Declinul și Prăbușirea Imperiului American

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Durata medie de viață a imperiilor de-a lungul istoriei a fost de 250 de ani. Statele Unite împlinesc 250 de ani în 2026. Și toate semnele și precedentele istorice indică faptul că se află în pragul colapsului.

Un editorial excepțional de Steve McCann în The American Thinker pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

*

O trecere rapidă în revistă a istoriei arată că Statele Unite sunt captive aceluiași proces care a dus în trecut la prăbușirea marilor imperii.

Slăbiciunile și eșecurile naturii umane și impactul lor asupra măririi și decăderii imperiilor sunt incredibil de asemănătoare, iar deznodământul lor este întotdeauna inevitabil.

Pot Statele Unite să evite o soartă similară?

Imperiile sunt definite ca mari puteri militare și economice, care înglobează teritorii vaste - ocupate sau controlate.

Deși cu variațiuni semnificative, durata medie de viață a imperiilor este de 250 de ani.

Statele Unite își vor sărbători a 250-a aniversare în 2026.

În 1976, Sir John Glubb, eminent diplomat și general britanic, a scris un eseu despre soarta imperiilor de-a lungul istoriei.

Pe baza a 3.000 de ani de date istorice, el a enumerat cele 6 etape diferite prin care trece un imperiu, de la ascensiune până la prăbușire.

Aceste etape și aplicarea lor la cazul Statelor Unite sunt următoarele:

        Epoca Pionierilor – Războiul revoluționar și întemeierea națiunii

        Epoca Cuceririlor – Expansiunea occidentală spre Oceanul Pacific;

·       Epoca Comerțului – Industrializarea și apariția unei clase de mijloc dominante;

·       Epoca Belșugului – Explozia nivelului de trai în secolul XX;

·       Epoca Spiritului – Dominație mondială în arte, medicină și tehnologie;

·       Epoca Decadenței – De peste 30 de ani, America se adâncește tot mai mult în această epocă.

Epoca Decadenței este marcată de desfrâu, temere, pesimism, materialism, slăbirea religiei, frivolitate, un stat asistențial și un aflux masiv de străini neasimilați.

Aceste simptome ale decadenței naționale sunt rezultatul final al unor lungi perioade de prosperitate și putere, de iubire de avuție și de statut social și de egolatrie a păturilor conducătoare, care duc la corupție și instabilitate guvernamentală.

Sir John Glubb afirmă categoric că, în toate imperiile căzute, antice și moderne, „nu pare să existe nici o îndoială că Banul este factorul care provoacă declinul persoanelor puternice, curajoase și sigure pe ele”.

O analiză a diverselor imperii, de la cel Persan la cel Roman și până la cel Britanic, confirmă ipoteza lui Glubb potrivit căreia Banii ca scop și acumularea de Bani, adică Avuția, reprezintă mijlocul prin care este dobândită puterea asupra maselor.

Acumularea de bogății – și deci de Putere – evoluează spre o cvasi-religie care, de-a lungul timpului, provoacă intrarea în Epoca Decandenței și a Corupției, care la rândul ei duce inevitabil la prăbușirea și cucerirea imperiilor de către dușmanii lor exteriori.

La începutul Epocii Decadenței, materialismul devine forța motrice în societate, încurajând numeroși membri ai claselor superioare să se dedea la un consum excesiv și adesea ostentativ.

Acest lucru duce treptat la apariția unei pături absurd de bogate.

Multe elite și non-elite ale societății devin convinse că o creștere a consumului și a statutului social reprezintă cheia spre fericire.

Totuși, mergând pe această cale, ele devin în mod evident tot mai pesimiste și tot mai puțin fericite și împlinite.

Căutarea fericirii și împlinirii duce la lipsă de decență și la voyeurism, care devin elemente centrale ale culturii.

Persoanele nefericite care caută distracție devin obsedate de celebrități într-o asemenea măsură încât obsesia se transformă curând în voyeurism.

Voyeurismul ia forme tot mai abjecte pe măsură ce locuitorii imperiilor antice și moderne devin tot mai insensibili la imaginile explicite și spectatori sau participanți tot mai avizi la actele de violență și desfrâu.

Desfrâul este o temă recurentă în decăderea și prăbușirea imperiilor.

Societățile dezvoltă o obsesie sexuală anormal de imatură.

