Dr. Adrian Cacovean: Aceasta este știință și poate stabili ce poți face și ce nu poți face! Digitalizarea în curs este strict legată de ciparea de care Ursula vorbește acum și pe care vrea să o legifereze în UE

De Dr. Adrian Cacovean  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aceasta este știință și poate stabili ce poți face și ce nu poți face! Pentru prima dată în istoria medicinii testele medicale nu indică un tratament clar ci un experiment pe toți oamenii chiar și cei ce nu sunt bolnavi și mai ales indică ce să facă cu omul: carantinare, izolare, împiedicare să călătorească, să intre în magazin, încuiere în propria casă, încuiere la spital, închidere afacere, privare de drepturi, protocol criminal, distrugere economică, foame, faliment, sărăcie, mizerie, întuneric, moarte!


Mizerabil. Să iei banii pentru că-l ai în lista de pacienți, dar să-i condiționezi intrarea în cabinet de vaccinare, unde-i jurământul? De nediscriminare? Parcă nu avem voie să facem discriminări, nici să exercităm vreo presiune care să vicieze consimțământul. Mulți nu se duc la medic din cauza condiționărilor și presiunilor de se intra în lotul experimental. Așa ajung în ultimul hal de decompensare când sună la 112 disperați și dacă la admiterea în UPU sunt pozitivi, protocolul schimbă abordarea și încadrările, ca să se obțină cazurile.

*

Standardele comunității Facebook se aplică doar unora. Când știrile oficiale din urmă se dovedesc minciuni, cele actuale, minciuni și ele, continuă nestingherite. Pentru Mark Zuckerberg există o singură opinie adevărată, minciuna oficială prezentă și cea premonitorie, de oracol, de ghicitoare a evenimentelor de groază de valuri ucigașe, izvorâte din știința divinatoare bazată pe minciunile oficiale actuale. A doua opinie, demascarea minciunii oficiale, exprimarea adevărului este fake news, conspiraționism și obiect de cenzură! Îți vine rândul Zuckerberg să stai în boxa acuzaților la Nurnberg 2!

*

Digitalizarea în curs este strict legată de ciparea de care Ursula vorbește acum și pe care vrea să o legifereze în UE. Este foarte grav ce se întâmplă. Certificatul verde a fost doar un pas să ne obișnuim cu lațul sau lanțul ce urmează. Așa cum ANAF blochează toate conturile dacă datorezi un leu (deși ar putea activa plata automată a datoriei către stat), cipul va permite statului să te oprească să intri oriunde, la magazin, bancă, metroul, avion și chiar să ieși din casă când ai a doua opinie sau nu te conformezi. Digitalizare înseamnă legarea de glie, întoarcere la sclavie și iobăgie, dictatură.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Gheorghe Becali: VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • Tic 26.01.2022 11:50
    Acesta este adevărul ascuns în spatele mistificarii! Doamne și câți mai cred în minciuna, în "autoritățile care ii vor salva", în "eroii" din linia întâi arahatiana care au UCIS cu sânge rece la adăpostul protocoalelor, mii de oameni, sau i-au tratat de nimic, și câți sunt cei care au fost COMPLICI! Câți mai sunt cei care propavaduiesc și susțin restricțiile și măștile și toate aberațiile ca să se pună bine cu stăpânirea, sa nu uite ca și ei au pus umărul la înfăptuirea societății demente visate de sceleratii planetei. Asa cum ei inițiază tot felul de legi criminale pt noi, haideți sa inițiem legi care sa ducă la plafonarea, confiscarea și controlul averilor f mari și impunerea de a fi folosite doar pt scop privat, fără sponsorizări către "proiecte publice". Toate astea fără fisc, care poate fi corupt, fără fundații caritabile (unde se ascund bani neimpozabili), ci pur și simplu aplicând ceea ce vor sa ne facă ei noua, adica: de azi înainte deși vei câștiga încă 3 miliarde euro, nu vei mai putea folosi din ei decât 3000,nu vei mai putea avea 30000 de firme, acțiuni, etc. Vei avea doar 3 firme care vor putea reinvesti din profit doar 30 euro, restul profitului impozabil, de la baremul de 3000 euro, revin bugetului statului sau îl ștergem pur și simplu căci și asa nu are acoperire în aur! Și facem și reforma monetară cu ocazia asta. Poate suna comunist ceea ce zic, nici nu ma pricep la finanțe, dar undeva trebuie sa începem Contraatacul. Cam cum făcea Ceaușescu cu marile averi. Vorbim de marile averi ale hapsanilor. Iar aici întra și ai noștrii. Ca sa nu mai poată folosi contra noastră banii obținuți din robirea noastra.!
  • Briela 26.01.2022 12:13
    https://www.bugetul.ro/date-de-la-ora-1000-bubuie-cazurile-de-coronavirus-in-ultimele-24-de-ore-34-255-de-noi-cazuri-de-covid/
    Toți idioții (ca să comentăm strict pe articolul domnului doctor) cărora le-a curs puțin mucul sau au tușit inexplicabil în plină iarnă geroasă au dat fuguța să își facă testul ”salvator”. Și ce să vezi, ne-am procopsit azi cu vreo 34.000 de noi cazuri, ca să le dăm apă la moară arafaților și jurmilor. Trist, dar adevărat 100%, concluzia este că prostia și idioțenia nu au avut și nici nu vor avea leac vreodată.
  • Coronoia 26.01.2022 13:19
    Macar astfel de cretini isi administreaza singuri pedeapsa injectandu-se cu otrava. Nu trebuie sa ne obosim sa ii pedepsim noi.
    La mine la munca am numai din-astia - pandemisti fanatici care se testeaza de ii ia dracii, desi sunt vaxinati. Le place sa descopere ca au corona si sa se dea mari cat de tare sufera ei. Si la simptomele de dupa vaxin fac concurs intre ei pe tema cine sufera mai tare.
    Sefa de la resurse umane, tot isterica si ea, ne-a anuntat ca vrea sa ne trimita un chestionar "best place to work", cica sa ne dam cu parerea despre atmosfera in firma si recomandari. LOL le-as scrie ca le recomand pandemistilor sa se trateze la psihiatru.
  • Elina 26.01.2022 13:30
    Chiar de dimineata la stiri: rand la testari gratuite. Cei intervievati spuneau ca nu au simptome, dar ''vor sa stie, pentru siguranta lor si a celor din jur"'. Cum? Ce? Adica aia vin sa isi bage bete in nas, asa din simt civic? Da, chiar asa! Nu ii doare nimic, dar vin sa se bage in seama. Atata de idioti sunt. Iar treaba asta cu "siguranta mea si a celor din jur" repetata obsedant peste tot, li s-a lipit de creier si au ajuns sa o creada.
Ultima oră

18:00

De ziua lui Gigi Becali: ”VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult, pentru a fi iertați.” VIDEO

17:00

Raport al guvernului britanic: Rata de decese este mai mare la tinerii vaccinați Covid cu 4 doze – au un risc cu 318% mai mare să moară decât cei care nu au primit vaccinul. Studii

16:10

ZiuaNews: Părintele și regizorul Ciprian Mega îl contrează dur pe Medvedev chiar la Moscova: ”Românii nu doar că sunt o națiune, dar sunt un popor vechi, teafăr de multă vreme în conștiința europeană”. Ce a zis despre Ciolacu

16:08

"Găsit mort, fără urme de violență". Moartea subită l-a găsit pe un tânăr de 21 de ani pe o stradă din Orăștie

16:00

Iulian Rusanovschi: Lansarea cărții “Războiul Monumentelor” din Basarabia are loc și la București, miercuri, 24 aprilie, ora 16.00, la Fundația Titulescu. Vă așteptăm!

15:18

Claudia Marcu: Energia verde a leșinat

14:26

Un miliard de dolari pentru primul Studio de film fără influențe woke. Elon Musk a pus banii jos pentru Mel Gibson! Cu ce alți actori și producători a bătut palma CEO-ul Tesla. ACTUALIZARE

14:11

România scrie istorie! Aur la Campionatul Mondial de Robotică din Texas

14:00

TRANSMISIE ÎN DIRECT: Dan Puric la Conferințele Familia Ortodoxă de la Librăria Sophia, despre Identitatea Națională: TREZEȘTE-TE, POPOR ROMÂN!

13:48

Monseniorul Viganò: Legătura dintre Asasinarea lui JFK și Biserica Paralelă

13:34

Întorsătură de situație! De pe lista europarlamentarelor, la Primăria Capitalei - Gabriela Firea este oficial candidatul PSD

13:20

Agentul Rusiei Marchel Mihăiescu: corigent la istorie sau propagandist al Moscovei?

13:09

Filmul “Trei kilometri până la capătul lumii”, regizat de Emanuel Pârvu, a fost selectat în competiția oficială Cannes 2024

13:00

Zoe Dantes: Sfântul Gheorghe plânge. De doi ani!

12:13

Liviu Alexa și Anca Alexandrescu au avut dreptate: Monstruoasa rețea-caracatiță a lui Florian Coldea șantajează oameni de afaceri cu sute de mii de euro și ”rezolvă” dosare în justiție. Înregistrări halucinante