Diana-Maria Brăgaru: Elefantul din mijlocul centrelor de vaccinare pe care nimeni nu vrea să-l vadă. DEBUT LA ACTIVENEWS

De Diana-Maria Brăgaru  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Știe cineva câte AVC-uri și morți subite s-au înregistrat în acest an post-pandemic și post-vaccinare în comparație cu anii precedenți?! A văzut cineva vreun tabel cu date statistice?!

Ziarele sunt acaparate zilnic de știri despre adolescenți, tineri și adulți, toți știuți perfect sănătoși, care și-au dat obștescul sfârșit fără niciun motiv legat de o boală pre-existentă, cardiacă sau de altă etiologie.

Oamenii pică din picioare sau nu se mai trezesc din somn "fără niciun motiv".

State "civilizate" au început să acorde despăgubiri substanțiale victimelor colaterale ale pandemiei, oameni ajunși invalizi sau decedați, miei sacrificați pe altarul unui sistem criminal care a promovat folosirea unui ser insuficient testat pe cobai umani.
Și faptul este cu atât mai abominabil cu cât, atenție, companiile farmaceutice producătoare au refuzat să își asume vreo responsabilitate pentru eventualele efecte secundare.

Refuzul asumării responsabilității juridice a unor coloși farmaceutici cu armate de avocați ultra-spevializați în damage control nu a ridicat niciun semn de întrebare vreunui politician sau medic cu expunere în media.

Nici măcar interdicția de a dona sânge, de a procrea sau dona spermă sau ovule o bună perioadă după vaccinare nu a trezit nimănui nicio suspiciune.

S-a vorbit, mai în șoaptă, despre numărul de prunci cu defecte genetice, dar informația nu a fost niciodată preluată de mainstream.

Semnalele de alarmă apărute sporadic în media privind creșterea numărului de avorturi spontane la gravidele vaccinate au fost catalogate drept fake news.

Cele mai importante trusturi de media au primit bani frumoși pentru promovarea lichidului aducător "de libertate" și s-au achitat admirabil de sarcina plătită de stat.

Nicio voce autorizată (a vreunui medic cu experiență) care trăgea semnale de alarmă nu a fost lăsată să expună motivele pentru care autoritățile ar fi trebuit să fie circumspecte asupra folosirii unor substanțe menite să combată o boală despre care se pretindea a nu se ști nimic, produsă de un virus despre care se pretindea că nu se știe mare lucru. Însă se știa cu certitudine că "este sigur" să ne inoculăm "cu libertate" ca să plecăm în vacanțe, să ieșim la cinema, la restaurant.

Astăzi din ce în ce mai multe voci ne spun că milioane de oameni au fost forțați să devină cobai ca să poată merge la serviciu pentru a-și câștigă pâinea.

Au existat și încă mai există țări în care personalul medical care a refuzat să participe la experimentul planetar a fost pus pe liber, discreditat, batjocorit. O mare parte a preferat să plece înainte de a fi dați afară pentru nesupunere, susținând că asistăm la un genocid generalizat, la care nu vrea să participe.

În circul grotesc creat, orhestrat și condus prin manipulare au fost scoși din joben nu iepuri, ci absolvenți de medicină fără o zi de practică, "specialiști" în imunologie fătați peste noapte de rețele sociale, transformați subit din influenceri, actori, muzicieni, jurnaliști, politicieni (toți fără cele mai elementare noțiuni de biologie și anatomie) în atotștiutori.
Toți au devenit apostoli ai laboratorului și, indirect, călăii cobailor.

Cât timp va mai trece până când toți acești propovăduitori ai morții vor fi trași la răspundere?!

Câți dintre ei vor avea curajul să iasă în public, în plină agora, să recunoască că au făcut PR și marketing pentru arma perfectă a unei crime organizate fără să existe un război?!

Suntem informați zilnic că moartea subită este un nou flagel care afectează omenirea.

Și nimeni nu are curaj să spună că există un elefant imens în fața ochilor noștri, un elefant pe care scrie cu litere de-o șchioapă EFECTE SECUNDARE.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • A.C. 27.06.2022 21:34
    Din nefericire, nimeni nu va fi tras la raspundere.
    Atata timp cat omenirea este si functioneaza ca o gigantica turma de "sheeple", nu e nicio sansa pentru a trage la raspundere. Pe nimeni. Pe oricine.
    Bun articol!!
    Succes mai departe, la activenews!
  • Andri 27.06.2022 22:30
    https://rumble.com/v19121j-flccc-doctors-present-more-evidence-of-vaccine-shedding.html
  • INJECTIA FINALA 28.06.2022 10:29
    Soro Diana-Maria, jos palaria!

    Vedem arzand balaria
    Coruptilor, ipocrizia, barbaria
    Criminalilor, isteria, nebunia
    Sistemului ce vrea pieirea
    Popoarelor si inrobirea
    Celor putin ramasi si slutirea
    ADN ului divin si'ndracirea

    Mucenicii vor vedea
    INDUMNEZEIREA !
  • Mircea Dragan 20.07.2022 09:31
    Credeti ca Jurma (si-a facut din nou aparitia semn ca i-a intrat prima transa de bani), Imbri sau alti limbrici vor iesi in fata noastra sa-si ceara iertare?
  1. Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  2. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  3. Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

  4. Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

  5. Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

  6. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

  7. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  8. Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

  9. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  10. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

Ultima oră

08:00

20 aprilie: Sfântul Ierarh Teotim, episcopul daco-roman al Tomisului; Sfântul Anastasie Sinaitul; Sfântul Apostol Zaheu

23:00

Monahul Filotheu Bălan: Elemente istorice și melurgice ale Acatistului Bunei Vestiri. Autorul inițial al Imnului Acatist este pînă astăzi necunoscut

22:30

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Și care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”