Dictatura COVID: Te-ai vaccinat? Ești marfă! Tocmai ți s-a aplicat un cod de bare pe frunte!

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pașapoartele de vaccinare transformă oamenii liberi în articole comerciale, obligate să stea fiecare în raftul său și să fie supravegheate în permanență.

Un editorial senzațional al Alexandrei Marshall în Spectator Australia, pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

Nu ai fi de acord ca, din ordinul guvernului, să ți se tatueze un cod de bare pe frunte, nu-i așa? Atunci de ce te spui controalelor codului QR?

„Nu e același lucru!”, aud deja behăind de sub măști turma obedientă.

Calmează-te, ai fost deja violat! Acesta este debriefingul.

Guvernul nostru a folosit ca pretext COVID-ul pentru a-i transforma pe australieni în produse digitale. Este înșelătoria perfectă.

Orice dictatură știe că oamenii sunt ieftini, ușor de înlocuit și ușor de aruncat.

Identitățile noastre digitale valorează o avere pentru cumpărătorul terț potrivit, în timp ce posibilitatea de a urmări și controla mișcările noastre reprezintă o oportunitate unică pentru politicienii care preferă să modifice democrația decât să cadă capriciilor ei.

Pentru a reuși, VOI trebuie să deveniți niște obiecte cu o sumă de atribute stocați într-o bază de date. 

În loc să bântuie aiurea, fără să-i știe nimeni, făcând tot felul de tranzacții fără cunoștința guvernului, australienii se văd obligați acum să treacă prin niște „porți”.

Aceste obstacole sunt deliberat puse în calea voastră, pentru a solicita o înregistrare manuală cu sistemul QR. Toate sistemele care gestionează produse au aceste porți pentru a controla fluxul de mărfuri și a elimina erorile.

Așa sunt lucrurile văzute de computere. Cu cât mai multe porți, cu atât mai multă claritate.

Voi informați acum guvernul așa cum un colet trimite un „ping” poștei australiene când se află în drum către un client. Dacă este detectat un defect, sunt emise alertele automate și nu puteți merge mai departe.

Sistemele de porți au fost adaptate din domeniul comerțului și transformate în soluții pentru mulțimile de oameni, pentru a micro-gestiona milioane de vieți cu aceeași eficiență rece ca acea a codurilor de bare de pe ambalajele mărfurilor.

Nu există nici o nuanță, nici o umbră de umanitate în această eră digitală lipsită de suflet. Codurile de bare sunt binare: Bun – Rău. Cetățean sau Disident.

Chiar și dacă îndeplinești toate condițiile cerute de guvern pentru a trece prin porți – două vaccinuri, șase rapeluri și un abonament pe viață la Microsoft – oricând ceva poate merge rău.

Dacă datele tale dau eroare la scanare, te prăbușești în purgatoriul digital. Devii un mesaj greșit.
 

*


Din punct de vedere istoric, anonimitatea în fața guvernului a fost sprijinită de o societate bazată pe bani gheață, care a garantat o anumită libertate.

Banii lichizi sunt marele eliberator al poporului. De aceea, Forumul Economic Mondial și ONU au făcut presiuni asupra guvernului  nostru să limiteze banii lichizi și să descurajeze în mod activ circulația lor.

Înainte de COVID, premierul Scott Morrison s-a bătut pentru a limita banii gheață în scopul „luptei împotriva activităților infracționale”.

De fapt, era un răspuns la directivele ONU, care încearcă să orienteze economiile spre plățile digitale, în urmărirea obiectivelor de dezvoltare durabilă.

Infractorii s-au adaptat și au trecut la monede digitale care nu pot fi detectate.

Chiar și dacă ai accepta ideea că oprirea tranzacțiilor cu bani gheață combate afacerile dubioase, aceasta tot nu ar trebui să prevaleze asupra dreptului fundamental al cetățenilor, care respectă legile, de a utiliza moneda legală după bunul plac.

Pentru privilegiații autorizați să își facă cumpărăturile, remarcați panourile COVID care încurajează tranzacțiile fără cash sub pretextul „Sănătății”.

Mesajele care afirmă că cardurile „sunt mai sigure” se vor înmulți până când Trezoreria națională va încerca să retragă total de pe piață banii gheață, beneficiind aproape sigur de aprobarea publicului.

Banii gheață sunt un mare inconvenient pentru un guvern disperat să îți reducă libertatea. 

Fiscalizarea este automată, iar băncile pot anula cardurile în orice moment.

Partidul Comunist Chinez le refuză deja cetățenilor accesul la bani dacă cota lor de credit social scade sub un anumit nivel.

Cu bani gheață, capitalismul nu poate fi blocat.

Haosul tranzacțiilor făcute de un cetățean ne-monitorizat este esențial pentru revenirea la normal a Australiei, însă creează o problemă foarte mare pentru acele organisme internaționale care doresc să vadă o transformare a sistemului nostru democratic și financiar.
 

*


Guvernele ar trebui să stea la marginea societății – încurajând comportamentele și sugând din profituri, ca o lipitoare pe care o dăm la o parte cu dosul palmei când se îngrașă prea tare.

COVID-ul a adus guvernul în centru, iar birocrația care îl însoțește nu poate să sufere gălăgia și dezordinea. Ea vrea ca cetățenii să fie ținuți în pătrățelele lor previzibile, unde valoarea lor poate fi evaluată, ambalată și vândută.

În acest scop, guvernul instituie un control din ce în ce mai mare asupra societății, până când devine factorul său dominant.

„Orașele Inteligente” sunt etapa următoare a controlului. Ele se prezintă ca o distopie, în care panourile publicitare sunt integrate cu bazele de date guvernamentale. Acestea monitorizează mișcările oamenilor prin oraș pentru a se asigura că nimeni nu părăsește zona COVID care i-a fost alocată sau face ceva nepermis.

Inițiative ale Băncii Mondiale fac deja posibilă distribuirea datelor de pe rețelele sociale, istoricul de pe telefoanele mobile, imaginile din satelit și alte informații care până nu demult erau private, către guverne din alte țări.

„Lupta noastră pentru sustenabilitate globală va fi câștigată sau pierdută în orașe”, a spus în 2013 secretarul de atunci al ONU, Ban Ki Moon.

A avea de-a face cu tehnologia nu ar trebui să fie o condiție pentru a exista. Cu toate acestea, a devenit aproape imposibil să trăiești fără smartphone.

Asta nu are nimic de-a face cu bunăstarea noastră sau cu supraviețuirea planetei. Australienii înțeleg instinctiv oroarea sistemului de credit social chinez, dar rămân incapabili să recunoască gratiile de la propria lor cușcă.

În 2019, Google și IBM, via ONG-ul OpenPower Foundation au ajutat China să își îmbunătățească microprocesoarele utilizate pentru a filtra mari volume de date, folosite în cadrul sistemului de credit social, în cadrul inițiativei „încurajarea inovației”.

Cu un an înainte, proiectul Dragonfly al Google a stârnit indignare printre angajații săi. Informații scurse către public au dezvăluit că Google și-a folosit poziția de mare putere tehnologică de la Silicon Valley pentru a colabora cu China și a o ajuta să creeze un motor de căutare și cenzură.

S-a mai aflat și că Dragonfly facă legătura dintre căutările oamenilor și numerele lor de telefon, permițând Sistemului de Credit Social să recompenseze sau să sancționeze cetățenii pentru căutările lor de pe internet.

Motto-ul Google, „don't be evil”, a fost pe bună dreptate ironizat.
 

*


Militanții pentru drepturile omului din toată lumea au fost șocați de acest scandal, însă care este diferența față de actualul comportament al autorităților sanitare, al politicienilor și al rețelelor sociale?

Aceste entități promovează „informațiile aprobate”, ascund argumentele care le contrazic, blochează utilizatorii care dezbat anumite teme incomode și urmăresc să distrugă total rețelele care refuză să participe la inițiativele de cenzură globală.

Aceste entități fac parte din aceeași cabală care dorește să te transforme într-una din mărfurile lor. 

Nimic din ce fac nu urmărește să îți asigure siguranța, totul este făcut pentru a-ți controla comportamentul – asigurându-se că rămâi calm și supus directivelor colective, care vor deveni tot mai grosolane pe măsură ce situația evoluează.

Viețile noastre au fost digitalizate până la refuz, cu o populație condiționată să dorească informații filtrate de alții.

Instalarea unei distopii COVID în jurul lor a fost ceva formal. Pentru instaurarea unei dictaturi digitale nu a fost nevoie de mai mult de o bifă verde ori de câte ori oamenii intră într-un magazin, confirmându-și astfel statutul de buni cetățeni.
 

*


Nu vă lăsați înșelați, pașapoartele de vaccinare sunt Sistemul nostru de Credit Social, creat sub supravegherea Partidului federal Liberal. Este o entitate guvernamentală tentaculară, care neagă drepturile bazându-se pe obediență, mizând pe faptul că te vei supune în loc să-ți exerciți dreptul democratic de a rezista.