O obsesie care are nevoie de o deviere tot mai mare pentru a fi satisfăcută, care este asociată în același timp cu abuzarea copiilor și cu marginalizarea și exploatarea femeilor.

În același timp, crește exponențial consumul de substanțe stupefiante și de alcool.

Desfrâul este un simptom al absenței unui rost în viețile oamenilor care duce la autodistrugerea societății și, concomitent, la o pierdere a sentimentului datoriei și patriotismului.

Alte simptome comune multor imperii aflate în ultimele stadii de declin sunt:

·- Inegalitățile masive și tot mai mari dintre bogați și săraci și o armată indisciplinată și supradimensionată;

·- Intensificarea conflictelor politice interne și o incapacitate corespunzătoare de reconciliere pentru a salva imperiul;

- Un nivel tot mai mare de corupție și de favoritism în sânul clasei conducătoare;

- Un aflux masiv de străini neasimilați, care și-au păstrat loialitatea și legăturie culturale cu țara natală și nu simt nici o obligație să apere imperiul care îi găzduiește;

- Crize financiare și economice grave legate de o depreciere continuă a monedei;

- Un declin continuu și ireversibil al religiilor monoteiste care pun accent pe abnegație și cumpătare, pe un sentiment al datoriei precum și pe onoare și integritate.

În plus, în timp ce declinul imperiilor este precipitat de factorii interni, colapsul final este caracterizat de înfrângerea în fața unor inamici externi puternici.

În prezent, Statele Unite se confruntă cu un inamic extern puternic și implacabil: China comunistă.

Un inamic al elitelor noastre, în goana lor nestăpânită după avuții, care reprezintă practic o combinație cu bună-știință dintre economia americană și un regim nemilos și dictatorial.

Din nefericire, marea majoritate a cetățenilor americani nu este conștientă de situația istoric precară în care se găsește țara.

Nici de faptul că politicile și acțiunile Partidului Democrat controlat de marxiști în ultimii douăzeci de ani reprezintă o fereastră care dezvăluie ce se va întâmpla cu această țară dacă Democrații rămân la putere.

Încă patru ani sub conducerea Partidului Democrat vor provoca ireversibil:

- O corupție controlată în sânul guvernului și al instituțiilor americane;

- Deprecierea continuă a monedei, cheltuieli necontrolate și instabilitate economică;

- Un aflux masiv și continuu de străini neasimiliați;

- Intensificarea animozității politice și persecutarea oricărei forme de opoziție politică;

- O armată indisciplinată, ideologizată și ineficientă, incapabilă să înfrunte China;

- Distopii legate de droguri și criminalitate în principalele zone urbane și suburbane americane;

- Creșterea continuă și accelerată a decadenței și desfrânării sexuale.

Așa cum au dovedit-o cu prisosință ultimii trei ani, decadența și desfrânarea sexuală vor continua într-un ritm susținut.

Toate formele de devianță – inclusiv, dar fără a se limita la – Pedofilie vor fi integrate forțat.

Libertățile religioase vor fi denigrate și restrânse.

Infanticidul și eutanasia patronate de Stat vor fi legalizate.

Materialismul și voyeurismul vor deveni noua religie de stat.

Și practic toate drogurile vor fi legalizate și ușor disponibile.

În timp ce Statele Unite se adâncesc în insolvabilitate, în haos social și bulversări, China comunistă – cu care Partidul Democrat este strâns legat – va încuraja și favoriza activ disoluția Statelor Unite, așteptând ca un vultur să se înfrupte din cadavru.

Inevitabilul ar putea fi  - poate - atenuat dacă o majoritate semnificativă a populației realizează situația actuală în care se găsește țara și declanșează o mișcare de revenire la principiile iudeo-creștine fondatoare ale națiunii.

În plus, este imperativ ca Donald Trump sau Ron DeSantis să câștige în noiembrie 2024 și ca un Partid Republican populist să controleze deopotrivă președinția și Congresul timp de cel puțin două mandate prezidențiale.

Alegătorii primari Republicani trebuie să realizeze și ei situația și să nu devină captivi unui servilism sectar față de Trump sau DeSantis.

Ei trebuie să se întrebe: cine poate câștiga în fața unui Partid Democrat corupt și necinstit, care depinde de fraudă și de manipularea alegătorilor în statele „câmp de luptă” Georgia, Arizona, Wisconsin, Nevada și Pennsylvania?

Cine are influența necesară pentru a asigura câștigarea ambelor Camere ale Congresului?

Și poate acea persoană să câștige un al doilea mandat sau să asigure victoria unui alt Republican în 2028?

Nu este exagerat să afirmăm că următorul ciclu electoral este cel mai important din întreaga istorie a Americii.

Dacă Republicanii nu reușesc să câștige Președinția și Congresul în 2024, această țară va trece de punctul de unde întoarcerea încă mai este posibilă.

Și se va scrie un nou capitol din analele decăderii și prăbușirii marilor națiuni.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (13)
  • Wolf Edmond 01.06.2023 12:59
    Între obiectivele măreței resetări trâmbițate de Klaus Schwab, unul dintre ele spune clar că până în 2030 Statele Unite nu vor mai fi unicul hegemon. Cu sau fără durata medie de 250 de ani de viață a imperiilor, statul american este programat de Forumul Economic Mondial de la Davos să se contracte ca putere și să admită pe alții ca egali ai săi. Ce vedem pe glob sunt doar consecințe ale deciziilor potentaților de la Davos. Conflictele sunt variațiuni pe aceeași temă ca să avem despre ce vorbi.
  • Enya 01.06.2023 13:24
    statele unite (minore, cu litere mici) ale americii sunt firma privata Compania Virginia a reptilelor (demonilor) casei regale (kkrezelor regale) britanice constituita in 1604. Dar cum inca din 1213, regele (kkreaza) John al Angliei a cedat toate activele britanice si ale Irlandei satanului in rochita de la Vatican, rezulta ca aceasta compania Virginia (toate coloniile britanice incropite prin furt, jaf, crime, torturi de neimaginat asupra populatiei bastinase, pieile rosii, indienii, proprietari de drept ai acelor pamanturi), adica asa-zisa USA de azi, apartine Vaticanului.

    STATELE UNITE (MAJORE, CU LITERE MARI) ALE AMERICII sunt cei 100 km2 ai districtului Columbia pe care s-a fondat capitala artificiala a SUA, Washington DC.

    Totul e o maaaaaaaare minciuna si FRAUDA!!!!

    Cetatenii USA (apartinatorii cetatii, pionii Matrixului luciferian) sunt sclavii casei regale, iar prin extensie, apartin Vaticanului. Presedintele (kkreaza demonica prezidentiala) se hotaraste la Vatican, nu din voturile inutile ale "mancatorilor inutili" (e vorba kkrezei demonice harari, nu a mea) care cred ei ca decid. :))

    USA sunt doar o firma privata si atat.

    Cele țâșpe clone bagate in carcase umane ale demonului Biden sunt cele mai rapciugoase si de ras paiate din cate a livrat pana acum oculta pamanteana a demonilor NEpamanteni ai lui Lucifer. Bataie de joc totala pentru Oime. Ce, nu merita?
  • Enya 01.06.2023 13:46
    Pentru ca totul s-a facut prin jaf, crima, furt, teroare asupra populatiilor bastinase, iar "statele" s-au fondat artificial in urma razboiului de independenta si asta artificial provocat, fara acordul si consimtamantul pieilor rosii, rezulta ca marea demoncratie americana este o institutie inexistenta, frauduloasa, dar care rastoarna cu fundul in sus toata Terra!

    Cetatenii actuali sunt niste impostori si urmasii criminalilor care au distrus civilizatiile taramului devenit "american", iar proprietarii de drept sunt urmasii pieilor rosii, ostracizatii si-n ziua de azi care au nevoie de "viza" ca sa poata trai pe unul dintre teritoriile care le apartin de fapt dintotdeauna.
  • Badass 01.06.2023 14:34
    Stimat/a domn/doamna ENYA, in primul rand spuneți multe lucruri adevărate neștiute de majoritatea dintre noi. Însă de mult timp as dori sa vă întreb un anumit aspect și poate îl clarificam. Din ce spuneți Dumneavoastră ...guvernul.srl, parlamentul.srl, președinția.srl...etc. buuun. Daca din punct de vedere civil, administrativ și constituțional achiesez la ideile că legile ar putea fi emise ilegal, ce ne facem cu LEGEA PENALA din Romania? Incepem sa ne facem dreptate singuri ca in comuna primitivă? Aplicam legea talionului creandu ne propriile coduri penale? Bun parlamentul.srl a emis codul penal în mod ilegal deci e nul. Bun. Atunci pedofilii, violatorii, criminalii, incestuoșii pot sa se apere in instanță spunând că România Srl nu poate emite legi și că e corporație? Putem da peste oameni cu mașina , putem tâlhari pe strada, putem intra in casele oamenilor să i jefuim, pedofilii pot viola copii în liniște etc etc doar având în minte că sunt suverani și că parlamentul.srl emite legi ilegale? Când veniți cu idei dinastea asigurați va că aveți acoperire peste absolut tot ce emiteți ca sa fiți credibili. Mulțumesc anticipat stimabilei redacții Active News
  • Enya ► Badass 02.06.2023 06:20
    Pai aici e buba, ca tocmai forma de organizare falsa a societatii pe ierarhii (cu guvern, partide politice, slugi care apara sistemul malefic de oameni si-i omoara pe acestia in loc sa fie invers, asa-zise institutii si de fapt cu oculta satanista in spatele acestei diabolice increngaturi cu numele de Matrix), cu un sistem juridic in totalitate luciferian si cu furtul suveranitatii individuale (a liberului arbitru) CREEAZA MONSTRI! Sa vorbim mai intai de cauza, nu sa ne aruncam direct la efecte!

    Forma de organizare a vietii in care lumea isi poate manifesta suveranitatea individuala asa cum a lasat Dumnezeu si care e guvernata de Legile morale ale Creatorului nu permite decat rar de tot "erori" in sistem, care sunt rezolvate natural de trib (tribul pedepseste faptuitorul, il alunga sau il izoleaza in functie de gravitate).

    Inca mai exista comunitati mici pe Terra in care viata este traita frumos si in simbioza cu Natura divina cum sunt triburile amazoniene din nefericire atacate si distruse de corporatiile ocultei.

    Pedofilii, criminalii, violatorii de acum sunt aceiasi cu pedofilii, criminalii, violatorii dintotdeauna de pe pamant, doar ca in numar mult mai mare in acest Matrix luciferian. Faptele lor sunt impotriva vietii si a normalitatii, deci trebuie pedepsiti in orice sistem am trai.

    Ei nu se pot prevala de suveranitatea individuala (adica esenta a ceea ce desluseste impostura actualului sistem in care am fost bagati fraudulos) ca sa poata scapa de faptele lor imorale si penale pentru ca 1) ei nu sunt suverani reali din moment ce au incalcat Legile Pamantului care spun ca nu trebuie sa faci rau (daca nu poti face bine, macar sa nu faci rau) si 2) pentru ca orice fapta rea trebuie stopata in orice sistem am trai!

    Intr-un sistem de "guvernare" de tip trib (echivalentul micilor comunitati de tara), violatorii, pedofilii, criminalii aproape ca nici nu exista, iar acolo unde apar din erori ale tribului, sunt rezolvati in mod natural, asa cum se intampla si in alte timpuri.

    Sistemul malefic satanist in care am fost bagati cu totii a intors Terra cu fundul in sus, a falsificat totul, viata, sentimentele oamenilor, pozitionarea lor fata de... orice, a rasturnat normalitatea si a impus aberatiile care au dat nastere la monstruozitati si fapte "penale".

    Reintoarcerea la viata simpla in Codul lui Dumnezeu, reafirmarea suveranitatii individuale (nu pot sa scriu "redobandirea" pentru ca suveranitatea e intotdeauna in noi, daruita de Creator din primele secunde ale existentei noastre si nu poate fi separata de noi sau anulata de nimic chiar daca actualul sistem ne-a facut sclavi) si reintoarcerea la traiul simplu si in forma de organizare a tribului vor face sa dispara in mod natural aberatiile devenite normalitate acum.

