De infecție cu totalitarism nu ne mai vindecă nimeni. Trebuie acționat până nu e prea târziu. Jos cu statuile pandemice și afară cu politicienii care li s-au făcut preș și slugoi

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Se modifică din nou Legea 55/2020, ca să se poată extinde restricțiile, să purtăm, de exemplu, măști și în vârf de munte, și pe miriște, iar patronii să poată trimite acasă, în telemuncă sau de tot, angajații, pe motiv de pandemie.
 
E clar că ăștia nu mai au de gând să ridice vreodată starea de alertă.
 
Ceva ce trebuia să dureze o lună durează deja de un an. Dacă trece varianta unu de carcalac, inventează alte variante. Și alte motive pentru a băga trilioane în vaxinuri. E prea profitabilă pandemia asta ca să se renunțe atât de repede la ea.
 
Se câștigă prea mult din acest circ în serial ca să nu se lucreze la scenarii pentru sezoanele 2-5.
Să vedem, însă, cât va mai rezista psihic și economic populația.
 
Unul dintre trei copii este nu numai blazat, este în depresie, din lipsă de tovărășie a altor copii. Nu cred că lumea va mai rezista mult să vadă tristețea din ochii copiilor.
 
Și atunci va veni momentul în care pandemia va fi denunțată, inutilele măști abandonate și isteria vaxinării (cu riscurile aferente de segregare pe criterii sanitare) neutralizată.
 
De carcalac, omul se poate trata - 99,9% dintre cei infectați s-au vindecat. De infecție cu totalitarism nu ne mai vindecă nimeni. Și nici de sărăcie lucie și foamete.
 
Trebuie acționat până nu e prea târziu. Jos cu statuile pandemice și afară cu politicienii care li s-au făcut preș și slugoi.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
 • Orizont 11.02.2021 15:26
  Populatia a saracit , economia e in cadere , iar banditii Liberali de la Min Agriculturii DUBLEAZA taxele pentru fermieri ! V-am spus , este un plan gandit sa produca inflatie , falimente, panica si foamete !

  https://www.romaniatv.net/scumpiri-in-lant-ale-produselor-agricole-ministrul-oros-a-majorat-taxele-pentru-agricultori_5267423.html

  https://agrointel.ro/175156/scumpiri-in-lant-pentru-fermieri-ministrul-oros-a-majorat-tarifele-pentru-agricultori-si-companii/

  ATAC globalist impotriva INDEPENDENTEI ALIMENTARE a taranilor :
  Țăranii nu mai au voie să țină scroafă cu purcei, nici fermele n-au voie să vândă gospodarilor purcei!
  https://agrointel.ro/174980/calin-maties-situatie-cresterea-porcilor-gospodarie/
 • Orizont 11.02.2021 15:38
  Ce facem cu cele 4-5 Televiziuni care sustin 24/24 prin ingurgitare fecala tot angrenajul terorii ?? Aceste instrumente trebuie distruse printr-o metoda sau alta - Masele sunt captive in campul psihotronic ..
 • Dromihete 11.02.2021 17:53
  De la saracie totul va face implozie la un moment dat, din pacate alte solutie nu exista... Masele nu vor mai avea bani sa plateasca cablul, curentul sau alte asemenea lucruri, care in realitate oricum nu sunt esentiale in sensul supravietuirii biologice. Asa zisele mase, in care pot intra apropiati, vecini, prieteni si chiar familie sunt efectiv lobotomizati. Este imposibil sa-i faci sa inteleaga (chiar cu stidii, dovezi si experimente directe) ca televizorul este o arma electronica, vibrationala si psihologica si ca provoaca atac inconstient si stare de vibratie Alfa creierului, inducand frica si panica, multi dintre ei nici nu se uita, sau nu sunt atenti cand merge masinaria infernala in casa, il lasa sa mearga asa in gol; in timp ce ei sunt spalati pe creier prin repetitie si garda constienta este jos pentru ca atentia lor este canalizata pe alte activitati. Asa se produce inception-ul, hipnoza sau spalarea pe creier. O solutie extraodinar de simpla ar fi renuntarea/aruncarea televizorului din casa, dar cu cine sa te intelegi? Este de neconceput la romanica sa nu ai tv si daca nu e "plasma" nici nu esti om, adica sunt atatea situatii in care oamenii stau in bordei, dar au cablu de la 3 operatori si plasma de "nspe" inch...ca sa nu vorbim despre cretinii cu cate minim un televizor per camera, incusiv in toaleta:)))) Asta face depravarea din om, ii ia sensul vietii si il schimonoseste irecuperabil!
 • Orizont ► Dromihete 11.02.2021 19:12
  Bravo! Nu am studiat in detaliu fenomenul , dar rularea morfosintaxei specifice programelor TV in fundal se manifesta ca un sedativ - Asa sunt preluate si conectate la SISTEM procesele de gandire subtile ale creierului. E o lobotomizare soft insa cu efecte de Masa.
  Oricum ,mizeria asta nu mai poate continua mult - Audienta acestor Televiziuni este asigurata de patura varstnicilor pe care tocmai vor sa-i casapeasca.
 • Orizont 11.02.2021 19:22
  Iata cum borfasii unei televiziuni reiau si propaga isteria Covid in scoli folosind date false prin frauda testelor ! NU mai exsita nici Gripe si nici Virozele respiratorii la copii - Acum sunt doar cazuri de Covid ! De retinut faptul ca ministrul educatiei incearca cumva sa mai taie din elanul minciunilor securiste , insa nu se poate exprima liber...

  https://www.antena3.ro/coronavirus/elevi-virus-sars-cov-2-coronavirus-593340.html
 • adria 11.02.2021 20:01
  Majoritate celor contra restricțiilor dau vina pe setea de îmbogățire a câtorva indivizi. Ei uită că acești indivizi sunt deja bogați dincolo de orice limită a imaginației noastre.

  Alții dau vina pe setea lor de control. Ei uită că, de-a lungul istoriei, acest lucru se aranja prin războaie și că AZI o mână de elitiști și organizațiile lor controlează aproape toți liderii statelor lumii.

  Este mai mult și mai profund decât profit și/sau putere. Este diavoleasca Agendă 2030 (actualizare a Agendei 21 -- agenda secolului 21) anunțată chiar de EI sub numele de Planul Marii Resetări.

  "12. Căci lupta noastră nu este împotriva trupului și a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutății, care sunt în văzduh.
  13. Pentru aceea, luați toate armele lui Dumnezeu, ca să puteți sta împotrivă în ziua cea rea, și, toate biruindu-le, să rămâneți în picioare.
  14. Stați deci tari, având mijlocul vostru încins cu adevărul și îmbrăcându-vă cu platoșa dreptății,
  15. Și încălțați picioarele voastre, gata fiind pentru Evanghelia păcii.
  16. În toate luați pavăza credinței, cu care veți putea să stingeți toate săgețile cele arzătoare ale vicleanului.
  17. Luați și coiful mântuirii și sabia Duhului, care este cuvântul lui Dumnezeu.
  18. Faceți în toată vremea, în Duhul, tot felul de rugăciuni și de cereri, și întru aceasta priveghind cu toată stăruința și rugăciunea pentru toți sfinții." (Ephesians 6)
 • Dromihete 11.02.2021 23:29
  Adevarat! Lupta este de natura spirituala, tocmai de aceea sunt si atat de multi orbi, care nu inteleg ce se petrece...ca ei "cred numai in ce vad", din pacate pentru ei, sunt victime sigure, pentru ca majoritatea armelor folosite in acest razboi, nu se vad...Da lupta este cu intunericul si armatele lui...cu carcase goale si manifestari ale unor entitati din alta dimensiune...una extrem de intunecata si de chin perpetuu...
 • Orizont 11.02.2021 21:43
  ATENTIE la miscarile de ultima ora care se fac in Romania – Armata pregateste un poligon pentru antrenamente de GHERILA URBANA :

  https://www.cotidianul.ro/armata-centru-de-practica-pentru-guerilla-urbana/

  „MApN , prin UM 02523, a scos la licitație în SICAP un contract de 247 de milioane de lei pentru transformarea vechii cazarme Vlădeni, din Dumbrăvița, Brașov, prin demolarea de pavilioane și ridicarea de construcții noi, printre care heliport, poligon de exersare a luptei urbane, clădire de pregătire școlară, bază auto, alimentare carburanți și altele. Descrierea din SICAP este lipsită de detalii semnificative. Servicii și lucrări de execuție pentru proiectul complex clasificat ‘Lucrări de intervenții la pavilioane și asigurare utilități într-o cazarmă”.
Ultima oră

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie