Dr. Adrian Cacovean: Așteptați statistica să vă spună pe lumea ailaltă că nu a fost o alegere înțeleaptă?

De Dr. Adrian Cacovean  /  

Foto: Ro Vaccinare

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cei care pozați în ultimii doi ani în icoane ale sacrificiului și dăruirii de sine pentru imunitatea și siguranța celuilalt și vă sufocați cu masca pentru ca să-l protejați pe celălalt și pe voi, păstrați distanța de cei dragi ca să îi protejați, vă pozați cu țeapa în umărul gol ca să imunizați universul, vă mai amintiți ce spuneau conspiraționiștii atunci, că pandemia este o făcătură și cum voi răspundeați că ”dar ai văzut ce multe morți sunt și câte cazuri?”.

Acum vedeți câte cazuri de morți subite și vătămări sunt?

Tot mai vreți bustere și rapeluri și doze noi ca să protejați pe alții?

Băgați țeapa de vaccin de gripă acum, făcută din același aluat cu vaccinul de covid?

Cât de clară trebuie să fie asocierea dintre vaccin și ce pățiți?

Așteptați statistica să vă spună pe lumea ailaltă că nu a fost o alegere înțeleaptă?

Nu îmi pasă ce alege omul care are liber arbitru! Dar măcar ce multe țepe (vaccinuri) și pe câte motive inventate și denumite boli virale și de alte etimologii vor unii să te înțepe, ai văzut? Ai văzut câte seringi țintesc spre fundul tău? Rachetele nucleare nu au atâția electroni și protoni și neutroni câte injecții plutesc în aer să găsească un poligon de testare și executare.

Și ce scapă metodei politice sanitare, va fi malaxat în malaxorul ecologist și apoi în războiul slavei ucrainii!

Dar războiul nu îl cauți, nici poți evita. Războiul vine peste tine și te găsește el. La fel ca moartea, războiul nu poate fi evitat. Forțele malefice care au căutat războiul acesta, aceleași ca cele care au provocat primul și al doilea război mondial și mai toate războaiele din ultimele sute de ani, știu ce fac și ce urmăresc prin război: menținerea dominației, asupririi, discriminării, nedreptății, inechității, ca lor să le fie bine cu orice preț și crimă! Sunt capabili să posteze în victime, numai ca ei să iasă bine, sus, acuzatori, criminali ce-și acuză victima, omenirea!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Bogdan Florin Vlaicu împreună cu medicii Geanina Hagimă și Damian Baciu:

CE CONȚIN DOCUMENTELE PFIZER - VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
 • ioansperling 28.10.2022 11:27
  Se pare ca nu ne caută razboiul pe noi ci noi il cautam pe el!

  https://vrabiute.blog/2022/10/28/homo-sapiens/
 • doar un_OM 28.10.2022 15:07
  Pai ce mama naibii de Long-Covid . Normal ca apar simptome prelungite daca atunci cand erai pozitiv Covid in prima faza Medicii de familie te trimiteau acasa cu aspirina si paracetamol (vaccinat sau nevaccinat) ... SERIOS ... o boala grava se trateaza cu asa ceva . Parca este o boala grava virala ... pai atunci unde sunt antiviralele din farmacii ca sa le poata prescrie medicii de familie ... a scuze trebuie sa ajunga cat mai multi in spitale ca sa poata spune : Uite ce boala grava este. Uite ce urmari grave apar (vaccinat sau nevaccinat). Trebuie sa va vaccinati cu un vaccin pentru care nu raspunde nimeni ... doar TU raspunzi fiindca ai si semnat ca esti de acord .
  Si totusi de 2 ani nimeni nu raspunde unde a disparut GRIPA ... pai fratilor inainte erau doua sezoane de gripa in care spitalele erau pline , si da erau si cazuri grave, si da duceau la pneumonie, si da se mai si murea ... nu am auzit de LongGripa.
  DA eu am fost bolnav Covid , si DA am resimtit efectele ... dar sa nu uit faptul ca si dupa o gripa sanatoasa am avut urmari . Diferenta este ca atunci nu erai asaltat de atatea stiri negative ... de atata frica ... bineinteles doar din surse oficiale.
  Pacat ca nu sunt mai multi doctori ca sa spuna ce stiu si mai ales ce gandesc.
 • Carbid 28.10.2022 17:09
  Corect cred că este Gripă Lungă! ;))
 • Adrian Cacovean 29.10.2022 02:02
  Sindromul long covid este o noțiune tactică de alba neagra prin care mitomanii speră să prelungească prostirea oamenilor creduli. Până la covid fiecare bolnav avea bolile lui. După covid imediat nimeni nu mai avea nici o boală, ci covid și orișice pățea pacientul era de la covid. După vaccin, despre care au spus că ne scoate din pandemie, nu s-a întâmplat asta, dimpotrivă, vaccinul a scăzut imunitatea și au apărut îmbolnăviri covid la persoane cu schema de vaccinare la zi. S-a văzut că vaccinul nu protejează de covid, nici de transmiterea bolii, vaccinatul fiind răspândaci destoinic în populație, umblând peste tot cu certificatul covid și împrăștiind carcalacul. Acum apar efectele la distanță, pe lângă cele imediate mușamalizate la greu. Pică pe capete oameni tineri, sănătoși, mor ca muștele date cu flit. Și mor tocmai vaccinații, aproape toate morțile subite apar la vacinați. Și acum apar unii care vin cu afirmații aberante, cum că vaccinații nu mor de la vaccin, ci tot de la covid, contrazicând faptul că vaccinul te face să faci forme mai ușoare de boală. Deocamdată se pare că vaccinații mor tot de la covid (după spusele lor) și dacă clasificăm felul de a muri după cantitatea de suferință atunci moartea poate fi clasificată în ușoară, fără suferință și moarte grea. Se pare că moartea fulgerătoare a vaccinaților sănătoși a fost una ușoară și vacinul covid asigură o moarte ușoară, comparativ cu moartea celor bolnavi de bolile lor, ajunși într-un spital handicapat prin protocolul criminal impus de autorități, care nu a mai avut voie să se ocupe de bolile curabile ci a fost obligat să stea închis pentru pacienții cu boli cronice și acute care ieșeau negativi la falsul test PCR de covid, iar în caz că erau pozitivi la falsul test PCR covid, în loc să se ocupe de boala pentru care pacientul a ajuns la spital, medicii au fost obligați să aplice tratamente criminale experimentale și protocoale criminale covid, după care evident pacienții care au scăpat decesului au râmas cu sechelele unui tratament etichetat ca rele tratamente de tip nazist și Mengele, după cum un imens număr de cadre medicale, pacienți, avocați, procurori, juriști, politicieni, președinți, cercetători etc, deja se pronunță și adună probe. Nu veți scăpa nenorociților!
 • A.C. 29.10.2022 06:13
  Din nou, BRAVO!! Nu cu scapatul, caci ma indoiesc ca va fi cineva tras la raspundere, cel putin in contextul actual. Articulat, concis, argumentat exceptional si realist.
 • Carbid 01.11.2022 16:18
  https://rumble.com/v10mnew-live-world-premiere-watch-the-water.html

  Dle doctor, BINE AR FI SĂ URMĂRITI ACEST INTERVIU CU UN DOCTOR !!!!
  CU ATENȚIE ȘI PÂNĂ LA CAPĂT!!!
 • Carbid 01.11.2022 16:14
  https://rumble.com/v10mnew-live-world-premiere-watch-the-water.html

  Dle doctor, BINE AR FI SĂ URMĂRITI ACEST INTERVIU CU UN DOCTOR !!!!
  CU ATENȚIE ȘI PÂNĂ LA CAPĂT!!!
 1. Olivia Steer: Și eu mi-am pus problema că dîrele albe din urma avioanelor ar fi fum de motor. Dar nu era “fum de motor”, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu

 2. Olivia Steer: Nu sînt singura vinovată de "conspiraționism”! Din eternele abordări menite să ne intimideze și să ne închidă gura, despre dârele avioanelor: chiar dacă ar fi să se sprayeze cu metale grele sau alte chimicale, șanse zero de a ajunge în orașe

 3. Olivia Steer: Studiu de pe site-ul NASA: Formarea eficientă a aerosolului stratosferic pentru ingineria climatică prin emisia de vapori condensabili din avioane

 4. Reîntoarcerea MARELUI PONEI ROZ direct pe TRINITAS TV. Diana Maria Brăgaru: Slugă la doi stăpâni?! Bănescu îl promovează pe H.R. Patapievici, pe față, în BOR. Pe când și pe Mungiu-Pippidi și "Evangheliștii" ei?!

