Diana-Maria Brăgaru: Elefantul din mijlocul centrelor de vaccinare pe care nimeni nu vrea să-l vadă. DEBUT LA ACTIVENEWS

De Diana-Maria Brăgaru  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Știe cineva câte AVC-uri și morți subite s-au înregistrat în acest an post-pandemic și post-vaccinare în comparație cu anii precedenți?! A văzut cineva vreun tabel cu date statistice?!

Ziarele sunt acaparate zilnic de știri despre adolescenți, tineri și adulți, toți știuți perfect sănătoși, care și-au dat obștescul sfârșit fără niciun motiv legat de o boală pre-existentă, cardiacă sau de altă etiologie.

Oamenii pică din picioare sau nu se mai trezesc din somn "fără niciun motiv".

State "civilizate" au început să acorde despăgubiri substanțiale victimelor colaterale ale pandemiei, oameni ajunși invalizi sau decedați, miei sacrificați pe altarul unui sistem criminal care a promovat folosirea unui ser insuficient testat pe cobai umani.
Și faptul este cu atât mai abominabil cu cât, atenție, companiile farmaceutice producătoare au refuzat să își asume vreo responsabilitate pentru eventualele efecte secundare.

Refuzul asumării responsabilității juridice a unor coloși farmaceutici cu armate de avocați ultra-spevializați în damage control nu a ridicat niciun semn de întrebare vreunui politician sau medic cu expunere în media.

Nici măcar interdicția de a dona sânge, de a procrea sau dona spermă sau ovule o bună perioadă după vaccinare nu a trezit nimănui nicio suspiciune.

S-a vorbit, mai în șoaptă, despre numărul de prunci cu defecte genetice, dar informația nu a fost niciodată preluată de mainstream.

Semnalele de alarmă apărute sporadic în media privind creșterea numărului de avorturi spontane la gravidele vaccinate au fost catalogate drept fake news.

Cele mai importante trusturi de media au primit bani frumoși pentru promovarea lichidului aducător "de libertate" și s-au achitat admirabil de sarcina plătită de stat.

Nicio voce autorizată (a vreunui medic cu experiență) care trăgea semnale de alarmă nu a fost lăsată să expună motivele pentru care autoritățile ar fi trebuit să fie circumspecte asupra folosirii unor substanțe menite să combată o boală despre care se pretindea a nu se ști nimic, produsă de un virus despre care se pretindea că nu se știe mare lucru. Însă se știa cu certitudine că "este sigur" să ne inoculăm "cu libertate" ca să plecăm în vacanțe, să ieșim la cinema, la restaurant.

Astăzi din ce în ce mai multe voci ne spun că milioane de oameni au fost forțați să devină cobai ca să poată merge la serviciu pentru a-și câștigă pâinea.

Au existat și încă mai există țări în care personalul medical care a refuzat să participe la experimentul planetar a fost pus pe liber, discreditat, batjocorit. O mare parte a preferat să plece înainte de a fi dați afară pentru nesupunere, susținând că asistăm la un genocid generalizat, la care nu vrea să participe.

În circul grotesc creat, orhestrat și condus prin manipulare au fost scoși din joben nu iepuri, ci absolvenți de medicină fără o zi de practică, "specialiști" în imunologie fătați peste noapte de rețele sociale, transformați subit din influenceri, actori, muzicieni, jurnaliști, politicieni (toți fără cele mai elementare noțiuni de biologie și anatomie) în atotștiutori.
Toți au devenit apostoli ai laboratorului și, indirect, călăii cobailor.

Cât timp va mai trece până când toți acești propovăduitori ai morții vor fi trași la răspundere?!

Câți dintre ei vor avea curajul să iasă în public, în plină agora, să recunoască că au făcut PR și marketing pentru arma perfectă a unei crime organizate fără să existe un război?!

Suntem informați zilnic că moartea subită este un nou flagel care afectează omenirea.

Și nimeni nu are curaj să spună că există un elefant imens în fața ochilor noștri, un elefant pe care scrie cu litere de-o șchioapă EFECTE SECUNDARE.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

ROMÂNIA - MORȚI SUBITE CARE PUTEAU SĂ NU EXISTE:

VACCINAREA - SINUCIDERE? Articol pe ActiveNews. VIDEO:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • A.C. 27.06.2022 21:34
  Din nefericire, nimeni nu va fi tras la raspundere.
  Atata timp cat omenirea este si functioneaza ca o gigantica turma de "sheeple", nu e nicio sansa pentru a trage la raspundere. Pe nimeni. Pe oricine.
  Bun articol!!
  Succes mai departe, la activenews!
 • Andri 27.06.2022 22:30
  https://rumble.com/v19121j-flccc-doctors-present-more-evidence-of-vaccine-shedding.html
 • INJECTIA FINALA 28.06.2022 10:29
  Soro Diana-Maria, jos palaria!

  Vedem arzand balaria
  Coruptilor, ipocrizia, barbaria
  Criminalilor, isteria, nebunia
  Sistemului ce vrea pieirea
  Popoarelor si inrobirea
  Celor putin ramasi si slutirea
  ADN ului divin si'ndracirea

  Mucenicii vor vedea
  INDUMNEZEIREA !
 • Mircea Dragan 20.07.2022 09:31
  Credeti ca Jurma (si-a facut din nou aparitia semn ca i-a intrat prima transa de bani), Imbri sau alti limbrici vor iesi in fata noastra sa-si ceara iertare?

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

16:21

Kompromat ca la manual: Statuia lui Zelenski se prăbușește cu un zgomot infernal de Fiare Vechi

15:50

Icoana Maicii Domnului de la Ghighiu - minune cu fiica bolnăvioară a Arhidiaconului Mihail Bucă. Analizele de sânge ale micuței Irene Ecaterina s-au îmbunătățit rapid

14:45

David Popovici a obosit brusc de tot - nu va mai participa la nici un eveniment public. Sinistrul Sportului Eduard Novak nu a scăpat ocazia să se lipească propagandistic de tânărul campion

13:50

UCIS „SIGUR ȘI EFICIENT” DE ASTRAZENECA. Ancheta Medicinei Legale s-a finalizat, după un an: Rockerul Zion de 48 de ani a murit din cauza unui „traumatism cerebral catastrofal” generat de injecția cu serul experimental de la Oxford, lăudat la Trinitas TV

12:30

VACCINAREA - SINUCIDERE? Un cititor îi răspunde Oliviei Steer: Îndemnarea la vaccinare se regăsește în Codul Penal din 2009 la Art 191 - Determinarea sau înlesnirea sinuciderii. VIDEO: Tribunal din Franța: Moartea prin vaccinarea Covid este sinucidere!

11:25

Prof. Dr. Vasile Astărăstoae: Bioetica într-o societate orfană de Dumnezeu (III)

10:30

Înotătorul, vaccinul și cîmpenii. Olivia Steer: Am un lapsus

09:00

MARI ROMÂNI. 19 august: Nașterea marelui compozitor George Enescu

00:30

19 august: Sfântul Mucenic Andrei Stratilat, cel ce și-a convertit armata la creștinism și apoi a primit decapitarea. Sfinții Mucenici Timotei, Agapie și Tecla; Sf. Cuvios Teofan cel nou

23:16

Morți subite la copii și în Noua Zeelandă. O fetiță de 12 ani a decedat după ce a colapsat în timp ce alerga într-un parc din Auckland

22:02

Dan Diaconu - Telegram: Medic chirurg pediatru din Grecia care a operat de apendicită un copil vaccinat: Am găsit țesuturile copilului într-o stare asemănătoare jeleului. Așa ceva vedem uneori doar la bolnavii de cancer

20:43

Platforma Chimcomplex Borzești își întrerupe temporar activitatea din cauza prețului energiei electrice și gazelor naturale. ANUNȚ

19:30

Dovezile ASCUNSE: Vaccinurile ARN-mesager provoacă masiv AVORTURI și MALFORMAȚII

18:20

Rafila ne informează: Mai distrugem 8.000.000 de doze de „vaccinuri”. „Sunt costuri de sute de milioane de euro”. CINE LE PLĂTEȘTE ȘI CINE PLĂTEȘTE?

17:45

Un român a descoperit ce înseamnă cu adevărat OMS