De ce nu mă vaccinez? (III)

De Ioan Sperling  /  

Foto: theatlantic.com

Foto: theatlantic.com

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu știu de ce nu vă vaccinați voi, cei care nu vă vaccinați, dar încerc să pun cap la cap, de ce nu o fac eu!
Am început să mă clatin, în convingerile mele? Nicidecum, dar devin o „pasăre rară” în mediul în care trăiesc și asta înseamnă că ori sunt foarte inteligent, ori sunt dus cu pluta! Aparențele înclină spre a doua variantă!
Să vă spun de ce:

Viața mea a fost una legată de spitale, medici, așa că am avut ocazia să cunosc toată gama existentă de medici, de la „de excepție” până la „cum și-o fi luat ăsta diploma?” (Pregătirea mea medicală a făcut să am oarecare obiectivitate în deciziile mele asupra lor.)

Doi medici m-au impresionat pozitiv până acum; gastro-enteologul meu și medicul de casă. Amândoi foarte interesați de pacient, la curent cu ultimile noutăți în materie, profesioniști adevărați, oameni la care iți este ușor să le încredințezi viața ta și eu am făcut-o, până acum, fără ezitare!
Spun până acum, pentru ca „vaccinarea” a făcut să apară un mare semn de întrebare la cât sunt de informați sau capabili de o analiză corectă!
De primul v-am povestit aici, de la cel de casa abia m-am întors, dezamăgit complet!
 
M-a întrebat dacă sunt vaccinat și la răspunsul meu mi-a spus că „devine periculos” pentru noi cei ne-vaccinați: „în săptămâna asta am avut deja 13 pozitivi”. Apoi mi-a indicat să port ca el, care este deja de două ori vaccinat, doar măști FFP2 restul fiind „apă de ploaie”. „Vaccinat cu masca FFP2 și cu geamul deschis nu mai am nici o problemă!” Era la fel de mândru ca Halep înainte de meciurile în care urmează sa fie eliminată!
Dacă acești doi medici sunt atât de convinși de „vaccinare”, ce motive am eu să nu fiu?
Sunt eu mai informat ca ei?
Motivele mele (nu neapărat clasificate după importanță) ar fi acestea:

1.În primul rând (și cel mai puternic motiv) ceva din interiorul meu nu mă lasă! Bănuiesc că e îngerul meu păzitor.
2.„vaccinul” nu este testat, iar vaccinarea populației nu poate ține loc de testare fără supravegherea fiecărui pacient și centralizarea corectă a datelor!
3.„vaccinul” nu oferă imunitate.
4.„vaccinul” conține celule de copii avortați și eu nu pot fi împotriva avorturilor, folosindu-mă de ele.
5.Nu-mi place sa fiu șantajat!
6.Nu mi se pare „cosher” ca tratamente ca ivermectina să fie interzise, sau să nu se caute altele, mai ales că „vaccinul” nu dă imunitate! La urma urmei și „vaccinat” când te îmbolnăvești trebuie să fii tratat cu ceva!
7.Nimeni nu răspunde de eventualele probleme apărute după „vaccinare”!
8.Nu m-am vaccinat niciodată anti-gripal, nu văd de ce aș face-o acum, la o gripă cu mortalitatea așa de scăzută!
9.pentru mine este de neconceput să accept un „vaccin” care mă face „mai bun”, altfel, decât m-a făcut Dumnezeu! Vreau să mor om 100%!
10.Dumnezeu alege cine și de ce se îmbolnăvește, inclusiv covid-19 și cine moare, sau supraviețuiește acestei boli! Vaccinat sau nu!
11.Nu mi-e frică de moarte, dar mi-e frică să rămân paralizat în urma acestui „vaccin”!
12.Când mii de oameni mor de sete, foame, în războaie, de boli tratabile, mi se pare „cusut cu ață albă” ca guvernele lumii sa fie preocupate DOAR de „vaccinare”!
Unde e „grija” pentru popor, când tragi în el cu tunuri de apă, gloanțe de cauciuc, când îl lovești cu bastoanele, îl calci în picioare, îi refuzi tratamentele și operațiile vitale?
Cât de normal este când se interzice accesul la credință, sport, cultură, relaxare, doar ca să ne „vaccinăm”?
 
Pentru orice minte normală este clar că covid-ul a apărut pentru vaccinare și nu invers! La fel de clar este că nu ni se spune la ce folosește atunci „vaccinarea”? Și tot la fel de clar este că nu-i spre binele nostru pentru că nouă ne lipsesc atât de multe care ar putea fi ușor realizate și de asta nu doare pe nici un guvern sau pe Bill Gates capul!
Pentru toate astea, cu ajutorul lui Dumnezeu, nu mă vaccinez nici dacă rămân singurul! Amin.
 
Citiți și: De ce nu mă vaccinez (II) și De ce nu mă vaccinez (I)
 
Autor: Ioan Sperling
 
Sursa: Vrăbiuțe blog
 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (24)
  • SandaManda 09.09.2021 17:12
    Ati punctat f bine domnule Sperling.
    La fel gandesc si eu, si mie imi sunt atat de clare lucrurile...oare de ce lumea asta nu vede?
    Oare frica de moarte ii arunca in prapastia asta necunoscuta a vaxurilor? Culmea de ce iti este frica de aia nu scapi? "Nu va temeti de cei care ucid trupul, ca sufletul nu pot sa vi-l ia. Temeti-va de cei care ucid si trupul si sufletul"...oare nu asta citim cu totii din Sf. Scriptura?
    Oare faptul ca isi pun mai mult nadejdea in om decat in Dumnezeu ii face sa accepte intepatura?
  • Adevărul Va Învinge 09.09.2021 18:36
    Este extrem de trist cum lumea nu vede...oamenii nu iau seama la cuvintele lui Dumnezeu, nu realizează că "blestemat este omul care se încrede în om"...și că "cei care caută să își scape viața, o vor pierde"...
    Daca ar analiza așa-zișii creștini că în Biblie nu există niciun caz de vindecare în care omul, bolnavul, a trebuit să își introducă ceva in trup...! Ca să poată fi vindecat, bolnavul a trebuit să elimine ceva în el, să renunțe la păcat, care este cauza bolilor...
  • ioansperling ► Adevărul Va Învinge 09.09.2021 20:12
    Eu nu as înlătura medicina cu totul; avem multi Sfinti medici care foloseau si remedii. Chiar Biblia vorbeste de vin, de ulei si chiar Iisus a vindecat orbul cu pamant si scuipat! Nu intotdeauna pacatele sunt cauza bolii; ganditi-va la Iov!
  • Adevărul Va Învinge ► ioansperling 10.09.2021 14:54
    Cazul orbului are o aplicație extrem de semnificativă în viața spirituală, tocmai de aceea a zis Iisus că orbul s-a născut așa ca să se arate în el lucrările lui Dumnezeu. Orbul ne reprezintă pe toți, pentru că toți ne naștem în păcat, moștenim o fire rea, păcătoasă...și nu ne-am fi dat seama că o avem dacă nu ne-ar fi deschis Mântuitorul ochii...pământul cu scuipat pe care i l-a pus Domnul pe ochii orbului a vrut să transmită faptul că toți suntem murdari, mânjiți de păcat, iar numai printr-o spălare în "scăldătoarea Siloamului" putem fi liberi, adică numai prin spălarea cu sângele lui Iisus putem trăi o viață nouă. Nu tina aceea l-a făcut pe orb să vadă...ci credința în Iisus Hristos.
    Iar boala este o consecință data de Dumnezeu în urma păcatului nostru, dar nu e dat ca o pedeapsa, ci tocmai ca să ne dăm seama de starea noastră...pentru că boala/sănătatea este o reflecție a stării spirituale...Într-adevăr Iov este un caz extrem de complex...Dumnezeu a îngăduit să primească boala în ciuda faptului că Iov era neprihănit , ca să îi încerce credința...dar câți oameni mai sunt astăzi ca Iov..??!! Povara păcatului, vinovăția, frica, gândurile rele sunt cele care îl îmbolnăvesc pe om..."un duh mâhnit usucă oasele"..
  • optimus ► Adevărul Va Învinge 09.09.2021 20:30
    Nikola Tesla: "Dacă vrei să aflii secretele universului, gândește în termeni de energie, frecvență și vibrație". Frecventa fricii e foarte scazuta, de aici apar foarte multe dezechilibre... Cu alte cuvinte, credinta adevarata automat atrage si curajul, curaj care are o frecventa mai ridicata... Isus a zis ca daca am avea credinta adevarata, am muta muntii din loc. Si atunci, de ce sa ne fie frica?
  • ioansperling 09.09.2021 20:07
    Din pacate sunt f. multi crestini ortodocși care sunt vaccinati care nu s-ar dezlipi de masca nici la Sfânta Liturghie! ( e drept ca daca am fi prinsi fara masca probabil ar inchide biserica dar asta e inceputul sfarsitului; mai intai distantarea, masca, apoi lingurita de unica folosire samd pana nu mai ramane nimic!) Daca si lângă Iisus te temi atunci ce sa mai spunem in afara bisericii? Si oare nu e mai bine sa faci Liturghia pe ascuns decat sa faci din ea bal mascat?
  • Pampa sada 09.09.2021 18:43
    Din pacate, pt unii, vaccinul e atat de important pt protejarea sanatatii, nu vad alte solutii, a intrat frica in ei, e un fel de salvare si protectie. Din ce am observat, cei mai multi dintre ei sunt cei care nu prea au o relatie cu Dumnezeu, prin rugaciune, frecventarea slujbelor bisericesti, etc.Candva, ma regaseam printre ei, preocupata fiind doar de lumea inconjuratoare, foarte rar gandind la Creator.De aceea, ii inteleg pe cei atat de dornici de vaccin, care trec peste toate dovezile si cazurile de oameni care au patimit in urma efectelor adverse. Pur si simplu nu e rational sa te vaccinezi cu un ser care te poate imbolnavi de diverse boli chiar mai grave decat acest virus.De ce asumarea acestui risc? Cautati medici dispusi sa va trateze de aceasta pneumonie, care intr-adevar, poate avea urmari grave, dar doar daca e lasata sa evolueze. Sfantul Nechifor cel lepros,aparand intr-un vis unei femei, i-a spus sa folosim cimbrul impotriva noului virus. Cunosc medic care a tratat la domiciliu cazuri de covid cu antibiotice si alte medicamente. Sunt si alte solutii, dar fiecare e liber sa aleaga pt sine ce considera ca I se potriveste...
  • adria 09.09.2021 19:44
    S-a dat ordin de la centru ca doctorii să NU elibereze scutire medicală de la vaccinare și scutire medicală de la purtarea măștii.

    S-a dat ordin de la centru (vezi Arhiepiscopia Catolică din Toronto și din Chicago) ca preoții să NU elibereze scutire de la vaccinare pe motiv religios.

    S-a dat ordin de la centru ca judecătorii să respingă din start orice acțiune penală în justiție ca nefondată sau, dacă totuși unele procese își fac drum prin tribunale, să NU fie rezolvate favorabil.

    P.S. British Columbia (Canada) NU acceptă scutiri medicale sau religioase.
  • OMAGA 09.09.2021 19:46
    Doamne ajuta sa se deschida ochii oamenilor, sa vada si sa inteleaga adevarul cu privire la vacciinul pentru care a fost creata pandemia!
  • adria 09.09.2021 20:11
    Pas cu pas:
    1. Pandemia a fost creată pentru vaccinare forțată, în masă.
    2. Vaccinarea în masă a fost impusă pentru introducerea pașaportului de vaccinare.
    3. Pașaportul de vaccinare a fost creat pentru implementarea sistemului de credite sociale.
    4. Sistemul de credite sociale va face posibilă 'MAREA RESETARE a lui Klaus Schwab', visul multimilenar al forțelor întunericului.
    De aceea este imperativ ca programele de vaccinare și de implementare a pașapoartelor de vaccinare să fie sabotate. Este ultima noastră șansă.
  • OMAGA ► adria 10.09.2021 09:34
    Total de acord, dar pentru ca aceste lucruri sa se intample oculta va crea si o criza financiara mondiala fara precedent, pentru saracirea populatiei si aducerea ei in pragul disperarii.
  • adria ► OMAGA 10.09.2021 21:25
    . . . Și o criză alimentară .
  • Gabriel-Remus 09.09.2021 20:19
    Cred ca până la urma cineva priceput în domeniu, ar trebui sa lanseze o platforma la nivel național,și nu numai,pe care sa ne întâlnim cei care sunt pentru libertate si nu sunt pentru vaccinarea anticovid(care este o problema politica-cu subsidiarul:controlul populatiei- și nu una de sanatate).Sa fim împreună, în legătură unii cu ceilalți, sa știm unii de ceilalți și sa formam o comunitate vie și puternica,împărtășind informații, preocupari,framantari și opinii cu maxima sinceritate.Este o vreme în care trebuie sa fim solidari,o vreme în care sa ne arătăm,fiecare,calitatea de OM,deoarece aceasta calitate se testează în perioade de criză.Individual nu putem face prea mult,însă impreuna, cu ajutorul lui Dumnezeu,putem muta munții de ignoranta și de perfidie din aceasta societate obturata de prea multe"perdele de fum".Trebuie sa le arătăm acestora care spun ca sunt conducătorii nostrii,dar care,din nefericire pentru ei,nu au nimic în comun cu specia umana și sa la arătăm,prin atitudine,ca suntem înzestrați de Creator,cu demnitate.Ca Creatorul la introdus pe OM in Creație, ca pe un rege și ca OMUL,indiferent de starea lui,are ca destin îndumnezeirea prin har,și în nici un caz nu are destin de sclav.Va salut pe toți, cu aleasa stima și considerație.Și va rog sa mă iertați, dacă am spus ceva nepotrivit!
  • Arcas 09.09.2021 23:03
    Strângeți întâi rândurile cu cei apropiați! Va veni un timp când nu va mai fi liber la net și va fi mare nevoie de grupul de aproape!
  • optimus 09.09.2021 20:23
    Domnule Ioan Sperling, domnule GABIRADU, cu mine vom fi 4. :)
  • ioansperling 09.09.2021 22:29
    Inca suntem multi dar inca presiunea e redusa...Ar fi bine sa strângem randurile ( cum spune domnul Gabriel Remus) sa uitam diferentele dintre noi si sub Cruce sa luptam pentru libertate si supravituire!
    Asa sa ne ajute Dumnezeu!
  • Arcas 09.09.2021 22:55
    Nu sunteți singur! Să vă întărească Domnul Dumnezeu!
  • CATRINEL 09.09.2021 23:02
    Propun sa facem o asociatie,cu personalitate juridica,a nevaccinatilor,a oamenilor normali la trup si la cap.Asa cum minoritatile de toate felurile isi cer drepturile pe care ei le vad normale,dar noi nu,asa si noi,cei nevaccinati,care suntem majoritari,sa ne cerem drepturile!Probabil ca si la noi in tara treptat nu vom mai avea acces nicaieri,asa cum se intampla in alte tari.Sper sa nu se ajunga aici,dar daca oamenii continua sa fie pasivi la ce se petrece in jurul lor,probabil ca si la noi vor introduce mai multe restrictii.Puterea lor se bazeaza pe slabiciunea si lipsa de reactie a noastra.Daca printre cititorii articolului este o persoana cu studii juridice ,o rog sa studieze aceasta propunere.D-zeu sa ne ajute!
  • A.C. 10.09.2021 00:01
    De cand guvernul -oricare ar fi acela- vrea cu orice pret binele populatiei?! "Binele" de acum e fortat cu metode tip nazist si mai rau decat atat, atacand insasi imunitatea perfecta a organismului uman, cea daruita de Dumnezeu care ne-a creat. Ne putem vindeca fara niciun medicament, numai prin rugaciune, ne putem regenera, ne putem curata de pacate, ne putem darui altora, in suflet si spirit. Daca vointa mea este sa ma supun vointei lui Dumnezeu, fara interferenta umana, asta voi face! Ce ma deranjeaza pe mine actualmente este aceasta incredere oarba in doctori si in expertiza lor. In primul rand, de ce doctorii nu ar fi supusi greselilor, ei nu sunt oameni? Asa cum greseste un mecanic auto, asa greseste si un doctor. Sau chiar mai mult, caci nimeni nu merge fara o oarecare suspiciune la mecanicul auto, pe cand la doctor, enorm de mare majoritatea care nu pune la indoiala indrumarile doctorului. Ce se intampla cu creierele noastre, de ce refuzam sa le mai folosim?!
    Domnule Sperling, bravo! Lista mea este scurta cu motivele pentru care nu ma voi injecta cu aceasta arma genetica: este arma folosita de demoni incarnati pentru a distruge Binele si Credinta, pentru a crea haos. Din punct de vedere medical, am incredere ZERO in tagma medicala. Orice imi spune vreodata vreun doctor, pun la indoiala. Nu sunt specialista in medicina, dar am experienta in manipularea medicala si in incalcarea juramantului hippocratic. Cand mi se iau libertatea si cele mai elementare drepturi ale existentei mele pe Pamant in numele fals al sanatatii "publice", atunci avem o mare problema!
  • Tic 10.09.2021 11:47
    Împreună cu ai mei 6, și încă câțiva buni apropiați, vom fi vreo 20.Dar nu ajunge. Cei ce ne chinuie au un sistem bine uns.Solutia este sustragerea din sistem. Sa transformam banii pe care ii avem în valori reale, materiale gen teren, casa, unelte,argint, aur, picturi, obiecte arta, care la o adică pot fi transformate în cele necesare subzistentei, ca să evitam a ne trezi ca ni se anulează conturile(au făcut asa in Germania, SUA, Suedia, cu cei critici), sa punem în funcțiune o rețea de relații între noi ca să ne putem oferi reciproc servicii ce nu se pot plăti cu banii actuali la care nu am mai avea acces-adică dl Sperling are cunoștințe medicale și ne-ar putea oferi consultatii(fie și online), dna X este croitoreasa și poate face haine(în cazul în care ne-ar fi interzis accesul în magazinele lor, pe care ar fi bine sa le evitam ca să nu le mai îngrașăm buzunarele marilor corporații), dl Y are teren pe care cultiva cartofi, de la care putem achiziționa contra unui alt serviciu sau obiect. Și tot asa. Altul poate fi învățător pt copii. Poate îmi este exprimarea nu prea legata, dar gândul îmi este curat. Am citit astfel de soluții și prin Germania, Austria. Dezvoltați toate aptitudinile pe care le aveți :cele manuale și cele cerebrale. Vom avea nevoie de ele. Sa nu mai alimentam sistemul asta criminal cu viata și munca noastră. Sa le naruim băncile și sa le anulam banii virtuali cu care ne sclavagesc în schimbul muncii noastre reale. Au confiscat munca noastră reala, au dat la schimb bani făcuți din clic pe computer fără valoare, și din acest schimb ei au achiziționat valori reale imense. Cum credeți ca va fi când seniorul Bill Gates ne va interzice sa luam apa din râurile de pe pământurile lui, sau uscaturi pt foc din pădurile lui, sau nu vom avea unde semăna un bob de grâu, asa cum făceau înainte vreme cu iobagi? Toate acestea ale lor vor fi apărate cu arme performante dirijate de inteligenta artificiala, cu roiuri de drone ca mitraliere,cu gloanțe, cu laser, cărora noi nu le putem face față. Asta este telul lor fata de noi cei rebeli, căci de ceilalți nu își fac griji. De aceea sa încercăm a gripa motorul lor economic și financiar. Mergem la croitor, la cizmar, la tanti Maria sa cumpărăm mărar, la tara sa luam găini de la bunica, etc. Doamne ajuta.
  • Marinelusca1968 Marinelaborcea 10.09.2021 18:45
    Foarte adevărat aceleași convingeri am si eu ...
  • Piatra 11.09.2021 09:13
    Deloc întâmplător, cam aceleași motive le avem toți să nu ne vaccinăm, poate diferă ordinea. Sunt și eu în asentimentul celor care au propus să ne organizăm, să ne putem sprijini unii pe alții la nevoie. De sprijinul și ajutorul nostru, fie și moral, au nevoie și cei care deja luptă pe față cu cei din ,,Sistemul vax cinist". Medici, cercetători, avocați, magistrați, politicieni, militari, ziariști, oameni din multe țări ale lumii care încearcă să ne informeze corect și să ne protejeze pe noi, oamenii ca și Creație a lui Dumnezeu, riscându-și viața și familia. Nu ne cunoaștem între noi, mare parte, dar dacă-i de la Dumnezeu vom primii încrederea și spiritul de sacrificiu pentru împreună lucrare. Mâine, la Țebea?
  • INJECTIA FINALA 11.09.2021 13:51
    https://micheldogna.fr/?s=Pin+sylvestre+
    ANTIDOTUL "ELITEI" IMPOTRIVA VACCINULUI ANTI-COVID SI TESTULUI PCR.
    PINUL SILVESTRU, REMEDIU MULTIMILENAR, CU INDICATII MULTIPLE
  • INJECTIA FINALA 11.09.2021 13:52
    https://micheldogna.fr/?s=Pin+sylvestre+
    ANTIDOTUL "ELITEI" IMPOTRIVA VACCINULUI ANTI-COVID SI TESTULUI PCR.
    PINUL SILVESTRU, REMEDIU MULTIMILENAR, CU INDICATII MULTIPLE
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO