Dan Diaconu: Din nou în centru?

De Dan Diaconu  /  

Foto: MAPN

Foto: MAPN

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sosirea Diviziei 101 aeropurtate este primită de către propagandă cu surle și trâmbițe. Spun idioții utili ai Occidentului că astfel România e protejată. Că nu avem de ce să ne facem griji, doar cei mai buni soldați ai lumii sunt pe teritoriul nostru. Așa să fie? Cam la fel se spunea și despre Articolul 5 și ați văzut despre ce e vorba în realitatea. 

Înainte de orice v-aș ruga să trageți o gură de aer în piept și să vă gândiți cât se poate de sincer dacă într-adevăr vă doriți așa ceva? Sunteți siguri că vreți să fiți parte a unui război, mai ales în condițiile în care dacă stăm în banca noastră nu ne întreabă nimeni de vorbă? 

Și-acum să trecem la subiectul propriu-zis. În primul și-n primul rând, sosirea acelei divizii, chiar și pentru un exercițiu militar, ar trebui să ne îngrijoreze teribil. Principalul motiv pentru care orice om cu capul pe umeri s-ar îngrijora ar fi acela că Divizia 101 este una strict ofensivă. Așadar, toți propagandiștii de doi bani care vă spun că ăia au venit să vă apere sunt niște jigodii! N-au cum să apere în condițiile în care sunt unitate de atac! Iar atac, în condițiile date, înseamnă o operațiune de agresiune pornită de pe teritoriul României. Cred că oricine înțelege limpede despre ce e vorba. 

Acum, mai am o informație suplimentară. În conformitate cu contractul de găzduire a soldaților americani pe teritoriul nostru, aceștia nu dau socoteală satului român pentru absolut nimic. Asta în ciuda faptului că o cea mai mare parte a fondurilor necesare găzduirii armatei americane aici este suportată de români. Dar, totuși, ce înseamnă că nu dau socoteală? Între altele, armata SUA poate inclusiv să atace un alt stat de pe teritoriul României fără notificarea autorităților române!!! Adică ne putem trezi băgați în război de către americani care după aceea, eventual o pot șterge englezește. Acestea sunt documentele semnate de reprezentanții noștri! Ca să se țină minte la procesul de care vor avea parte!

S-o luăm acum logic: dacă Divizia lu' Pește se apucă să atace Rusia în Ucraina, e ca și cum România ar fi fost atacatorul. Asta le-ar putea fi suficient rușilor pentru a abate o ploaie de Kinzal-uri deasupra infrastructurii noastre, fie că e vorba de șosele,carburanți sau electricitate. Simplu și rapid, cu câteva bombe, indiferent cât de rudimentare ar fi, infrastructura energetică a României ar fi la pământ. După un asemenea eveniment chiar nu mai contează dacă înving rușii sau americanii. Noi tot rupți în fund rămânem!

De aceea vă întreb sincer: când ne va veni mintea la cap? Avem nevoie de așa ceva pentru a apăra una dintre cele mai corupte țări ale lumii? Ce sens are să ne băgăm noi fix ca musca-n rahat? Și-ar mai trebui să mai realizați un lucru. După ce-a fost dat jos Ceaușescu, s-a luptat cu o vivacitate teribilă pentru dărâmarea a tot ce-a construit el. Absolut toate sfaturile venite de la „binefăcătorii financiari ai planetei” precum FMI și Banca Mondială au fost îndreptate în direcția distrugerii programatice a industriei ceaușiste, transformându-ne din punct de vedere industrial într-o țară de lumea a treia. Un eveniment nefericit care-ar distruge și infrastructura României ar fi încununarea planului ticălos de răzbunare pe Ceaușescu. Am mai fost de-a lungul timpului în centrul diverselor conflicte și nu ne-a fost bine deloc. Gândiți-vă bine la asta!
 
Trenduri Economice
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Înmormântarea Părintele nostru Justin Pârvu

Primul film documentar despre Mihai Eminescu

Mihai Eminescu - Marturie despre mine însumi

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • ceapistul 24.10.2022 15:36
    America a transformat Coreea de Sud , Taiwan sau Japonia in superputeri industriale si state cu nivele de trai peste nivelul european.
    Acolo unde SUA opreste lumina , precum Cuba , Venezuela sau Coreea de Nord pana si Moartea e rupta in gura de foame.
    In toata povestea asta Rusia a reactionat fata de Ucraina precum betivanii din satele din Vaslui ale caror femei , satule de bataie si datoriile facute pe caiet de "animal" pe la birturile din sat , pleaca la munca in Italia.
    Acolo , saracele femei se combina rapid cu cate un bosorog italian si trimit actele de divort prin posta , bucuroase ca au scapat de betivanul puturos.
    Nu o fi bosorogul italian o partida pe cinste dar macar e galanton si nu le cere decat sa fie gospodine si sa le tina companie prin casoaiele goale prin care nu mai calca nici copiii lor facuti in tinerete.
    Fara discutie ca Ucraina va deveni o noua Coree de Sud (de Vest..de fapt) in timp ce teritoriile sale estice vor fi transformate in "zona demilitarizata" intre Rusia si noul Occident reeducat, dupa cum se vede deja , de catre SUA.
    SUA au pus ciomagul pe Germania si Franta pentru ca au avut tupeul sa uite cine le-a hranit in ultimii 70 de ani. Astfel dau un exemplu si altora , precum Ungaria , despre ce te asteapta daca te joci prea mult cu Rusia.
    Armata SUA pe teritoriul Romaniei de azi este garantia ca nu se umfla orezul unora de prin Ardeal si nici altora de prin Transnistria .
    Desi , cred ca taman de acolo vor veni niste "provocari" cat de curand numai bune pentru rezolvari de probleme si exercitii .
  • Pixelu Albastru 24.10.2022 15:55
    Bravo ceapistule, dar ai scos din ecuație tocmai p-ăia care au făcut colectivizarea!
  • Tic 24.10.2022 20:34
    SUA a hrănit cumva și estul comunist timp de 70 de ani?
    SUA nu a hrănit pe nimeni, a supt timp de 80 de ani sub masca planului Marshall toată seva unei Europe secătuite de un război atatat tot de capitalul american, ca să nu zic altfel!
    Planul Marshall a fost armata financiară de ocupație a Europei(de aceea a refuzat Stalin planul pt estici, nu era prost sa își bage dușmanul în casă), care pe lângă armata de ocupație a ținut protectorul european la cheremul doctrinei Monroe! (Europa fiind al 3-lea inel de expansiune SUA conform doctrinei).Capitalul german este de fapt capital american investit, vorba vine, cumpărând pe nimic tot ce a găsit, și dacă veți cauta cui aparțin firmele mari germane, veți avea surprize. De fapt au transformat și Germania, și multe alte tari în corporații financiare afiliate corporației drăcești internaționale, supuse controlului băncii mondiale (asta este guv mondial de fapt) și ministerului mondial de finanțe, FMI.
    Nu pot crede ca tembelismul din primii ani ai comunismului reapare acum cântând ode de slava celeilalte cutre! Marea afacere numita SUA nu este o națiune, nu este stat, este fațada unei banci camataresti de esență mafiota. (pleonasm voit)
  1. Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

  2. Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

  3. O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

  4. A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

  5. Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

  6. Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal

  7. Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

  8. George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

  9. 135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat

  10. Mama tuturor Teoriilor Conspirației validată de "Știință": "EI sunt printre NOI" – Între Mântuitorul Cosmic și Putiniștii Galactici

Ultima oră

01:10

16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

00:30

16 iunie: Sfântul Ierarh Martir Neofit Cretanul, Mitropolitul Țării Românești; Sf. Ier. Tihon, Episcopul Amatundei; Sf. Sfințit Mc. Marcu, Episcopul Apoloniadei

23:45

Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

23:28

Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

23:10

Pr. Ioan Istrati: Despre Eminescu nu poți gândi decât în două cu lacrimi

22:35

O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

22:00

ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNUL ABSOLUT: MIHAI EMINESCU - MĂRTURIE DESPRE MINE ÎNSUMI. Mărturisesc: Vladimir Beliș, Dimitrie Vatamaniuc, Ion Filipciuc, Theodor Codreanu, Nae Georgescu, Ilie Bădescu, Mihai Ungheanu, PF Patriarh Teoctist

21:30

O zi întreagă de manifestări omagiale pentru Eminescu în Arhiepiscopia Tomisului - VIDEO

21:00

OPERA POLITICĂ a Românului Absolut, disponibilă tuturor online într-un portal unic: Mihai-Eminescu.Ro. Academia Română și NeamUnit oferă și aplicația gratuită Mihai Eminescu - Întreaga Operă

20:20

Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

19:45

George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

19:19

Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

18:00

30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

17:00

Prof. Ilie Bădescu: 15-16 Iunie – Ziua nașterii în Cer a Dreptului Eminescu. ”De din vale de Rovine/ Grăim, Doamnă, către Tine…”

16:00

Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal