiunea doamnei Anca Alexandrescu

08:42

Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, condamnat la 25 de ani de închisoare

08:20

Alertă în Brăila! O dronă militară s-a prăbușit la 15 km de oraș: ”Scotea un sunet ciudat, puternic” - VIDEO

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional