Dr. Adrian Cacovean: Așteptați statistica să vă spună pe lumea ailaltă că nu a fost o alegere înțeleaptă?

De Dr. Adrian Cacovean  /  

Foto: Ro Vaccinare

Foto: Ro Vaccinare

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cei care pozați în ultimii doi ani în icoane ale sacrificiului și dăruirii de sine pentru imunitatea și siguranța celuilalt și vă sufocați cu masca pentru ca să-l protejați pe celălalt și pe voi, păstrați distanța de cei dragi ca să îi protejați, vă pozați cu țeapa în umărul gol ca să imunizați universul, vă mai amintiți ce spuneau conspiraționiștii atunci, că pandemia este o făcătură și cum voi răspundeați că ”dar ai văzut ce multe morți sunt și câte cazuri?”.

Acum vedeți câte cazuri de morți subite și vătămări sunt?

Tot mai vreți bustere și rapeluri și doze noi ca să protejați pe alții?

Băgați țeapa de vaccin de gripă acum, făcută din același aluat cu vaccinul de covid?

Cât de clară trebuie să fie asocierea dintre vaccin și ce pățiți?

Așteptați statistica să vă spună pe lumea ailaltă că nu a fost o alegere înțeleaptă?

Nu îmi pasă ce alege omul care are liber arbitru! Dar măcar ce multe țepe (vaccinuri) și pe câte motive inventate și denumite boli virale și de alte etimologii vor unii să te înțepe, ai văzut? Ai văzut câte seringi țintesc spre fundul tău? Rachetele nucleare nu au atâția electroni și protoni și neutroni câte injecții plutesc în aer să găsească un poligon de testare și executare.

Și ce scapă metodei politice sanitare, va fi malaxat în malaxorul ecologist și apoi în războiul slavei ucrainii!

Dar războiul nu îl cauți, nici poți evita. Războiul vine peste tine și te găsește el. La fel ca moartea, războiul nu poate fi evitat. Forțele malefice care au căutat războiul acesta, aceleași ca cele care au provocat primul și al doilea război mondial și mai toate războaiele din ultimele sute de ani, știu ce fac și ce urmăresc prin război: menținerea dominației, asupririi, discriminării, nedreptății, inechității, ca lor să le fie bine cu orice preț și crimă! Sunt capabili să posteze în victime, numai ca ei să iasă bine, sus, acuzatori, criminali ce-și acuză victima, omenirea!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • ioansperling 28.10.2022 11:27
    Se pare ca nu ne caută razboiul pe noi ci noi il cautam pe el!

    https://vrabiute.blog/2022/10/28/homo-sapiens/
  • doar un_OM 28.10.2022 15:07
    Pai ce mama naibii de Long-Covid . Normal ca apar simptome prelungite daca atunci cand erai pozitiv Covid in prima faza Medicii de familie te trimiteau acasa cu aspirina si paracetamol (vaccinat sau nevaccinat) ... SERIOS ... o boala grava se trateaza cu asa ceva . Parca este o boala grava virala ... pai atunci unde sunt antiviralele din farmacii ca sa le poata prescrie medicii de familie ... a scuze trebuie sa ajunga cat mai multi in spitale ca sa poata spune : Uite ce boala grava este. Uite ce urmari grave apar (vaccinat sau nevaccinat). Trebuie sa va vaccinati cu un vaccin pentru care nu raspunde nimeni ... doar TU raspunzi fiindca ai si semnat ca esti de acord .
    Si totusi de 2 ani nimeni nu raspunde unde a disparut GRIPA ... pai fratilor inainte erau doua sezoane de gripa in care spitalele erau pline , si da erau si cazuri grave, si da duceau la pneumonie, si da se mai si murea ... nu am auzit de LongGripa.
    DA eu am fost bolnav Covid , si DA am resimtit efectele ... dar sa nu uit faptul ca si dupa o gripa sanatoasa am avut urmari . Diferenta este ca atunci nu erai asaltat de atatea stiri negative ... de atata frica ... bineinteles doar din surse oficiale.
    Pacat ca nu sunt mai multi doctori ca sa spuna ce stiu si mai ales ce gandesc.
  • Carbid 28.10.2022 17:09
    Corect cred că este Gripă Lungă! ;))
  • Adrian Cacovean 29.10.2022 02:02
    Sindromul long covid este o noțiune tactică de alba neagra prin care mitomanii speră să prelungească prostirea oamenilor creduli. Până la covid fiecare bolnav avea bolile lui. După covid imediat nimeni nu mai avea nici o boală, ci covid și orișice pățea pacientul era de la covid. După vaccin, despre care au spus că ne scoate din pandemie, nu s-a întâmplat asta, dimpotrivă, vaccinul a scăzut imunitatea și au apărut îmbolnăviri covid la persoane cu schema de vaccinare la zi. S-a văzut că vaccinul nu protejează de covid, nici de transmiterea bolii, vaccinatul fiind răspândaci destoinic în populație, umblând peste tot cu certificatul covid și împrăștiind carcalacul. Acum apar efectele la distanță, pe lângă cele imediate mușamalizate la greu. Pică pe capete oameni tineri, sănătoși, mor ca muștele date cu flit. Și mor tocmai vaccinații, aproape toate morțile subite apar la vacinați. Și acum apar unii care vin cu afirmații aberante, cum că vaccinații nu mor de la vaccin, ci tot de la covid, contrazicând faptul că vaccinul te face să faci forme mai ușoare de boală. Deocamdată se pare că vaccinații mor tot de la covid (după spusele lor) și dacă clasificăm felul de a muri după cantitatea de suferință atunci moartea poate fi clasificată în ușoară, fără suferință și moarte grea. Se pare că moartea fulgerătoare a vaccinaților sănătoși a fost una ușoară și vacinul covid asigură o moarte ușoară, comparativ cu moartea celor bolnavi de bolile lor, ajunși într-un spital handicapat prin protocolul criminal impus de autorități, care nu a mai avut voie să se ocupe de bolile curabile ci a fost obligat să stea închis pentru pacienții cu boli cronice și acute care ieșeau negativi la falsul test PCR de covid, iar în caz că erau pozitivi la falsul test PCR covid, în loc să se ocupe de boala pentru care pacientul a ajuns la spital, medicii au fost obligați să aplice tratamente criminale experimentale și protocoale criminale covid, după care evident pacienții care au scăpat decesului au râmas cu sechelele unui tratament etichetat ca rele tratamente de tip nazist și Mengele, după cum un imens număr de cadre medicale, pacienți, avocați, procurori, juriști, politicieni, președinți, cercetători etc, deja se pronunță și adună probe. Nu veți scăpa nenorociților!
  • A.C. 29.10.2022 06:13
    Din nou, BRAVO!! Nu cu scapatul, caci ma indoiesc ca va fi cineva tras la raspundere, cel putin in contextul actual. Articulat, concis, argumentat exceptional si realist.
  • Carbid 01.11.2022 16:18
    https://rumble.com/v10mnew-live-world-premiere-watch-the-water.html

    Dle doctor, BINE AR FI SĂ URMĂRITI ACEST INTERVIU CU UN DOCTOR !!!!
    CU ATENȚIE ȘI PÂNĂ LA CAPĂT!!!
  • Carbid 01.11.2022 16:14
    https://rumble.com/v10mnew-live-world-premiere-watch-the-water.html

    Dle doctor, BINE AR FI SĂ URMĂRITI ACEST INTERVIU CU UN DOCTOR !!!!
    CU ATENȚIE ȘI PÂNĂ LA CAPĂT!!!
Ultima oră

13:35

Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova

11:05

Xi Jinping îi înfige un cuțit în spate lui Putin. 4.000 de drone și sisteme antiaeriene chinezești vor ajunge în dotarea Ucrainei

10:33

REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

10:15

Premierul Australiei, cu nervii la pământ, după ce a cerut interzicerea MEME-lor și a devenit ținta glumelor pe X

09:55

26 aprilie: 38 de ani de la catastrofa nucleară de la Cernobîl. Începutul unui coșmar care a durat ani de zile. FOTO

09:50

Primul oraș canadian care cere cod QR la intrare și ieșire

09:19

Alexander Lukașenko: ”Câteva zeci dintre cele mai moderne arme nucleare se află în Belarus”

09:09

Gabriela Firea, dezvăluiri din ședința de 16 ore a coaliției, la Marius Tucă Show. De ce a renunțat alianța la ideea unui candidat ”independent” - VIDEO

09:02

A murit Laurent Cantet, câștigător al premiului Palme d'Or în 2008. Cineastul avea 63 de ani

08:51

Petre Roman, Gelu-Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu și Adrian Sârbu, puși sub acuzare în ”Dosarul Mineriadei”

08:00

26 aprilie: Sfântul Sfințit Mucenic Vasilevs, episcopul Amasiei; Sfânta Glafira; Sfinții Mucenici din Dobrogea Chiril, Chindeu și Tasie din Durostor și Axiopolis - CERNAVODĂ DE AZI