Dr. Adrian Cacovean: Alertă de SIDA după vaccinarea Covid. Stați să vedeți ce va urma...

De Dr. Adrian Cacovean  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


OFICIAL Australia: 50 milioane vaccinuri retrase - OAMENII IES HIV POZITIV

Prof. Paul Young: „Ca oriunde în știință, lucrurile nu ies întotdeauna cum trebuie. E cu siguranță o zi grea pentru echipa de cercetători”.

Prof. Trent Munro (Univ. Queensland): „TOȚI cei care au primit vaccinul au prezentat, într-adevăr, un anumit nivel de rezultat fals pozitiv”.

Melanie Stott (participant la vaccin): „Înțeleg perfect de unde vin (i.e.vaccinurile), însă nu am nicio îngrijorare în ce privește sănătatea mea sau a altcuiva”.

Greg Hunt (Ministrul Sănătății): „Riscul legat de siguranța vaccinului a fost de la început principala îngrijorare”.

Prof. Brendon Murphy (Secretar în Departamentul de Sănătate): „Riscul de fals pozitiv a fost dintotdeauna știut, dar a fost considerat unul mic. DIN PĂCATE, A DEVENIT O PROBLEMĂ MAI MARE DECÂT AM ANTICIPAT ORICARE DINTRE NOI”. 
 
 
Cum e formula aia măi? ”Mă înțep ca tu să fii sănătos!”
 
A fost bună încrederea oarbă, ilogică în pseudoștiință, în minciunile oficiale? Na că ai luat HIV! Mai e sigur vaccinul? Urmează țepe noi, %G, digitalizarea și ciparea, desproprietărirea, dispariția banului cash, un singur guvern mondial, o singură miliție, o singură jandarmerie, o singură armată, o singură bancă, care să apere pe Rotschild, Zuckerberg, Musk, Amazon și alți câțiva brontozauri și pe tine să te țină în lumea a treia aplaudaci și sclav ai acestora, fără personalitate, cu identitate un număr, fără voce, fără proprietate, fără cuvânt, o să ceri voie și să mergi la toaletă, o să te simți rău în propriul corp, fără valoare, fără credință, Dumnezeu, identitate naționale, culturală. 

Nici nu-ți trebuie grafen și conexiuni cu inteligența artificială, o să te simți și reduci singur la identitatea unui robot, devalorizezi și depersonalizezi. Ori acesta este iadul deja pe Pământ, că nu ți-a trebuit Dumnezeu, nici nu ai înțeles liberul arbitru dat de Dumnezeu, te-ai revoltat asupra Creatorului și ai cerut libertate mai multă de la chiar Dracul! O să trăiești în libertatea asta și o să vezi ce înseamnă pe pielea ta.

Cum e cu imunitatea artificială? Mă imunizez și devin imunodeficient pentru tine!
 
Stați să vedeți ce va urma, când se vor constata toate efectele secundare, adverse și colaterale ale experimentului mondial!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • Lolek Bolek 13.02.2022 15:46
    Pentru cei ce doresc sa aprofundeze conexiunea Nimic-19 => HIV, iata un material "la cald":

    INVESTIGATION: The Covid-19 Vaccines cause AIDS; here’s all the evidence…

    https://dailyexpose.uk/2022/02/13/the-covid-19-vaccines-cause-aids/

    Pentru cei care sunt doritori de "picanterii":

    https://t.me/robinmg

    Am intrat deja in momentul de timp in care minciuna este si va fi peste tot. (Matei 24:4-8)
    Tatal minciunii va da tot ce este "mai bun" in el.

    Adam si Eva erau locuinte ale Duhului Sfant si tot au fost amagiti de minciuna Sarpelui cel vechi.
    Cu atat mai mult vom fi noi inselati, fiind inca temple goale.

    Aleg sa ma uit la Hristos, altfel ma acapareaza minciuna.

    Singura noastra Cale de salvare este "in Hristos".
  • tempor1k 13.02.2022 16:15
    Ca tot eram pe acelasi site

    https://dailyexpose.uk/2022/02/08/grand-jury-expert-witnesses-testify-saturday/

    Un juriu international adună declarațiile pentru intentarea procesului COVID - crima impotriva umanitatii
    Si ce martori!
  • Tic 13.02.2022 16:53
    O farmacie din Lörrach (Austria) afișează mare pe geamurile localului efectele secundare negative(pozitive de unde?) ale injectării. Vreo 5-6 afișe mari.
  • Tic 13.02.2022 16:56
    Încă un motiv în plus sa refuzam transfuziile sanguine de la cei injectați. Nu mai vb de transplant de organe. Sper sa nu devenim, noi, cei neinjectati, vânați pt ca sintem "bio".
  • Coronoia 13.02.2022 17:41
    Da mah, dar cine se duce la shopping, cine se duce in club, cine se duce in city breaks, eee? Ce conteaza o SIDA mititica acolo, fata de "libertatile" oferite de minunatul ceferticat si minunatul vaxin.

    E bine ca isi stiu prioritatile.
    (nu ca inapoiatii antivaxinisti care n-au voie sa umble pe nicaieri si stau arestati in cotet)
  • Dieter1970 14.02.2022 09:24
    Va aducet-i aminte ca in Japonia,in 2020,se interzicea transfuzia de sange si transplantul de organe de la vaccinati la nevaccinati?
    Stiau ce stiau jaonezii!
Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO