Dr. Adrian Cacovean: Acum vin după copiii romilor, dar or să vină după ai tuturor. Udrea și Firea, pregătiți-vă și voi!

De Dr. Adrian Cacovean  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Voi credeți că ăștia se joacă? (Vedeți FOTO)

Acum vin după copiii romilor, dar or să vină și după ai românilor, creștinilor, musulmanilor, etniilor conlocuitoare.

Udrea, o să vină și după al tău! Și poate și după ai lui Firea, când nu va mai fi în grațiile puterii.

Numai după ai lui Iohannis nu o să vină, că el nu are copii, dar ar putea veni ulterior încadrării penale a acțiunii acestuia, să-l întrebe de copiii intermediați de el!

Țiganii ar trebui să se delimiteze de cei care vor să-i folosească ca berbece în spargerea regulilor societății românești!

Știți cine vă bagă în asta, în crearea situației de a vă fi răpiți copii?

Exact aceia care au împins societatea românească în sărăcie, distrugerea economiei și cauzat sărăcia voastră, lipsa de programe de educație și integrare și pentru asta au dat constant vina pe români, contra cărora v-au învrăjbit!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Bogdan Florin Vlaicu împreună cu medicii Geanina Hagimă și Damian Baciu:

CE CONȚIN DOCUMENTELE PFIZER - VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Enya 26.05.2023 21:21
  Cred ca va dati seama de ce tintesc copiii acestei etnii, da? (nu pot sa pronunt impostura legalizata, cuvantul "rom", facuta cu un scop marsav atata vreme cat tiganii insisi isi spun tigani si nu romi)

  Pentru ca membrii acestei etnii SUNT SUVERANI REALI!!!

  Ei nu stiu concret in ce fel, dar isi transmit din generatie in generatie legile nescrise ale lor astfel incat sa reziste peste timpuri: se casatoresc in neam si printre apropiati, au ierarhie pe care nu o discuta, baietii raman in casa parinteasca sa perpetueze clanul, dar batranii au decid totul, din pacate fetele sunt vandute ca vitele pe galbeni si trimise in casele socrilor unde de obicei sunt slugi, ele fac totul in casa si curte, si, aici e aici, nu fac acte copiilor, nu ii trimit la scoala, nu se casatoresc "legal", deci NU INTRA IN SISTEM!

  De aceea "autoritatile" sistemului impostor malefic in care am fost noi bagati (Matrixul luciferian) nu au ce sa le faca, nu le pot lua copiii pentru ca ei NU SI-AU DAT COPIII STATULUI ASA CUM AU FACUT-O PARINTII NOSTRI CU NOI, PACALITI DE MEDICII NEONATOLOGI LA SPITAL DUPA NASTERE SI OFITERUL DE LA STAREA CIVILA amenintati ca daca nu fac Certificat de Nastere noului nascut, vor suporta "legea". Aiurea, nimeni nu te poate obliga sa-ti dai copilul statului satanist, doar prin minciuna, presiune si santaj acesta reuseste sa puna gheara satanista pe bebelusii divini abia veniti pe pamant!

  Deci, nedeclarandu-si copiii la starea civila satanista, COPIII ISI APARTIN LOR SI PARINTILOR LOR, SUNT SUVERANI REALI, si, pentru ca nu au semnat Contractul intre parti (Certificatul de Nastere), apoi actul de identitate de la 14 ani (al doilea act prin care posesorii sunt si mai adanc bagati in sistem, adaugandu-li-se inca un belciug in nas), nici o autoritate FRAUDULOASA SI IMPOSTOARE a Corporatiei Romania nu ii poate confisca!!! De-aceea nici nu-i dau la scoala pentru ca ar insemna sa le faca acte de identitate, deci sa-i bage in sistemul dracesc in care suntem noi sclavi si sa-si piarda suveranitatea individuala!

  Acum cateva saptamani eram in piata, iar pe langa mine au trecut niste tigani autentici, in grup, ele cu fuste crete, banuti, parul impretit, batic tipator, ei cu palarii mari, ghiuluri samd. Vorbeau tare, chiar s-au si luat la cearta, mergeau pe latime, nu erau civilizati. Si mi-am spus din nou, dupa experienta pandemiei inchipuite cand romanii mei inbotnitati au fost cei mai prosti si slabi si sclavi: excluzand infractionalitatea (care exista la toate triburile si natiile), eu nu mai pot fi suparata pe aceasta etnie si nici sa o blamez pentru ca datorita lor, sistemul a fost rau de tot infrant!!!

  Pe cand fratii mei romani isi puneau simbolul sclaviei pe bot, mergeau cu capetele in pamant de frica si executau tot ce le cerea un sistem impostor si ILEGITIM, aceasta etnie a fost singura care s-a opus pe fata, asa, in stilul lor agresiv (dar nici nu ai cum altfel, cu un sistem malefic genocidar trebuie sa lupti cu aceleasi arme cu care te loveste!) si i-a pus pe fuga pe.militienii si jandarmii ILEGITIMI FARA ACT DE INFIINTARE care intr-o zi vor fi judecati de popor pentru complicitate la genocid, pentru ca acestia nu aveau ce sa le faca:

  NU AVEAU CONTRACT CU EI PRIN CARE ERAU DECLARATI TUTORI, nu aveau actele de identitate - fictiunile legale CNP prin care i-ar fi putut amenda, teroriza, inchide (lucruri oricum ilegitime, dar in pana se trezeste omenirea, asa functioneaza Matrixul luciferian)!

  Priviti aici cum se face cu jegurile criminale, sa ne ie invatatura de minte la urmatoarea plandemie si sa luam exemplu:

  https://m.youtube.com/watch?v=BAhSXcoPeWc&pp=ygUvVGlnYW5paSwgZGV2YSBwYW5kZW1pZSwgc2NhbmRhbCBiYXRhOGUgamFuZGFybWk%3D


  Tradatorii din randurile lor, duminica, valeriu, paun, voicu si altii ca ei primesc fonduri mari din partea sistemului malefic statal Corporatia Romania sa-i "integreze" chipurile in societate, singurul scop fiind DE A LE FURA SUVERANITATEA INDIVIDUALA FACANDU-I FICTIUNI LEGALE PERSOANA CNP!!!

  Bulibasii si toti tiganii trebuie sa se tina tari si asa cum au mers pana acum, sa o faca si de acum inainte pentru ca vrem, nu vrem, ei sunt aliatii nostri cei mai importanti, sunt o scapare in Matrixul luciferian in care se pastreaza conceptul de suveranitate atat de esential pamantenilor sa scape de Lucifer care ne vrea sufletele!

  Ei, calugarii, maicutele si pustinicii fara act de identitate sunt singurii suverani reali! Sunt scaparea noastra pentru ca prin ei vedem limpede ca se poate trai si in afara sistemului, de fapt aceasta este viata normala, iar sistemul actual in care traim este cel paralel, caci pe cel natural lasat de Dumnezeu l-au inlocuit cu cel al lui Lucifer in care am fost inregimentati cu totii prin frauda!
 • Dorel Timpa 27.05.2023 09:27
  Țiganii au venit din nordul Indiei,

  uitati-va la serialele și filmele indiene, tot așa fac și ei, cum ați zis, băieții rămîn în casa părintească, soțiile băieților vin in casa lor și sunt tratate cum ați scris, ca slugile, deciziile le iau batrinii, au legile lor, etc.
 • Costin Dobrin 30.05.2023 14:30
  Spuneti ca tiganii nu sunt inregistrati in sistem prin certificat de nastere si buletin? Poate ca asta era valabil mai demult pentru majoritatea tiganilor, dar astazi in situatia asta mai sunt doar cativa, cei mai saraci si cel mai sigur batranii. Altfel nu era un numar asa de mare de tigani in strainatate fiindca nu ar fi putut sa plece fara buletin sau acte. Un alt aspect pe ca l-am observat este ca tiganii s-au mai emancipat in ultimii ani si au inceput sa ia parte la comoditatile vietii moderne si toti au masini, care trebuiesc inregistrate si toate cele. Cand ai vazut ultima data un tigan cu caruta?

  Ideea ca sunt aliatii nostri este cu totul ridicola, ei sunt cei care sunt de fapt folositi ca vectori intr-un razboi cultural si etnic impotriva Romaniei, nu numai prin inflatia de manele si mediatizarea de care au parte, dar tot ei au luat parte la raspindirea ereziilor evanghelice pe care nu le mai enumar(in afara de Transilvania unde stiti bine ca sunt alte probleme). Nu observati ca manelele si tigania si comportamentul(smecheria) lor au ajuns in main-stream si sunt asimilate de generatiile tinere ca fiind normale iar in strainatate nu stie nimeni de cultura romaneasca si aceasta e confundata cu manelele? Ei vor fi folositi in aproapiatele perturbari si cataclisme sociale ce vor fi starnite pe motive etnice, asa cum vedeti in occident si cum sa si intamplat in ultimii 2 ani. Biserica Ortodoxa este atacata acum din motive revizionate, cum ca tiganii ar fi fost tinuti sclavi pe la manastiri cand adevarul este ca erau robi platiti, asa cum suntem toti in ziua de azi, doar ca adaptat la vremuri.

  Sunt de acord ca romanii au cam plecat capul in privinta mastilor si luarii temperaturii oriunde te duceai, dar pe de alta parte la nivel european Romania a avut si are cel mai mic numar de persoane vaccinate anticovid. Si cea mai mare IQ in medie..

  Ca sa inchid, Dumnezeu face bici din orice, si purcede la indreptarea fiului pe care il iubeste. Vrajmasii nostri cei adevarati nu sunt dintr-o etnie sau alta, o organizatie globalista sau vreun ONG sponsorizat de Sor.s, ci vrajmasul diavol este oponentul no. 1. Daca fiecare dintre noi si-ar schimba viata si s-ar pocai pentru pacatele si faradelegile lui, Dumnezeu poate sa ridice lideri din piatra seaca.
  Iar eu sunt primul care care trebuie sa isi schimbe viata si asa va doresc tuturor.
 • Costin Dobrin 30.05.2023 14:44
  Spuneti ca tiganii nu sunt inregistrati in sistem prin certificat de nastere si buletin? Poate ca asta era valabil mai demult pentru majoritatea tiganilor, dar astazi in situatia asta mai sunt doar cativa, cei mai saraci si cel mai sigur batranii. Altfel nu era un numar asa de mare de tigani in strainatate fiindca nu ar fi putut sa plece fara buletin sau acte. Un alt aspect pe ca l-am observat este ca tiganii s-au mai emancipat in ultimii ani si au inceput sa ia parte la comoditatile vietii moderne si toti au masini, care trebuiesc inregistrate si toate cele. Cand ai vazut ultima data un tigan cu caruta?

  Ideea ca sunt aliatii nostri este cu totul ridicola, ei sunt cei care sunt de fapt folositi ca vectori intr-un razboi cultural si etnic impotriva Romaniei, nu numai prin inflatia de manele si mediatizarea de care au parte, dar tot ei au luat parte la raspindirea ereziilor evanghelice pe care nu le mai enumar(in afara de Transilvania unde stiti bine ca sunt alte probleme). Nu observati ca manelele si tigania si comportamentul(smecheria) lor au ajuns in main-stream si sunt asimilate de generatiile tinere ca fiind normale iar in strainatate nu stie nimeni de cultura romaneasca si aceasta e confundata cu manelele? Ei vor fi folositi in aproapiatele perturbari si cataclisme sociale ce vor fi starnite pe motive etnice, asa cum vedeti in occident si cum sa si intamplat in ultimii 2 ani. Biserica Ortodoxa este atacata acum din motive revizionate, cum ca tiganii ar fi fost tinuti sclavi pe la manastiri cand adevarul este ca erau robi platiti, asa cum suntem toti in ziua de azi, doar ca adaptat la vremuri.

  Sunt de acord ca romanii au cam plecat capul in privinta mastilor si luarii temperaturii oriunde te duceai, dar pe de alta parte la nivel european Romania a avut si are cel mai mic numar de persoane vaccinate anticovid. Si cea mai mare IQ in medie..

  Ca sa inchid, Dumnezeu face bici din orice, si purcede la indreptarea fiului pe care il iubeste. Vrajmasii nostri cei adevarati nu sunt dintr-o etnie sau alta, o organizatie globalista sau vreun ONG sponsorizat de Sor.s, ci vrajmasul diavol este oponentul no. 1. Daca fiecare dintre noi si-ar schimba viata si s-ar pocai pentru pacatele si faradelegile lui, Dumnezeu poate sa ridice lideri din piatra seaca.
  Iar eu sunt primul care care trebuie sa isi schimbe viata si asa va doresc tuturor.
 1. Olivia Steer: Și eu mi-am pus problema că dîrele albe din urma avioanelor ar fi fum de motor. Dar nu era “fum de motor”, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu

 2. Olivia Steer: Nu sînt singura vinovată de "conspiraționism”! Din eternele abordări menite să ne intimideze și să ne închidă gura, despre dârele avioanelor: chiar dacă ar fi să se sprayeze cu metale grele sau alte chimicale, șanse zero de a ajunge în orașe

 3. Olivia Steer: Studiu de pe site-ul NASA: Formarea eficientă a aerosolului stratosferic pentru ingineria climatică prin emisia de vapori condensabili din avioane

 4. Reîntoarcerea MARELUI PONEI ROZ direct pe TRINITAS TV. Diana Maria Brăgaru: Slugă la doi stăpâni?! Bănescu îl promovează pe H.R. Patapievici, pe față, în BOR. Pe când și pe Mungiu-Pippidi și "Evangheliștii" ei?!

 5. Falsurile noii ”investigații” Recorder demontate punct cu punct. Hărțuirea unor preoți ortodocși și a soțiilor lor pare o producție la comandă. Familiile Marinela și Mădălin Iscru și Raluca și Ionuț Lipan reacționează: RECORDER - FABRICA DE FAKE NEWS

 6. Eu Săndesc, nu gândesc! Directorul Spitalului Județean Timișoara, dezamăgit de rata scăzută de vaccinare din România: ”Suntem în afara lumii civilizate”

 7. Libertatea de exprimare nu trebuie să încalce alte drepturi. Comunicat PNȚMM

 8. Daniel Polifrone: O filmare cu o aeronavă aflată la altitudine mare, care are pauze în eliminarea gazelor. Nimeni nu a reușit încă să vină cu o explicație pertinentă - VIDEO

 9. Marș LGBT în București, de Sfânta Parascheva, cu sprijin financiar din străinătate

 10. Șoc în lumea medicală! Un tânăr medic din Timișoara a murit subit

Ultima oră

01:10

A murit Generalul (r) Iulian Vlad, ultimul director al Departamentului Securității Statului (23 februarie 1931 - 30 septembrie 2017). Generalul Vlad despre 1989: Mi-ar fi fost cu neputință să execut ordinul de reprimare a revoltei poporului român

01:05

30 septembrie: 16 ani de la întronizarea PF Daniel ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române. ÎNTRU MULȚI ANI! O fotografie inedită cu PF Daniel la... costum!

00:15

30 septembrie: Sfântul Ierarh Grigorie Luminătorul Armeniei. Sfintele Mucenițe Ripsimia și Gaiani

23:45

Blocul Naționalist cere îndepărtarea din Capitala României a unor monumente ale ”eliberatorilor” și ”eroilor” care au ucis români

23:30

113 ani de la nașterea Părintelui Arsenie Boca: „A fost un sfânt!” - spovedania de pe patul de moarte a unui securist mai puțin bolșevic decât cei de azi. Românii cer Patriarhiei canonizarea Sfântului Ardealului

23:00

Sergiu Ciocârlan: Cuviosul Părinte Arsenie Boca, darul lui Dumnezeu pentru poporul român

22:30

Artă ”grosolană” și ”lipsită de respect”, fără o ”minimă considerație” față de sentimentele unor oameni, îndepărtată dintr-un spațiu public. Un ”gunoi la suprapreț” din banii contribuabililor

21:45

A început ”Cursul 119 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască”: Părintele Bogdan Florin Vlaicu împreună cu medicii Geanina Hagimă și Damian Baciu. Transmisie VIDEO ÎN DIRECT

21:20

Solombănescu, promptitudine în reacții întârziate

21:04

Un studiu publicat de Radiological Society of North America a descoperit semne de leziuni cardiace la persoanele vaccinate anti-Covid care nu au avut dureri în piept

20:21

Un fenomen periculos ia amploare: DEBANCARIZAREA – Banii Gheață au devenit vitali!

20:00

VACCINUL GĂSIT ÎN OAMENI MORȚI! Studiu în NPJ Vaccines – Nature: Vaccinul ARNm anti-COVID-19, găsit în mostre de țesut de la persoane decedate

19:21

PRECIZĂRI în Cazul Al Di Meola și a unei posibile legături între vaccin și infarct

18:33

Olivia Steer: Vă rog respectuos, nu mai vorbiți prostii. Chemtrails nu există! Știința nu se discută! Se execută!

17:44

Florin Duțu: ZIUA PĂRINTELUI ARSENIE BOCA. UN REGIZOR ȘI O INFECȚIE BOLȘEVICĂ - o diaree cinematografică din bani publici