Dr. Adrian Cacovean: Bine cunoscutul slogan bolșevic „dai în mine dai în tine, dai în fabrici și uzine” va fi înlocuit cu sloganul actualizat „dai în mine dai în tine, dai în Faizăr și vaccine”!

De Dr. Adrian Cacovean  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bine cunoscutul slogan bolșevic „dai în mine dai în tine, dai în fabrici și uzine” nu mai este valabil acum în noua eră dosnică multicolor progresistă și va fi înlocuit cu sloganul actualizat „dai în mine dai în tine, dai în Faizăr și vaccine”!

De asemenea sloganul comunist „nici o masă fără pește” se actualizează și devine ”nici o masă fără gândaci, râme, muște sau viermi”!

La vremuri noi slogane noi.

Ceea ce s-a urât pe vremea împușcatului de Crăciun revine ca moda la actualitate și mâncatul de rahat se actualizează periodic!

Întreruperile de curent sunt iar la modă, la fel ca rația de alimente, benzină, umblatul cu soț o duminică, fără soț cealaltă, Mall-ul redevine circ al foamei și protipendadă a perforaților (noua elită progresistă).

Comunistul turnător nu mai este la modă acum și a fost înlocuit de gândacul progresist, mânat din dos de un arivism progresist soios, salamul cu soia se înlocuiește cu ficat de lăcustă cu boia, măi ce vremuri bune, pentru fițele nebune ale noii orânduiri!

 *

 

Știința a demonstrat că majoritatea belelelor (valuri, măsuri, restricții) vin toamna, când se termină vacanța unora. Cine sunt aceia? Cum de în vacanță era bine, relaxare și dintr-o dată ne trezim cu tot felul de probleme în toamnă, la terminarea vacanței?

Elevii au vacanță, dar nu putem da vina pe ei.

Profesorii au vacanță, dar nici ei nu sunt de vină.

Eu zic că parlamentarii sunt placa turnantă și prin asta coautorii belelelor, dar tot Parlamentul este și opreliștea de pe urmă a netrebniciilor.

Parlamentul este singura instituție care mai temperează ticăloșia, aici sunt scandalurile cele mai mari și presiunile cele mai mari. Oricât de mulți parlamentari nu au ce căuta acolo, mai sunt câțiva care mai știu ce este Constituția și legislația și dreptul, care mai au educație și știu ce este corect și ce nu este corect, ce este legal și ce este ilegal, ce este știință și ce este pseudoștiință, ce este ordine și ce este dezordine, ce este familia și ce nu este familia, ce este legea și ce este fărădelegea, ce este fișa postului și ce nu este fișa postului, ce este în interesul țării, al românilor și ce este antinațional și antiromânesc.

Diferența dintre minciuna oficială și prezentată ca breaking news (”lies”) și adevărul prezentat ca fake news.

 

 

 *

Cunoașteți obiectul din imaginea de mai jos?

L-am aprins când învățam să intru la medicină, în anii 1984-1985, dar și înainte pentru treaptă sau pe parcursul liceului la celelalte materii. Lampa cu gaz, lămpașul era o soluție să ai lumină când se tăia curentul pe vremea lui Ceaușescu și o variantă la lumina lumânării! Sper ca cei ce nu l-au cunoscut să nu fie nevoiți să recurgă la el în epoca de glorie a noii dezordini mondiale care urmează și cu aportul încrederii orbești în minciunile oficiale!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Înmormântarea Părintele nostru Justin Pârvu

Primul film documentar despre Mihai Eminescu

Mihai Eminescu - Marturie despre mine însumi

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • Tomici Carmen 16.08.2022 12:26
  Bun lămpașul, da de unde petrol?
 • Tic 16.08.2022 13:41
  Ba, sa îl cunoască și cei de nu avura parte de el! Sa cunoască și opaitul și frigul și foamea reala și mai ales umilințele din partea privilegiatilor din miliție, partid, comerț, securitate! Și naveta în trenuri mizere întunecoase și friguroase, în care la clasa întâi te mai pricopseai și cu păduchi (acolo ședeau mulți dintre cei colorați pe ruta Brașov-Zărnești),navetă pt munca la trei schimburi pe post de maistru chiar dacă terminasesi o facultate, sa cunoască și doar cele 3 luni de îngrijire a copilului post natale, ca doar asa le-o veni mintea la cap și or ieși din aburii virtualului! Sa cunoască mersul pe jos de nevoie la - 20 de grade o iarna întreagă și întoarcerea acasă pe întuneric la 10 grade.
  Ca altfel cu alergatul ala Idiot cu căști pe urechi și mersul cu trotineta tampesc omul și mai tare. Ca altfel toți tantalaii ăștia ajunși ne târăsc după ei în aroganta lor de prosti fuduli, precum corbul lingusit de vulpe!
 1. Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

 2. Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

 3. O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

 4. 16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

 5. A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

 6. Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

 7. 135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat

 8. Mama tuturor Teoriilor Conspirației validată de "Știință": "EI sunt printre NOI" – Între Mântuitorul Cosmic și Putiniștii Galactici

 9. Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

 10. 30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

Ultima oră

01:10

16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

00:30

16 iunie: Sfântul Ierarh Martir Neofit Cretanul, Mitropolitul Țării Românești; Sf. Ier. Tihon, Episcopul Amatundei; Sf. Sfințit Mc. Marcu, Episcopul Apoloniadei

23:45

Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

23:28

Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

23:10

Pr. Ioan Istrati: Despre Eminescu nu poți gândi decât în două cu lacrimi

22:35

O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

22:00

ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNUL ABSOLUT: MIHAI EMINESCU - MĂRTURIE DESPRE MINE ÎNSUMI. Mărturisesc: Vladimir Beliș, Dimitrie Vatamaniuc, Ion Filipciuc, Theodor Codreanu, Nae Georgescu, Ilie Bădescu, Mihai Ungheanu, PF Patriarh Teoctist

21:30

O zi întreagă de manifestări omagiale pentru Eminescu în Arhiepiscopia Tomisului - VIDEO

21:00

OPERA POLITICĂ a Românului Absolut, disponibilă tuturor online într-un portal unic: Mihai-Eminescu.Ro. Academia Română și NeamUnit oferă și aplicația gratuită Mihai Eminescu - Întreaga Operă

20:20

Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

19:45

George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

19:19

Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

18:00

30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

17:00

Prof. Ilie Bădescu: 15-16 Iunie – Ziua nașterii în Cer a Dreptului Eminescu. ”De din vale de Rovine/ Grăim, Doamnă, către Tine…”

16:00

Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal