Dr. Adrian Cacovean: Alertă de SIDA după vaccinarea Covid. Stați să vedeți ce va urma...

De Dr. Adrian Cacovean  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


OFICIAL Australia: 50 milioane vaccinuri retrase - OAMENII IES HIV POZITIV

Prof. Paul Young: „Ca oriunde în știință, lucrurile nu ies întotdeauna cum trebuie. E cu siguranță o zi grea pentru echipa de cercetători”.

Prof. Trent Munro (Univ. Queensland): „TOȚI cei care au primit vaccinul au prezentat, într-adevăr, un anumit nivel de rezultat fals pozitiv”.

Melanie Stott (participant la vaccin): „Înțeleg perfect de unde vin (i.e.vaccinurile), însă nu am nicio îngrijorare în ce privește sănătatea mea sau a altcuiva”.

Greg Hunt (Ministrul Sănătății): „Riscul legat de siguranța vaccinului a fost de la început principala îngrijorare”.

Prof. Brendon Murphy (Secretar în Departamentul de Sănătate): „Riscul de fals pozitiv a fost dintotdeauna știut, dar a fost considerat unul mic. DIN PĂCATE, A DEVENIT O PROBLEMĂ MAI MARE DECÂT AM ANTICIPAT ORICARE DINTRE NOI”. 
 
 
Cum e formula aia măi? ”Mă înțep ca tu să fii sănătos!”
 
A fost bună încrederea oarbă, ilogică în pseudoștiință, în minciunile oficiale? Na că ai luat HIV! Mai e sigur vaccinul? Urmează țepe noi, %G, digitalizarea și ciparea, desproprietărirea, dispariția banului cash, un singur guvern mondial, o singură miliție, o singură jandarmerie, o singură armată, o singură bancă, care să apere pe Rotschild, Zuckerberg, Musk, Amazon și alți câțiva brontozauri și pe tine să te țină în lumea a treia aplaudaci și sclav ai acestora, fără personalitate, cu identitate un număr, fără voce, fără proprietate, fără cuvânt, o să ceri voie și să mergi la toaletă, o să te simți rău în propriul corp, fără valoare, fără credință, Dumnezeu, identitate naționale, culturală. 

Nici nu-ți trebuie grafen și conexiuni cu inteligența artificială, o să te simți și reduci singur la identitatea unui robot, devalorizezi și depersonalizezi. Ori acesta este iadul deja pe Pământ, că nu ți-a trebuit Dumnezeu, nici nu ai înțeles liberul arbitru dat de Dumnezeu, te-ai revoltat asupra Creatorului și ai cerut libertate mai multă de la chiar Dracul! O să trăiești în libertatea asta și o să vezi ce înseamnă pe pielea ta.

Cum e cu imunitatea artificială? Mă imunizez și devin imunodeficient pentru tine!
 
Stați să vedeți ce va urma, când se vor constata toate efectele secundare, adverse și colaterale ale experimentului mondial!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • Lolek Bolek 13.02.2022 15:46
  Pentru cei ce doresc sa aprofundeze conexiunea Nimic-19 => HIV, iata un material "la cald":

  INVESTIGATION: The Covid-19 Vaccines cause AIDS; here’s all the evidence…

  https://dailyexpose.uk/2022/02/13/the-covid-19-vaccines-cause-aids/

  Pentru cei care sunt doritori de "picanterii":

  https://t.me/robinmg

  Am intrat deja in momentul de timp in care minciuna este si va fi peste tot. (Matei 24:4-8)
  Tatal minciunii va da tot ce este "mai bun" in el.

  Adam si Eva erau locuinte ale Duhului Sfant si tot au fost amagiti de minciuna Sarpelui cel vechi.
  Cu atat mai mult vom fi noi inselati, fiind inca temple goale.

  Aleg sa ma uit la Hristos, altfel ma acapareaza minciuna.

  Singura noastra Cale de salvare este "in Hristos".
 • tempor1k 13.02.2022 16:15
  Ca tot eram pe acelasi site

  https://dailyexpose.uk/2022/02/08/grand-jury-expert-witnesses-testify-saturday/

  Un juriu international adună declarațiile pentru intentarea procesului COVID - crima impotriva umanitatii
  Si ce martori!
 • Tic 13.02.2022 16:53
  O farmacie din Lörrach (Austria) afișează mare pe geamurile localului efectele secundare negative(pozitive de unde?) ale injectării. Vreo 5-6 afișe mari.
 • Tic 13.02.2022 16:56
  Încă un motiv în plus sa refuzam transfuziile sanguine de la cei injectați. Nu mai vb de transplant de organe. Sper sa nu devenim, noi, cei neinjectati, vânați pt ca sintem "bio".
 • Coronoia 13.02.2022 17:41
  Da mah, dar cine se duce la shopping, cine se duce in club, cine se duce in city breaks, eee? Ce conteaza o SIDA mititica acolo, fata de "libertatile" oferite de minunatul ceferticat si minunatul vaxin.

  E bine ca isi stiu prioritatile.
  (nu ca inapoiatii antivaxinisti care n-au voie sa umble pe nicaieri si stau arestati in cotet)
 • Dieter1970 14.02.2022 09:24
  Va aducet-i aminte ca in Japonia,in 2020,se interzicea transfuzia de sange si transplantul de organe de la vaccinati la nevaccinati?
  Stiau ce stiau jaonezii!
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO