Dan Diaconu: Pregătiți-vă! Rușii au dezvoltat un întreg arsenal de arme anti-satelit. Se trece în noul scenariu

De Dan Diaconu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O misterioasă rază galbenă de lumină a apărut aseară deasupra Belgorodului. Nimeni nu știe ce e, toată lumea se minunează și se fac tot felul de presupuneri.
 
E clar că e vorba de o rază laser. Ceea ce mai știm este că rușii au dezvoltat un întreg arsenal de arme anti-satelit, fiind foarte posibil ca în Belgorod să avem un test-semnal pentru toată lumea. Că e un semnal e cât se poate de limpede, altfel internetul n-ar fi fost împânzit de fotografii și filmulețe din diverse unghiuri. 

Însă nu interesanta imagine e problema, ci faptul că se trece rapid într-un nou registru. De altfel am văzut-o încă de la decizia de mobilizare. Trebuie să fim conștienți că este un război mai mare care urmează să ne dezvăluie menirirea sa reală. Ca să înțelegeți, vom extinde puțin cadrul.

La nivel NATO s-a luat decizia creării unui comandament pentru Ucraina în Germania. Acolo va fi mutată decizia în ceea ce privește războiul. Practic, tot ceea ce înseamnă intelligence și decizie va fi în Germania, asistat și supervizat de generali NATO. În Ucraina rămân doar executanții de pe front și clovnul responsabil pentru spectacol. E o dovadă cât se poate de clară că NATO se află în război. Trebuia însă să fii naiv să nu constați asta. Războiul e cât se poate de clar pentru orice om cu scaun la cap și doar naivii cred că noi nu suntem în război. Treziți-vă! România trimite în draci combustibii și arme în Ucraina. Aproape am rămas fără rezerve strategice. Oare de ce credeți că propaganda TV face reportaje de la depozitele strategice și ne arată cum sunt umplute? V-ați întrebat când în 30 de ani ați mai văzut atâta heirupism la depozitele acelea? La fel fac și celelalte țări NATO. De mai bine de trei luni Cehia a declarat că nu mai are arme în rezerve. Ei au fost mai gălăgioși. Ceilalți se mulțumesc să fluiere tăcut în depozitele goale. De asemenea, ar trebui să remarcați factura grasă care e plătită Ucrainei fără crâcneală. 

Zilele trecute clovnul Zelenskyi se burzuluia la Uniunea Europeană că din 10 mld. EUR promise nu a sosit decât un amărât de miliard. Păi ce democrație e asta, tovarăși? Ucraina are nevoie de un minim de 5 mld. EUR/lună pentru supraviețuire și un optim situat între 10 și 12 mld. EUR pentru a putea ține cât de cât linia frontului. Ceea ce numim „Occident Colectiv” achită fără să crâcnească. Într-adevăr, o parte din bani se întorc frumos spălați și parfumați către mafia de la vârful SUA. Legat de spălătorie am mai avut un semnal puternic: aparent pe motive de sănătate, Kirilo Șevcenco, șeful Băncii Centrale a Ucrainei, și-a dat demisia. Nu-mi dau seama dacă s-a săturat sau dacă va fi promovat pe la vreun sanatoriu din Panama pentru că a servit cu credință mafia globalistă.

Ceea ce este cert - și trebuie să înțelegeți cu limpezime - este faptul că NATO deja își dorește o confruntare directă cu Rusia. Motivul stagnării trupelor ruse poate fi - dincolo de presupoziția de tembelism - o tactică menită a menține războiul localizat. E doar o ipoteză. Pe holurile comandamentelor de război ale NATO se vorbea zilele trecute despre semnarea unei declarații de război împotriva Rusiei dacă aceasta folosește în Ucraina arme nucleare tactice. Este clar că, indiferent de situație sau de armamentul utilizat, NATO nu are motive să declare război Rusiei. Mai ales în condițiile în care americanii i-au căpăcit pe irakieni cu bombe conținând uraniu sărăcit. Chichița pe care vor să o invoce ar fi activarea articolului 5 în cazul în care nivelul radiațiilor crește în vreuna dintre țările aliate. Așadar, dacă rușii dau cu bomba atomică și vreo pală de vânt mută ceva nor radioactiv deasupra vreunei țări aliate, NATO ar avea motive să declare război deoarece, nu-i așa?, țara respectivă a fost atacată cu radiația. Interesant, nu-i așa?

Ajunși aici, probabil vă întrebați care-ar fi motivul luării unei asemenea decizii dezastruoase? Ecuația e simplă: populația Europei e în fierbere. O iarnă complicată va scoate hoardele sărăcite, rebegite și înfometate pe străzi, astfel încât situația oricând se poate deteriora.  În plus, Rusia nu stă degeaba. Vectorii săi informaționali acționează din plin în UE, mizând pe o tensionare a situației. Iată și motivul pentru care americanii se folosesc de forțele pseudo-conservatoare de pe Continet pentru a detensiona situația. Una ca Meloni, care transferă situația reală într-o luptă cu Macron - pentru reluarea unei retorici belicoase anti-franceze - are rolul strict de a mai elibera din presiunea acumulată ca efect al politicii demente(dar perfect aliniate) a deviantului Mario Draghi. 

Chiar și așa, conducerile populiste nu vor putea lupta cu realitatea. De asemenea, finanțele sunt tot mai înțepate. Nemții scot sume impresionante pentru compensarea facturilor la energie, pe fondul unui picaj industrial vizibil de pe Marte. De unde vin acei bani? Momentan din teșcherea, însă în scurt timp bugetul găurit nu va face față, fiind necesare suplimentări din tiparnița BCE. La francezi deja datoria începe să crească la cer. Restul țărilor nu le mai amintesc. Ce sens ar avea să vă spun că în Italia sau Grecia deja noțiunea de echilibru mai are puțin și va fi scoasă în afara legii? OK, mă veți întreba, dar ce legătură au toate aceste elemente cu războiul? Ei bine, au. De fapt numai despre asta e vorba.

Fără resurse energetice, banii sunt goliți de sens. Credeți că dacă cineva ar veni acum cu un sac de mărci pentru a cumpăra o bucată de brânză de la magazin ar fi băgat în seamă de cineva? Acum treizeci de ani, cu acea cantitate de hârtie ar fi fost propulsat direct în înalta societate, iar acum e muritor de foame. Înțelegeți de ce, dar ar mai trebui să înțelegeți și valoarea reală a banilor pe care-i aveți în buzunar! Așadar, tot ceea ce înseamnă ban occidental își joacă durul meci existențial, la fel ca și Rusia care luptă pentru existența sa fizică. Fără Rusia - mai precis, fără hidrocarburile rusești - EURO nu mai există! De aceea nu se mai uită nimeni la amănunte precum bilanțul BCE sau gradul de îndatorare al membrilor UE. Sunt amănunte întrucât ori rușii sunt învinși, ori euro va fi la concurență cu moneda din Botswana. 

Așadar, cu atâtea elemente deranjante și cu o populație care începe să vadă adevărul, e clar că propaganda nu mai e suficientă. Exact ca în cazul COVID. Astfel trebuie să se treacă în noul scenariu, acela al unui război în care legea marțială va fi instaurată și n-o să mai poți face nicio mișcare. Teroarea  războiului ține masele tăcute. Se vede doar limpede la Kiev unde nici musca nu are curaj să bâzâie peste nivelul admis. 

Iată așadar întreaga ecuație. Dacă mâine vă va veni ordinul de încorporare, să nu vă mirați. Și nici să nu vă bazați că o veți șterge englezește deoarece toate țările UE vor fi într-un setup similar, astfel încât libertatea de mișcare va fi scoasă în afara legii. Nu știu dacă vă veți putea părăsi orașul. Țara nici vorbă! Pregătiți-vă întrucât niciodată războiul acesta nu a fost unul proiectat să fie scurt, doar propaganda v-a vorbit despre blitzkrieg. 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (15)
  • cristi vlad 05.10.2022 16:21
    Oare până la ce vârstă te poate mobiliza? Eu am 54.
  • Enya 05.10.2022 19:57
    Domnule Dan Diaconu, de ce alertati dvs populatia in mod manipulator? De ce vreti cu tot dinadinsul sa demonstrati ca sunteti opozitie controlata si ca printre picaturile de adevar aruncati pe piata si propaganda, indobitocirea si infricosarea populatiei ca sa clacheze la un moment dat si mai ales sa se supuna unor psihopati criminali care trebuie urgent dusi la Targoviste?!??

    Fratilor, romanilor, stati linistiti pentru ca NU poate sa mai existe vreodata vreo “mobilizare” a barbatilor fara voia si consimtamantul lor!!!

    JURAMANTUL MILITAR DAT DEJA ESTE NUL!

    1. Pentru ca a fost luat prin constrangere, manipulare si nerespectarea drepturilor umane. Eu (ma rog, voi), barbatul liber si NEcriminal NU VREAU SA UCID PE NIMENI, E CLAR? Nu vreau sa “lupt” in nici o armata, pentru nici o “cauza”, ambele ucigase! Aceasta este vointa mea si nimeni nu ma poate forta sa fac altfel, adica sa devin asasin!


    2. “În Decretul-Lege nr. 55 din 6 februarie 1990, publicat în Monitorul Oficial nr. 21 din 8 februarie 1990 se prevede că, la intrarea în rândurile forțelor armate ale Romaniei, militarii vor depune următorul juramânt:

    "Eu,............., intrând în rândurile forțelor armate, jur credință nestrămutată poporului român și patriei mele.
    Jur să respect legile țării, să execut întocmai cerințele regulamentelor militare și ordinele comandanților și șefilor mei, atât în timp de pace, cât și în timp de război.
    Jur să nu-mi precupețesc sângele și viața pentru a apăra pământul strămoșesc, independența și suveranitatea patriei.
    Dacă voi călca jurământul meu, să suport pedeapsa aspră a legilor patriei mele, România."

    În legea nr. 446 din 30 noiembrie 2006 privind pregătirea populației pentru apărare, publicată în Monitorul Oficial nr. 990/12 decembrie 2006, formula jurământului militar este următoarea:

    "Eu, ............., jur credință patriei mele, România. Jur să-mi apăr țara, chiar cu prețul vieții. Jur să respect Constituția, legile țării și regulamentele militare. Așa să-mi ajute Dumnezeu!"

    De vreme ce statul roman NU mai exista, atunci juramantul de mai sus devine nul. N-U-L!!!!

    Si acum, sa recapitulam ceva esential.

    ROMANIA NU MAI ESTE UN STAT SUVERAN, LIBER SI INDEPENDENT din 15 martie 1991!

    Rezolutia 165 din 4 septembrie 1990 a Consiliului guvernatorilor privind aderarea Romaniei la C.F.I.
    Emitent: CORPORATIA FINANCIARA INTERNATIONALA
    Publicat in MO nr. 67 din 30 martie 1991
    https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/50390

    Romania a devenit din 15 martie 1991 o firma privata, Corporatia Romania, care se supune regulamentului Corporatiei Financiare Internationale la care a aderat:
    https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/1476?fbclid=IwAR0457tmsLTYaPl76SegvCsVE-FEs9howGbiPpdJZ1OVpLVbaSo-h-E0H3E

    LEGEA 28 din 15 martie 1991 pentru acceptarea de către România a Acordului (Statutului) privind Corporatia Financiară Internationala (C.F.I.).
    Emitent: Parlamentul
    Publicat in MO nr. 67 din 30 martie 1991
    https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/1476?fbclid=IwAR0457tmsLTYaPl76SegvCsVE-FEs9howGbiPpdJZ1OVpLVbaSo-h-E0H3E

    ACORD din 11 aprilie 1955 privind Corporatia Financiară Internationala
    Emitent: ACT INTERNATIONAL
    Publicat in MO nr 67 din 30 martie 1991 (nu e greseala, toate 3 au fost publicate in acelasi nr.!)
    https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocumentAfis/50389

    In special pe ultimul cititi-l ca sa vedeti conditiile acordului care au facut dintr-un stat suverna o simpla firma privata, Colonia Corporatia Romania!

    Corporatia nu are Constitutie!!!
    Corporatia functioneaza in Legea Comertului (UCC)!!

    Legea fundamantala a Coporatiei este UCC (Codul Comercial Uniform) si NU Constitutia!!! (de-aceea se ...a mahomedanul pe ea!!!)!

    Fiind de 31 ani o firma privata, guvernul nu mai exista, iar ceea ce misuna prin Palatul Victoriei sunt doar niste administratori de firma privata/Corporatie!

    Prin extensie, ANAF, firma care nici macar nu are act de infiintare si nu are personalitate juridica, nu este decat o firma ilegala de camatarie care fura munca oamenilor, ii terorizeaza si mai nou ii va deposeda de proprietati sub pretextul unor executari silite provocate de saracirea intentionata a populatiei de catre complici, criminalii care misuna in cladirea “guvernului”.

    Tot prin extensie, toate primariile, consiliile judetene, institutiile zis publice NU au act de infiintare, deci nu apartin poporului roman, ci doar il exploateaza, il jecmanesc, fura, deposedeaza si de 2 ani IL ASASINEAZA LA PROPRIU fiind si acestea complice la GENOCID!

    Si-acum, pregatiti-va pentru un soc emotional.

    Romania nu este o tara, ci o CORPORATIE. Romania a devenit din 1991 un bun al Corporatiei Financiare Internationale pe care aceasta il tranzactioneaza la bursa. Tot ce e al nostru, bogatiile, resursele, vietile noastre, forta de munca, institutiile, sanatatea, viata si moartea ne sunt tranzactionate la bursa si decise de oculta satanista NEpamanteana prin sagetile ei pamanetene, guvernele si parlamentele criminale, adica prin partidele politice, adica prin vot electoral, ADICA PRIN VOI!!!!

    Intelegeti acum de ce sistemul e innebunit ca lumea sa voteze din nou in 2024, nici nu conteaza cu cine, numai sa voteze!!!, pentru ca asta le da lor o spoiala de legitimitate in fata asa-ziselor legi care nici ele nu mai sunt valabile pentru ca NU mai exista statul roman? Intelegeti de ce absolut toate mizeriile acestea nenorocite autodenumite “patriote” care fac si desfac facaturi de proteste si care tipa pe la microfoane si cer ajutorul jandarmilor sau se duc pe la sedii de partide nu sunt altceva decat imense pacaleli ale poporului roman?

    Ce spune articolul 117 din Constitutie?

    https://www.constitutiaromaniei.ro/art-117-infiintarea/
    Art. 117 – Înființarea
    (1) Ministerele se înființează, se organizează și funcționează potrivit legii.
    (2) Guvernul și ministerele, cu avizul Curții de Conturi, pot înființa organe de specialitate, în subordinea lor, numai dacă legea le recunoaște această competență.
    (3) Autorități administrative autonome se pot înființa prin lege organică.

    Ce spune Legea 287/2009 privind infiintarea persoanei juridice?
    https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocumentAfis/109883

    Modurile de înființare
    (1) Persoana juridică se înființează:
    a) prin actul de înființare al organului competent, în cazul autorităților și al instituțiilor publice, al unităților administrativ-teritoriale, precum și al operatorilor economici care se constituie de către stat sau de către unitățile administrativteritoriale. În toate cazurile, actul de înființare trebuie să prevadă în mod expres dacă autoritatea publică sau instituția publică este persoană juridică;
    b) prin actul de înființare al celor care o constituie, autorizat, în condițiile legii;
    c) în orice alt mod prevăzut de lege.
    (2) Dacă prin lege nu se dispune altfel, prin act de înființare se înțelege actul de constituire a persoanei juridice și, după caz, statutul acesteia.

    Unde sunt actele de infiintare ale institutiilor statului?

    NU EXISTA!!!!!

    Absolut nici o institutie a statului nu este de fapt a statului. Toate sunt doar conturi ale Corporației prin care se livreaza sume de bani si servicii. Structura aceasta nu este altceva decat o organizatie criminala, institutiile Corporatiei functioneaza ca un clan de tip mafiot pentru ca actioneaza ilegal, impotriva cetatenilor, fara acordul si consimtamantul acestora, furand si cedand toate bunurile si resursele poporului strainilor si nu in ultimul rand asasinandu-si propriii cetateni!!!!

    Si pentru ca NU sunt infiintate legal, deci NU exista ca entitati juridice de drept public, toate deciziile lor sunt lovite de nulitate absoluta de facto si de jure!

    Repet: ministerele, institutiile NU au personalitate juridica, Constitutia Romaniei este abrogata, romanii sunt sclavii unei corporatii si au doar obligatii si nici un drept (au contract cu aceasta prin actul de identitate fictiv si fraudulos emis de SPCLEP – Serviciul public comunitar local de evidenta a persoanelor), prin urmare, asadar, dpdv juridic, Romania NU exista! Exista doar firma privata Corporatia Romania ca anexa a Corporatiei Financiare Internationale – firma pamanteana a ocultei sataniste NEpamantene prin care aceasta conduce tot ce misca pe Terra!

    (paranteza: nu exista nici Uniunea Europeana pentru ca nu exista un referendum prin care popoarele afiliate sa fi decis infiintarea ei!)

    Acum haideti sa vedem si cu ochii nostri hidosenia!

    In urma acordului din 1991 prin care Romania a devenit o corporatie, toate institutiile statului sunt inregistrate si listate la Dun & Bradstreet care este un sistem international de identificare al companiilor (UPIK).

    Pe site-ul Dun & Bradstreet se gasesc absolut toate firmele Corporatiei Romania care ar fi trebuit sa fie INSTITUTII PUBLICE si nu firme private ale C.F.I.!!! Aici se afla dovada ca institutiile noastre nu sunt nici institutii si nici nu mai sunt ale noastre!

    Toate ANAF-urile din Romania, pe acest site!

    https://www.dnb.com/site-search-results.html#AllSearch=agentia%20nationala%20de%20administrare%20fiscala&CompanyProfilesPageNumber=1&CompanyProfilesSearch=agentia%20nationala%20de%20administrare%20fiscala&ContactProfilesPageNumber=1&DAndBMarketplacePageNumber=1&DAndBMarketplaceSearch=agentia%20nationala%20de%20administrare%20fiscala&IndustryPageNumber=1&SiteContentPageNumber=1&SiteContentSearch=agentia%20nationala%20de%20administrare%20fiscala&tab=Company%20Profiles


    Buuun, mergem acum si la militieni, sa vedem cat sunt de ai statului “suveran” sau ai firmei private Romania, care este o subsidiara a C.F.I., adica sluga, colonie, pres de sters bocancii, loc de experminetat GENOCID, loc din care se fura bogatii etc.

    Iata cateva dintre sediile militienilor care, daca ar apartine de un stat suveran, NU ar avea voie sa existe pe un asemenea site!

    https://www.dnb.com/site-search-results.html#AllSearch=politia&CompanyProfilesPageNumber=2&CompanyProfilesSearch=politia%20&ContactProfilesPageNumber=1&DAndBMarketplacePageNumber=1&DAndBMarketplaceSearch=politia&IndustryPageNumber=1&SiteContentPageNumber=1&SiteContentSearch=politia&tab=Company%20Profiles

    Buuun, mai departe. Haideti cu “justitia independenta”, tribunalele si judecatoriile!

    https://www.dnb.com/site-search-results.html#AllSearch=judecatoria&CompanyProfilesPageNumber=1&CompanyProfilesSearch=judecatoria&ContactProfilesPageNumber=1&DAndBMarketplacePageNumber=1&DAndBMarketplaceSearch=judecatoria&IndustryPageNumber=1&SiteContentPageNumber=1&SiteContentSearch=judecatoria&tab=Company%20Profiles

    https://www.dnb.com/site-search-results.html#AllSearch=tribunalul&CompanyProfilesPageNumber=1&CompanyProfilesSearch=tribunalul&ContactProfilesPageNumber=1&DAndBMarketplacePageNumber=1&DAndBMarketplaceSearch=tribunalul&IndustryPageNumber=1&SiteContentPageNumber=1&SiteContentSearch=tribunalul&tab=Company%20Profiles

    Curtea de conturi

    https://www.dnb.com/site-search-results.html#AllSearch=curtea%20de%20conturi&CompanyProfilesPageNumber=1&CompanyProfilesSearch=curtea%20de%20conturi&ContactProfilesPageNumber=1&DAndBMarketplacePageNumber=1&DAndBMarketplaceSearch=curtea%20de%20conturi&IndustryPageNumber=1&SiteContentPageNumber=1&SiteContentSearch=curtea%20de%20conturi&tab=All

    Curtea Constitutionala a Romaniei

    https://www.dnb.com/business-directory/company-profiles.curtea_constitutionala.c9b12dc4bfac4f4ee8c26f5dbd485df8.html

    Avocatul diavolului

    https://www.dnb.com/site-search-results.html#AllSearch=avocatul%20poporului&CompanyProfilesPageNumber=1&CompanyProfilesSearch=avocatul%20poporului&ContactProfilesPageNumber=1&DAndBMarketplacePageNumber=1&DAndBMarketplaceSearch=avocatul%20poporului&IndustryPageNumber=1&SiteContentPageNumber=1&SiteContentSearch=avocatul%20poporului&tab=All


    Partidele!!!! :)))))))))

    https://www.dnb.com/site-search-results.html#AllSearch=partidul%20&CompanyProfilesPageNumber=1&CompanyProfilesSearch=partidul%20&ContactProfilesPageNumber=1&DAndBMarketplacePageNumber=1&DAndBMarketplaceSearch=partidul%20&IndustryPageNumber=1&SiteContentPageNumber=1&SiteContentSearch=partidul%20&tab=Company%20Profiles


    SIIII, BOMBA BOMBELOR, GUVERNUL ROMANIEI!

    https://www.dnb.com/business-directory/company-profiles.guvernul_romaniei.867edbf5b40e9341558d514e724a59fa.html


    Doamenlor si domnilor, FRATILOR!

    Guvernul Romaniei este doar o firmulita PRIVATA listata la o companie americana! Guvernul Romaniei NU este o institutie a statului roman (care NU mai este stat, ci corporatie) care sa-i reprezinte pe romani, ci este o firma privata care lucreaza pentru interese oculte! De-aceea angajatii acestei firme private au putut face GENOCID fara sa fie trasi la raspundere pentru ca intregul fost stat roman este de 31 ani o firma privata!!! Iar romanii s-au lasat trasi pe sfoara si asasinati la propriu fara sa-si puna nici cea mai mica intrebare sau sa le puna criminalilor cea mai mica intrebare!!!!

    Stati, ca de fapt ACEASTA ESTE BOMBA BOMBELOR!

    Doamnelor si domnilor, oculta satanista a infiintat COMPANIA STATUL ROMAN prin Ministerul Finantelor Publice, uitati inca o dovada ca Romania nu mai este stat suveran, ci corporatie (firma privata, firma comericala)!!!!!!

    :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

    https://www.dnb.com/business-directory/company-profiles.statul_roman_prin_ministerul_finantelor_publice.70b16ac99599c3573736d3db4962f642.html


    Paranteza, ca altfel pocnesc!! Ati auzit, doamna avocat olteanca opozitie controlata de care nu stia nici naiba si aparuta tot fix in pandemie, care mai scrieti sau spuneti in live-uri si cate una buna sa nu bateti la ochi si sa pareti ca sunteti cu poporul, cand de fapt slujiti sistemul asta nenorocit criminal?!? Va reamintesc ce ati scris pe fb in iunie, ca “Cine îmi mai comentează despre idioțenia ca România este Corporație financiara primește direct block. M-am saturat sa explic, dar e mai simplu sa preluați bălăriile și sa susțineți cretinatati”?!?!!!
    Aaaaaahhhhhhhhhhh! Sunteti peste tot, tradatorilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ca sa existe si o veste buna printre atatea nenorociri, acesti impostori privati, actionand in numele Constitutiei (uzurpare de calitati oficiale), sau dimpotriva, calcand pe ea atunci cand au comis GENOCID, pot fi inculpati imediat de catre Tribunalul Poporului, condamnati la moarte in regim de urgenta si executati pentru crime impotriva umanitatii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Nu se mai poate intampla in veci ca o firma privata, Corporatia Romania, sa poate decide viata si deciziile barbatilor romani, sa-i poate forta sa ucida sau sa ii poate manipula, minti, teroriza cu judecarea prin asa-zisa lege martiala pentru ca aceasta nu mai exista, este nula pentru ca Statul Roman NU MAI EXISTA!!!!!!!!!!
  • quaesitor 05.10.2022 23:22
    Doamna sau domnișoara ENYA, faceți niște confuzii grave. Prezentați niște link-uri de pe site-ul "Dun & Bradstreet" ca fiind niste adevăruri absolute. La fel si cu Corporația Financiară Internațională, care este parte a grupului Băncii Mondiale.
    Dacă ne dorim marea trezire, nu putem să susținem astfel de inepții.
  • cristianyxtl 09.10.2022 13:07
    Superb comentariul ,se pare ca sant oameni in Romania care au 'reusit' sa iasa din sistem adica nu mai au CI/BI,inca fac sapaturi sa vad cum pot face asta
  • Athosor 05.10.2022 21:23
    Nu mă surprinde deloc mesajul lui Enya , știam în mare ca TOTUL este sub controlul satanistilor , bravo pt mesaj ! ....repet TOTUL este sub controlul LOR până și competițiile sportive ,sunt stabiliți campionii de ei , rezultatele la fel .....ce mă supără este naivitatea românilor noștri care încă cred în manipulările lor ( ocultistilor sau satanistilor ), sunt ușor de păcălit ....sper , doresc și cred în BINELE care va învinge răul
  • Enya 05.10.2022 22:39
    Multumesc! Cititi si comentariile mele de aici, sa vedeti in ce fel ne-au furat identitatea si ne-au facut firme! Totul, ca sa putem exista, fi tranzactionati, furati, sclavagiti fara drepturi de catre firma lui satan, C.F.I., iar acum hibridizati si ASASINATI!

    https://www.activenews.ro/opinii/Razboiul-Lumilor-Se-bat-Dracii-Negri-cu-Dracii-Rosii-174951
  • Enya 05.10.2022 23:33
    Scuze, aici este despre furtul identitatii:

    https://m.activenews.ro/opinii/Tucker-Carlson-COVID-ul-a-fost-doar-INCEPUTUL.-Dictatura-Globala-se-va-instaura-in-acest-Weekend-174438

    La link-uk anterior am scris despre frauda numita recensamant.
  • Dumitru Lazar 06.10.2022 09:01
    @ athosor
    1. insinuezi ca jokovici este la cheremul spurcatilor ?
    2. rusii nu pot avea arme laser , doar ceasca avea asa ceva !!!!!!!!!!!!
  • Arsene 06.10.2022 00:29
    Buna seara !

    Se zic ,si bine se face ,niste lucruri suficient de adevarate ,dar...

    Omul este creatia lui Dumnezeu ,si deci nu este marfa de vanzare cumparare ,deci indiferent cine se joaca de-a hartiutele sau de-a rachetele ,nu se poate tine de cuvant ,deoarece este (sunt) in legatura cu tatal minciunii.

    Gradina Maicii Domnului nu este de vanzare ,si prin generalizare nici Pamantul.Deci cineva se crede bau-bau ,sau ne sperie cu asa ceva.

    Frica este un pacat ,doar teama ,respectul ,sfinte ,fata de Dumnezeu ,sunt bune.

    Totusi necazurile pot aparea ,trebuie sa le trecem si pe astea ,dar sa stim ca suntem de mana cu Iisus Hristos ,Fiul lui Dumnezeu ,Mantuitorul Lumii.Care are deja toata puterea in Cer si pe Pamant.Deci frica este inutila ,dar nici culcatul pe-o ureche nu este bun.

    Sa-si vada fiecare de treburile casei ,si intr-adevar ,sa nu puna boticul unde nu este cazul.

    La conflagratie mondiala ,nu se pune problema sa mai fie necesari soldati sa lupte ,eventual doar de carne de tun .Mai bine sa ne rugam linistit si sa ne incredem in Dumnezeu si in Maica Domnului.

