Decât SINGUR într-un târg de Crăciun cu gratii, mai bine ÎMPREUNĂ cu toți românii la Târgul de Crăciuni din SINGURENI, localitatea de baștină a avocatului Gheorghe Piperea!

De Av. Gheorghe Piperea  /  

Foto: captură YouTube

Foto: captură YouTube

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Se spune că universul nu e făcut din atomi, ci din povești. Poate că vom avea șansa startului ieșirii din blazare, captivitate și supunere necondiționată odată cu Sărbătorile, vremea scânteilor de speranță, vremea când vrem să ne întoarcem acasă. Poate că vom avea norocul de a da startul ieșirii din pandemie. Asta chiar că ar fi de poveste! 

În perioada 20-24 decembrie, se organizează la mine la țară (localitatea Singureni, aflată la 30 de km de București, pe DN 5, 6 km la dreapta de Călugăreni), un Târg tradițional de Crăciun. În aer liber, fără condiționare în funcție de codul QR. În deplină libertate și siguranță, ca în vremurile bune și normale. 

În opoziție cu tendințele totalitare ale lumii de azi și ca răspuns la tot mai intimidantul și insipidul progresism instalat în lume cu ocazia pandemiei, va fi o sărbătoare a tradițiilor și a valorilor culturale românești. Va fi multă lume nesupusă, dar serbarea este pentru toată lumea, pentru că este despre toată lumea. Reunirea celor separați și încrâncenați ar încurca planurile celor de la panoul de control al lumii. Oamenii obișnuiți pot face lucruri extraordinare!

 Vor fi produse tradiționale de Crăciun – cozonaci, turtă dulce, mere glazurate, salam de biscuiți, vin fiert, șorici, covrigi, sarmale, fasole cu cârnați (plus produse vegane/de post). Va fi o perioadă de cel puțin o oră pe zi în care personalități notorii ale societății noastre vor oferi gratuit bunătăți de Crăciun oaspeților. 
 
Seara va fi spectacol timp de 2-3 ore – vor fi colinde, dansuri, demonstrații de karate, concerte ale unor vedete pop sau populare și scurte reprezentații ale unor debutanți în ale scenei muzicale. Se va rula un documentar despre „locul faptelor”, produs în 2015 (se găsește pe youtube, sub numele de Singureni). Vom avea un patinoar amenajat după toate regulile distracției și siguranței. Vor fi multe alte surprize, mai ales pentru copii. VIDEO:
 
La „locul faptelor”, oaspeții vor putea aduce hăinuțe sau jucării vechi/în surplus, pe care fie le vor pune în comun în vederea schimbului (un barter ad-hoc), fie le vor împacheta în vederea colectării pentru a le oferi unor orfelinate. Plus orice alte bunătăți pentru copii și colindători. 

Probabil se vor strânge și niște donații pentru biserica sau pentru orfelinatul din localitate și pentru voluntarii noștri (elevi de liceu și studenți care vor face „oficiile” de elfi).
Veniți – eu vă aștept cu drag! 

Se poate veni cu mașina proprie, dar se va organiza și o navetă – din București, zona Șura Mare (Metrou Eroii Revoluției), până la „locul faptelor” … Drumul nu durează mai mult de 40 de minute dus, 40 de minute întors. E ca și când ați veni din nordul capitalei în sud …

Transmiteți acest mesaj mai departe, tuturor nesupușilor!
Toate cele bune,
Gh. P.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • manu_fx 27.11.2021 13:12
    Fabulos! Sper sa reusesc sa ajung si eu cu copiii la acest targ. Avem nevoie de asa ceva... Multumim dle av. Gh. P.!
  • LaurStefan 27.11.2021 13:18
    Locuiesc in com. 1 Dec. Prezent. Și am un morman de haine de la fi-miu cu care chiar nu știam ce să fac. Mulțumesc
  • __ 27.11.2021 13:27
    felicitări pentru inițiativă!
  • Orizont 27.11.2021 15:49
    Atentie la escrocul OMS Rafila si mutarile viclene facute cu Pasaportul 666 !
    Vad ca R3 nu prea are timp sa abordeze intr-o maniera critica bagarea pe fereastra a Rabojului satanic !

    https://r3media.ro/ministrul-sanatatii-alexandru-rafila-propune-introducerea-unui-certificat-verde-universal-pentru-toate-activitatile-vaccin-eficient-50/
  • Dac Timis 27.11.2021 17:32
    In fiecare an am un sentiment de tristete cand vad targurile de craciun. E perioada de post si iaca, oamenii gasesc prilej sa se ghiftuiasca si mai taie si cate un porc ca de, asa inteleg ei sa sarbatoreasca Nasterea Mantuitorului. Desi, Poate ei nu stiu, taiatul porcului e o sarbatoare pagana, Oare targurile de Craciun nu s-ar putea organiza dupa Sarbatoare?
  • Gheorghe Gheorghita 27.11.2021 23:10
    Buna ziua, inscrieti-va si voi in aceste procese colective, ultima speranta a noastra, pentru ca Ciuca va implementa certificatul verde peste tot din ianuarie, oameni buni sunt prea putini inscrisi si 60% sunt nevaccinati in RO. Daca tot nu iesim in strada ca in alte tari unde sunt si toti vaxxinati, macar inscrieti-va la acest proces, este efectiv ultima noastra speranta, altfel dictatura globalista nu se va sfarsi nici in urmatorii 3 ani si o sa murim de foame inainte de a lua asa-zisul virus mortal. Eu m-am inscris la doua procese, cel pt discriminare precum si accesul neingradit la munca. Puteti sa va inscrieti direct la acest link si grabiti-va, cu cat suntem mai multi, cu atat vom avea mai multe sanse: https://procesecolective.ochr.ro si despre actiunile lor
    https://ochr.ro si un video informativ https://www.facebook.com/ochr.ro/videos/634847430880145
  • Claudia Petre 28.11.2021 22:52
    Ar trebui organizat din 18 decembrie, multă lume poate ajunge doar in weekend, copiii intra in vacanta abia in ajun, iar mulți dintre ei au ore seara.
Ultima oră

15:48

Zelenski agită din nou apele: Putin va ataca Țările Baltice, Polonia și Germania. Cetățenii Statelor Unite vor lupta în Europa - VIDEO

14:47

Șoc în magistratură! Un judecător de la Curtea de Apel București a murit la nici 40 de ani. Cauza: AVC

13:47

Patru președinți SUA în New York: trei după bani, al patrulea pentru a omagia un polițist ucis de un fost deținut

13:00

Date Eurostat: UE a primit 5,1 milioane de migranți în 2022. Câți au ajuns în România

12:30

Bătaie cu Bălegar între Washington și Moscova

12:06

Tucker Carlson: Medicii care au recomandat vaccinul anticovid ar trebui să-și ceară scuze - VIDEO

11:30

Imagini șocante din Gaza: Soldații israelieni ucid civilii, îi îngroapă cu excavatoarele, apoi se joacă cu lenjeria intimă a femeilor

10:41

Biden l-a numit din nou "măcelar" pe Putin

10:21

România e declarată de Putin țintă militară legitimă

09:39

Ion Cristoiu: Coaliția vede în alegerile pe București o demonstrație a unității sale

09:24

Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat planul roșu

09:14

Iulian Capsali: PRIMUL candidat cert la președinție este Răzvan Constantinescu, care și-a făcut publică intenția în emisiunea doamnei Anca Alexandrescu

08:42

Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, condamnat la 25 de ani de închisoare

08:20

Alertă în Brăila! O dronă militară s-a prăbușit la 15 km de oraș: ”Scotea un sunet ciudat, puternic” - VIDEO

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul