De ce vrea Klaus Schwab să Vaccineze întreaga Omenire?

De ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Iată întrebarea pe care ar trebui să ne-o punem cu toți. De răspunsul la ea s-ar putea să depindă viața noastră.

Un editorial al lui Steve Jalsevac în LifeSiteNews tradus pentru cititorii ActiveNews. Titlul și intertitlurile aparțin redacției

*

Ascultați ce spune Klaus Schwab în acest scurt video. Oamenii din toată lumea ar trebui să se gândească de ce a spus aceste lucruri?

Ce motive a avut să facă o asemenea declarație – vaccinarea totală – mai ales după tot ce am îndurat și am aflat în ultimii ani despre virusul COVID, despre obligativitate, despre vaccinuri și despre Schwab însuși și toți cei asociați cu el?

Ce argument ar putea avea care să justifice o asemenea pretenție globală?

 

LifeSiteNews a publicat o mulțime de articole despre criza COVID. A fost o aventură uimitoare, fără precedent în istorie, oferind noi dezvăluiri în fiecare zi.

La început, nu am știut aproape nimic despre virus: ce era, de unde provenea, cât de periculos era în realitate și cum trebuia tratat.

Am intuit însă că, în spatele călcării în picioare – perfect coordonate –a drepturilor umane fundamentale, a suspendării relațiilor normale medic-pacient și a practicilor medicale standard aprobate simultan în numeroase țări, după răspândirea virusului, se ascundea ceva foarte rău.

Lucrătorii din sănătate care nu s-au conformat au fost pedepsiți.

Companii, agenții guvernamentale, școli și universități au concediat sau exmatriculat cu cruzime mii de persoane care au refuzat să se supună.

Mai rău, bisericile au cedat presiunii guvernelor și și-au închis porțile, pedepsind clerul și laicii care ignorau directivele extreme și iraționale.

Cea mai mare parte dintre oameni s-au transformat în niște drone obediente, fără a-și mai pune întrebări despre toată această nebunie. Ca și cum am fi fost drogați.

Avem acum majoritatea răspunsurilor la întrebările inițiale. Pentru cei mai mulți, COVID-ul nu s-a dovedit mai periculos decât gripa obișnuită. Dar gripa ucide de multă vreme, anual, milioane de persoane dintre cele mai vulnerabile.

COVID-ul a făcut la fel. Am aflat însă că 85% din toate aceste decese puteau fi evitate.

Un mare număr de persoane au murit – mai bine zis au fost ucise – din cauza protocoalelor spitalicești obligatorii pentru tratarea COVID, care interziceau utilizarea unor protocoale mult mai puțin costisitoare, dar care erau mai sigure și mai eficiente.

A fost o crimă împotriva umanității.

Știm acum cu toții că virusul COVID este o armă biologică creată deliberat, la fel și injecțiile COVID – pe care ar trebui să refuzăm să le numim „vaccinuri”, deoarece au oferit avantaje foarte puține sau deloc.

Știm că a existat și o puternică implicare militară în crearea și producerea virusului și a injecțiilor.

În continuare, nu cunoaștem care sunt efectele pe termen lung ale virusului și ale injecțiilor.

În ce privește injecțiile, chestiunea este extrem de îngrijorătoare.

Să repetăm întrebarea principală a acestui articol, pe care toată lumea ar trebui să și-o pună:

„De ce Klaus Schwab, Bill Gates, Joe Biden, Justin Trudeau, Anthony Fauci, OMS și mulți alții dintre cei mai corupți și mai înverșunați propovăduitori ai reducerii populației și ai guvernării mondiale insistă cu toții că nimeni din lume nu va fi în siguranță până când toți oamenii nu vor fi injectați împotriva COVID?”

De ce vor ei să elimine un grup de control reprezentat de persoanele nevaccinate, care ne-ar permite să facem comparația cu efectele asupra miliardelor de persoane injectate cu „vaccinul” experimental?

Foarte bizar și suspect.

Dacă nu vă puneți această întrebare și nu sunteți foarte preocupați de ea, probabil că sunteți periculos de anesteziați, de neinformați sau prea speriați pentru a răspunde.

O altă explicație nu poate exista.

Bunul simț obișnuit ar trebui să îi spună oricui să facă exact contrariul a ceea ce aceste obscen de puternice persoane și organizații recomandă sau insistă.

Și, totuși, milioane de suflete sărmane încă mai poartă acele nefolositoare și dăunătoare măști, pentru că doctorii lor sau membrii familiei lor influențați de media fac presiuni asupra lor, pentru că la locul de muncă sau în universități sunt încă în mod straniu solicitate sau din alte motive.

Nici unul dintre aceste motive nu merită riscul.

Luați-vă un alt medic, găsiți-vă un alt loc de muncă, ignorați-i cu îngăduință pe membrii familiei sau căutați o altă școală.

De acord, toate acestea pot fi dificile, însă viața și sănătatea voastră pe termen lung sunt mai importante.

Este adevărat că majoritatea celor care s-au înțepat par să fie bine și nu au suferit încă nici o reacție adversă vizibilă.

Însă, a lua o decizie majoră pentru sănătate doar pe baza acestei simple observații este o nebunie. Înseamnă să confundați dorințele cu realitatea.

În schimb, ar trebui să ținem cu toții seama de următoarele:

1.   Cei care promovează cu cea mai mare înverșunare injecțiile, inclusiv toată presa pe care o controlează, fac parte din elementele cele mai contrare eticii, sunt autoritari și nedemni de încrederea societății. Trecutul lor o demonstrează. Sunt binecunoscuți pentru obiectivul lor principal – puterea și controlul lumii. Nu dau doi bani pe viața umană individuală, pe libertate sau pe Dumnezeu.

2.   Au suferit și au murit din cauza injecțiilor experimentale COVID mai multe persoane decât în urma oricărui alt „vaccin” din întreaga istorie. De departe. Este o realitate. Există multe dovezi solide în această privință. Ignorați statisticile și studiile false. Puțin contează că injecțiile nu v-au făcut rău, vouă, prietenilor sau familiei. Sunt încă multe aspecte îngrijorătoare care li se petrec injectaților, mai ales celor care își administrează - și continuă să o facă - așa-zisele „boostere”.

Inventatorul tehnologiei ARN-mesager și apărătorul libertății medicale, dr. Robert Malone, a afirmat într-un articol recent, în legătură cu „vaccinurile”:

„Aceste produse... nu oferă protecție împotriva infecției, nu împiedică infectarea, nu împiedică boala, nu împiedică răspândirea, nu împiedică spitalizarea, nu împiedică decesul. Iar ultimele date arată că pentru acești indivizi hiper-imunizați, hiper-inoculați, exacerbează de fapt riscurile de a dezvolta o boală sau de a muri, pentru că distrug sistemul imunitar.”

Atunci de ce ar risca cineva să le primească, să le promoveze sau să le facă obligatorii? Nu are nici un sens.

Producerea unui vaccin împotriva coronavirușilor este imposibilă, deoarece aceștia suferă în permanență mutații.

Numeroși oameni de știință au avertizat că este periculos să „vaccinezi” persoane cu un vaccin experimental împotriva unui virus nou, în timpul unei pandemii, deoarece aceasta creează variante mai periculoase, care ar putea avea consecințe catastrofale pe termen lung.

Știm de asemenea că injecțiile ARN-mesager au un potențial de modificare a geneticii umane din cauza modului în care sunt create.

De aceea, sunt numite mai corect„terapii genetice”.

Acest potențial ar putea fi cel mai periculos și mai înspăimântător dintre toate.

Cititorii obișnuiți ai LifeSiteNews știu multe despre aceste aspecte. Am prezentat un mare număr de dovezi irefutabile de la medici, oameni de știință și alți profesioniști de renume mondial, apropiați de domeniul medicinei – care nu au avut câștiguri financiare și nici alte beneficii pentru că au spus adevărul științific și medical despre COVID.

Dimpotrivă, au îndurat uriașe persecuții, amenințări, și-au pierdut slujbele, pozițiile, carierele și cea mai mare parte a veniturilor pentru că au respectat Jurământul lui Hipocrat sau pentru că au fost onești și etici în cercetările și declarațiile lor despre COVID și „vaccinuri”.

De ce nu i-ar crede cineva mai mult pe aceștia decât pe cei care beneficiază din plin – într-un fel sau altul – din promovarea sau obligativitatea „vaccinurilor”?

Bunul simț ar trebui să ne spună că e mai probabil să spună adevărul profesioniștii care nu au beneficii, ci persecuții, de pe urma avertizărilor lor privind aceste arme biologice și care totuși perseverează.

Așadar, de ce Klaus Schwab spune că toți oamenii din lume trebuie să fie injectați?

Nu are cum să fie pentru sănătatea noastră – orice ar spune – deoarece nimic nu dovedește acest lucru. Opusul este adevărat.

Atunci, injecțiile trebuie să aibă un alt scop. Ce scop? Trebuie să fie ceva foarte important.

Se cheltuie multe miliarde pentru asta, iar drepturile și libertățile sunt călcate în picioare peste tot, pentru ca acest program să fie impus.

De aceea întrebăm:

CARE ESTE SCOPUL REAL AL INJECȚIILOR COVID DESPRE CARE NU NI S-A SPUS NIMIC?

Există un consens care se formează printre profesioniștii onești din medicină că un scop important al injecțiilor este reducerea populației lumii.

Multe semne indică acest lucru – statistice, medicale, științifice și circumstanțiale.

Un aspect circumstanțial este că principalii promotori ai „vaccinurilor” sunt cu toții adepți ai reducerii populației.

Iată un alt citat din dr. Robert Malone:

„Ceea ce fac ei este să le impună oamenilor vaccinarea și cred că ucid oamenii cu această vaccinare. Este o crimă. Practic, asasinează oameni în spitale (cu protocoalele aprobate privind ventilarea și remdesivirul). Mortalitatea generală este acum mai mare în rândul celor vaccinați decât al celor nevaccinați.”

Sunt multe citate asemănătoare ale unor alți profesioniști importanți din domeniul medicinii, care acum au înțeles și au curajul să vorbească.

Spun „curaj” pentru că este nevoie de curaj să faci deschis asemenea declarații, din cauza inevitabilei reacții de ură care este organizată întotdeauna împotriva oricui expune aspecte negative despre agenda injecțiilor COVID.

Totuși, trebuie să fie și alte motive.

Există numeroase indicii că substanțele din injecții ar putea fi folosite la controlul oamenilor și la promovarea agendei transumaniste.

De ce afirm acest lucru? Principalii promotori ai „vaccinurilor” sunt adepți ai globalismului și ai Noii Ordini Mondiale, care în mod deschis au vorbit, finanțat și lucrat la mijloacelor de folosire a tehnologiei pentru a controla oamenii și pentru a combina omul cu tehnologia –Transumanismul.

Ei vorbesc și scriu de mulți ani despre o sclavie digitală globalistă pentru toți oamenii.

Acesta nu mai este un secret. Este o temă care se discută deschis de o bucată de vreme. LifeSiteNews a publicat numeroase articole despre aceste aspecte care sunt foarte avansate.

Nu doar câțiva, ci toți ar trebui să ne punem aceste întrebări și să facem tot ce ne stă în puteri pentru a afla răspunsurile, să le spunem altora să facă la fel și apoi să stabilim împreună cu ceilalți ce se poate face.

Continuați să citiți și să cercetați, căutați oameni care gândesc la fel ca voi. ACȚIONAȚI. Vorbiți cu oficialii voștri aleși. Candidați – pentru orice funcție.

Dacă credeți în Dumnezeu, veți găsi o cale. Dacă nu, vă va fi mult mai dificil și aveți șanse mai mari să vă prăbușiți din cauza disperării sau a presiunilor de a vă supune pretențiilor globaliștilor.

Ne aflăm într-un război. Este un război real, dar foarte diferit de toate războaiele de până acum.

A sosit vremea să luptăm. Găsiți-vă un loc în luptă.

Nu încercați să vă ascundeți. Nu veți reuși.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Eminescu decriptat de un general din serviciile secrete - criptologul Ilie Torsan

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (13)
  • Andri 16.08.2023 18:49
    Subscriu ideilor si concluziei din articol.
    Spus pe față, luptam impotriva antihristului si religiei lui ucigatoare de suflet si trup.
    De ce nu ni se spune pe fața de catre preoti? Asa a fost sa fie, numerosi sfinti au proorocit toate astea de mult. Tot ce e pleava se va arunca in foc, incepand cu clerul. Apoi urmeaza credinciosii. Sa ne invredniceasca Dumnezeu cu mila Lui sa nu fim pleava.
  • Mihail Telbis 16.08.2023 19:06
    Da, este adevarat. Al 3-lea razboi mondial a început deja de ceva vreme: ei, elitele posedate de Diavol, contra noastra. Ei cu banii lor interminabili, serviciile secrete, armata si tehnologia (cu mult mai avansata decat stim noi) versus restul omenirii. Si nimeni sa nu greseasca! Daca luptati fara Cristos, cu nici un chip nu veti castiga! Telul din urma este sufletul omului, pentru aceasta se da lupta. Ei, elitele bogate, starurile media, bancherii, puternicii lumii condusi de Satan, contra cei mici, condusi de Domnul Dumnezeu. Fiecare sa se converteasca, ca timpul este scurt, chiar foarte scurt. Aceasta este arma: convertirea sufletului, rugaciunea si postul
  • Ionel Palanic 16.08.2023 20:17
    ANDRI, daca preotii ar spune pe fata, foarte multi oameni, slabi de inger, s-ar sinucide, iar multi preoti ar cadea sub incidenta legii.
  • Andri 17.08.2023 07:06
    Ma indoiesc de sinuciderile de care pomeniti. Am fost avertizati de insusi Mantuitorul de aceste vremuri. Toti cuviosii veacului trecut si actual au avertizat. Nu zic ca aceste confirmari sa se faca pe un ton panicat si isterizat, ci in acelasi duh al cuviosilor care ne-au avertizat. Altfel, pastorii lasa oile sa se pastoreasca singure, deci se vor socoti cu acei pastori platiti care lasa oile si fug cand da iama lupul.
    Cat despre incidenta legii, cum ar fi fost daca avea si Mantuitorul aceasta mentalitate? Credeti ca s-a jenat sa le-o tranteasca verde-n fata fariseilor si batranilor poporului, viitorii lui tortionari?
    Acum luptam impotriva antihristului, si sa ne fie teama sa marturisim raspicat asta? Sa nu fie!!!
    Si sa stiti ca in Cipru s-a intamplat si asta, o aratare a Domnului catre un cuvios, caruia i-a spus ca e maniat pe preoti pentru ca nu au avertizat credinciosii pentru injectiile guvid si vremurile astea. Din aceleasi considerente spuse de dvs nu au facut-o. O fi oare mai confortabil asa? Poate pe termen scurt.
  • Carbid 16.08.2023 21:56
    Dle Steve Jalsevac nu mai cita din Malone căci acest tip este o fraudă!!
  • Aljones 17.08.2023 00:25
    Draga Augusta, Daca grupul de rugaciune te-a cenzurat , Ce grup de rugaciune e ala? Vezi-ti de treaba ta si lasa-i in pace . Gasesti tu alt grup de rugaciune. Fi desteapta si traieste-ti viata cu demnitate. Crezi Tu ca acel grup se mai roaga la Dumnezeu? Tratandu-te Asa , mai mult ca sigur ei se roaga la altcineva Dar Nu la Dumnezeu. Esti femeie serioasa, vezi-ti de viata ta , iti faci Tu rugaciunile tale si Fara ei. Nu te poti ruga cu tradatorii de Hristos .
  • NDorin 17.08.2023 06:56
    Hodorogii ăștia bătrâni și ramoliți știu că nu mai au mult și v-or crăpa și ei ca toată lumea, dar ei, pentru că au trăit ca niște dumnezei se oftică, mai ales când văd și întaleg că lumea merge înainte cu ei sau fără ei, v-or să trăiască mai mult si mai vor o grămadă de alte bălării dar Dumnezeu nu doarme, toate sunt ale lui, în mâna lui! Cu Dumnezeu înainte!
  • niina 17.08.2023 07:32
    Vad multe comentarii in care se face apel la Dumnezeu. Eu am o propunere. Sa credem in propria minte, avem un creier care am putea sa il punem in functiune. Ce ziceti? Avem ochi care am putra sa ii folosim pentru a vedea, NU pentru a nu vedea. Deci propunerea mea e simpla. Uitati-va in jurul vostru citi oameni vaccinati au murit din cauze necunoscute? Oameni de toate rasele, de virste de la bebelusi pina la oameni batrini de peste 90 de ani, deci, copii de 6 luni, copii de 8 ani, 11 ani, 14 ani, 20 de ani, 30 de ani, 40 de ani, 50, 60, 60, 70 ani...de ictus, sau multe alte boli, lista e lunga, cancere direct in stadiul 4, ecc ecc, si la majoritatea NU se fac autopsii. Puneti-va intrebarea, de ce nimeni nu cerceteaza si nu cauta cauza mortii la toate aceste persoane, sanatoase, dar moarte subit, fara cauze cunoscute? In anii trecuti, cind un om tinar, deci de pina la 50 de ani murea fara o cauza aparenta, se faceau cercetari, intotdeauna, acum se spune simplu a murit si gata. Intrebati-va de ce si uitati- va in jurul vostru. Intrebati-va de ce au hotarit sa puna defribilatoare publice in multe orase din toata lumea! Intrebati-va de ce e nevoie sa obligi o persoana sa faca o injectie daca aceasta e buna! Puneti-va creierul in funciune si ochii la vedere a faptelor ce se intimpla in fiecare zi, in toata lumea. Intrebati-va de ce in aceste timpuri, in loc de bunaziua, ce faci? Noua formyla este bunaziua, azi cine a murit? Hai sa ajutam un pic pe Dumnezeu si sa ii usuram responsabilitatea si munca si sa punem la munca pe noi insine, propriul creier si proprii ochi! Ce ziceti? Inainte sa cerem ajutor la Dumnezeu, hai sa ne luam noi raspunderea de a gindi si de a vedea! Stiu ca este greu de acceptat adevarul si este foarte comod sa cerem ajutor la Dumnezeu, este comod sa credem in cine nu veden in loc sa credem in noi insine, dar este important sa nu ne abatem, sa credem in noi insine si in forta noastra, a propriului creier si proprii ochi. Tot adevarul SE VEDE. Propunerea mea este deci inainte de a cere totul la Dumnezeu, gai sa deschiedm noi ochii si sa punem creierul in functiune. Hai sa asculram proria minte in baza a ceea ce vedem cu proprii ochi, inainte sa acuzam pe shwab si altrii de crime . Ei au putere numai multumita noua care acceptam orice, noi care inchidem ochii si oprim creierele dind vina pe altii si cerind ajutor la ceva care nu se vede. Puterea lor se bazeaza pe decizia noastra de a nu vedea si de a nu gindi, actionind ca nebuni care dau vina pe altii si nu stiu nici in cine sa aiba incredere, in loc sa avem incredere simplu, in noi insine si in propria capacitate mentala si fizica.
  • Miss Ter 17.08.2023 09:31
    Nu poți să crezi în propria minte pentru simplu motiv că ea te minte.
    Să mă explic: mintea omului trebuie hrănită cu idei, ori dacă ideile cu care este hrănită sunt idei strâmbe, pervertite, provenite de la ideologii criminale sau chiar sataniste, degeaba mintea își exercită funcția rațională pentru că dacă primești întuneric, tot întuneric vei emite. Mintea e de fapt doar o oglindă.
    Numai Dumnezeu poate să lumineze mintea umană pentru că, în lipsa Lui, omul rămîne doar o fiară, o ființă pe bază de carbon (666 - 6 protoni, 6 electroni, 6 neutroni), orbecăind în întuneric.
    Între cei morți din cauze "naturale" sunt și mulți luminați cu studii universitare de mare efect, medici, avocați, etc. Greu de crezut că aceștia nu și-au folosit mintea însă uite unde i-a dus credința în propriile puteri și în propria minte.
    "Ia seama dar, ca lumina care este in tine, sa nu fie intuneric" -.Luca, Cap.11, v.34 si 35
    „Fără Dumnezeu, omul rămâne un biet animal rațional și vorbitor, care vine de nicăieri și merge spre nicăieri.” - Petre Țuțea.
  • Carbid ► Miss Ter 17.08.2023 11:22
    Frumos, succint și la obiect!
    Exemple care sa confirme...câte vrei, chiar aici pe AN!
    Nu mai departe de medicul de 73 de ani care debita inepții la greu...
  • Ionel Palanic 17.08.2023 15:07
    ANDRI, sunt de acord cu ce spui, insa sa nu uitam un lucru. Nu stiu daca 10% mai sunt ortodocsi practicanti. In aceste conditii, degeaba scrie in Biblie, nu-i intereseaza. Daca este asa, Patriarhul era normal sa o faca primul. Cunosc preoti care au spus in biserica asa: Se termina fondurile, se vindeca poporul de covrig. Si spuneau aproape la fiecare liturghie. Cu toate aceste lamuriri, multi s-au vaccinat. „Este mai sigur”, au spus. Preotii mai curajosi sunt mai putini, cum si numarul credinciosilor practicanti este mic. Ei nu sunt adusi de pe alta planeta. Daca erau 50-60% practicanti, nu ar fi ingaduit Dumnezeu aceste nenorociri. Mantuire si sanatate.
  • Vasile Pdure 17.08.2023 20:09
    Cum de ce? Pentru că-acest Homer Simpson- e nebun. Nebun de Nebun. Păi noi ne punem la mintea lui?
  • Felix2022 18.08.2023 18:35
    La fel și eu!
    Rudele apropiate au acceptat sau nu chiar nu mă interesează. Fiecare e cu vița lui!
Ultima oră

18:20

O bucurie pentru Geoană: Ana Birchall candidează la prezidențiale

18:07

Cântărețul Rod Stewart a fost huiduit copios după ce a afișat un portret al lui Zelenski la un concert din Leipzig, într-o regiune unde Alternativa pentru Germania a ieșit pe primul loc la alegerile europarlamentare - VIDEO

17:30

Părintele James Bernstein, cunoscut pentru cartea sa ”Uimit de Hristos. Călătoria mea de la iudaism la Ortodoxie”, a trecut la Domnul

16:47

Unde-s TREI puterea crește...

16:00

MIRCEA MARIAN vs NAȚIONALA ROMÂNIEI. Luminița Arhire: UN LIMAX DE PRESĂ

15:46

Sorin Roșca Stănescu: Dorin Cocoș o dă în primire pe Monica Macovei. Secretul lui Florian Coldea

15:32

Jumătate de milion de imigranți ar putea obține cetățenie americană conform unui nou plan al administrației Biden

15:23

Vânzările de Mașini Electrice se prăbușesc în Germania

14:43

Alianța Părinților și Asociația Juriștilor pentru Apărarea Drepturilor și Libertăților solicită organizarea unei dezbateri ample și autentice referitoare la instruirea personalului ucrainean care operează avioane F-16 din Baza Aeriană-Fetești

13:41

Răsturnare de situație! Viktor Orban i-a întors spatele lui Iohannis și merge cu Rutte la șefia NATO

13:38

Patriotismul de stadion și cei care vând meciurile României

12:19

Raidurile israeliene continuă să facă ravagii în taberele de refugiați. Doar astăzi au fost uciși 17 palestinieni. Totalul se ridică la peste 37.000 de morți

11:33

"Mașini spirituale": Invazia jefuitorilor de suflete

10:26

Cariera lui Biden e ca și încheiată. Trump a început să câștige tot mai mult simpatia tinerilor

10:11

Putin merge în Coreea de Nord pentru prima dată în 24 de ani