Cetățenii acceptă Pașapoartele de Vaccinare pentru că guvernul le-a făcut o condiție de eliberare dintr-o detenție ilegală.

Ca populație, am fost brutalizați emoțional până la punctul în care oamenii au ajuns să încurajeze discriminarea vecinilor lor.

Morala a fost înlocuită cu frica intensă de a fi trimiși în izolare.

Nu este vorba de un exces ocazional de putere – Pașapoarele de Vaccinare și înregistrările QR reprezintă o abandonare totală a sistemului democratic occidental.
 
Ele reprezintă o amenințare pentru libertatea copiilor noștri și pentru supraviețuirea spiritului relaxat al Australiei.

Guvernul național știe că nu va putea invoca veșnic mantra „urgență”, însă este disperat să se agațe de acestei noi puteri dobândite. Se lucrează la legi care să ne infesteze permanent democrația cu abuzuri digitale.
 

*


Vedem cum națiuni suverane devin vasalele unei birocrații nealese de nimeni, însă omenirea nu pare să fie guvernată de o autoritate centrală. Aspectele etnice, religioase și regionale despart în mod natural cetățenii în cetăți, până ce acestea se rup și devin țări.

Suntem specii tribale care au nevoie de diversitate pentru a supraviețui.
 
O încercare de a ne conduce ca pe o masă amorfă va avea nevoie de forme de supraveghere și control încă și mai brutale – cum ar fi o retorică apocaliptică continuă și înăbușirea gândirii independente.

După cum afirmă frecvent ONU și Forumul Economic Mondial, „democrația și capitalismul reprezintă un inconvenient”.

Există indivizi cu prea mulți bani și cu prea multă putere, care cred că ființele umane pot fi ținute în cuști digitale, cu boturile vârâte în  troaca cu mâncare și crescute pentru informații.

Dacă comunismul ar fi funcționat, China nu ar mai fi avut nevoie de un sistem de credit social. La fel, dacă australienii ar fi fost de acord cu obligativitatea vaccinării, guvernul nu ar mai fi avut nevoie de un Pașaport de Vaccinare.

Companiile Big Tech au avut dintotdeauna acces la datele noastre, însă, singure, nu au puterea de a ne face rău. Alianța recentă dintre corporații și guvern reprezintă riscul imediat pentru siguranța noastră.

Dacă nu oprim guvernul să se înfrupte din datele noastre, vom pierde tot ceea ce ne face australieni.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
  • o.c. 19.10.2021 21:10
    în nici un an au reușit să impună ”certificatul”. și până la marea resetare mai sunt 9 ani.
  • Orizont 19.10.2021 23:04
    Vor ajunge mult mai repede la instaurarea gulagului - Hiperinflatia si incolonarea maselor la ajutoarele de stat este momentul esential in care intra in scena moneda electronica si Venitul Minim Universal prin care MAJORITATEA oamenilor vor primi inregistrarea biometrica si marca antihristului 666 - de fapt varianta finala a actualului "pasaport verde QR" - Vezi numai ce se intampla in India cu megaexperimentul monetar cashless implementat de Modi la sfaturile cabalei sataniste. Inca un aspect de luat in calcul este declansarea unui razboi mondial insa aici sunt mai multe interpretari despre momentul in care va avea loc ..
    Cabala nu-si va putea edifica sistemul , sau cel putin va functiona pentru o perioada scurta pentru ca Dumnezeu la va sta impotriva cu acele pedepse din cele 7 sigilii si cele 7 cupe ale maniei - Va fi o insiruire de cataclisme , inclusiv cu lovirea pamantului de asteroizi si modificarea pozitiei si suprafetei continentelor...
  • Razvan Adrian 19.10.2021 22:06
    http://fymaaa.blogspot.com/2021/10/ce-contin-vaxxchinurile-carcalac-19.html#more
  • Blue 19.10.2021 22:15
    **Mărturisirea unui Preot-Călugăr care a făcut greșeala să se vaccineze (ne spune Părintele Savvas)**
  • Lolek Bolek 19.10.2021 23:23
    Imi place aste articol, multumim dlui Patrusca pentru traducere si redactiei pentru publicare!

    […]Nu există nici o nuanță, nici o umbră de umanitate în această eră digitală lipsită de suflet. Codurile de bare sunt binare: Bun – Rău. Cetățean sau Disident.[…]

    => nu vor mai exista nuante de gri, cele in care traim astazi cu totii.
    Lucrurile se vor impartii foarte curand in: ALB si negru.

