Deși medicii care apar la TV recunosc că jumătate din populația României are imunitate naturală, de lungă durată, Arafat, Cîțu și Iohannis încurajează exclusiv „imunizarea” artificială

De Av. Gheorghe Piperea  /  

Foto: Imunitatea (kokoontea.ro)

Foto: Imunitatea (kokoontea.ro)

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aseară, la TV, sub ochii mei, un medic infecționist, șef de secție la Balș (dr. Marinescu), a declarat că jumătate din populația României este imunizată natural și că, în ciuda estimărilor pesimiste din ianuarie, această imunitate este de lungă durată. Imunitatea este, conform acestui cadru medical, instalată la nivel celular și nu redusă la un număr oarecare de anticorpi (concluzia mea este că postulatul „științei” oficiale, care decretează că imunitatea artificială este mai bună și mai de durată decât cea naturală, este total greșit, situația factuală fiind diametral opusă).
 
Respectivul doctor a spus și că cei care s-au „imunizat” artificial (ghilimelele îmi aparțin) nu sunt protejați față de varianta delta și, de asemenea, nu sunt lipsiți de riscul de a transmite agentul patogen celorlalți, ceea ce este oarecum în consonanță cu declarațiile de ieri ale unui manager de spital de boli de plămâni (dr. Mahler, spitalul Nasta) din care rezultă că sunt necesare și alte măsuri de combatere a răspândirii agentului patogen, altele decât „imunizarea” artificială. În plus, dovezi factuale și oficial confirmate de CDC din SUA probează că cei „imunizați” au aceeași încărcătură virală, ca și cei ne-„imunizați”, cu toate că rata de îmbolnăvire este de trei ori mai mare în cazul primilor (Statul Massachussets a trimis rapoarte care arată că 73% dintre îmbolnăviri sunt în dreptul „imunizaților”, restul fiind în dreptul ne-„imunizaților”). 

Este o schimbare interesantă de optică, un pic cam târzie, dar destul de onestă din punct de vedere deontologic și științific - medicina este, totuși, o știință bazată pe dovezi (cel puțin acesta este postulatul școlilor moderne de medicină).

Cu toate acestea, am întrebat în direct (și nu mi s-a răspuns) cum se face că, în narativul lui Arafat, Cîțu și Iohannis, narativ creat pe baza opiniilor de specialitate sau a clipurilor publicitare de care cei doi doctori de mai sus se fac culpabili, singura soluție de politică sanitară este „imunizarea” artificială, chiar prin impunerea sa, și prin șantajarea celor recalcitranți? 

Cum se face că, acum o lună, Cîțu și Iohannis declarau că plandemia a luat sfârșit pentru că eșecul lamentabil al „imunizării” artificiale a fost ... un succes? Dacă a fost un succes, cine e culpabil de valul patru? Dăm iar vina pe ne-"imunizați”, adică pe 14 milioane de persoane? 

Pe de altă parte, dacă persoanele „imunizate” artificial sunt (și nu prea sunt) protejate și pot transmite mai departe agentul patogen, DE CE Arafat emite reglementări grotești din care rezultă că pot fi adunați pe un stadion 75 de mii de oameni, dacă sunt „imunizați”, și pot circula liber în Europa, în țară, la mall, la cinema, la club, peste tot unde aglomerația e mare, dacă sunt „imunizați”? Asta, în timp ce acea jumătate dintre români (9 milioane de persoane) sunt imunizați natural și durabil, dar nu pot face aceleași lucruri ca și „imunizații” artificial, pentru că Arafat a decretat că libertatea lor i-ar putea omorî, pe el și pe „imunizați” (nu exagerez cu nimic - așa a spus Arafat ieri, public)?

Mai e mult până când lumea își va da seama că tot ceea ce fac autoritățile nu are, practic, nimic de-a face cu crize sanitare, că nu e vorba de politici de sănătate publică, ci de (geo)politică și de ideologie? Că în numele acestei ideologii cu accente religioase se comit atrocități și lumea alunecă fatal și neabătut pe panta totalitarismului și a demolării totale a democrației, a drepturilor și libertăților?
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
  • scooter 03.08.2021 19:32
    https://www.antena3.ro/coronavirus/23000-persoane-confimate-coronavirus-dupa-prima-doza-vaccin-609874.html
  • scooter 03.08.2021 19:34
    Ne spun povesti că nici un deces nu are legătură cu "zeama de ploșniță" .....și multe oi bipede behaie
  • Sascha 03.08.2021 19:39
    De ce? Simplu:pentru că toate aceste lichide injectabile nu sunt vaccinuri,in adevăratul sens al cuvântului și pentru că, prin "vaccinare-imunizare" se urmăresc cu totul alte scopuri decât cale de natură medicală. Cine dorea să se lămurească ,avea destul timp și material de specialitate(nu terapiile de imbecilizare colectivă,practicate laTV) la dispoziție. Doar cine nu vrea, nu înțelege.
  • Zero5 03.08.2021 19:56
    Pai situatia e simpla:
    1. Suntem in UiE, ne conformam ordinelor... daca vrem sa pupam bani. PNRR-ul nu a fost aprobat iar Catzu& Gasca au nevoie de banii astia ca de aer.
    2. A recunoaste ca vaccinul este un esec catastrofal, inseamna pentru toti liderii politici sfarsitul. Vorbind de UiE, in momentul in care micron sau merckel de ex. ar recunoaste greseala, ar fi linsati politic si destul de probabil si fizic. In acest context nu ni se permite sa adoptam alta politica privind vaccinarea in masa. Nu degeaba a venit luna trecuta nesimtita aia - stela nustiucum, sa verifice ce se intampla.
    3. Neomarxistii sunt pe cale sa o dea in bara, incearca o retragere discreta, sa bage cumva jegul sub pres si sa nu puta. Asta sub "acoperirea valului 4"
    4. Arahat si altii ca el sunt sub controlul userist. In cazul lui atarna greu dosarul de la Colectiv, de aceea a ajuns o simpla marioneta. Dealtfel toate trambitele vacciniste sunt controlate de useristi.
    5. Doctorii de la noi care au inceput acum sa ridice putin glasul, simt ca se clatina sistemul si incearca sa iasa cumva nesifonati.
  • DANA Q 04.08.2021 17:38
    Oare ce/i determina sa insiste atat de mult cu acceptarea vaccinarii???Oare nu cumva dorinta lor de a decima populatia tarii.Cred ca au asta în ADN/ul lor,pt ca sant mult prea insistenti.În cazul asta sant criminali ( si asta e tradare nationala si crime împotriva poporului ) si trebuie bagati dupa gratii si condanmnati .
  • Coronoia 04.08.2021 19:10
    Prostii nostri insista pentru ca au primit comanda de afara sa ne injecteze (ori prin OMS ori prin Comisia europeana).
    Despre motivele din spatele comenzii probabil ca nici ei nu stiu, ca nu s-au obosit sefii sa-si informeze slugile.
    Nici nu cred ca slugilor le pasa de motive, pentru ei e important sa-si ia spagile pentru plasarea "vaccinurilor" si-n rest isi pun palma-n cur, nu ii intereseaza ca mor oameni, ca pierd copiii ani de scoala, ca dau cu economia de pamant.

    Am mai vazut interpretari ale unor psihologi sau psihiatri pe youtube cum ca guvernele din toata lumea insista cu obsesia asta a vaccinarii pentru ca ei politicienii in mintea lor chiar cred ca ne fac un bine. Imi vine greu sa cred teoria asta, da-o naibii, de unde pana unde asa o obsesie pe guvern sa nu ne imbolnavim de o boala cu 99,98% sanse de supravietuire.
    Adica nici macar parintii nostri nu ne tocau atata la cap in copilarie cu "pune-ti caciulita in cap, pune-ti fularul sa nu racesti" cum o face acum guvernul. Cand ard spitalele ii doare la banana iar acum ce sa spun, nu mai pot dormi noaptea politicienii de griji ca ne-mbolnavim si ne curg mucii pe piept....te pomenesti ca la nevoie m-o si alerga personal prim-ministrul prin tot orasul cu pachetul de servetele sa ma stearga prompt la nas.
    Vreau sa zic ca aia erau niste psihologi vestici - un britanic, un belgian etc deci e posibil ca ei sa fie mai naivi, asa.
  • OMAGA ► Coronoia 04.08.2021 21:55
    As fi de acord cu teoria ca ne vaccineaza pt ca au ordine din afara, DACA as putea sa cred ca si ei (insisi) s-au vaccinat. Ceea ce ma indoiesc sincer ca s-a intamplat. Inclin deci sa cred ca si ei stiu ce se ascunde in spatele ordinelor de vaccinare.
  • TheFighter 04.08.2021 22:50
    Iohanis este un strănepot a lui Hitler, de aceea dorește să omoare minim 6.000.000 de persoane să fie minim la același nivel cu străbunicul lui... iar în IAD, să aibă și el cel puțin același rang în ierarhia Dracilor.
    Cuțu e un mic drăcușor care joacă precum îi dictează ”Satanistul” Iohanis.
    Arafat este un intrus al Elitei Globaliste, pentru a pune la cale toate imbecilitățile trasate de ei... de aceea nu-l dă nimeni jos, că e susținut și finanțat de Mafia Globalistă.
Ultima oră

23:00

Ilinca și George Simion au un băiețel. Soția liderului AUR a născut azi, 24 aprilie 2024 - ”Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”

22:45

25 aprilie: Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu; Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

21:39

Vrancea: Un polițist de la Penitenciarul Focșani de 43 de ani, găsit fără suflare la pământ într-o benzinărie. Botoșani: Un apreciat artist s-a stins din viață ”fulgerător” la doar 40 de ani: AVC

20:35

Marian Dumitru: ANTI-ROMÂNISMUL CA PROIECT DE ȚARĂ: După Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu și Octavian Goga, acum a venit și rândul lui Mircea Eliade să fie "anulat", la Radio France Internațional (RFI)

19:40

Încălzirea globală, următoarea mare înșelătorie

18:20

Eduard Dumitrache: Părintele Ciprian Mega, aseară la Moscova

17:35

”Praful Saharian” - ”Teoria Conspirației”: ”Scoateți magneții. Puneți întrebări!” De ce autoritățile nu oferă nici o explicație despre compușii particulelor de pe cuprinsul României? Au murit ”experții” DSP? VIDEO

16:31

Syria TV: SIE refuză să comenteze știrea despre întâlnirea directorului cu președintele Al-Assad

15:53

Mihai Gheorghiu: Pitești 2024

15:30

Homo Blănosus: Marea Resetare se transformă în Desen Animat

15:05

În sfârșit o veste bună! 83% dintre suedezi doresc să folosească banii cash, în ciuda ultra-tehnologizării. Peste 6000 de persoane au primit deja implanturi de microcipuri în mâini pentru a le folosi la plățile fără numerar

14:15

Imaginile apocaliptice ale zilei - Atena, măturată de praful saharian

13:54

La Iași "praful saharian" a devenit argilă. Video de la Silviu Gurlui

13:43

Cristian Niculescu: Cine analizează praful saharian, totuși?

12:00

Av. Peter Costea: Domnule Cioloș, avortul nu înseamnă „îngrijire medicală”!