    Tot felul de arme exista totusi ,dar nu sunt lasate sa functioneze ,pronosticul meu ,nu profetie ci pronostic ,este ca Dumnezeu nu va mai lasa relele sa se intample ci va da o dezinfectie generala de paduchi ,prin punerea reflectorului adevarului peste unii ciudatei ,pana ce acestia se vor declara nefunctionali ,cum de fapt si sunt.Poate unii se vor si redresa ,am motive serioase sa cred si in asa ceva.Pedagogia divina de tipul mila voiesc si nu jertfa ,dar si ...lasarea si (apoi) iertarea pacatelor ,deci nici lasitate de iertare caldicica ,va rezolva situatia ,daca se va implementa de facto la nivel social.Din om bun in om bun.

    Santajul in afara legii ,la fel si datul cu piatra ,deoarece nu pot fi cai legale ,deturnand omul de la intentia de a practica onest o meserie cinstita ,de la libertatea de fiinta dumnezeiasca ,de la dorinta de reintrare pe drumul bun.

    Cam asa vad lucrurile.

    Plus ca fiecare om normal din tara asta si de aiurea are voie sa joace cinstit si sa-si exprime sincer ,punctul de vedere.

    Intre crestini nu poate exista sefie ci doar sfatuire ,plus discernamantul propriu in legatura cu propria viata sau in legatura cu deciziile personale.

    Doamne ajuta !
  • Gligor 06.10.2022 07:34
    "Intre crestini nu poate exista sefie..."
    Ba da, seful esti tu(nu eu), dupa modelul Iisus.
  • Athosor 06.10.2022 17:32
    Pt D. LAZAR : .....Da , campionii sunt stabiliți de ei ! Nu e valabil pt toți, desigur Djokovic e o excepție, printre altele nu s-a vaccinat , iar acum are unele porți închise, dar repet sârbul are demnitate și nu a acceptat jocurile lor dar atenție are habar de ele ....printre cei stabiliți de ei ar fi Simona Halep , care are un Wimbledon câștigat bizar , zic eu o compensație pt cele 3 finale jucate la Rolland Garos și câștigată numai una ( când nu se aștepta, iar pe cele 2 pierdute la fel foarte bizare ca desfășurare) , continui cu lista "stabiliților" cu un "oarecare " Nadal care pur și simplu e un robot , altfel spus cobaiul lor pt a pune în practica toate descoperirile în materie de alimentație, în aceeași situație fiind și Serena Williams , ......iar în cazul lui Halep a fost port a voce pt ei cu vaccinul, ....în fotbal ce sa mai zic : uita-te la echipele austriece și elvețiene și vezi cum sunt avantajate ( Red Bull Salzburg) ....concluzie : Oculta , sataniștii stăpânesc și acest domeniu
  • cristianyxtl 09.10.2022 13:11
    https://en.wikipedia.org/wiki/Dun_&_Bradstreet
  • cristianyxtl 09.10.2022 13:24
    We Help You Grow Relationships Through Data.


    Growth is the lifeblood of business, and its most fundamental driver is the relationships a company fosters with prospects, customers and partners.


    Over nearly two centuries of helping businesses understand this dynamic, we have honed the expertise of how data and analytics forge the relationships that lead to industry-leading performance. To activate these capabilities, we build – or co-develop with partners – solutions tailored to your role, whether you are in marketing, sales, finance, supply, compliance or information technology. We deliver this content however you want to consume it.


    Our platform’s foundation is the world’s largest commercial database, with over 240 million company records we derive from 30,000 data sources and updated 5 million times per day. We integrate this insight into your core systems, workflows and cloud-based apps in ways that enhance their impact, and we also integrate with your existing data and third-party data sources. Our DUNSRight® process gives us the unmatched ability to turn an enormous stream of data into the high-quality information you need to grow your most valuable relationships.


    We offer a wide range of solutions for Risk & Finance, Operations & Supply, Sales & Marketing professionals. Some of the largest, most successful technology and service companies in the world embed Dun & Bradstreet data within their offeringss.

    We Have Served Diverse Organizations for Nearly Two Centuries.


    From banking to high-tech, from retail to energy, more than 34,000 companies and 87% of the Fortune 500 trust Dun & Bradstreet to provide critical data and insights they need to create every-day connections with their most valuable constituents. Here are just a few examples:


    A global telecommunications company generated $70 million in contract value in just two years by mobilizing field sales with real-time actionable insight on prospects and customers.

    Using our "Instant Credit" process, a Fortune 500 company revolutionized its credit risk decision-making. In two years, it evaluated 70,000 customers, approved more than $1.4 billion in credit limits and achieved $200 million in sales to customers approved through the process.

    For more than 20 years, the U.S. Federal Government has relied on Dun & Bradstreet, the DUNS® Number and critical data and insights to facilitate timely evaluations of, and awards to, all contractors conducting business across the global government procurement process.

    Our analytics enable a 30-percent reduction in supply chain risk and a 15-percent reduction in costs to certify potential vendors and partners. That's why Global Finance named us one of "The World's Best Supply Chain Finance Providers" with the "Best Analytics for Credit Scoring and Risk Assessment."

    Foarte corect ce spune @Enya ,Ce treaba au guverenele si organizatiile care apartin de ele sa fie listate pe D@B? De exemplu cine ar fi interesat sa faca vreo afacere cu POLITIA ORASULUI ARDUD si are nevoie sa stie care sant riscurile?Dar daca POLITIA ORASULUI ARDUD e doar o firma atunci are sens ,un oarecare cumpara respectivele actiuni ale POLITIA ORASULUI ARDUD si face profit
    Mai sat si pe mana cu wef
    https://www.weforum.org/organizations/the-dun-and-bradstreet-corporation
  • cristianyxtl 09.10.2022 13:30
    România accepta Acordul (Statutul) privind Corporatia Financiară Internationala, adoptat la 11 aprilie 1955,
    Inteleg ca Romania a aderat de la data de mai sus la CFI,prin urmare democratie dictatura albi verzi rosii comunisti sau orice alceva vreti ,trag la aceiasi caruta
  • Mars.60 Stefan 7649 11.10.2022 13:56
    Georgia Guidestones - Numărătoarea inversă pentru marea resetare?
    A început oare cu inserarea plăcii cheie în misterioasele Georgia Guidestones numărătoarea inversă pentru Marea Resetare? Avem de-a face aici - și în cazul exploziei pietrei de temelie - cu ritualuri cultice extrem de explozive ale unor societăți secrete satanice ascunse?

    https://www.kla.tv/index.php?a=showlanguage&lang=ro&id=23712&date=2022-09-26
    ..............................................................................

    Tim Gielen: Monopoly - Cine deține lumea? Recunoașteți capul caracatiței!
    Cea mai mare parte a lumii noastre aparține acelorași oameni. Ca o caracatiță cu tentaculele sale, ei pot controla întreaga lume și își pot impune agenda asupra întregii umanități. Această agendă constă în punerea în scenă a unor crize de diferite tipuri, cum ar fi războaie, pandemii, panici climatice etc., și în obținerea unor profituri uriașe de pe urma acestora. Pentru a expune capul acestei caracatițe și pentru a impune o interdicție asupra profiturilor de criză, acest documentar a făcut o muncă preliminară foarte bine fundamentată și inteligibilă.

    https://www.kla.tv/_files/video.kla.tv/2022/09/23608/TimGielenMonopolyCineDeACYAIw5_480p.webm
    ...............................................................................................
Ultima oră

09:34

ȘOC ÎN RUGBY! Starul neozeelandez Connor Garden-Bachop a murit subit la 25 de ani

09:18

Moarte subită în comunitatea ortodoxă din Austria. Consilierul parohial Iacob Andreca a murit la numai 50 de ani

08:55

A apărut numărul 1 din acest an al revistei semestriale ”Brașovul și eroii neamului românesc”

08:41

Întrebarea zilei: Cînd și-a dat OK-ul SRI pentru angajarea lui Coldea în Albania?

23:15

Eroii care ne-au lăsat drept moștenire România încă sunt printre noi: veteranul de război Moș Nică Paiu, de 102 ani, despre luptele de la Cotul Donului: “Eram împușcat și la piept, și la mână. Și așa mergeam” - VIDEO

22:30

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic. Copiii vorbesc cu Părintele Justin la mormântul său. Ieromonahul Nicodim Grosu - Focul rugăciunii - VIDEO

22:22

Eurostat: România are cea mai mare inflație din UE, pentru a cincea lună consecutiv

21:30

România – Ukraina 3-0. Bucuria Victoriei – cât rezultatul unui Referendum

20:46

Pfizer, acuzat de procurorul general al unui stat din SUA că a conspirat cu guvernul și mass-media pentru a comite fraudă și fapte oneroase, inducând în eroare populația

20:06

S-a închis jocul pentru Klaus Iohannis: A pierdut și ultimul vot pentru șefia NATO – noul președinte al Slovaciei și premierul Ungariei îl susțin pe Mark Rutte

19:33

Scriitorul Constantin Barbu a primit titlul de Doctor Honoris Causa, acordat de o mare universitate din America. Interviul continuă: Despre un nou volum din Supracartea fără de ce

18:20

O bucurie pentru Geoană: Ana Birchall candidează la prezidențiale

18:07

Cântărețul Rod Stewart a fost huiduit copios după ce a afișat un portret al lui Zelenski la un concert din Leipzig, într-o regiune unde Alternativa pentru Germania a ieșit pe primul loc la alegerile europarlamentare - VIDEO

17:30

Părintele James Bernstein, cunoscut pentru cartea sa ”Uimit de Hristos. Călătoria mea de la iudaism la Ortodoxie”, a trecut la Domnul

16:47

Unde-s TREI puterea crește...