Dr. Adrian Cacovean: Ați stricat manualele de psihiatrie după nebunia voastră!

De Dr. Adrian Cacovean  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oamenii au de obicei și fără excepție problemele lor. În afară de Iisus Hristos ați văzut oameni cu alte probleme decât ale lor?

Ale lor personale de familie, de etnie, de cap, de emoții, de gen, de bani, de orientare, de personalitate, de încredere în sine, de înțelegere, de etnie, de traducere, de cultură, de istorie și de toate cele!

Lumea de azi chiar are probleme multiple și grave. Cei care au nevoie de cel mai mult ajutor psihologic, psihiatric, uman, medical, consiliere psihologică sunt tocmai cei ce vor să conducă lumea de azi după halucinațiile lor și nebunia lor!

Bă, ați stricat manualele de psihiatrie după nebunia voastră!

Iisus Hristos nu va lăsa lumea creată de El să fie distrusă după ticăloșia voastră nebună!

O să mai vină Sodome și Gomore noi și Potopuri peste seceta din capul vostru sec și Glaciațiuni peste încălzirea voastră globalistă de gloabe ce sunteți!

*

Fărădelegea este relativă. Și cei care conspirau împotriva lui Nero, Hitler, Mussolini, Stalin erau tot conspiraționiști.

A fost fărădelege să se lupte împotriva lui Stalin? Dar împotriva lui Hitler?

Partizanii care au luptat împotriva regimului comunist au fost nelegiuiți?

Brâncoveanu cu fii lui au fost nelegiuiți, doar și ei au conspirat împotriva sultanului și sultanul era legea și Brâncovenii fărădelegea!

Și Robin Hood era conspiraționist și atenta la rânduiala nedreaptă de atunci.

Teoria conspirației este o invenție a oamenilor răi, care disimulează răul făcut de ei prin anatemizarea celor care i-ar putea deconspira, da de gol, prin termenul de conspiraționiști și adepți ai teoriei conspirației.

Teoria conspirației este o udiță a corectitudinii politice vehiculată pentru discreditarea celor care pot periclita minciuna oficială, vehiculată ca adevăr suprem!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Tic 07.11.2022 23:45
    Cu mândrie conspirationista subscriu d-le doctor!
  • Rusi 09.11.2022 18:16
    Problema nu este numai de nebunie,este si de prostie.
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO