Dan Diaconu: Moartea subită apare de la nerecunoașterea unui organ de către organism. Ori organul și-a modificat structura înaintea organismului, ori invers

De Dan Diaconu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De vreo opt ani de zile, la umbra DARPA și NIH se desfășoară un program monstruos. BRAIN 2.0 este numele său și aparent are un scop nobil: acela de a cartografia, în numele științei, creierul uman. În termeni tehnici, proiectul este similar „The Human Genome Project”, doar că aici e mult mai mult de lucru, chiar și în condițiile în care multă muncă este automatizată. Probabil vă întrebați ce se urmărește.

 
Dacă vă luați după site-ul oficial e numai de bine. Se promit noi terapii „inovatoare”, capacități incredibile ale intervențiilor pe creier și o lume minunată. Dacă fi într-adevăr așa, nu-mi dau seama de ce DARPA ar fi printre susținătorii proiectului. Repet, un proiect la care se lucrează intens de opt ani.

De fapt scopul real al proiectului este acela de manipulare totală a omului. Obținând controlul fizic asupra creierului, teoretic poți face orice vrei din individ. Interfațarea om-mașină este, de asemenea, un proiect  strategic al armatei vizând atât crearea unui super-soldat cât și „pacificarea” civililor din propria ogradă. Iată doar câteva „aplicații”. 

Ca să înțelegeți că lucrurile nu stagnează deloc, vă voi aminti două experimente deja efectuate pe baza proiectului BRAIN. Primul a fost făcut anul trecul la Universitatea din California, constând într-o interfațare creier-calculator pentru transmisia bidirecțională de text. Celălalt, desfășurat la Universitatea Baylor, a constat în stimularea profundă a creierului prin implantarea de electrozi, spun cercetătorii pentru lupta împotriva depresiei și anxietății. 

Însă, probabil cel mai secret proiect care se desfășoară în jurul BRAIN 2.0. este cel de modificare a creierului prin ... manipulare genetice. Repet: modificarea creierului prin manipulare genetică! Susțin cei care s-au intersectat cu acest proiect ultrasecret al DARPA că modificarea creierului este posibilă printr-o terapie genică ... prin intermediul unor injecții repetate la un anumit interval de timp. Doza de șoc ar fi una de două injecții făcute la interval de până la o lună, urmată de alte trei doze pentru susținerea modificării. Hmm, nu vi se pare că semănă prea mult cu ceva ce am văzut?

Mai am o informație care nu-i atât de secretă precum proiectul despre care v-am vorbit, anume că rădăcinile firmei Moderna se află la ... DARPA. Și, ca să nu mai fie discuții, vă voi aminti că de mai multe ori de-a lungul existenței acestui startup, DARPA i-a premiat activitatea cu cecuri de multe milioane de dolari. 

Problemele experimentului constau în faptul că, din cercetările de laborator rezultau că modificările asupra creierului pot fi consistente însă nu s-a înțeles niciodată dacă astfel de modificări au efecte în alte organe. Iar testele pe șoareci au fost neconcludente. De aceea, probabil, era nevoie de o cercetare la scară pentru a se putea evalua toate problemele. Cu câteva miliarde de vaccinuri făcute cobailor umani, s-a obținut cu siguranță material suficient pentru a evalua strategia de înrobire a proștilor. Și, după cum ați văzut, n-au fost probleme majore: pe cine mai deranjează numărul imens de morți subite. Doar pot fi trecute cu ușurință sub tăcere.

Chiar așa, de ce a crescut numărul morților subite? Sunt câteva explicații, toate ținând de amploarea modificării genetice. Persoana care mi-a dezvăluit tărășenia mi-a spus că problema morții subite apare de la nerecunoașterea unui organ de către organism. Ori organul și-a modificat structura înaintea organismului, ori invers. E logic că cele mai frecvente probleme apar la inimă deoarece este cel mai solicitat organ al nostru. Astfel, moartea apare instantaneu și inexplicabil. Dar pe cine deranjează câteva milioane de morți? 

Și-ar mai fi o veste prostă: chiar dacă ați scăpat de moartea subită, probabilitatea să fi scăpat de consecințele experimentului sunt practic zero. Modificarea, odată făcută, nu poate fi reversată decât, probabil, de inițiatorii experimentului. Asta dacă respectivii au habar ce au făcut. Însă cine mai poate avea încredere în niște criminali cu sânge rece?
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Înmormântarea Părintele nostru Justin Pârvu

Ioan Alexandru de Paști în Piața Universității

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • IC XC NI KA 11.10.2022 16:59
    De unde să aibă “habar ce au făcut”?! De unde fratee?!
    Când modifici ceva în omul făcut de Făcătorul ..NU ai cum să ai habar.. și nu există niciun dubiu în privința asta! Deoarece pur și simplu nu ai toate datele ‘problemei’ .. numai El le are!

    Dumnezeu L-a făcut pe om după chipul și asemănarea Sfintei Treimi .. de unde să aibă habar creatura?! Cum poate creatura să cunoască ‘schema’ omului făcut de Dumnezeul fără de hotar?! Cum să știe ea ce numai El știe?! Cum?!

    Te poți juca de-a Făcătorul cerului și al pământului, văzutelor tuturor și nevăzutelor?!
    Numai ne-bunii cred că da .. iată că s-au și jucat și am ajuns ..unde am ajuns!

    Diavolul a vrut să-i ia locul Lui Dumnezeu “Sui-mă-voi deasupra norilor și asemenea cu Cel Preaînalt voi fi" (Isaia 14,14).. să se joace de-a Dumnezeu .. știm ce s-a întâmplat cu el și cu toți cei care l-au urmat! Din îngeri de lumină au căzut și s-au făcut .. draci!

    De noi depinde să nu-i urmăm pe ei .. ci pe El!

    Doamne, ajută!
  • Carbid 11.10.2022 17:03
    De mult trebuia să apară și un astfel de articol!
    Sper să apară zilnic toate inepțiile care se pregatesc omenirii…
  • DARIA 11.10.2022 19:17
    Sfânta Evanghelie după Matei: " 44. Iar Eu zic vouă: Iubiți pe vrăjmașii voștri, binecuvântați pe cei ce vă blestemă, faceți bine celor ce vă urăsc și rugați-vă pentru cei ce vă vatămă și vă prigonesc,
    45. Ca să fiți fiii Tatălui vostru Celui din ceruri, că El face să răsară soarele și peste cei răi și peste cei buni și trimite ploaie peste cei drepți și peste cei nedrepți.
    46. Căci dacă iubiți pe cei ce vă iubesc, ce răsplată veți avea? Au nu fac și vameșii același lucru?
    47. Și dacă îmbrățișați numai pe frații voștri, ce faceți mai mult? Au nu fac și neamurile același lucru?
    48. Fiți, dar, voi desăvârșiți, precum Tatăl vostru Cel ceresc desăvârșit este."
  • Cotco-emy 11.10.2022 20:36
    Cum spunea diavolul ala de harari:
    Îmbunătățim omul,recreem omul mai bine!

    Cum iti permiți,diavole,sa intervii in cununa creatiei Dumnezeiești =OMUL??

    Cine iti da acest drept??

    Sa te certe Hristos!
  • O parere 15.10.2022 05:51
    Controlul mintiii umane e studiat de zeci si zeci de ani. E cunoscuta implicarea doctorilor, specialistilor diversi, al serviciilor, al guvernelor, universitatilor si fundatilor private in astfel de proiecte ultra secrete, non-etice,; nimic nou sub soare. Ramane la latitudinea fiecaruia sa accepte realitatile istoriei si sa se lupte pentru libertatea si integritatea sa fizica si psihica.
    Despre controlul mintii…pentru cei interesati si care au timp la dispozitie (3 ore si 42 de minute), recomand documentarul: “The minds of men” by Aaron and Melissa Dykes
    https://www.youtube.com/watch?v=LQucESRF3Sg
    In cele 4 parti ale lui sunt detaliate informatii legate de:
    1. Aparitia proiectului secret MK Ultra al CIA in colaborare cu medici neurologi, finantat de fundatii precum Rockefellar Carnegie si Ford Foundation, universitati, spitale, clinici. El s-a desfasurat intre 1953-1964. Se dorea stergerea, rescrierea si programarea mintii indivizilor prin administrare de droguri, socuri electrice, hipnoza, narco-hipnoza, deprivare senzoriala si de somn, expunere la mesaje inregistrate repetate de zeci de mii de ori, etc.
    MK Ultra a fost divizat in aproximativ 149 de subproiecte. De exemplu: Subproiectul 23: se studia efectul drogurilor asupra sistemului nervos central, la pacientii cu cancer terminal; Subproiectul 40: studiul fezabilitatii aerosolilor pt a expedia substante chimice persoanelor neafectate de psihoze; Subproiectul 138- studiul implantului de antene in corpul uman, etichetarea (tagging) personala, masurarea energiei radiante, etc.
    Dar toate acestea s-au bazat pe cercetari si proiecte mai vechi (ex. project Blue Bird si Artichoke). In 1934 neurologul Wilder Penfield cartografia cortexul uman pe pacientii bolnavi de epilepsie, sub pretextul ca ii trateaza. Bazat pe “harta cortexului” lui Penfield si pe studiul comportamentului uman, prietenul sau dr. Donald Hebb publica in 1949 cartea “Organization of behavior”. Agentiile de siguranta nationala dar si armata, au profitat de potentialul acestor informatii.
    Cercetarea lui Hebb apare in manualul Kubark de interogare si tortura psihologica al CIA. El colaboreaza cu agenti, carora le furnizeaza o aplicabilitate militara a confesiunilor si coercitiei psihologice, menite sa schimbe crezurile si valorile individului. Coercitia psihologica se baza pe: hipnoza, deprivarea senzoriala (metoda infailibila de infrangere a mintii persoanei), manipularea sentimentului de vinovatie, amenintari subtile sau ascunse, presiune sociala, etc. El va face parte si din proiectul secret Blue Bird, precursor al MK Ultra, prin care se aplicau tehnici care ii faceau pe subiecti sa “ciripeasca” impotriva vointei lor.

    2. Cibernetica din greaca “kubernetes” adica timonier/ conducator. In 1942 cu putin inainte de infiintarea OSS (Office of Strategic Service), care va deveni CIA, are loc o intalnire interdisciplinara organizata de fundatia Josiah Macy Jr. condusa de Frank Freemont Smith . Ea reunea diversi oameni de stiinta: cum ar fi neurofiziologul Warren McCulloch, antropologul Margret Mead, fiziologul Arturo Rosenblueth, matematicianul Norbert Wiener si altii. Grupul devine ulterior cunoscut printre membrii sai, ca si Man-Machine Project; In articolul “A logical calculus of the ideas immanent in nervous activity” din 1943 Warren McCulloch si Walter Pitts introduc conceptul de retea neuronala si arata cum comunicarea dintre neuroni, poate fi modelata de un computer digital. Comparatia dintre sistemul neorvos central vazut ca o masina electronica si computerul digital vazut ca un creier artificial ridica intrebari despre insasi natura realitatii. Subinteleasa din aceasta cercetare, reiesea dorinta pentru o tehnologie de control a comportamentul prin ce de-al doilea sistem de semnalizare, folosind informatii, in locul agentilor chimici, al electrozilor implantati, etc. Prima intalnire Macy despre cibernetica are loc in 1946. Se referea la o noua stiinta bazata pe cercetarea matematicianului Wiener. El lucrase anterior la automatizarea armelor anti-aeriene si a observant ca atat mecanismele dezvoltate de el cat si creierul uman functioneaza intr-o bucla de feedback. A aparut intrebarea: functioneaza creierul ca un computer? Daca da, poate fi decodat si reprogramat? Wiener a rezumat in cartea sa “Cibernetica”, scrisa in 1948, acest concept drept “control si comunicare in animal si masina” . In 1950, scrie cartea “The human use of human beings- Cibernetica si Societate”. In cadrul intalnirilor dintre acesti oameni de stiinta, se ajunge la concluzia ca atat creierul cat si computerul lucreaza cu input si output, in consecinta o interfata, un punct de intalnire intre aceste doua sisteme este posibil. La intruniri se alatura in timp si John von Neumann, pionier al computerului digital, Rafael Lorente de No interesat de potentialul de actiune al neuronilor si compatibilitatea lor cu sisteme electronice si digitale, psihologul Kurt Lewin, cadru OSS si director in cadrul MIT al dinamicii in grupuri, etc. Conceptul de cibernetica, a creat noi utilizari ale computerului digital dezvoltat in timpul si dupa razboi. Deoarece mintea e dependenta de mecanismul creier-corp, izolata de lumea exterioara, ea se bazeaza pe informatiile pe care le primeste prin simturi. Adica, mintea este deja tinuta intr-o matrice naturala. Multi dintre membrii intrunirilor cibernetice vorbeau despre construirea unei matrici artificiale.

    3. Doctorii de creiere - Dr. Jose Delgado implanta electrozi in creierele animaleleor in anii ’50, demonstrand ca poate controla comportamentul unui taur agresiv printr-o telecomanda. Prin stimularea unor regiuni a descoperit ca poate activa emotii precum frica si furie dar si impulsul sexual sau foamea. A experimentat pe o colonie de maimute implantate cu electrozi reusind sa le directioneze comportamentul, schimbandu-le ierarhia naturala. Reusea sa le dilate o pupila, ca pe obiectivul unei camera foto in timp ce cealalta era contractata, gratie semnalelor electrice de diverse intensitati introduce prin unde radio care le stimula hipotalamusul. Delgado facea parte dintr-o retea de neurofiziologi si psihiatrii care studiau astfel de lucruri pe teritoriul SUA si in lume. Warren McCulloch era la randul sau, unul din pionierii stimularii neurologice cu electrozi lucrand intr-un laborator din cadrul Universitatea Yale inca din anii ‘30. Dr. Robert G.Heath, neuropsihiatru a facut diverse cercetari in numele vindecarii schizofreniei si a bolilor mintale, ceea ce i-a furnizat un numar mare de subiecti umani din diverse spitale si inchisori. Implantul semi-permanent de electrozi in creierul lor, ca metoda experimentala de tratament, a fost justificat prin faptul ca alte tratamente nu dadeau roade. El a inserat electrozii intr-o regiune a creierului care credea ca este asociata cu placerea. Astfel, prin curentul electric care stimula acea regiune, a invatat ca poate diminua durerea, induce placere sau chiar dorinta sexuala la simpla apasare a unui buton. Dr. Heath a incercat ulterior sa transforme comportamentul homosexual al unui barbat intr-unul heterosexual. El participa la simpozioane despre efecte halucinogene ale unor substante, alaturi de sefi ai subproiectelor MK Ultra cum ar fi dr. Maitland Baldwin de la subproiectul 62, dr. Louis Jolyon West de la subproiectul 43, etc.

    4. Societatea psihocivilizata Un motto din constitutia UNESCO era: “Din moment ce razboaiele pornesc din mintea omului, aceasta este locul in care trebuie construita apararea pacii”
    Dr. Louis Jolyon West si-a petrecut cariera mai intai in armata apoi in domeniul universitar cercetand tot felul de modificari ale comportamentului, tehnici de control mintal comuniste, disociere, hipnoza, halucinogeni, inginerie sociala si altele. Ca psihiatru a examinat diversi ucigasi printre care si liderul de cult Charles Manson. A participat la subproiectul 43, care avea legatura cu alterarea personalitatii prin izolare senzoriala si manipularea mediului, incluzand droguri si hipnoza. Ca si alti doctori, inclusiv Delgado, Irwin si Sweet, Louis. J West condamna asa-zisa plaga a violentei sociale care tot crestea, vazand-o ca pe o mare boala a omenirii. Asa ca dezvolta un proiect in numele preventiei, controlului si pre-tratarii formelor de comportament anti-social si violent. Scopul final era dezvoltarea abilitatii de a prezice comportamentul violent, dezvoltarea unui screening in masa a populatiei generale pentru a gasi indivizii predispusi, inainte ca ei sa comita vreun act de violenta propriu-zis. “Tratamentul” preventiv pentru potentialii raufacatori era alterarea comportamentului prin diverse metode. Proiectul era tintit asupra oamenilor de orice varsta si din orice categorie sociala, inclusiv copii, criminali, persoane predispose la alcoolism, pacienti bolnavi psihic. Rasa era considerata un factor de predispozitie la violenta. Diferite “metode de tratament” erau propuse: substante de castrare chimica, monitorizarea activitatii cerebrale prin implantare de electrozi in creier, etc. Prezicerea inclinatiei spre violentei, era legata de undele cerebrale anormale. Pentru a obtine sponsorizare financiara a proiectului, trebuiau exploatate fricile sociale, politice si rasismul. Datorita protestelor studentilor din campusul UCLA impotriva psiho-chirurgiei si a rasismului, a efortului doctorului Peter Breggin de a stopa acest trend inuman din medicina, al articolelor si informatiilor confidentiale scurse in presa, s-a construit o opozitie publica. Proiectul a fost oficial abandonat. Dr Peter Breggin a ajus la concluzia ca Delgado era motivat in aceste experimente de control social, de o filosofie politica apropiata de cea a totalitarismului prin care individul in sine, este mai putin important decat societatea. Individul sta sub influenta a tot felul de forte, poate el se simte important dar in realitate, nu este. In acelasi timp el poate crede ca are drepturi, dar de fapt societatea ca intreg are drepturi, nu el. Delgado scria: "cucerirea mintii este un obiectiv national coparabil cu invingerea saraciei". El dorea infiintarea unei fundatii pentru crearea unei viitoare societati psiho-civilizate.
  1. Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

  2. A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

  3. Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal

  4. 135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat

  5. Pr. Ioan Istrati: Despre Eminescu nu poți gândi decât în două cu lacrimi

  6. Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

  7. George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

  8. Mama tuturor Teoriilor Conspirației validată de "Știință": "EI sunt printre NOI" – Între Mântuitorul Cosmic și Putiniștii Galactici

  9. Mihai Eminescu a murit pe 16 iunie 1889, nu pe 15. Chipul de Hrist al Românului Absolut, chinuit și răstignit pe Golgota Neamului Românesc și întâlnirea cu Duhovnicul Neamului, Părintele Justin Pârvu

  10. Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

Ultima oră

23:10

Pr. Ioan Istrati: Despre Eminescu nu poți gândi decât în două cu lacrimi

22:00

ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNUL ABSOLUT: MIHAI EMINESCU - MĂRTURIE DESPRE MINE ÎNSUMI. Mărturisesc: Vladimir Beliș, Dimitrie Vatamaniuc, Ion Filipciuc, Theodor Codreanu, Nae Georgescu, Ilie Bădescu, Mihai Ungheanu, PF Patriarh Teoctist

21:00

OPERA POLITICĂ a Românului Absolut, disponibilă tuturor online într-un portal unic: Mihai-Eminescu.Ro. Academia Română și NeamUnit oferă și aplicația gratuită Mihai Eminescu - Întreaga Operă

20:20

Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

19:45

George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

19:19

Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

18:00

30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

17:00

Prof. Ilie Bădescu: 15-16 Iunie – Ziua nașterii în Cer a Dreptului Eminescu. ”De din vale de Rovine/ Grăim, Doamnă, către Tine…”

16:00

Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal

14:41

Luminița Arhire: DESPRE LIICEANU sau O DEZAMĂGIRE CU DAMF DE „BOIS D’ARGENT”, DE LA DIOR

13:30

Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

12:30

Jurnalistul Ion Spânu scoate la lumină secretele privind Asasinarea lui Eminescu. ActiveNews publică în premieră extrase din volumul reputatului jurnalist, noua ediție

11:33

Mihai Eminescu a murit pe 16 iunie 1889, nu pe 15. Chipul de Hrist al Românului Absolut, chinuit și răstignit pe Golgota Neamului Românesc și întâlnirea cu Duhovnicul Neamului, Părintele Justin Pârvu

11:00

135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat

08:00

15 iunie: Sf. Proroc Amos; Sf. Mc. Isihie; Fericiții Augustin și Ieronim