    Cu Dumnezeu prin Iisus Hristos via sigilarea cu Duhul Sfant instalat in templul trupului (Ioan 2:21) sau cu Satana care isi instaleaza semnul sau in trupul omului.

    Exista doar doua solutii in aceste ultime clipe ale istoriei:

    1 – Solutia lui Dumnezeu:

    Maleahi 3:1. „Iată, Eu trimit pe îngerul Meu și va găti calea înaintea feței Mele și va veni îndată în templul Său Domnul pe Care Îl căutați și Îngerul legământului pe Care voi Îl doriți. Iată, vine!”, zice Domnul Savaot.

    Inger = Sol = Mesager

    Mesagerul legamantului vensnic, Duhul Sfant, se va instala complet in templul sau de drept: corpul uman.

    Iata operatiunea Creatorului, „inocularea” Sa:

    Iezechiel 36:26 Vă voi da inimă nouă și duh nou vă voi da; voi lua din trupul vostru inima cea de piatră și vă voi da inimă de carne.
    Iezechiel 36:27 Pune-voi înăuntrul vostru Duhul Meu și voi face ca să umblați după legile Mele și să păziți și să urmați rânduielile Mele.

    Iar neamurile = popoarele pagane care nu-l cunosc astazi pe Dumnezeu, prin Iisus Hristos => „vor ști neamurile că Eu sunt Domnul, zice Domnul Dumnezeu, când Mă voi sfinți în voi, înaintea ochilor lor.” (Iezechiel 36:23)

    Va fi ceva de aratat concret, inaintea ochilor lor, asa cum Domnul Hristos a umblat sub ochii evreilor. Asa vor intelege acum neamurile, inaintea pecetei a 6-a din Apocalipsa. Unii vor intelege si-l vor urma pe Hristos, in ultima secunda a timpului de har, in timp ce majoritatea il vor respinge, asa cum s-a intamplat acum 2.000 de ani.

    In acest fel se va ajunge cu aceasta ultima generatie, in viata, la „la măsura vârstei deplinătății lui Hristos” (Efeseni 4:13). Duhul Sfant va locui deplin in noi, asa cum a locuit in Omul Iisus Hristos, al doilea Adam (Om dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu) si astfel se va face sigilarea pe frunte (mintea omului = Sfanta Sfintelor – Evrei 9:3) a celor 144.000, Mireasa, ultima ramasita inainte de Parusie.

    Astfel, Mireasa lui Hristos (Biserica), se va uni cu Capul ei = Iisus Hristos si cei doi vor fi un singur trup, prin care va curge acelasi sange (Viata), adica Dumnezeu Duhul Sfant (Viata vesnica).

    2 – Solutia lui Satana:

    mesagerulARN – se va instala in corpul omenesc (Locul Sfant de care vorbea profetul Daniel – Matei 24:15), via inocularea covrig, ca un sistem de operare, care va transforma oamenii in cyborgi, pentru totdeauna. Satana spera ca prin inocularea otravei sale in corpul oamenilor, sa le distruga/afecteze complet mintea, astfel incat sa nu mai poata fi influentata absolut deloc de catre Duhul Sfant.

    Cine crede ca Duhul Sfant se va retrage, nu intelege nimic. Duhul Sfant nu se retrage niciodata, Tatal il asteapta pe fiul risipitor, pana la final. Doar omul, respingand deplin salvarea lui Dumnezeu (Viata vesnica, darul fara bani si fara plata), indeparteaza complet Duhul Sfant (comitand pacatul de moarte a doua – Matei 12:31), astfel incat „Dumnezeu i-a lăsat la mintea lor fără judecată” (Romani 1:28).

    Ce vrea Satana sa faca este asta, o stiti si voi:

    https://vaivoua.wordpress.com/2021/08/31/ruterul-biologic-sau-persoana-switch/

    Evident ca nu va reusi, idolul/statuia, pe care a vazut-o profetul Daniel, va fi daramata!
    Altfel, inseamna ca „n-ar scăpa niciun trup” (Marcu 13:20)…

    Doamne ajuta!
  • anonimus 19.10.2021 23:47
    Regret, dar dpdv legal, in SUA, fostele persoane umane care au fost modificate genetic nu mai au statut de persoane umane, ele devenind produse patentate, trans-umane. Nemaifiind persoane naturale, nu mai pot beneficia de drepturi ale omului si nici de alte drepturi conexe.

    Articolasul de mai jos pare a contine o greseala de exprimare, dar sper ca ati prins ideea, oricum, pdf-urile la care face trimitere sunt tehnice, concrete.

    https://truth11.com/2021/07/21/in-the-us-the-supreme-court-has-ruled-that-vaccinated-people-worldwide-are-products-patented-goods-according-to-us-law-no-longer-human/

    In the US, the Supreme Court has ruled that vaccinated people worldwide are products, patented goods, according to US law, no longer human.

    Through a modified DNA or RNA vaccination, the mRNA vaccination, the person ceases to be human and becomes the OWNER of the holder of the modified GEN vaccination patent,

    because they have their own genome and are no longer “human” (without natural people), but “trans-human”, so a category that does not exist in Human Rights.

    The quality of a natural person and all related rights are lost.

    This applies worldwide and patents are subject to US law.

    Since 2013, all people vaccinated with GM-modified mRNAs are legally trans-human and legally identified as trans-human and do not enjoy any human or other rights of a state, and this applies worldwide,

    because GEN-POINT technology patents are under US jurisdiction and law, where they were registered.

    Download PDF here:

    https://truth11.files.wordpress.com/2021/07/vaccined-no-longer-legally-human-.pdf

    SOURCE of the decision of the US SUPREME COURT

    https://www.supremecourt.gov/opinions/12pdf/12-398_1b7d.pdf
  • A.C. 20.10.2021 04:10
    Cu tot respectul, s-a mai vehiculat pe site. Eu am citit personal hotararea SCOTUS si era vorba despre o diferenta de patent a unei gene obtinuta artificial, in laborator si una descoperita in organismul uman, legate de cancerul la san la femei. In SUA nu ai voie sa ai marca inregistrata pe orice este natural/ biologic, care se gaseste in natura etc. Deci, nu s-a patentat gena descoperita la femeile cu cancer, dar s-a patentat gena facuta in laborator. Cititi Decizia Curtii Supreme americane. Nu spun ca nu este intentia ascunsa a cuiva sa faca exact asta, insa ce scrieti mai sus sunt interpretari. Repet, am citit Decizia SCOTUS.
    "Held: A naturally occurring DNA segment is a product of nature and not patent eligible merely because it has been isolated, but cDNA is patent eligible because it is not naturally occurring."
    Si se discuta exclusiv pe tema celor doua feluri de gene, cu exemple aferente. Judecatorii aduc argumentele in favoarea deciziilor s.a.m.d.
    Ba, chiar, va rog sa cititi finalul deciziei:
    "Nor do we consider the patentability of DNA in which the order of the naturally occurring nucleotides has been altered. Scientific alteration of the genetic code presents a different inquiry, and we express no opinion about the application of §101 to such endeavors. We merely hold that genes and the information they encode are not patent eligible under §101 simply because they have been isolated from the surrounding genetic material." Ce vorbim aici? E clar ca NU e vorba de nimic in legatura cu ipoteza aruncata de dumneavoastra pe site.
    As dori, daca se poate, sa ne dati sursa legala/ juridica unde se spune ca orice modificat genetic este transhuman, transpeste etc. Tinand cont ca se cloneaza somoni, legal, de ceva vreme.
  • Loda 20.10.2021 21:09
    Si eu am postat-o,in urma cu cateva saptamani, dupa ce am citit-o,in prealabil.Asa este.
Ultima oră

09:19

Alexander Lukașenko: ”Câteva zeci dintre cele mai moderne arme nucleare se află în Belarus”

09:09

Gabriela Firea, dezvăluiri din ședința de 16 ore a coaliției, la Marius Tucă Show. De ce a renunțat alianța la ideea unui candidat ”independent” - VIDEO

09:02

A murit Laurent Cantet, câștigător al premiului Palme d'Or în 2008. Cineastul avea doar 63 de ani

08:51

Petre Roman, Gelu-Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu și Adrian Sârbu, puși sub acuzare în ”Dosarul Mineriadei”

22:18

Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

21:30

S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV

21:14

139 de ani de la recunoașterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române: "Nerecunoscând nici o altă autoritate fără numai pre Mântuitorul Dumnezeu–omul". 2025 - 140 de ani și 100 de ani de la ridicarea la rang de Patriarhie

20:34

Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

19:30

RĂZBOIUL MONUMENTELOR, MONUMENTELE RĂZBOAIELOR. ȘI NU NUMAI... Mihai Ogrinji despre Monumentele Basarabiei și opera de refacere a lor dusă de avocatul Iulian Rusanovschi

18:40

Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?