Dr. Adrian Cacovean: 1. Comunicat către ruși! Când l-ați dat jos cu furie pe Ceaușescu și ați început distrugerea României crezând că nu vă privește și pe voi, ce credeați că o să se întâmple? 2. De ce continuă discriminarea covidă în spitale?

De Dr. Adrian Cacovean  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


1. Comunicat către ruși! Din partea doctorului Cacovean Adrian! Când l-ați dat jos cu furie pe Ceaușescu și ați început distrugerea României crezând că nu vă privește și pe voi, ce credeați că o să se întâmple cu o Românie pusă preș la bunul plac al dușmanilor voștri, globaliștii?

Uite că există comuniști și în SUA și mai dictatori decât Stalin, Ceaușescu, pe nume Rotschild și NWO. De nu-l demolați pe Ceaușescu Ucraina era acum ceva la distanță, că se dădea lupta NATO din Ungaria cu România independentă!

Și Imperiul Roman de Răsărit s-a luptat cu perșii până a distrus tamponul cu arabii și otomanii, victorie fatală pentru Constantinopol, care a devenit Istanbul.

Comunismul de vest vine peste comunismul de est. Parcă era mai bine pentru voi să fi fost România lăsată în pace și să nu vă fi băgat voi coada pe aici deloc. În 1945 nu ați apreciat că Regele a întors armele, dimpotrivă, ați continuat prigoana și în loc de mulțumiri ați declanșat prigoana bolșevică aici. În 1989 nu ați fost mulțumiți de copilul vostru și creația voastră aici, iar v-ați vârât coada.

Mai este puțin și cade și Rusia și China pe mâna globaliștilor. Odată cu privilegiile dictatorilor din aceste două țări, care vor ajunge slugi ca Iohannis și toți, Macron, Trudeau, toți obedienți lui Rotschild! Urmează vremuri grele pentru toată lumea!

*

2. Deși am ieșit din starea de alertă pandemică, deși s-au abolit toate măsurile pandemice, deși FDA a retras testul PCR din diagnosticul covid-19, în spitalele din România continuă discriminarea covidă, pacienții fiind testați repetat de covid și spitalele continuând să fie închise pentru câteva cazuri covid depistate pozitiv, am auzit și de numere de 5 pozitivi suficiente să țină tot spitalul pe tușă.

Care poate fi scopul acestei încăpățânări sistematice a sistemului de a refuza tratamentul bolnavului de orice fel, cronic sau acut decât falimentarea sistemului sanitar de stat, deturnarea banului de sănătate al asiguratului în alte scopuri decât sănătatea lui. actual în scopuri de comerț de război, pentru care este nevoie doar de declararea unei stări de criză ca să poată fi accesat banul de perfuzie, analize, operații ale pacientului asigurat.

Aceiași clienți ai comerțului pandemic vor accesarea banului de sănătate și deturnarea acestui ban pentru achiziții fără număr, fără licitație, după cum vor crizele lor de înțărcare de la țâța pandemiei!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
VideoNews

Starea de Libertate și ActiveNews vă invită la Cluj, luni, 12 iunie, orele 19.00, la conferința Românii vs Marea Resetare. Vă așteptăm!

ULTIMELE ZILE - FINAL DAYS - VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Arafat judecat pentru cei legați de pat - Remember Plandemia. Dr. Geanina Hagimă despre vaccinare și Marea Resetare - Exclusiv ActiveNews

Olivia Steer și Florin Chilian despre ActiveNews și Libertatea Presei:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • brian duffy 22.03.2022 18:47
    ...Mai este puțin și cade și Rusia și China pe mâna globaliștilor
    nu faceti o confuzie, domnule doctor, si china si rusia sunt manipulate de Rothchild...cine credeti ca sta in spatele deschiderii occidentului catre china in anii 80 si al implementarii economiei de piata in china?cine l a silit moral/i a dat voie lui puitin sa atace acum?
    totul face parte din marea resetare...daca nu razboi mondial(desi sunt sanse mari si asta se doreste) macar prabusirea pietelor si economiilor lumii cat mai jos, ai china cu sistemul sau de credit social sa preia fraiele conducerii globale
  • mariusmioc 22.03.2022 21:42
    Nu rușii l-au dat jos pe Ceaușescu. Pe Ceaușescu l-am dat jos noi, românii. Și sîntem mîndri de asta!
Ultima oră

14:15

Pompiliu Diplan: Starea de Libertate vă invită alături de ActiveNews la Conferința de la Cluj-Napoca de luni, 12 iunie, ora 19, despre Români și Marea Resetare. VIDEO

14:05

Droguri, sex, băuturi, prostituate - Aproape 9.000 de noi fotografii au fost găsite pe laptopul lui Hunter Biden

13:24

Sindicatele din Educație, din nou în stradă. Protest cu 20.000 de persoane și marș în București

12:38

"Cinci milioane de dolari pentru un Biden, cinci milioane de dolari pentru celălalt Biden". Presa din SUA confirmă implicarea președintelui într-o schemă de mită

11:58

Rușii au distrus primul tanc german Leopard 2 (VIDEO)

11:45

Sfidarea continuă! Arhitectul maghiar care a proiectat reabilitarea străzii Kogălniceanu din Cluj NU a ținut cont de solicitarea primăriei ca grupul statuar Școala Ardeleană să fie amplasat pe soclu

10:44

Zoe Dantes: În numele Fiului!

09:41

Alianța Familiilor din România: Solicităm voluntari pentru Luna Identității Creștine

09:29

Iulian Capsali: TREI PROBLEME ȘI CÂTEVA IDEI

09:21

Mihai Tîrnoveanu: Sâmbătă 10 iunie și vineri 16 iunie, pomenirea Părintelui Justin Pârvu la Mănăstirea Petru Vodă!

08:47

Pușcării pentru copii! Au apărut sistemele de recunoaștere facială, la o școală din Capitală

23:30

8 iunie 1967: Trecerea la Domnul a Otiliei Cazimir, poeta care a încântat generații întregi de copii. O furnică duce-n spate Un grăunte jumătate...

22:17

Banca Reglementelor Internaționale va folosi IA pentru a monitoriza tranzacțiile bancare globale - Instaurarea unei societăți fără numerar

21:25

OMS plănuiește „simularea” unei noi pandemii

20:35

Bijuteria românilor bucovineni din Boianul canadian, Biserica Maicii Domnului, distrusă de un incendiu. FOTO / VIDEO și cu Biserica originară din Boianul românesc din nordul Bucovinei pomenit de Eminescu în Doină