Dictatorii COVID ar trebui să tremure: Broscuțele amenință să răstoarne oala în clocot

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


 

Suntem martorii unui război crâncen, în care o mână de satrapi urmărește să înrobească planeta, folosindu-se de pretextul unei pandemii umflate cu pompa propagandei și a fricii. 

Urmează asaltul final. În ciuda purcoiului de bani și a puterii nemăsurate, tiranii se află în inferioritate: nerăbdarea și lăcomia i-au făcut să iasă la lumină din bezna care le era atât de dragă. Să își dea în vileag planurile. 

Tot mai mulți dintre cei care, la început au fost victimele înșelăciunii și campaniei de teroare, încep să se dezmeticească. Și realitatea pe care o văd nu le place deloc.

Un editoria scânteietor al lui J.B. Shurk în American Thinker pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

Guvernul federal îți spionează fiecare e-mail, mesaj și converbire telefonică.

Folosește serviciile de localizare ale telefonului tău pentru a stabili în orice moment unde te găsești.

Știe care adrese IP sunt asociate comentariilor online considerate „incorecte politic”.

Parteneriatele guvernului cu Amazon și Walmart îi permit să știe ce citești și ce cumperi.

Parteneriatele cu Google și Facebook îi permit să știe ce gândești.

Parteneriatele cu Twitter și cu Hollywoodul îi permit să-ți cenzureze mesajele neaprobate înainte ca prea multe creiere să ia contact cu idei noi.

Alianța cu societățile emitente de cărți de credit îi permite să îți urmărească toate tranzacțiile financiare și să îți înțeleagă obiceiurile, preferințele, alegerile și adicțiile.

Alianța cu companiile de telefonie mobilă îi permite să îți supravegheze toate deplasările, contactele și asocierile.

Și toate aceste facilități de consum care sunt folosite de statul spion din rațiuni de „securitate națională” pentru a supraveghea pe toată lumea în timp real măsoară constant potențialul de subversiune al fiecărui american, chiar când acest american este angajat în activitățile cele mai banale, într-o zi obișnuită.

Or, de cine se teme guvernul cel mai mult în aceste condiții? 

Indiciu:  nu sunt milioanele de străini care ne trec ilegal frontierele lăsate vraiște (în cursul așa-zisei celei mai mari amenințări de pandemie din ultima sută de ani), sau guvernele străine care îi finanțează pe aleșii americani (cum altfel Biden și alți politicieni cu vechime ar fi ajuns milionari?), sau amenințarea unui atac cu impulsuri elecromagnetice care să distrugă rețeaua electrică îmbătrânită a Americii (deoarece resposabilii de cheltuielile cu „infrastructura” ale Congresului nu își bat capul să repare infrastructura, când sunt atâția donatori de campanie și grupuri de interese care să plătească).

Puterea se teme mai degrabă persoana care nu are nici o problemă să se îndepărteze de vitrinele guvernamentale pentru a merge vâneze în pădure, care decide să plătească cu bani gheață sau care a realizat că totul este controlat de guvern.

Este americanul solitar, capabil să pună sub semnul întrebării discursul oficial al guvernului, care gândește cu capul lui și care bagă spaima în puternicii zilei.

Este bunicuța patrioată care are temeritatea de a veni în fața Capitoliului național, după niște alegeri puternic contestate, pentru a flutura un steag cu Trump în timp ce soarbe dintr-o ciocolată caldă.

Este părintele care cutează să creadă cu poporul este cel care trebuie să decidă cum să fie educația publică a fiilor săi.

Și este umilul polițist supus oprobriului public și concediat pentru că, în privat, i-a spus câteva vorbe de încurajare unui adolescent nevinovat, persecutat politic, care și-a apărat viața în fața unei gloate de Antifa.

Este lucrătorul din sănătate, pompierul, muncitorul sau soldatul care refuză să îi permită lui Big Brother să îl burdușească cu terapii genice experimentale pentru tot restul vieții numai pentru că niște tipi care își poartă prestigiul ca pe o coroană au proclamat: „Trebuie pentru că așa spunem noi!”.

Cu alte cuvinte, guvernele care pretind că apără  libertatea sunt cel mai speriate de indivizii care insistă să rămână liberi.

Vi se pare acesta un sistem care poate să supraviețuiască?

Deși am toată înțelegerea față de americanii care depun armele din disperare și oboseală în fața Statului tot mai autoritarist și care este vizibil peste tot, țin să remarc că sistemele umane autonome funcționează mai bine atunci când gesturile voluntare se întrepătrund în mod organic și nevăzut pentru a menține în funcțiune mașinăria societății, de jos în sus.

Când constrângerile și supravegherea devin necesare pentru a menține la un loc societatea printr-o presiune tiranică de sus în jos, întregul eșafodaj al sistemului riscă să se prăbușească din cauza unei singure voci disidente, care alege să arunce cu nisip în mecanismul ruginit și șubred.

Atunci când țesătura socială este împletită cu liberul arbitru individual, ea se transformă într-un drapel pentru care oamenii sunt gata să-și dea viața.

A prins autoritarismul rădăcini în America? Da.

Începe statul polițienesc să își impună voința în detrimentul opoziției? Cu siguranță.

Este pierdută orice speranță pentru că „lungul marș al instituțiilor”, sub conducerea Stângii politice face ca frontul să se îndrepte spre o victorie totală a acesteia? Dimpotrivă!

Luarea sub control, lentă dar implacabilă, a societății de către stat a fost poate încununată de succes în cursul ultimului secol, cheltuindu-și enorma energie pentru a strânge toate broscuțele cu spirit liber și a le azvârli în aceeași oală cu apă doar puțin călduță, cât să li se ațâțe pofta de mâncare celor de la putere. 

Acum, însă, bucătarii noștri totalitari pun din greu lemne pe focul de sub oala socială, care dă în clocot, astfel încât din ce în ce mai multe broscuțe au început să se agite, căutând scăpare și amenință să răstoarne ceaunul și să-i lase flămânzi pe tirani.

Faptul că guvernul impune noi restricții, obligații și interdicții, care pretind ca cetățenii să se supună voinței sale și să suporte consecințele nu trebuie considerat drept semnul unei puteri de neoprit, ci mai degrabă ca dovada că pârghiile puterii îi scapă de sub control.

Pentru moment, până și țintele sale cele mai importante – determinarea americanilor de a accepta injecțiile forțate și pașapoartele digitale – au fost suspendate, deoarece o  mare parte a mâinii de lucru a spus „NU”.

Care este lecția de aici? Că respingerea diktatelor imorale și neconstituționale ale unui guvern ilegitim funcționează!

Și, mai important: că guvernul se teme mai mult de popor decât ar trebui să se teamă vreodată poporul de guvern!

Vreau să fiu cât se poate de clar: în Statele Unite, după Al Doilea Război Mondial, avem o problemă cu trei capete:

1. Democrații au promovat sistematic socialismul marxist în rândurile poporului american în timp ce pretindea că îl eliberează de el;

2. Cu excepția micilor tresăriri din timpul președinților Reagan și Trump, Republicanii din Establishment s-au prezentat în mod fals drept apărători ai drepturilor și libertăților inalienabile instituite de părinții fondatori, punând de fapt umărul la cucerirea Americii de către Big Governmentul Democrat;

3. O infamă birocrație din umbră, alcătuită din Leviathanul permanent de la Washington D.C., din companiile multinaționale și dintr-o artistocrație financiară care controlează și manipulează valoarea dolarului – deci bogăția personală a fiecărui american în parte – i-a împins pe aleșii fără scrupule să își servească propriile interese sinistre și prejudiciind interesele poporului pe care ar trebui să îl reprezinte.

Această situație a fost valabilă cu treizeci de ani în urmă și este valabilă și astăzi.

Care este diferența acum? Adevărul a ieșit la lumină și din ce în ce mai mulți americani devin conștienți că guvernul Statelor Unite acționează împotriva lor.

În tabăra noastră, pe flamuri scrie „Liberă exprimare”, „Libertate de conștiință” și „Liber arbitru”. Războinicii noștri prețuiesc libertatea; dreptul de a dispune de bunurile rezultate din munca proprie; dreptul la o viață luminoasă, care să le deschidă calea spre adevărurile fundamentale; și certitudinea că ei înșiși, iar nu vreun despot sau tiran, sunt responsabilii propriului destin.

De cealaltă parte, un sistem în ruină, dependent de propaganda de stat, de cenzură, de amenințarea cu forța și de controlul total. Toate acestea sunt, evident, arme redutabile de care guvernul dispune, însă nu mai sunt atât de atrăgătoare când sunt fluturate pe sus, ținute la lumină în văzul tuturor. 
 
Și sunt incapabile să mobilizeze inimile oamenilor pentru a lua cu asalt armata adversă.

Adeseori, pentru izbândă este nevoie de idei luminoase, pentru care ești gata să îți dai și ultima picătură de sânge.

Așadar, lumea se trezește la realitatea că există un singur conflict real – cel dintre libertatea individuală și dominația totală a statului.

Grație zecilor de ani de taxare și tipărit de bani, statele au ajuns să dețină o mulțime de jucării drăguțe. 

Însă, luând ca ghid istoria, aș paria de fiecare dată, negreșit, pe acele sărmane suflete care aleg să își apere libertatea.

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNewsTV

CÂT PROTEJEAZĂ PFIZER DE COVID? 0,84%!

VIDEO TERIBIL ADRESAT PREȘEDINTELUI BIDEN:

Bill Gates a zis că vrea să depopuleze lumea prin vaccinuri. VERIFICAT ACTIVENEWS

Mitingul pentru Libertate de la Washington: BILL GATES - LOCK HIM UP - ÎNCHIDEȚI-L!

ActiveNews, primul portal românesc de știri pe https://rumble.com/c/ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (26)
 • Cotco-emy 03.12.2021 13:13
  Fratilor,eu zic asa: daca tot controlul si dictatura lor este cu ajutorul IT,tot cu ai noștri din IT îi putem anihila si ne putem recăpăta libertatea,ma refer la Anonymous! (Au acționat în multe momente tulburi si i-au pus la punct,stiti toate acțiunilor grupului Anonymous)
 • Razvan Adrian 03.12.2021 13:44
  Dictatura lor e cu complicitatea medicilor in cazul actual.
  Daca toata dictatura ar fi reprezentata doar de controlul nostru cu facebook, google, whatssapp, twitter etc. viata ar fi foarte roza din punct de vedere al dictaturii. Poti ocoli orice verificare de ip, poti sa cauti pe google fara sa fii logat ca cont in browser, poti trai fara medii sociale, poti sa iti creezi propriul serviciu de mesaje scrise daca vrei, poti folosi servere VPN, poti sa-ti cumperi telefon dumb daca nu vrei unul smart cu gps prin care esti localizat etc. Sau poti renunta de buna voie la tehnologie si sa te retragi in munti. Inca nu esti obligat sa folosesti nici un dispozitiv modern electronic.

  Problema e atunci cand ti se confisca locuinta, teren, masina si devin proprietatea statului, cand vine un sistem de colectivizare si din ce muncesti trebuie sa imparti cu statul, cand esti obligat sa te supui unor proceduri medicale prin lege si cu amenzi greu de platit pentru un simplu muncitor, cand iti va impune cu forta in cine si ce sa crezi, cand vin sa iti ia copilul pentru ca asa decide un consiliu dupa ce o educatoare te-a parat ca iti bati copilul doar fiindca acesta ii raspunde cu DA in cazul in care educatoarea il intreaba daca l-a batut mama si exemplele pot continua. Asta e adevarata dictatura de care imi e teama ca nu suntem departe, nu controlul lor de rahat pe internet.
 • manu_fx 03.12.2021 17:40
  Controlul nu e dat de IT. Dispozitivele electronice monitorizate sunt una si structurile de forta sunt alta. Controlul se impune de la nivelul guvernului sau parlamentului si se aplica cu ajutorul structurilor de forta: SRI, politie, jandarmerie, armata, etc.
 • Razvan Adrian 03.12.2021 13:30
  De ce sa tremure dictatorii cand au la degetul lor mic armata, politia, jandarmeria, televizunile publice si private, sistemul medical, serviciile web sociale si de streaming plus o vasta istorie in urma care e dovada vie ca oamenii se supun sub teroare? De ce credeti ca de data asta va fi diferit?
 • manu_fx 03.12.2021 14:23
  Tocmai de-aia au iesit la iveala si se cred invicibili, pentru ca nu se mai tem. Spioneaza orice si oricum, au structurile de forta de partea lor, au si puterea si opozitia controlata, care mai face cate ceva public si in numele cetatenilor, tot de partea lor. Totusi monitorizeaza atent activitatea fiecaruia ca la un moment dat sa nu scape haturile si sa se schimbe paternul cu care s-au obisnuit. Caz in care ar urma haos si nesupunere civica, greve, intreruperea fluxului de bunuri, servicii, bani, etc. Deasemenea sobolanii executanti la varf, care impun toate restrictiile, ar fi vanati si linsati, caz in care ar trebui sa se ascunda ca sa scape de furia populatiei si nu ar mai putea impune agenda. Toate in detrimentul lor. Agenda 2030 ar deveni atunci agenda 2040 si tot asa.
 • kosmotrekker 03.12.2021 13:58
  Bravo ActiveNews siteul nostru national care ne tine in viata .
  Traduceti si puneti pe site zilnic daca puteti texte puternice si antisistem , sa stim si noi ca America profunda
  nu s-a predat si nu se va preda elitelor corporatiste lacome si neomarxistilor infiltrati peste tot.
 • Orizont 03.12.2021 15:20
  Joc video facut de Microsoft / Bill Gates in 1999 cu denumirea OMIKRON :

  https://www.nowtheendbegins.com/bill-gates-microsoft-video-game-omikron-predictive-programming-covid-variant-omicron/

  https://rumble.com/vq4mg6-1999-omikron-video-game-to-harvest-your-soul-this-is-pure-evil.html

  https://youtu.be/fDnC8nTKcbE

  THE DEVIL WANTS TO HARVEST YOUR SOUL IN A 1999 VIDEO GAME CREATED BY BILL GATES, PLEASE SHARE !!!
 • manu_fx 03.12.2021 17:15
  La fel ca si filmul Omicron, in care un extraterestru captureaza corpul unui pamentean ca sa invete despre planeta in asa fel incat rasa lui sa puna stapanire pe oameni si planeta Pamant: https://www.imdb.com/title/tt0191326/
 • A.C. ► manu_fx 03.12.2021 17:47
  Ati vazut scena in care gasesc punctul de intrare? Este o intepatura, de fapt...
 • manu_fx ► A.C. 03.12.2021 18:31
  Da, niciodata n-a fost mai de actualitate acest cuvant profetic: https://www.marturisireaortodoxa.ro/nou-parintele-elpidie-despre-vaccinare-numarul-fiarei-in-adn-ul-uman-pecetluire-si-sfanta-euharistie/
 • manu_fx 03.12.2021 18:16
  Poate incep sa se bata intre ei si sa-si distruga tehnologia, sa ne scuteasca de atata grija pentru sanatatea noastra: https://strangesounds.org/2021/12/space-war-us-satellites-attacked-daily-space-force-general.html
 • Christinne Radu 03.12.2021 18:36
  https://www.youtube.com/watch?v=mGFdWcJU7-0
 • mariusmioc 03.12.2021 19:05
  „Părintele care cutează să creadă cu poporul este cel care trebuie să decidă cum să fie educația publică a fiilor săi” nu este de lăudat.
  Numai părinții trebuie să aibă cuvîntul hotărîtor în educația copiilor. Nicidecum „poporul”, fiindcă în numele „poporului” se fac cele mai mari abuzuri și în numele „poporului” birocrații statului iau de fapt hotărîri care slujesc interesele lor nu ale copiilor. În numele „poporului” au apărut instituții precum Barnevet care răpesc copii și decad părinții din drepturile părintești.
  Educația publică se dovedește un eșec, iar de cînd cu isteria covid mulți dascăli au fost foarte mulțumiți că-și primesc lefurile întregi fără să-i intereseze că prin școala on-line nivelul de pregătire al copiilor a scăzut.
  Poate ar fi mai bine să se privatizeze tot învățămîntul și statul să dea părinților doar niște vaucere cu care să se poată plăti costurile școlare. Părinții să aleagă ce școală e mai bună pentru copiii lor - în marea majoritate a cazurilor se va realiza o educație mai bună decît cea de acum.
 • Unul oarecare 03.12.2021 19:33
  Îmi pare că broscutele nu pot răsturna oala...
  Cât timp "broscutele" cer ajutorul Domnului, e bine. Dar dacă ele se depărtează de Domnul, încep să asculte muzică satanică, se tatuează cu semne satanice, etc. atunci și Domnul să îndepărtează de ele, le lasă pe mâna vrăjmașului (vrăji= vrăjmaș).
  Doamne ajută ca după un timp de chin, broscutele să-și vină in fire, să cheme pe Domnul și să fie salvate.
 • Aluatmamaligafoc! 03.12.2021 19:43
  Austria fierbe , mai scapa cateva imagini desi astia incearca sa blocheze tot .
  https://www.bitchute.com/video/M6CjU1jft0zi/
 • Aluatmamaligafoc! 03.12.2021 19:46
  Auschwitz-Birkenau varianta australiana prezentata de catre askenazi khazari la conducere in Australia . Socant , nu ?
  https://www.bitchute.com/video/2jZn7DxlSgea/
 • Aluatmamaligafoc! 03.12.2021 19:48
  Anglia fierbe :
  https://www.bitchute.com/video/ZRpWGkspuobE/
 • Lykon 04.12.2021 10:12
  In cazul meu, nicio pagina nu se mai deschide pe bitchute! Primesc doar mesaje de "eroare". Gretos! Blocheaza tot.
  De sila nu folosesc nicio platforma de socializare cu exceptia catorva forumuri din subsolul diverselor publicatii, asa ca aici. Nu sunt expert in chestii digitale, de aceea va intreb -- nu se poate oare deschide un canal, un portal, independent de mana lunga a cenzurii si tehnologiile lor?
  Ce spuneti?
 • Mirror 03.12.2021 19:49
  O lecție de alchimie în profunzimea contextului actual:

  TRANSMUTAREA Carbon-12 în Carbon-7, în interiorul creierului uman înseamnă cea mai importantă EVOLUTIE DIVINĂ a Omului, pe care satanistii se străduiesc s-o înfrâneze.

  Academia Regală Suedeză de Științe, a declarat că atomii de carbon sunt baza tuturor formelor de viață cunoscute pe Pământ, fapt pt care premii Nobel au fost înmânate cercetătorilor care au făcut descoperiri în acest domeniu: precum modificarea atomilor de carbon sau studii asupra proprietatilor remarcabile ale graphenelor- un element structural de baza a unor carboni alotropi, inclusiv grafit.

  Dupa oxigen, al doilea element prezent in corpul uman este Carbon-12.
  Atomii de carbon sunt de altfel componenta de baza a vieții; iar Carbon-12 este forma cea mai răspândită de carbon pentru aproximativ 99% dintre toate formele cunoscute pe baza de carbon. Acesta este izotopul de carbon, care contine 6 protoni, 6 electroni si 6 neutroni – deci acel  6-6-6 (va sună cunoscut?) despre care se spune in Apocalipsa că "este număr de om" sau "numărul fiarei". Deci, acesta este numarul lui Carbon-12 care este (Atentie!) baza corpului fizic al omului în legătură cu Universul fizic. (De expl. prin incinerare corpul uman se întoarce în starea sa de Carbon-12, de aceea se spune ca e "nr de om". Și faptul ca e cel mai răspândit element în universul fizic unde "fiara" își intinde stăpânirea, prin tehnologiile actuale, este supranumit și " nr fiarei" )

  INTERESANT ESTE URMATOARUL SECRET !!!
  Suntem în pragul celei mai mari și importante schimbări prin care umanitatea a trecut vreodată. A venit timpul ca toate secretele sa fie descoperite, implicit acest secret care a fost păstrat o lungă perioada de timp.
  - SECRTETUL este existența unui alt  IZOTOP  -CARBON 7
  Care are 6 protoni - 6 electroni -1 neutron. Deci, 6-6-1
  OFICIAL ÎNCĂ NEDESCOPERIT.
  Este un element echivalent al sistemului energiei Kundalini. Ca si elementul fier, care are capacitatea de a sustine un câmp magnetic în jurul lui, Carbon-7 are capacitatea stranie de a crea câmpuri hiperdimensionale, cum ar fi câmpurile mentale. Astfel se pot amplifica gândurile, multidimensional, la fel cum Fierul si Cuprul pot amplifica într-un transformator câmpurile magnetice.
  Firesc, acest lucru se formeaza și în creierul adepților spirituali atunci când aceștia au experiențe extrasenzoriale, divine, sau in timpul realizării unor fenomene supranaturale, cum ar fi bilocatia, materializarea, telepatia etc. În timp se formeaza o strălucire, un halou (nimb de lumină) în jurul fiintelor extrem de evoluate (Sfinții), iar aceasta se datoreaza producerii in exces de neutroni, atunci cand Carbon-12 se transmută in Carbon-7, in interiorul creierului lor.
  Acest secret era cunoscut stramosilor noștri și a fost păstrat codat până la venirea momentului dezvăluirii. (De expl. în iconografia ortodoxă avem Cina cea Taină, o reprezentare simbolica a configuratiei 6-6-1, adica cei 6 apostoli asezati de fiecare parte a lui Iisus Hristos.)

  În perioada post Divulgare mintea colectivă a Omului va suferi o schimbare cuantică expansiva. O masa critica a omenirii va trece de la o viață egocentric- materială la o viață fără de ego, plina de iubire si spiritualitate. Activitatea Soarelui, în aceasta perioadă, va duce la transformarea finală, care va fi transmutarea Carbonului-12 din AND-ul uman, in Carbon-7. (înțelegeți acum rostul izolarii in case). Acest lucru va permite omului sa supravietuiasca dublului “cataclism” de schimbare a polilor si migrarii Noului Pământ spre dimensiunile superioare.

  De altfel, în cercurile științifice s-au făcut descoperiri cu privire la  influența Soarelui asupra dezintegrarii elementelor radioactive pe Pământ. S-a constatat că un anumit tip de emisii ciudate ale Soarelui cauzeaza mutații pe Pământ. Influența sa asupra ratelor de dezintegrare ale unor elemente cum ar fi Carbon-14, a fost "deosebit de îngrijorătoare și neașteptate" pentru specialiștii care le-au descoperit.

  Sursa:
  drd. ing. Ghiaur Monica Gratiela

  CONCLUZIE :
  Dacă CARBON-12, cu structura izotopică 6-6-6, este legatura omului cu Universul Fizic, ( de care satana ne vrea legat),
  CARBON-7, cu structura izotopica 6-6-1, este legătura  Omului cu UNIVERSUL SPIRITUAL care-i va conferi Omului puteri supraomenesti.

  Satanistii cu stăpânul lor, știu aceste adevăruri și mai ales faptul  că a venit momentul.când Dumnezeu îi va anihila influența asupra omului. De aceea se grăbesc satanistii și au provocat "pandemie" globală. Vor ca înainte de a avea loc această metanoie a omului, să distrugă o mare parte a omenirii, iar celor rămași, prin modificare genetică și nanometrie etc, să înlocuiască conștiința divină din Om, cu o alta artificială, conectată la Inteligența Artificială, -se vorbește deja de transhumani, ceea ce Dumnezeu nu va îngădui.
  Deci, chiar suntem în Război! Un Razboi teribil, în care sunt  implicate toate forțele răului cu toate resursele lor materiale, pt. că  în esență, ei luptă pentru supraviețuirea lor, deși știu că nu nicio șansă împotriva lui Dumnezeu. Prin constrângerea vicleană a omului ca să-i aleagă partea, deci prin încălcarea liberului arbitru,  satana nu va câștiga nici un suflet de om.  Absolut nimic!
 • manu_fx 03.12.2021 20:40
  Nu exista izotop de carbon-7, doar carbon 12 (stabil: 6 protoni si 6 neutroni), carbon 13 (stabil, 6 protoni si 7 neutroni) si carbon 14 (instabil, cu 6 protoni si 8 neutroni). Carbon 7 nu cred ca poate exista pentru ca ar avea 6 protoni si doar un neutron. https://ro.wikipedia.org/wiki/Carbon
 • Mirror ► manu_fx 03.12.2021 21:52
  Dacă erai mai atent ai fi citit ce am scris cu majuscule: OFICIAL, ÎNCĂ NEDESCOPERIT... Doar oficial, căci practic exista, desi nu este recunoscut ...
  Și să nu mai luam wikipedia drept etalon de verificare a unor adevăruri...
 • manu_fx ► Mirror 03.12.2021 22:31
  Oficial, neoficial, nu poate exista vreun element care sa aiba numar de neutroni mai mic decat numarul de protoni. Ti-as explica mai multa teorie, legat de spinul nuclear, fermioni, bozoni, numarul cuantic de spin, etc. Cam multa matematica trebuie data la o parte, ca sa stea in picioare un asemenea izotop. Crezi ce vrei, incercam sa-ti explic...
 • manu_fx ► manu_fx 03.12.2021 22:57
  P.S. Vreun element mai mare decat Heliu (doar hidrogenul si heliul-3 care sunt super usoare, pot avea un neutron lipsa). Iti recomand cartea "Fizica simplificata" a lui Nicolae Sfetcu (in special teoria cuarcului).
 • Mirror ► manu_fx 04.12.2021 00:00
  Iarăși... Dacă ai fi citit mai atent, ai fi văzut că am citat o sursă la cele ce am postat mai sus, deci nu înțeleg de ce îmi expui mie argumentațiile tale ? NU SUNT EU ÎN MĂSURĂ SĂ ARGUMENTEZ CELE AFIRMATE DE SURSA MAI SUS MENȚIONATĂ.
 • manu_fx ► Mirror 04.12.2021 08:50
  Toate lucrurile trebuiesc lamurite, apele separate, neghina indepartata de grau si aburerile de lucrurile plauzibile. Altfel orice sursa ar fi buna si orice minciuna ar fi un "adevar" digerabil. Adevarul este unul singur si in special in vremurile astea, ar fi bine sa discernem care este el si sa indepartam orice alte surse de informatii, care incearca sa ne dezinformeze.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

 2. Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

 3. Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

 4. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 5. Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

 6. Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

 7. TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

 8. Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

 9. Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

 10. VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

 1. SONDAJELE ActiveNews: APOSTOLII vs INTOXICATORII. Vă invităm să VOTAȚI AICI! ULTIMA ZI DE VOT!

 2. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 3. A spus Bill Gates că vrea să reducă populația planetei prin vaccinuri și avorturi „dacă facem o treabă nemaipomenit de bună”? VERIFICAT ACTIVENEWS

 4. MOARTE SUBITĂ: Cosmin Cristian Viașu a decedat la doar 45 de ani în urma unui infarct. Senatorul USR era vaccinat și, totodată, un fervent susținător al campaniei de vaccinare. Dacă vaccinul i-a grăbit sfârșitul, familia poate să mulțumească Partidului

 5. Djokovic și Semnul: Cum poate fi ZĂDĂRNICITĂ Noua Ordine Mondială - Povestea celui de-Al Treilea Avorton al Iadului

 6. Ultimele zile ale Cultului Covidian... ATENȚIE: Când vraja se destramă, Sectele Morții încearcă să tragă toată lumea în prăpastie

 7. Daniel Bejan: Prostia 1 vs. prostia 2

 8. Marea Resetare merge înainte cum s-a stabilit. Agenda de la Davos și înfrățirea „elitelor”: Ce ne pregătesc pentru 2022 Klaus Schwab, Ursula von der Leyen, Anthony Fauci, Bill Gates, Stéphane Bancel (ModeRNA), Christine Lagarde, Xi Jinping și alții

 9. No-Vak OUT de la Australian Open. Sârbul Djokovic a pierdut apelul și va fi EXPULZAT. Miza procesului kafkian: nerecunoașterea IMUNITĂȚII NATURALE și umilirea celui care a devenit un erou al mișcării mondiale anti-vaccinare

 10. BOMBĂ PLANETARĂ. TEORIA CONSPIRAȚIEI este REALITATE: Virusul SARS-COV-2 a fost conceput în laboratoarele Wuhan cu finanțare din SUA asigurată prin dr. Fauci. DOCUMENTE MILITARE secrete ale Agenției speciale DARPA a SUA publicate de Project Veritas

Ultima oră

00:00

25 ianuarie: Sfântul Ierarh Grigorie Teologul

23:40

Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

23:10

Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

23:00

Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

22:10

Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

21:30

TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

20:30

Mihai Târnoveanu de la Calea Neamului a sărbătorit Ziua Unirii alături de românii din Sfântu Gheorghe și județul Covasna

19:50

Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

19:00

OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

17:35

Jurnalistul Valeriu Cațer din Chișinău a murit la doar 49 de ani. Oficial, de ciroză. Ziaristul era dublu vaccinat cu Pfizer

16:30

VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

15:35

Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

14:34

Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

14:18

De ziua Unirii, George Simion și-a luat doza. De cerneală!

14:00

ILEGAL! IPS TEODOSIE batjocorit de Poliția din Constanța de Ziua Unirii. Prof Constantin Barbu: Sfinția Voastră le dați un mileniu de Istorie și ei vă amendează. Asta e problema lor, că nu sunteți vaccinat! Conferința România, vechea vatră a Europei