 5. Falsurile noii ”investigații” Recorder demontate punct cu punct. Hărțuirea unor preoți ortodocși și a soțiilor lor pare o producție la comandă. Familiile Marinela și Mădălin Iscru și Raluca și Ionuț Lipan reacționează: RECORDER - FABRICA DE FAKE NEWS

 6. Eu Săndesc, nu gândesc! Directorul Spitalului Județean Timișoara, dezamăgit de rata scăzută de vaccinare din România: ”Suntem în afara lumii civilizate”

 7. Libertatea de exprimare nu trebuie să încalce alte drepturi. Comunicat PNȚMM

 8. Daniel Polifrone: O filmare cu o aeronavă aflată la altitudine mare, care are pauze în eliminarea gazelor. Nimeni nu a reușit încă să vină cu o explicație pertinentă - VIDEO

 9. Marș LGBT în București, de Sfânta Parascheva, cu sprijin financiar din străinătate

 10. Șoc în lumea medicală! Un tânăr medic din Timișoara a murit subit

Ultima oră

01:10

A murit Generalul (r) Iulian Vlad, ultimul director al Departamentului Securității Statului (23 februarie 1931 - 30 septembrie 2017). Generalul Vlad despre 1989: Mi-ar fi fost cu neputință să execut ordinul de reprimare a revoltei poporului român

01:05

30 septembrie: 16 ani de la întronizarea PF Daniel ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române. ÎNTRU MULȚI ANI! O fotografie inedită cu PF Daniel la... costum!

00:15

30 septembrie: Sfântul Ierarh Grigorie Luminătorul Armeniei. Sfintele Mucenițe Ripsimia și Gaiani

23:45

Blocul Naționalist cere îndepărtarea din Capitala României a unor monumente ale ”eliberatorilor” și ”eroilor” care au ucis români

23:30

113 ani de la nașterea Părintelui Arsenie Boca: „A fost un sfânt!” - spovedania de pe patul de moarte a unui securist mai puțin bolșevic decât cei de azi. Românii cer Patriarhiei canonizarea Sfântului Ardealului

23:00

Sergiu Ciocârlan: Cuviosul Părinte Arsenie Boca, darul lui Dumnezeu pentru poporul român

22:30

Artă ”grosolană” și ”lipsită de respect”, fără o ”minimă considerație” față de sentimentele unor oameni, îndepărtată dintr-un spațiu public. Un ”gunoi la suprapreț” din banii contribuabililor

21:45

A început ”Cursul 119 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască”: Părintele Bogdan Florin Vlaicu împreună cu medicii Geanina Hagimă și Damian Baciu. Transmisie VIDEO ÎN DIRECT

21:20

Solombănescu, promptitudine în reacții întârziate

21:04

Un studiu publicat de Radiological Society of North America a descoperit semne de leziuni cardiace la persoanele vaccinate anti-Covid care nu au avut dureri în piept

20:21

Un fenomen periculos ia amploare: DEBANCARIZAREA – Banii Gheață au devenit vitali!

20:00

VACCINUL GĂSIT ÎN OAMENI MORȚI! Studiu în NPJ Vaccines – Nature: Vaccinul ARNm anti-COVID-19, găsit în mostre de țesut de la persoane decedate

19:21

PRECIZĂRI în Cazul Al Di Meola și a unei posibile legături între vaccin și infarct

18:33

Olivia Steer: Vă rog respectuos, nu mai vorbiți prostii. Chemtrails nu există! Știința nu se discută! Se execută!

17:44

Florin Duțu: ZIUA PĂRINTELUI ARSENIE BOCA. UN REGIZOR ȘI O INFECȚIE BOLȘEVICĂ - o diaree cinematografică din bani publici