Dilema Zilei la Ro Vaccinare: Simona Halep a fost eliminată pentru că e de trei ori injectată?

De Victor Roncea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


„Simona Halep, învinsă în turul secund la Roland Garros! Este cel mai slab rezultat al său la Paris”, a titrat ieri presa română.

Potrivit relatărilor, „Simona Halep, locul 19 WTA, nu a găsit antidot pentru jocul fără de greșeală al chinezoaicei de 19 ani, Qinwen Zheng, clasată pe locul 74 WTA.  Ceea ce se anunța un meci simplu, ceea ce trebuia să fie un simplu act de prezență pentru a trece mai departe în turul următor la Roland Garros, s-a transformat într-un adevărat fiasco pentru tenismena din România. A greșit mult, nu a găsit soluții și s-a declarat învinsă după aproape 2 ore de joc. Simona Halep a câștigat turneul de la Roland Garros în 2018 și a fost finalistă în 2014 și 2017. Anul trecut, Halep nu a participat la French Open, fiind accidentată, iar în 2020, a părăsit turneul în optimile de finală.”, scrie Adevărul. Ar trebui menționat că cele două retrageri au avut loc după vaccinarea televizată a vedetei rachetelor de tenis și seringilor Guvernului.

O altă publicație atrage atenția că în setul trei de la Roland Garros, Simona Halep a acuzat și o problemă medicală și a cerut intervenția fizioterapeutului. „Atac de panică” - a zis artista. Tot mai bine decât un atac de cord, cum au pățit-o deja mulți care s-au lăsat hipnotizați de incomensurabila prostie sau ticăloșie a celor care au îndemnat senin la inocularea unui ser experimental despre care chiar producătorii recunosc că are și poate provoca mari probleme. În fotografia de mai sus o puteți vedea cum arăta în timpul meciului de ieri.

După turneul din Australia, interzis marelui sportiv nevaccinat Novak Djokovici, pagina de propagandă de tip sovietic cu știri false numai din surse oficiale, aka Ro Vaccinare, punea pe seama triplei injectări cu seruri magice a sportivei victoria acesteia la Australian Open.

Chestiunea a fost tratată acid de jurnalistul sportiv Paul Gabriel Andrei, care afirma: Băieții de la Ro Vaccinare sunt de o nesimțire uluitoare și, încep să cred, și de o prostie mare de tot! Priviți aici cum se folosesc de vaccinarea Simonei Halep

Astăzi am așteptat toată ziua o nouă postare a arici pogonicilor retribuiți gras din banii noștri (apropo, de ce nu returnează ei la casieria Ministerului Sănătății jumătate de salariul provenit de la nenorociții de nevaccinați care le plătesc fanteziile?).

Dar... nimic. Nici o explicație similară. A pierdut sau nu a pierdut pentru că e vaccinată Simona Halep? O dilemă care probabil frământă groaznic rămășițele de creier neinjectate ale ciumăfăilor otrăviți ai lui Gheorghiță-două-organe.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Șeful Pfizer în 2018 despre pastila electronică cu cip la Forumul Economic Mondial

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
 • Mircea Dragan 27.05.2022 20:22
  Era 1 WTA inainte de ''vaccinare''. Dupa a coborat la 27 WTA si este ciuca bataii.
 • Mircea Dragan 27.05.2022 21:30
  ''Simona e vaccinata . La fel si Rafael Nadal , castigatorul aceluiasi turneu la masculin''??????


  ''Rafael Nadal, prăbușit pe teren la finala turneului Indian Wells! Sportivul a acuzat dureri puternice în piept, „ca de ac pe care îl apeși”

  Cand se va prabusi pe teren si Simona ?
 • Leonesse 27.05.2022 23:21
  Cine a văzut meciul Simonei a văzut ca tânăra chinezoaica de 19 ani dădea niște bombe de Simona stătea la 5 m în spatele terenului și alerga ca un iepure . Și apoi aia mai dădea și niște baloane înalte și Simo pierdea din forță la lovituri. Părerea mea e ca chinezoaica a avut plan bun de joc. Cine a văzut în timp meciurile Simonei știe ca au mai fost câteva jucătoare care o țineau în prelată ( una era Lucic Barroni și alta Mladenovici). Atunci Simo nu era vaccinata și nici una dintre ele. Deci nu de la vaccin, ca oricare e vaccinata acolo. Și Irina Begu e vaccinata și totuși a izbândit . În afara de Djokovici restul is vaccinați. Oricare poate avea probleme.
 • ActiveNewsRo 28.05.2022 10:28
  Categoric. Noi doar subliniam inconsecventa propagandistilor: daca a castigat pentru ca avea serul magic n-a pierdut tot din acelasi motiv? Sau prostia bate omenia.
 • mihayu 29.05.2022 00:13
  Numarul persoanelor tinere (si, intamplator, vaccinate) cu probleme cardiace (inclusiv stop cardiac) a crescut mult. Iar legatura cu vaccinarea nu se va mai putea demonstra niciodata.
  S.Halep a participat prin imaginea ei la teroarea acelei perioade - o teroare inca vie in milioane de oameni. Intuitia multora dintre noi - ca decaderea ei profesionala are legatura directa cu aceasta - nu e nejustificata.
 • Andri 28.05.2022 05:41
  Ro vaxxinate e inventie pentru creierele spalate, vocea fratiorului mai mare. Acusi va ramane fara voce
 • Mircea Dragan 28.05.2022 13:55
  Cand o sa vada bizonul ca se face gol in jurul lui o sa-si puna intrebari. Cum se face ca toti mor de la infarct si toti sunt intepati. Si atunci avand mintea cat nuca va pune mana pe bata si....
 • Rusi 31.05.2022 12:17
  Astia de la Ro vaccinare ar trebui condamati pentru stiri false.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

13:00

Avocatul Gheorghe Piperea lansează platforma civică România Nes(u)pusă la Craiova

13:00

Corneliu Vlad: SUA vs Rusia: CARE PE CARE?

12:10

Eliberarea Insulei Șerpilor – victorie ucraineană sau mutare de șah-mat a rușilor?

11:10

„Agenda noastră comună” în Era Post-Covid – „digitalizarea totală a lumii” și „multilateralismul” triumfal. Klaus Schwab: „Acum este un moment istoric, nu numai pentru a lupta împotriva virusului real, ci și pentru a modela sistemul pentru era post-covid”

10:00

A murit cunoscutul medic evreu-american VLADIMIR ZELENKO. El a deconspirat vaccinarea Covid în fața unui Tribunal Rabinic: Treziți-vă! Este al III-lea război mondial. Este moarte. Este genocid. Doar 10% vom supraviețui - cei cu credință

00:05

1 iulie: Sfântul Leontie de la Rădăuți

00:00

1 iulie: Sfinții Mucenici și Doctori fără de arginți Cosma și Damian, cei din Roma

23:10

SUBVERSIUNEA. Cei 4 pași prin care se distruge o națiune. VIDEO

22:30

Pr. Ioan Istrati: LEAGĂNUL DE LACRIMI

22:08

Cea mai vaccinată țară din Europa are acum cea mai gravă situație COVID

20:00

Nicicînd nu visam ca, avînd la Cotroceni un fost profesor drept președinte, nivelul educației școlare să ajungă atît de jos! OPINIA PROFESORULUI

19:10

Patriarhia Bulgariei dorește oare să-l autohtonizeze pe Sfântul Apostol Andrei încercând să-l așeze deasupra Mitropoliei din Durostorum?

18:00

CINE L-A ACOPERIT PE BĂSESCU LA CNSAS 14 ANI? Germina Nagâț, într-o comunicare transmisă ActiveNews, dezavuează Concluziile Anchetei CNSAS, care demonstrează că ea a știut de TOATE documentele încă din 2005-2008 ca șefă a Direcției de Investigații

17:18

Creatoarea serialului Friends își pune țărână în cap pentru că toate personajele sunt ALBE

15:35

PROTEST pe patru roți AZI la BUCUREȘTI contra scumpirilor de carburanți și a Guvernului de 50 de bani. Piața Constituției, ora 17, benzinăriile din Centrul Capitalei, Piața Victoriei, ora 19.00. ACTUALIZARE VIDEO