    Existenta unor erori umane nu trebuie sa va faca niciodata, dar niciodata sa renuntati la drepturile dvs. divine, adica la suveranitatea individuala ce v-a fost oferita neconditionat de Creator si furata de maleficii satanisti si demonizati ai unui sistem fals, creator de faptuitori penali si distrugator de suflete si care NU trebuie sa mai existe!
  • A.C. 03.06.2023 01:36
    Sa nu uitam ca populatiile bastinase din SUA erau extrem de violente si crude. La sosirea albilor pe continent, acele populatii practicau sclavia de sute de ani. Majoritar, cam asta faceau: se luptau intre ei, luau prizonieri, ii foloseau ca sclavi. Scalparea capului inamic era un obicei de masa cu mult inaintea sosirii colonizatorilor.
    Pieile rosii din anumite triburi isi vindeau proprii copii ca sclavi albilor, iar, daca erau refuzati, se simteau ofensati, cu repercursiunile de rigoare.
    Tratamente rele au fost si de-o parte, si de alta, insa pieile rosii nu sunt personajele nevinovate ale istoriei, nicidecum. Dintre toate populatiile invinse pe planeta, sunt singurii carora li s-au dat pamanturile inapoi, care si le administreaza singuri, care au parte de politici privilegiate printre cetatenii americani. Au guvernare proprie, politie proprie, justitie proprie, scoli proprii etc. Populatiile bastinase americane erau extrem de rudimentare fata de evolutia europeana la aceeasi data istorica si multe triburi nici nu aveau pamanturi proprii, ci migrau dupa anotimp si hrana. Iar imensitatea terenurilor permitea o coexistenta pasnica, insa nu s-a intamplat sa fie asa. Un alt detaliu de mentionat, este faptul ca spaniolii si francezii au fost primii care au calcat aceste pamanturi, nu populatiile anglo-saxone. Indigenii americani sunt oameni cu o inteligenta redusa si fara capacitate eficienta, ca sa spun asa, de evolutie.
    Victime ale propriei istorii sau nu, realitatea existenta este ca cetateanul american actual este intr-o extrem de mica proportie urmasul celor care s-au luptat cu indigenii acelor pamanturi. In majoritate, americanul de rand este urmasul emigrantilor secolului douazeci si, recent, al politicilor devastatoare ale cabalei, care programatic e pusa pe distrugerea natiilor.
  • kostas.ro1608 01.06.2023 14:51
    Era un banc vechi de pe vremea comunistilor, suna cam asa: "occidentul este cu un picior in groapa. Noi stim pentru ca ne uitam in sus la ei."

    Eu am fost in US si am cunoscut multi americani. Oameni mai muncitori si mai dedicati decat ei, mai rar gasesti. Sigur ca guvernul American este unul tradator care serveste intereselor straine (la fel ca in restul lumii) dar eu am incredere in Natiunea Americana ca-si va invinge proprii calai si va renaste mai puternica si mai inteleapta.
  • cristi vlad 01.06.2023 20:17
    Eu îl știam puțin diferit (în epoca Ceaușescu): Capitalismul este pe buza prăpastiei; comunismul e cu un pas înainte.
  • Arb 01.06.2023 14:56
    Are dreptate autorul articolului.
    Dar si-n Apocalipsa e scris despre femeia trufaṣa in haine stacojii care sta peste nu stiu cite ape si a carei decadere va intrista pe multi din toata lumea, din cei care faceau comertz cu ea(citez din memorie)

    Din pacate , multi au fost inselati de aparentze si din pacate inca mai sint.

    Odata cu votul de ieri din congres orice sansa de reabilitare, dupa parerea mea a fost cu succes ratata. N-o sa vina nici T si nici dS.
    Si ,din cauza virstei cel mai probabil nici actualul.....

    Que sera sera......nu cred ca va mai exista al doilea Ninive
  • Constantin Dimulescu 01.06.2023 18:01
    Jurnalistul Steve McCann nu poate spune chiar totul in articolul sau ca sa-l mai si poata publica.
    In primul rand China nu este inamicul SUA ci este doar adversarul economic foarte puternic si politic deoarece nu accepta Pax Americana impusa de heghemonul politist international ce apara interesele Kosher in lume.
    O alta cauza a decaderii rapide a imperiului american este faptul ca puterea sa financiara, care este colosala, dincolo de orice imaginatie, practic bankerii americani detin in rezervele lor mai multi Dollari decat tot ce se mai poate vinde pe aceasta Planeta, ei bine aceasta putere financiara este bazata pe un Dollar care nu are acoperire, este o moneda fiat. Au tiparit bani fara acoperire in bunuri, aur sau petrol intr-un ritm care a accelerat tocmai caderea fulminanta a imperiului amerloc.
    Este adevarat ca o mare parte a populatiei este ingrijorata de ceea ce se intampla in SUA dar aceasta parte este minoritara, cei mai multi inca spera ca SUA pot trai din speculatii financiare fara sa produca nimic, iar pentru servicii ieftine sa aduca migranti ilegali.
    De ce ilegali, pentru ca desi li se opresc taxele din cecul de salariu aceste taxe nu merg si spre fondul social al migrantului sa-i asigure pensie si asigurare medicala, exploatare la maximum de eficienta kosher.
    Cat despre alegeri, iarasi nu putem spune ca populatia este manipulata si nu stie cu cine sa voteze, de fapt asa cum o stim cu totii alegerile sunt furate electronic si nu numai in SUA ci si in intreaga lume.
    Cand sistemele firmelor americano-canadiene de asistare a alegerilor vor dispare, atunci ar putea exista si o sansa pentru alegeri adevarate, ne furate.
    Cand um monstru se scufunda nu este recomandabil sa fii prin preajma lui caci se agata de cei din jur si in disperarea lui criminala se agata si de un fir de pai cum spune zicala romaneasa.
    Sa stam deoparte si sa invatam de la istorie cum sa prevenim nasterea din nou a unor asemenea monstri criminali si cine sunt cei care de-a lungul a 3000 de ani documentati istoric s-au gasit mereu de partea puterii ascunsi in spatele cortinei.
    Sa-i descoperim si sa-i impedicam pe viitor, prin orice mijloace sa mai creeze noi hegemoni.
  • Briel 02.06.2023 01:21
    "The goal is NOT to win the war. The goal is to use the war to wash money out of the tax bases of the United States and out of the tax bases of European countries and back into the hands of a Transnational Security Elite. THAT is the goal. To have an ENDLESS war, NOT a SUCCESSFUL war."
    ~ Julian Ass.ange - Stop the War
    Interview - 8 October 2011

    Asta e o informație de calitate de la întemnițatul și muribundul Julian.

    Stiți ce profit se face in lumea vaccinurilor ? După cum singur s-a lăudat bill gates, este de $20 : $1.

    In industria de armament profitul este de 40:1, da' acolo nu l-au primit în clubul select....

    Industria de război, asta e cea mai profitabilă industrie americană....nu că traficul de droguri și prostituția (+șantajul) vor să se lase cu mult mai prejos.
  • IC XC NI KA 02.06.2023 01:48
    Ref. desfrânate vezi Biblia!
    Zice mai bine .. cel mai bine!

    Porunca a șaptea – “Să nu fii desfrânat!” (Deuteronom 5,18).

    https://www.aparatorul.md/desfranarea-il-distruge-pe-om-sufleteste-si-trupeste-iar-desfranatii-isi-incheie-viata-plini-de-rani-durere-si-delir/
  • A.C. 03.06.2023 00:02
    Statele Unite nu s-au "nascut" imperiu. Deci, ca imperiu, au cca una suta ani.
    Alegerile se fura constant cu activa complicitate a Republicanilor.
  1. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  2. Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  3. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  4. Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

  5. Un avion F-16 condus de inteligență artificială a efectuat primul test de luptă aeriană în fața unui pilot uman. Cine credeți că a câștigat?

  6. A murit Naomi, celebrul cântăreț transsexual. În cinci zile urma să împlinească 47 de ani

  7. Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

  8. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

  9. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  10. Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

Ultima oră

14:56

”Tabula Traiana”, mesajul scris în piatră al Împăratului Traian, rezistă pe malul Dunării de aproape 2.000 de ani

13:05

Vocea lui Guterres a fost în sfârșit auzită. SUA au spus ”NU” aderării Palestinei la ONU

12:40

A murit Naomi, celebrul cântăreț transsexual. În cinci zile urma să împlinească 47 de ani

12:26

Un avion F-16 condus de inteligență artificială a efectuat primul test de luptă aeriană în fața unui pilot uman. Cine credeți că a câștigat?

12:01

Marinar în stare de inconștiență, pe o navă din Sulina

11:43

Candidatul prezidențial Răzvan Constantinescu, în dialog cu bucureștenii, în parcul Herăstrău, ora 15:30

11:34

Ion Cristoiu: Și dacă tot ce s-a întâmplat cu Cătălin Cîrstoiu în ultima vreme ține de o strategie electorală?

08:00

20 aprilie: Sfântul Ierarh Teotim, episcopul daco-roman al Tomisului; Sfântul Anastasie Sinaitul; Sfântul Apostol Zaheu

23:00

Monahul Filotheu Bălan: Elemente istorice și melurgice ale Acatistului Bunei Vestiri. Autorul inițial al Imnului Acatist este pînă astăzi necunoscut

22:30

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an