Dictatura COVID: Te-ai vaccinat? Ești marfă! Tocmai ți s-a aplicat un cod de bare pe frunte!

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Pașapoartele de vaccinare transformă oamenii liberi în articole comerciale, obligate să stea fiecare în raftul său și să fie supravegheate în permanență.

Un editorial senzațional al Alexandrei Marshall în Spectator Australia, pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

Nu ai fi de acord ca, din ordinul guvernului, să ți se tatueze un cod de bare pe frunte, nu-i așa? Atunci de ce te spui controalelor codului QR?

„Nu e același lucru!”, aud deja behăind de sub măști turma obedientă.

Calmează-te, ai fost deja violat! Acesta este debriefingul.

Guvernul nostru a folosit ca pretext COVID-ul pentru a-i transforma pe australieni în produse digitale. Este înșelătoria perfectă.

Orice dictatură știe că oamenii sunt ieftini, ușor de înlocuit și ușor de aruncat.

Identitățile noastre digitale valorează o avere pentru cumpărătorul terț potrivit, în timp ce posibilitatea de a urmări și controla mișcările noastre reprezintă o oportunitate unică pentru politicienii care preferă să modifice democrația decât să cadă capriciilor ei.

Pentru a reuși, VOI trebuie să deveniți niște obiecte cu o sumă de atribute stocați într-o bază de date. 

În loc să bântuie aiurea, fără să-i știe nimeni, făcând tot felul de tranzacții fără cunoștința guvernului, australienii se văd obligați acum să treacă prin niște „porți”.

Aceste obstacole sunt deliberat puse în calea voastră, pentru a solicita o înregistrare manuală cu sistemul QR. Toate sistemele care gestionează produse au aceste porți pentru a controla fluxul de mărfuri și a elimina erorile.

Așa sunt lucrurile văzute de computere. Cu cât mai multe porți, cu atât mai multă claritate.

Voi informați acum guvernul așa cum un colet trimite un „ping” poștei australiene când se află în drum către un client. Dacă este detectat un defect, sunt emise alertele automate și nu puteți merge mai departe.

Sistemele de porți au fost adaptate din domeniul comerțului și transformate în soluții pentru mulțimile de oameni, pentru a micro-gestiona milioane de vieți cu aceeași eficiență rece ca acea a codurilor de bare de pe ambalajele mărfurilor.

Nu există nici o nuanță, nici o umbră de umanitate în această eră digitală lipsită de suflet. Codurile de bare sunt binare: Bun – Rău. Cetățean sau Disident.

Chiar și dacă îndeplinești toate condițiile cerute de guvern pentru a trece prin porți – două vaccinuri, șase rapeluri și un abonament pe viață la Microsoft – oricând ceva poate merge rău.

Dacă datele tale dau eroare la scanare, te prăbușești în purgatoriul digital. Devii un mesaj greșit.
 

*


Din punct de vedere istoric, anonimitatea în fața guvernului a fost sprijinită de o societate bazată pe bani gheață, care a garantat o anumită libertate.

Banii lichizi sunt marele eliberator al poporului. De aceea, Forumul Economic Mondial și ONU au făcut presiuni asupra guvernului  nostru să limiteze banii lichizi și să descurajeze în mod activ circulația lor.

Înainte de COVID, premierul Scott Morrison s-a bătut pentru a limita banii gheață în scopul „luptei împotriva activităților infracționale”.

De fapt, era un răspuns la directivele ONU, care încearcă să orienteze economiile spre plățile digitale, în urmărirea obiectivelor de dezvoltare durabilă.

Infractorii s-au adaptat și au trecut la monede digitale care nu pot fi detectate.

Chiar și dacă ai accepta ideea că oprirea tranzacțiilor cu bani gheață combate afacerile dubioase, aceasta tot nu ar trebui să prevaleze asupra dreptului fundamental al cetățenilor, care respectă legile, de a utiliza moneda legală după bunul plac.

Pentru privilegiații autorizați să își facă cumpărăturile, remarcați panourile COVID care încurajează tranzacțiile fără cash sub pretextul „Sănătății”.

Mesajele care afirmă că cardurile „sunt mai sigure” se vor înmulți până când Trezoreria națională va încerca să retragă total de pe piață banii gheață, beneficiind aproape sigur de aprobarea publicului.

Banii gheață sunt un mare inconvenient pentru un guvern disperat să îți reducă libertatea. 

Fiscalizarea este automată, iar băncile pot anula cardurile în orice moment.

Partidul Comunist Chinez le refuză deja cetățenilor accesul la bani dacă cota lor de credit social scade sub un anumit nivel.

Cu bani gheață, capitalismul nu poate fi blocat.

Haosul tranzacțiilor făcute de un cetățean ne-monitorizat este esențial pentru revenirea la normal a Australiei, însă creează o problemă foarte mare pentru acele organisme internaționale care doresc să vadă o transformare a sistemului nostru democratic și financiar.
 

*


Guvernele ar trebui să stea la marginea societății – încurajând comportamentele și sugând din profituri, ca o lipitoare pe care o dăm la o parte cu dosul palmei când se îngrașă prea tare.

COVID-ul a adus guvernul în centru, iar birocrația care îl însoțește nu poate să sufere gălăgia și dezordinea. Ea vrea ca cetățenii să fie ținuți în pătrățelele lor previzibile, unde valoarea lor poate fi evaluată, ambalată și vândută.

În acest scop, guvernul instituie un control din ce în ce mai mare asupra societății, până când devine factorul său dominant.

„Orașele Inteligente” sunt etapa următoare a controlului. Ele se prezintă ca o distopie, în care panourile publicitare sunt integrate cu bazele de date guvernamentale. Acestea monitorizează mișcările oamenilor prin oraș pentru a se asigura că nimeni nu părăsește zona COVID care i-a fost alocată sau face ceva nepermis.

Inițiative ale Băncii Mondiale fac deja posibilă distribuirea datelor de pe rețelele sociale, istoricul de pe telefoanele mobile, imaginile din satelit și alte informații care până nu demult erau private, către guverne din alte țări.

„Lupta noastră pentru sustenabilitate globală va fi câștigată sau pierdută în orașe”, a spus în 2013 secretarul de atunci al ONU, Ban Ki Moon.

A avea de-a face cu tehnologia nu ar trebui să fie o condiție pentru a exista. Cu toate acestea, a devenit aproape imposibil să trăiești fără smartphone.

Asta nu are nimic de-a face cu bunăstarea noastră sau cu supraviețuirea planetei. Australienii înțeleg instinctiv oroarea sistemului de credit social chinez, dar rămân incapabili să recunoască gratiile de la propria lor cușcă.

În 2019, Google și IBM, via ONG-ul OpenPower Foundation au ajutat China să își îmbunătățească microprocesoarele utilizate pentru a filtra mari volume de date, folosite în cadrul sistemului de credit social, în cadrul inițiativei „încurajarea inovației”.

Cu un an înainte, proiectul Dragonfly al Google a stârnit indignare printre angajații săi. Informații scurse către public au dezvăluit că Google și-a folosit poziția de mare putere tehnologică de la Silicon Valley pentru a colabora cu China și a o ajuta să creeze un motor de căutare și cenzură.

S-a mai aflat și că Dragonfly facă legătura dintre căutările oamenilor și numerele lor de telefon, permițând Sistemului de Credit Social să recompenseze sau să sancționeze cetățenii pentru căutările lor de pe internet.

Motto-ul Google, „don't be evil”, a fost pe bună dreptate ironizat.
 

*


Militanții pentru drepturile omului din toată lumea au fost șocați de acest scandal, însă care este diferența față de actualul comportament al autorităților sanitare, al politicienilor și al rețelelor sociale?

Aceste entități promovează „informațiile aprobate”, ascund argumentele care le contrazic, blochează utilizatorii care dezbat anumite teme incomode și urmăresc să distrugă total rețelele care refuză să participe la inițiativele de cenzură globală.

Aceste entități fac parte din aceeași cabală care dorește să te transforme într-una din mărfurile lor. 

Nimic din ce fac nu urmărește să îți asigure siguranța, totul este făcut pentru a-ți controla comportamentul – asigurându-se că rămâi calm și supus directivelor colective, care vor deveni tot mai grosolane pe măsură ce situația evoluează.

Viețile noastre au fost digitalizate până la refuz, cu o populație condiționată să dorească informații filtrate de alții.

Instalarea unei distopii COVID în jurul lor a fost ceva formal. Pentru instaurarea unei dictaturi digitale nu a fost nevoie de mai mult de o bifă verde ori de câte ori oamenii intră într-un magazin, confirmându-și astfel statutul de buni cetățeni.
 

*


Nu vă lăsați înșelați, pașapoartele de vaccinare sunt Sistemul nostru de Credit Social, creat sub supravegherea Partidului federal Liberal. Este o entitate guvernamentală tentaculară, care neagă drepturile bazându-se pe obediență, mizând pe faptul că te vei supune în loc să-ți exerciți dreptul democratic de a rezista.

Cetățenii acceptă Pașapoartele de Vaccinare pentru că guvernul le-a făcut o condiție de eliberare dintr-o detenție ilegală.

Ca populație, am fost brutalizați emoțional până la punctul în care oamenii au ajuns să încurajeze discriminarea vecinilor lor.

Morala a fost înlocuită cu frica intensă de a fi trimiși în izolare.

Nu este vorba de un exces ocazional de putere – Pașapoarele de Vaccinare și înregistrările QR reprezintă o abandonare totală a sistemului democratic occidental.
 
Ele reprezintă o amenințare pentru libertatea copiilor noștri și pentru supraviețuirea spiritului relaxat al Australiei.

Guvernul național știe că nu va putea invoca veșnic mantra „urgență”, însă este disperat să se agațe de acestei noi puteri dobândite. Se lucrează la legi care să ne infesteze permanent democrația cu abuzuri digitale.
 

*


Vedem cum națiuni suverane devin vasalele unei birocrații nealese de nimeni, însă omenirea nu pare să fie guvernată de o autoritate centrală. Aspectele etnice, religioase și regionale despart în mod natural cetățenii în cetăți, până ce acestea se rup și devin țări.

Suntem specii tribale care au nevoie de diversitate pentru a supraviețui.
 
O încercare de a ne conduce ca pe o masă amorfă va avea nevoie de forme de supraveghere și control încă și mai brutale – cum ar fi o retorică apocaliptică continuă și înăbușirea gândirii independente.

După cum afirmă frecvent ONU și Forumul Economic Mondial, „democrația și capitalismul reprezintă un inconvenient”.

Există indivizi cu prea mulți bani și cu prea multă putere, care cred că ființele umane pot fi ținute în cuști digitale, cu boturile vârâte în  troaca cu mâncare și crescute pentru informații.

Dacă comunismul ar fi funcționat, China nu ar mai fi avut nevoie de un sistem de credit social. La fel, dacă australienii ar fi fost de acord cu obligativitatea vaccinării, guvernul nu ar mai fi avut nevoie de un Pașaport de Vaccinare.

Companiile Big Tech au avut dintotdeauna acces la datele noastre, însă, singure, nu au puterea de a ne face rău. Alianța recentă dintre corporații și guvern reprezintă riscul imediat pentru siguranța noastră.

Dacă nu oprim guvernul să se înfrupte din datele noastre, vom pierde tot ceea ce ne face australieni.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNewsTV

PREMIERĂ ACTIVENEWS: MAI ÎNTÂI, NU FACE RĂU! HOLD ON: PRIMUM NON NOCERE. FILMUL ÎN ROMÂNĂ:

MILITAR ROMÂN, EROU VETERAN DIN AFGANISTAN, RĂNIT DE VACCIN PE VIAȚĂ. EXCLUSIV ACTIVENEWS:

ActiveNews, primul portal românesc de știri pe https://rumble.com/c/ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (17)
 • Chauvin 19.10.2021 21:10
  în nici un an au reușit să impună ”certificatul”. și până la marea resetare mai sunt 9 ani.
 • Eli 19.10.2021 21:37
  Mai putin de 9 ani. Stiu ca ne gandim la agenda 2030, dar atunci este deja realizata marea resetare si trecut de framantarile de dupa. O sa avem dupa pandemie cativa ani frumosi (3) de care trebuie sa ne bucuram dar si sa ne pregatim pentru ce va sa vina.
  O sa le iasa cu 500 milioane? Cu binele nu. Oamenii nu au cazut indeceptie asa cum se dorea. O sa fie insa atunci alte incercari, poate o sa ne mai dea un virus mult mai puternic in cativa ani.
  Asa ca... rugaciune, vitamine, sport!
  Nu o sa supravietuiasca nimeni pana in 2030 daca are obezitate, daca nu poate sa fie activ, daca are boli. Cei de la tara da, dar in rest nu. O sa aiba ei grija cu iradiere cu sateliti etc. Toti cei cu sistem imunitar slabit vor succomba. O sa continue cu otravurile si grafenul in vaccinurile uzuale: de gripa, de orice. Astia nu mai dau inapoi. Vor 500 milioane vor face totul pentru a realiza asta, sau o sa moara incercand. Mor marionetele, dar le inlocuiesc altele. Ori retragere la tara, in munti, ori daca stam pe aici prin civilizatie... trebuie sa fim 100% fit. Si fara frica, ca de la frica vin toate problemele in primul rand. Si de la obezitate. Omul nu este facut sa fie obez. Este si impotriva a ceea ce ne invata Credinta: trebuie sa fim cumpatati si sa muncim. Cei care au indice mare corporal dar sunt foarte activi sunt una, ceilalti... nu prea si nu o spun in sensul nasol, cu acuze ca am si eu o multime de pacate, o spun ca este adevarul. Pe care nu dorim sa il privim in fata. Nu o sa mai ingrijeasca bine bolnavii, de ce credeti ca dau afara bolnavii din spitale de peste tot? Ca vor sa scape de ei! Putem sta departe de boli prin post, activitate fizica (munca in curte de ex), alimentatie echilibrata si rugaciune. Altfel nu vom trece de acesti ani.
 • Loda ► Eli 19.10.2021 22:40
  Sunteti optimist si simpatic.Nu,nu se va mai putea nimeni ascunde,nici la tara,nici in munti.Odata cu instalarea 5 G va fi IMPOSIBIL acest lucru! Dronele vor localiza cu acuratete maxima tot ce misca.Nu va mai putea trai nimeni,fara sa fie vanat.De indata ce vor fi injectati o buna parte dintre sceptici(pe buna dreptate),nu va mai exista liber arbitru.Cei ramasi,nj vor mai putea face fata bio-robotilor(transumanilor),din simplu motiv ca vor putea fi manipulati,prin 5G,sa omoare.Credeti ca degeaba au facut liftele sataniste atatea filme cu zombi sau in genul jocurilor foamei? Ei au aratat tot timpul ce au de gand sa faca.Cine a vazut si a inteles,bine,cine se mai gandeste ca toate acestea sunt conspiratii,poate dormi in continuare.Psaltirea ptr.dusmani,citita zilnic,fara intrerupere si puse la psaltire numele tuturor slugilor iadului din toate structurile mafiote si fasciste.Stie Dumnezeu ce sa faca cu aceste creaturi infecte.
 • Lolek Bolek ► Eli 20.10.2021 00:48
  Pentru cei care cred ca se mai pot ascunde prin paduri, la tara, etc.

  Video: Au facut drone ce pot zbura cu 40 km/ora prin paduri! Potrivite pentru a vâna persoane indezirabile

  https://saccsiv.wordpress.com/2021/10/10/video-au-facut-drone-ce-pot-zbura-cu-40-km-ora-prin-paduri-potrivite-pentru-a-vana-persoane-indezirabile/
 • Eli ► Lolek Bolek 20.10.2021 12:38
  Da acesta este planul lor cu dronele, dar nu inseamna ca o sa le iasa. Este suficienta o furtuna solara pentru a duce la efectul Kessler syndrome - intra toti unii in altii. Le este frica de acest deznodamant de aceea trebuie sa si reduca din zborurile care se efectueaza acum, la acel 50% cat anunta Bill Gates.
  Mai poate exista o echipa de hackeri care sa le darame sandramaua.
  este gresit sa credem ca nu exista speranta! Pentru ca mereu este, mereu buturuga mica rastoarna carul mare.
  Cu speranta si incredere le vom trece pe toate cat e grele.
  Da, au facut ei sistemul perfect cu drone si sateliti dar se poate darama imediat la un singur cataclism. Si se pare ca vin destule.
  Dupa parerea mea o sa fie carantinati cei vaccinati. La un moment dat. Insa anul viitor pana in mai se va termina pandemia actuala.
 • Loda ► Eli 20.10.2021 21:05
  Hackeri? Wow! Ce-au facut pana acum? NIMIC! Au sau ar trebui sa aibe acces la toate mizeriile celor 38 de clanuri sataniste care si-au pus labele pe tot ce misca pe pamant.Lasati,hackerii,astia sunt ,in general cu structurile mafiote,cu traficul de arme,de droguri,de carne vie,de organe,de adrenocrom.
 • manu_fx ► Eli 20.10.2021 08:04
  "Cei de la tara da[...]". Asta pare singura solutie, gospodarie de subzistenta, eventual intr-o comunitate self suficienta, care sa-si produca tot ce are nevoie si sa se conduca dupa principii sanatoase. La oras s-au anulat toate drepturile si toate evenimentele la care puteai participa, a ramas doar posibilitatea sa te duci la magazinul din colt, pentru hrana si cam atat; in rest, la munca si inapoi acasa. De plimbat cu botnita pe fata, nu mai e nici o placere. Nu va veni nimeni la tara sa te injecteze cu forta, doar prin constrangere directa/indirecta.
 • Eli ► manu_fx 20.10.2021 14:29
  Da, sunt de acord ca trebuie sa ne gasim undeva sa ne retragem. Comunitati rurale. Cu cat vom fi mai dependenti de stat cu atat va fi mai greu in viitorul apropiat. In cei trei ani frumosi care vor veni trebuie sa ne pregatim pentru ceilalti naspa care o sa fie dupa.
  Drepturile restrictionate azi: se va renunta la restrictii anul viitor. Acum au renuntat Portugalia, Norvegia, Danemarca, Irlanda. Va renunta si Germania se pare. Insa ei si-au facut norma cat au avut de vaccinat. O sa scapam si noi insa trebuie sa omoare muti ca sa ne bage mintile in cap sa ne vaccinam (dupa parerea lor). Au tabarat ceva de groaza pe noi.
  Da, cel mai bine sunt cei care sunt la tara, mai ales daca vor fi penele de curent anuntate la nivel de UE, daca va cadea internetul...
  Vom vedea ce mai arunca in noi! Sau ce arunca in noi.
  Dar chiar si asa, dupa mai 2022 vor fi cativa ani frumosi, urmati de ceva super nasol si trebuie sa ne pregatim pentru ca vor fi si mari cataclisme si de toate. Ce vor ei sa instaureze nu o sa le iasa, insa este important daca nu le va iesi cu putine victime sau nu le va iesi dupa ce reusesc sa impuna pentru scurt timp grozavia caz in care vor supravietui putini.
  Comunitatile sunt importante
 • Orizont 19.10.2021 23:04
  Vor ajunge mult mai repede la instaurarea gulagului - Hiperinflatia si incolonarea maselor la ajutoarele de stat este momentul esential in care intra in scena moneda electronica si Venitul Minim Universal prin care MAJORITATEA oamenilor vor primi inregistrarea biometrica si marca antihristului 666 - de fapt varianta finala a actualului "pasaport verde QR" - Vezi numai ce se intampla in India cu megaexperimentul monetar cashless implementat de Modi la sfaturile cabalei sataniste. Inca un aspect de luat in calcul este declansarea unui razboi mondial insa aici sunt mai multe interpretari despre momentul in care va avea loc ..
  Cabala nu-si va putea edifica sistemul , sau cel putin va functiona pentru o perioada scurta pentru ca Dumnezeu la va sta impotriva cu acele pedepse din cele 7 sigilii si cele 7 cupe ale maniei - Va fi o insiruire de cataclisme , inclusiv cu lovirea pamantului de asteroizi si modificarea pozitiei si suprafetei continentelor...
 • Razvan Adrian 19.10.2021 22:06
  http://fymaaa.blogspot.com/2021/10/ce-contin-vaxxchinurile-carcalac-19.html#more
 • Blue 19.10.2021 22:15
  **Mărturisirea unui Preot-Călugăr care a făcut greșeala să se vaccineze (ne spune Părintele Savvas)**
 • Vaivai! 19.10.2021 23:21
  NURSE: "THERE ARE COVID CAMPS"
  https://www.bitchute.com/video/o2BsBMDUX5U8/
 • Lolek Bolek 19.10.2021 23:23
  Imi place aste articol, multumim dlui Patrusca pentru traducere si redactiei pentru publicare!

  […]Nu există nici o nuanță, nici o umbră de umanitate în această eră digitală lipsită de suflet. Codurile de bare sunt binare: Bun – Rău. Cetățean sau Disident.[…]

  => nu vor mai exista nuante de gri, cele in care traim astazi cu totii.
  Lucrurile se vor impartii foarte curand in: ALB si negru.

  Cu Dumnezeu prin Iisus Hristos via sigilarea cu Duhul Sfant instalat in templul trupului (Ioan 2:21) sau cu Satana care isi instaleaza semnul sau in trupul omului.

  Exista doar doua solutii in aceste ultime clipe ale istoriei:

  1 – Solutia lui Dumnezeu:

  Maleahi 3:1. „Iată, Eu trimit pe îngerul Meu și va găti calea înaintea feței Mele și va veni îndată în templul Său Domnul pe Care Îl căutați și Îngerul legământului pe Care voi Îl doriți. Iată, vine!”, zice Domnul Savaot.

  Inger = Sol = Mesager

  Mesagerul legamantului vensnic, Duhul Sfant, se va instala complet in templul sau de drept: corpul uman.

  Iata operatiunea Creatorului, „inocularea” Sa:

  Iezechiel 36:26 Vă voi da inimă nouă și duh nou vă voi da; voi lua din trupul vostru inima cea de piatră și vă voi da inimă de carne.
  Iezechiel 36:27 Pune-voi înăuntrul vostru Duhul Meu și voi face ca să umblați după legile Mele și să păziți și să urmați rânduielile Mele.

  Iar neamurile = popoarele pagane care nu-l cunosc astazi pe Dumnezeu, prin Iisus Hristos => „vor ști neamurile că Eu sunt Domnul, zice Domnul Dumnezeu, când Mă voi sfinți în voi, înaintea ochilor lor.” (Iezechiel 36:23)

  Va fi ceva de aratat concret, inaintea ochilor lor, asa cum Domnul Hristos a umblat sub ochii evreilor. Asa vor intelege acum neamurile, inaintea pecetei a 6-a din Apocalipsa. Unii vor intelege si-l vor urma pe Hristos, in ultima secunda a timpului de har, in timp ce majoritatea il vor respinge, asa cum s-a intamplat acum 2.000 de ani.

  In acest fel se va ajunge cu aceasta ultima generatie, in viata, la „la măsura vârstei deplinătății lui Hristos” (Efeseni 4:13). Duhul Sfant va locui deplin in noi, asa cum a locuit in Omul Iisus Hristos, al doilea Adam (Om dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu) si astfel se va face sigilarea pe frunte (mintea omului = Sfanta Sfintelor – Evrei 9:3) a celor 144.000, Mireasa, ultima ramasita inainte de Parusie.

  Astfel, Mireasa lui Hristos (Biserica), se va uni cu Capul ei = Iisus Hristos si cei doi vor fi un singur trup, prin care va curge acelasi sange (Viata), adica Dumnezeu Duhul Sfant (Viata vesnica).

  2 – Solutia lui Satana:

  mesagerulARN – se va instala in corpul omenesc (Locul Sfant de care vorbea profetul Daniel – Matei 24:15), via inocularea covrig, ca un sistem de operare, care va transforma oamenii in cyborgi, pentru totdeauna. Satana spera ca prin inocularea otravei sale in corpul oamenilor, sa le distruga/afecteze complet mintea, astfel incat sa nu mai poata fi influentata absolut deloc de catre Duhul Sfant.

  Cine crede ca Duhul Sfant se va retrage, nu intelege nimic. Duhul Sfant nu se retrage niciodata, Tatal il asteapta pe fiul risipitor, pana la final. Doar omul, respingand deplin salvarea lui Dumnezeu (Viata vesnica, darul fara bani si fara plata), indeparteaza complet Duhul Sfant (comitand pacatul de moarte a doua – Matei 12:31), astfel incat „Dumnezeu i-a lăsat la mintea lor fără judecată” (Romani 1:28).

  Ce vrea Satana sa faca este asta, o stiti si voi:

  https://vaivoua.wordpress.com/2021/08/31/ruterul-biologic-sau-persoana-switch/

  Evident ca nu va reusi, idolul/statuia, pe care a vazut-o profetul Daniel, va fi daramata!
  Altfel, inseamna ca „n-ar scăpa niciun trup” (Marcu 13:20)…

  Doamne ajuta!
 • Vaivai! 19.10.2021 23:23
  THEY ARE FILLING UP THEIR UNDERGROUND BUNKERS
  https://www.bitchute.com/video/UlIuJCcpAa3D/
 • anonimus 19.10.2021 23:47
  Regret, dar dpdv legal, in SUA, fostele persoane umane care au fost modificate genetic nu mai au statut de persoane umane, ele devenind produse patentate, trans-umane. Nemaifiind persoane naturale, nu mai pot beneficia de drepturi ale omului si nici de alte drepturi conexe.

  Articolasul de mai jos pare a contine o greseala de exprimare, dar sper ca ati prins ideea, oricum, pdf-urile la care face trimitere sunt tehnice, concrete.

  https://truth11.com/2021/07/21/in-the-us-the-supreme-court-has-ruled-that-vaccinated-people-worldwide-are-products-patented-goods-according-to-us-law-no-longer-human/

  In the US, the Supreme Court has ruled that vaccinated people worldwide are products, patented goods, according to US law, no longer human.

  Through a modified DNA or RNA vaccination, the mRNA vaccination, the person ceases to be human and becomes the OWNER of the holder of the modified GEN vaccination patent,

  because they have their own genome and are no longer “human” (without natural people), but “trans-human”, so a category that does not exist in Human Rights.

  The quality of a natural person and all related rights are lost.

  This applies worldwide and patents are subject to US law.

  Since 2013, all people vaccinated with GM-modified mRNAs are legally trans-human and legally identified as trans-human and do not enjoy any human or other rights of a state, and this applies worldwide,

  because GEN-POINT technology patents are under US jurisdiction and law, where they were registered.

  Download PDF here:

  https://truth11.files.wordpress.com/2021/07/vaccined-no-longer-legally-human-.pdf

  SOURCE of the decision of the US SUPREME COURT

  https://www.supremecourt.gov/opinions/12pdf/12-398_1b7d.pdf
 • A.C. 20.10.2021 04:10
  Cu tot respectul, s-a mai vehiculat pe site. Eu am citit personal hotararea SCOTUS si era vorba despre o diferenta de patent a unei gene obtinuta artificial, in laborator si una descoperita in organismul uman, legate de cancerul la san la femei. In SUA nu ai voie sa ai marca inregistrata pe orice este natural/ biologic, care se gaseste in natura etc. Deci, nu s-a patentat gena descoperita la femeile cu cancer, dar s-a patentat gena facuta in laborator. Cititi Decizia Curtii Supreme americane. Nu spun ca nu este intentia ascunsa a cuiva sa faca exact asta, insa ce scrieti mai sus sunt interpretari. Repet, am citit Decizia SCOTUS.
  "Held: A naturally occurring DNA segment is a product of nature and not patent eligible merely because it has been isolated, but cDNA is patent eligible because it is not naturally occurring."
  Si se discuta exclusiv pe tema celor doua feluri de gene, cu exemple aferente. Judecatorii aduc argumentele in favoarea deciziilor s.a.m.d.
  Ba, chiar, va rog sa cititi finalul deciziei:
  "Nor do we consider the patentability of DNA in which the order of the naturally occurring nucleotides has been altered. Scientific alteration of the genetic code presents a different inquiry, and we express no opinion about the application of §101 to such endeavors. We merely hold that genes and the information they encode are not patent eligible under §101 simply because they have been isolated from the surrounding genetic material." Ce vorbim aici? E clar ca NU e vorba de nimic in legatura cu ipoteza aruncata de dumneavoastra pe site.
  As dori, daca se poate, sa ne dati sursa legala/ juridica unde se spune ca orice modificat genetic este transhuman, transpeste etc. Tinand cont ca se cloneaza somoni, legal, de ceva vreme.
 • Loda 20.10.2021 21:09
  Si eu am postat-o,in urma cu cateva saptamani, dupa ce am citit-o,in prealabil.Asa este.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. PROTEST la Bruxelles pentru o Europă Liberă. Europarlamentarul Christian Terheș s-a alăturat protestatarilor. Spre deosebire de polițiști, care au activat tunurile cu apă și gazele lacrimogene. Danemarca și Georgia se revoltă la fel. FOTO/VIDEO

 2. MAI ÎNTÂI, NU FACE RĂU! - FILMUL ÎN ROMÂNĂ. Ce civilizație suntem dacă vrem să forțăm adulți și copii să se injecteze cu un ser al cărui conținut este secret *? Documentarul REZISTAȚI / HOLD ON: Primum Non Nocere. PREMIERĂ ACTIVENEWS

 3. Av. Elena Radu: Mare ședință de Guvern, azi. Puțin le pasă de virus și de starea de sănătate a populației, vaccinare și atât! În plus: Monitorizarea

 4. 12.383 de motive pentru care NU mă vaccinez cu Serul Experimental - O perspectivă Creștin Ortodoxă

 5. CEA MAI MARE BĂTĂLIE: BĂTĂLIA PENTRU SĂNĂTATEA TA. Virusologul Geert Vanden Bossche, despre vaccinarea obligatorie: Nu permiteți ca nimeni și nimic să interfereze vreodată cu sistemul vostru imunitar înnăscut sau să îl suprime. VIDEO

 6. Controlul total al populației începe cu „PLF”-ul, de la granița României. Și vaccinații și nevaccinații vor avea nevoie de test RT-PCR și certificat Covid iar nevaccinații mai sunt și băgați în carantină. Momentan nu în lagăre, ca în Australia

 7. Dr. Adrian Cacovean: Dl. Vasile Bănescu îl confundă pe Iisus Hristos cu Josef Mengele

 8. Inventatorul tehnologiei ARN mesager: Dictatura este mai periculoasă decât Virusul - Asistăm la o PSIHOZĂ în masă - Care este Tratamentul?

 9. Gheorghe Piperea: Efectele adverse severe ale serurilor care au împărțit lumea și istoria în două. Mai aveți încredere în știință?

 10. Răspunsul banal pe care l-a dat IPJ Sibiu cetățeanului care i-a reclamat pe Klaus și Carmen Iohannis că nu au purtat mască

Ultima oră

16:25

VAERS raportează aproape un milion de reacții adverse la vaccinul anticovid, printre care și decesul unei fetițe de 5 ani, care a murit la patru zile după inoculare

16:03

Elena Radu: FIȚI VIGILENȚI! Ședință mare in coaliția de guvernare azi, de la ora 18. Este foarte posibil să se vină cu un proiect de lege nou al Guvernului în procedură de urgență în Parlament prin care se trece la folosirea Certificatului Verde

15:29

Biden bate cuiele în coșciugul Imperiului: Ce se întâmplă dacă America este detronată de China?

15:21

Australia refuză pacienților nevaccinați transplantul de organe: Trebuie să aveți două doze de vaccin înainte de a primi un transplant de rinichi, plămâni sau inimă

14:40

COVID-19, o pandemie de frică "fabricată" de autorități. Verdictul epidemiologului Dr. Harvey Risch, profesor de sănătate publică la Universitatea Yale

14:07

Doliu în lumea baschetului: Sportiv de 32 de ani, decedat după un atac cerebral suferit în timpul antrenamentului

13:50

ADIO PORC DE CRĂCIUN, DIN GOSPODĂRIA ROMÂNEASCĂ!

13:33

Gheorghe Piperea: Efectele adverse severe ale serurilor care au împărțit lumea și istoria în două. Mai aveți încredere în știință?

13:05

STUDIU: Creștere considerabilă a riscului de infectare cu Covid-19 la 90 de zile după administrarea rapelului

12:23

Răspunsul banal pe care l-a dat IPJ Sibiu cetățeanului care i-a reclamat pe Klaus și Carmen Iohannis că nu au purtat mască

11:51

12.383 de motive pentru care NU mă vaccinez cu Serul Experimental - O perspectivă Creștin Ortodoxă

07:00

6 Decembrie - Declanșarea Experimentului Pitești. Fostul deținut politic Marcel Petrișor ne îndeamnă la cinstirea Sfinților din închisorile bolșevice antihristice