De ce nu merge Arafat în prima linie din Ucraina? Unde ne sunt bărbații? CUVÂNTUL CITITORILOR

De ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Publicăm comentariile Cititorilor ActiveNews care ne-au atras atenția în ultimele zile, de când au fost ridicate ca la un semn restricțiile pandemice și am putut privi înapoi cu mai multă detașare, atât pentru a trage învățăminte, cât și pentru a lua hotărâri de viitor. Pentru că pandemia s-a terminat, dar tirania continuă.

„I-ar sta bine lu' Arafat cu o manta ca a lui Peneș Curcanul, o cușmă mare pe chelie, dar obligatoriu sa poarte masca FFP 3. Sigur este eficientă împotriva gloanțelor rusești.

Gheorghiță cât e el de de colonel, să fie copil de trupă, să-și ia șuturi în cur de la toți căprarii.

Imbri, Jurma și Musta să fie geniști și să sape tranșee cu lopățica mică de infanterie. Lui Imbri poate să-i dea un loc unde pământul este mai înghețat și se sapă mai greu.

Madam Mahler poate să "destreseze" soldații pe acorduri de mandolină cântate de Sică.

Pe Superman îl băgăm la cercetare- recunoaștere.

La antiaeriană, Gâdea cu Radu Tudor sunt experți.

Bine-nțeles, nu pot fi trimiși pe front decât după ce-și bagă fiecare câte o duzină de vaccinuri. Acestea îi vor imuniza împotriva radiațiilor dacă Putin dă cu bombardeaua la Cernobîl.

Comandant de pluton va fi Ciucă al nostru (bine-ți șade, musiu, în costum de infanterist!), Ciucă va "asigura" plutonul, că s-a cam rotunjit.

Și, evident, în fruntea oștilor va fi Herr Klaus. Ochelari de soare are, jacă de piele are, mănuși, la fel.

Când o vedea rusnacul trupa de comando made in RO, lasă tancurile și fuge cât l-or ține picioarele, până hăt în Siberia.

Și uite-așa se așează pacea peste Europa!”, este opinia postată de cititorul nostru Claudiu Mincu în secțiunea de comentarii a articolului Cristina Isabela: „EROII din linia întâi” din pandemie nu vor să fie acum și EROII din linia întâi la război? 

Unde ne sunt bărbații?

„Eu. Azi. Pe stradă. 80% din oameni poartă chiloții pe față.

În Mega. Lumea își pune cârpa la bot înainte să intre. Absolut incredibil.
 
Paznicul, către mine: „Vă rog să vă puneți masca.”
 
„Să mori tu,” zic. „Mai citește presa, gigi, și păzește rafturile alea să nu fure clienții napolitane.”

„Vă rog să vă puneți masca sau părăsiți magazinul.”
 
„Poate vrei să ajungi în frigiderul cu pește, să te cumpere lumea pe bucăți, băi, țărane?” zic. „Gura și marș d-aici.”
 
Câteva detalii: am mai avut, în trecut, altercații aproape violente uneori cu naziștii de la Mega de pe Ion Mihalache. Mă cunosc, îi cunosc. Ce e culmea e altceva: de fiecare dată când am avut discuțiile respective, CLIENȚII LE-AU LUAT APĂRAREA. Nu și acum, că eram deja pus pe deranj major și s-or fi gândit moluștele alea că pleacă acasă cu punga îndesată-n știți voi unde, la întuneric.

Ideea e aceeași din comentariul precedent: NU AM CÂȘTIGAT NIMIC. Oamenii sunt, pur și simplu, hipnotizați, condiționați, îndoctrinați. Am văzut tineri, în jur de 30 de ani, cu cârpa pe bot, pe stradă. Îmi venea să le dau o palmă de să se ducă treizeci de metri târâș. Asta e generația de-acum. Flască, fără vlagă, cu mintea făcută zdrențe, cu apă în rucsăcel, pe troti și epilați pe gleznuțe. Și cu barbă. Să pară bărbați. Să pară duri. De fapt, niște cârpe la fel de moi ca alea pe care le poartă pe gurițele roșii, neatinse de pumn. Ăsta e viitorul, oameni buni. Degeaba ne luptăm. Locul nostru, al celor care știu ce-i aia să înduri și să te opui, se îngustează în fiecare zi.
Cei în vârstă, 70 sau 80, poartă mască. Îi înțeleg. Sunt de înțeles. Le e teamă. La vârsta lor, o răceală poate fi fatală, de multe ori.

Dar CEILALȚI! „Generația tânără”, „viitorul țării”, nimic altceva decât gândăcei speriați de propria impotență și existență, speriați că le pică semnalul la aifon, speriați că rămân fără apiță în sticluță în mijlocul orașului, speriați că, dacă ies cu o femeie, nu știu ce-au de făcut, speriați că nu pot pupa suficient de bine și-i dă corporația afară, speriați de propria identitate, speriați de apa de la robinet, de praf, de tutun, de unghii murdare, de cheia de paișpe și de fasung, speriați de Putin, speriați de ei înșiși, speriați de viață.

Îi văd pe stradă și-mi vine să urlu de frustrare. Ăștia nu sunt BĂRBAȚI! „Ca orice bărbat, vreau ca tenul meu să arate perfect,” spune o reclamă la nenorocitul ăla de televizor. POFTIM?? Ca orice CE??

Când e cald afară, merg la o terasă de lângă mine să beau bere. Majoritatea celor de la mese sunt trecuți de 50, deșce bătrâne și bețive, care-și diluează amarul în vodcă sau bere sau ce-o mai fi în paharele alea. Și fac politică, politica aia de cârciumă, cu cocoloașe de pâine mutate strategic pe pătrățelele alb-roșii ale feței de masă. Și le citești în priviri necazul, nostalgia și frustrările. Mai vine câte-un Gretuț pe troti sau pe bici, cu păsă după el, ia o apă sau o cola și dispare ca luat de vânt. Știe că nu se potrivește în peisaj. Lumea se schimbă. Noi, ăia trecuți deja prin mizeria comunistă, nu. Noi suntem „obsolete”, cum se spune. „Expandable”. În plus, adică. Lumea e a lor de-acum, a Gretuțelor și Gretuților, „epilați pe țurloaie”, cum bine spunea Boanchiș, o lume în care calul alb al eroului a fost înlocuit de troti, iar brațul de fier de gurița aia cu buzițe roșii de sub barbă, care zbiară „chem poliția!!!” când te uiți urât la ei. Fumează joint-uri și au senzația că sunt eroi. Trag pe nas și au senzația că sunt „în trend”. Ling timbre cu acid și au senzația că Lumea le stă la picioare. Credeți-mă, așa e. I-am văzut. Am lucrat cu ei. Îi știu. Nu l-aș angaja la mine pe unul de-ăsta nici să care gunoiul afară din birou. Nu poate. Îl scapă. După aia plânge. Sau cheamă un coleg să-l ajute. Sau un coleg cu fustă. Sau o colegă. Nu contează. Lumea e a lor, oameni buni. Noi suntem, de-acum, anacronisme, relicve ale unui trecut încețoșat și de ne-nțeles pentru creierașele alea cu mască pe neuroni.
Soluția? Stagiul militar obligatoriu. Doi ani. Doi ani în care să învețe că durerea poate fi plăcută, doi ani în care să-și spele chiloții și șosetele, doi ani în care să-nvețe că a fi bărbat nu-nseamnă să ai barbă.

Iertați delirul unei relicve. Pe vremea mea, bărbații existau”, a scris cititorul nostru care se semnează „IDS” în secțiunea de comentarii a articolului AM ÎNVINS! VACCINAREA A MURIT! MASCA MERGE ȘI EA LA GROAPĂ! Starea de alertă a încetat la miezul nopții, de Ziua Sfinților 40 de Mucenici și Ziua Națională a Foștilor Deținuți Politic Anticomuniști. Toate restricțiile pandemice își pierd cadrul legal.
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

INSTITUTUL NAȚIONAL AL COINCIDENȚELOR:

PREMIERĂ NAȚIONALĂ: VAXXED (III) - AUTORIZAT SĂ UCIDĂ. Filmul teribil despre morți subite, cancere galopante, vieți distruse. TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
  • Andri 11.03.2022 23:19
    Acum barbatii seamana cu femeile nu la infatisare, ci si la caracter (e valabil si viceversa). Masculinul si femininul sacru nu se mai manifesta.
  • cristianyxtl 12.03.2022 01:44
    Mii de multumiri@IDS si toti celor care ati raspuns comentariului Mi ati luat o piatra dupa suflet vazand ca mai exista oameni normali La un moment dat am crezut ca am luat o razna pe carare si sant ultimul dinozaur,am ajuns si la psiholog din cauza asta,,diagnostic sociopat Nu as fi crezut vreodata ca a fi normal e egal cu a fi sociopat,dar de vremurile se schimbara Ma bucur sa aflu ca mai sant si altii care simt la fel Ar trebui infiintat un club ceva, CLUBUL DINOZAURILOR
  • Mircea Dragan 12.03.2022 09:02
    Astia din Ucraina nu au nevoie de ajutor in medicina de dezastre? Putem trimite jumatate de SMRD acolo in frunte cu cel mai priceput medic - Arafat.
  • Ciprian Bande 12.03.2022 09:48
    Excelenta relatare a vietii cotidiene. Si spusa intr un asa mod plastic reda si mai apasat realitatea dureroasa a unei societati fara barbati. Impartasesc aceeasi gandire si apreciez si felul tau de a o spune. Bravo. De fapt nu bravo ci simplu ca un barbat. Bine mah!
  • Tic 12.03.2022 10:42
    Ar putea desena cineva cu talent plutonul închipuit de dl Claudiu Mincu în primul comentariu? Ar ieși o caricatura grozavă!
  • Orizont 12.03.2022 13:56
    Maimutele de la Bucuresti au inceput sa aiba mancarimi in dos imediat dupa vizita lighioanei ranjite :

    https://www.national.ro/news/razboi-in-ucraina-britanicii-isi-trimit-avioanele-de-lupta-in-romania-spatiul-nostru-aerian-prioritate-pentru-nato-755564.html
  • Bendis Hestia 12.03.2022 20:54
    "Unde ne sunt bărbații?"
    - La epilat!
  • cristianyxtl 14.03.2022 07:40
    "Sunati alarma! Lumea arde-n jurul meu, poate e karma,
    Dar eu sunt obisnuit deja cu drama,
    Si n-o sa astept sa ma salveze Obama.
    Pregatit sa rezist, sa folosesc adrenalina
    Din anii in care am stat sa-mi taie capul ghilotina
    Experimentul romanesc a fost un dar
    Care m-a invatat cum sa marsaluiesc pe jar.
    M-a invatat ca atunci cand viata pare roz
    O sa ajung inevitabil in genunchi, in moloz.
    Cum, cat, unde o sa doara?
    Cum sa zgarii peretii ca sa ies din groapa afara."
    Alte versuri din folclor care arata realitatea zilelor noastre
  • Rusi 14.03.2022 19:01
    Toti cei vinovati din timpul pandemiei in frunte cu Arafat trebuie judecati si condamnati pentru genocid.
  1. Mărturii din Iad: Și-a dorit un Nürnberg al Covidismului – A fost răpit, arestat și e torturat ritualic

  2. Trump, mesaj șocant către Vladimir Putin: ”Te voi lovi atât de tare încât nu-ți va veni să crezi. Voi lovi chiar în centrul blestematei de Moscova”

  3. Emmanuel Todd: "Nu ne putem salva decât dacă acceptăm înfrângerea NATO în Ucraina"

  4. SONDAJ: Liderul AUR poate ajunge președinte! Marcel Ciolacu conduce pe moment, cu 23,4%, George Simion e pe locul al doilea, cu 19,8%, Mircea Geoană pe locul al treilea, cu 17,2%

  5. Masoneria subminează democrația din România. Eliminarea AUR pusă la cale ca o ofrandă a marii manifestări masonice de la Bistrița? Protest la sindrofia de 20 de ani de la ”aprinderea luminilor” Lojei din care fac parte mari oficialități locale - FOTO

  6. Emmanuel Todd (II): Motivele înfrângerii Occidentului: media, Euro, nihilismul – S-a dorit distrugerea națiunilor – Cu Trump sau cu Harris, va fi groaznic în ambele cazuri

  7. Șeful NATO: Vom sprijini Ucraina până când va negocia cu Rusia dintr-o „poziție de forță”

  8. Tragedie de Sfânta Parascheva: Părintele Constantin-Ciprian Axente, în vârstă de doar 37 de ani, a murit subit în urma unui infarct!

  9. Dacă noi vom tăcea, la anul, la Sfânta, pietrele vor cânta. În apărarea Tradiției Bisericii și a psalților înlăturați din Sfânta Liturghie la Cuvioasa Parascheva

  10. Elena Lasconi ne vinde ”economizorul”: ”Are jet puternic!” - VIDEO. De asemenea, un capac de WC care e perfect ”pentru spațiile mici” - NO COMMENT

Ultima oră

14:20

Ion Cristoiu: Delir! Nicolae Ciucă acuză PSD, partener de guvernare, că reprezintă interesele rușilor în România

13:40

Zoe Dantes vă oferă: ”Oameni sub vremuri” și ”Veșnicia iubirii”

13:39

Kamala Harris vs Donald Trump. Ce arată cel mai recent sondaj pentru Casa Albă

12:57

Ororile eutanasiei: Canada a devenit un poligon al morții

12:40

SRS: Ciucă derapează grav și pierde și mai mult teren

11:56

Motivul absurd pentru care o elevă de la o școală creștină din Australia a fost obligată să-și dea jos cruciulița de la gât

11:35

Bill Gates, judecat în Olanda pentru implicarea în inducerea în eroare a oamenilor cu privire la siguranța vaccinurilor COVID-19

10:45

Silviu Gurlui: Despre cele și cei care au împărțit lumea: schimbări climatice, inginerii climatice

10:19

Începe oficial campania electorală pentru alegerile prezidențiale - Candidați, calendar, reguli

10:07

Liga Studenților a obținut locul III la Gala Tineretului din România, la categoria Implicarea tinerilor români de pretutindeni, pentru proiectul ”Tu ce faci pentru românii din Basarabia și Bucovina de Nord?”

09:54

Președintele-Prompter lovește din nou

09:37

Și-a aruncat tatăl în aer! Procurorii au reținut-o pe Laura Crișan, fiica omului de afaceri Ioan Crișan, asasinat la Arad în urmă cu trei ani

09:21

Italia protestează față de Consiliul Europei, după un raport în care poliția italiană este acuzată de rasism: Atunci să-i ia pe romi și pe migranții ilegali la Strasbourg

08:05

24 octombrie: Sfântul mare Mucenic Areta, tatăl lui Arian. Sfinții Marcu, Sotirih și Valentin, ce pe pământ fiind târâți, așa s-au săvârșit

23:30

MESIANISMUL VECHI ȘI NOU (II). Leviathanul ca proiect global