Dan Diaconu: De câte dovezi mai aveți nevoie? PFIZER-GATE: Jigodiile Gheorghiță, Arafat și Cîțu vor plăti pentru ticăloșiile lor. Știu că nu credeți asta, dar veți vedea că așa va fi!

De Dan Diaconu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Janine Small, director pentru piețele dezvoltate în cadrul Pfizer, a declarat în fața Parlamentului European că vaccinul produs de compania sa nu a fost testat în ceea ce privește stoparea transmiterii virusului.
 
 
Acum toată lumea știe că panaramele acelea de vaccinuri de fapt nu fac nimic. Sau, ca să fiu mai exact, în afara chestiunilor devastatoare pentru organism, nu fac absolut nimic în ceea ce privește COVID. Doar îți transformă corpul într-un butoi cu proteină Spike, proteină dovedită a cauza multiple probleme grave organismului uman.

Partea interesantă de-abia de acum vine întrucât vaccinurile au fost promovate ca „leac împotriva răspândirii virusului”. O intensă campanie mediatică plătită de guvernele din întreaga lume a aruncat în față tocmai această minciună. Să vă dau două exemple de la noi, din presa ticăloșită care a fost alimentată cu dărnicie de la buget. La Digi24 se spunea că „STUDIU. Vaccinul Pfizer ar opri transmiterea virusului. Nivelul de anticorpi, mai mare decât după o formă gravă de Covid-19”(vezi foto), în timp ce un titlu similar apare și în Adevărul: „Vaccinul Pfizer oprește transmiterea virusului SARS-CoV-2. STUDIU”. Ambele așa-zise articole citează un studiu suspect făcut pe genunchi la un centru medical evreiesc. Este cât se poate de evident că nu a fost făcut niciun studiu ci a fost doar o campanie de propagandă ventilată în presă pe bani guvernamentali. La noi vina aparține în egală măsură nulității Gheorghiță, nemișcabilului Arahat și premierului de atunci Cîțu. Sper să nu se uite aceste nume și, de asemenea, sper ca la un moment dat jigodiile care au pus în scenă toată această farsă să plătească așa cum merită întrucât ceea ce au făcut se numește crimă împotriva umanității. 

Nu-s vorbe mari. Este dovedit deja că avem de-a face cu un număr imens de probleme rezultate din campania de vaccinare, că numărul de victime ale vaccinurilor depășește victimele reale ale COVID. În SUA, când s-a dispus obligativitatea vaccinării copiilor se știa că, din punct de vedere statistic, numărul posibil de îmbolnăviri grave la copii era mult mai mic decât numărul reacțiilor adverse fatale ale vaccinului. Cu alte cuvinte, în mod programatic, mai mulți copii au fost condamnați cu sânge rece la moarte. Și pentru că a venit vorba de copii, poate ne spune același domn Gheorghiță dacă și-a vaccinat copiii. Nu de alta, dar am informații în ceea ce-o privește pe mama domniei sale care, spun gurile rele, n-a văzut vaccin la indicațiile insistente ale fiului său. 

Este limpede că întreaga clică de la putere - și nu doar de la noi ci de peste tot din lume - a ucis cu sânge rece proprii cetățeni. La noi, rețineți, regimul vaccinului a fost unul militarizat, cu un colonel rujat în fruntea campaniei de vaccinare. Este a doua oară în istoria recentă a României când armata își ucide proprii cetățeni. Niciodată în istorie conducerea unei(unor) țări nu a ordonat cu atâta sânge rece o execuție în masă așa cum au făcut-o actualele autorități. Aici e vorba de un genocid, o ticăloșie imensă care trebuie pedepsită. Și, o spun cât se poate de apăsat: pentru a putea pedepsi această ticăloșie trebuie reintrodusă pedeapsa cu moartea. Nu există altă pedeapsă pentru toată clica infectă care-a făcut posibil un asemenea coșmar. Însă cine oare o va pune în aplicare? 

Știu că acum suntem convinși că nu ni se va face dreptate deoarece totul e controlat de mâna de fier a jigodiilor. Timpurile însă se vor întoarce și toți vor plăti pentru ticăloșiile lor. Știu că nu credeți asta, dar veți vedea că așa va fi!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (13)
  • Carbid 13.10.2022 17:49
    Daca ajutà cu ceva...
    https://howbad.info
    Pentru cei înțepați care vor să-si verifice lotul cu care au fost injectați!
  • Andri 13.10.2022 18:17
    Lumea a luat foc. Tucker Carlson ieri, acum Dan Woottan

    “Never forgive, never forget, never again”

    https://t.me/SGTnewsNetwork/34751
  • stefan ariasu 13.10.2022 18:29
    Informatii partial adevarate. ..."n SUA, când s-a dispus obligativitatea vaccinării copiilor.."-In SUA nu s-a dispus niciodata obligativitatea vaccinarii copiilor. Nu vorbiti sau publicati prostii.
    Aprobarea FDA pentru varste mici nu este echivalentul obligativitatii!
  • ActiveNewsRo 13.10.2022 19:04
    Probabil autorul se referă la obligativitatea vaccinării copiilor pentru a putea participa la cursuri

    https://www.schools.nyc.gov/school-life/health-and-wellness/covid-information/health-and-safety-in-our-schools

    https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/new-york-city-mandates-vaccines-all-private-businesses-omicron-spreads-2021-12-06/

    Dupa cum stiti „recomandarile” autoritatilor au devenit obligatorii si in unele scoli private

    https://www.corlearsschool.org/vaccination-mandate
  • Andri 13.10.2022 19:16
    In Washington copiii nu mai sunt primiti la scoala daca nu au lista de injectii : polio, pojar etc Nu stiu daca se intampla si in alte state

    https://t.me/SGTnewsNetwork/34603

    Cat despre injectia guvid, hotarasera ca din 2023 sa devina obligatorie pentru studenti. Sa vedem.
  • Andri 13.10.2022 18:56
    ‼️
    Rob Roos, Member of the European Parliament, joined Tucker Carlson to discuss one of the greatest scandals of our time. COVID passports and mandates placed millions of people outside society. But there was NO evidence the vaccine would even stop the transmission. This should have massive political consequences.

    https://t.me/LauraAbolichannel/24003
  • Piatra 13.10.2022 19:01
    ,,Gheorghita, Arafat si Catu, vor plati...". Atata sange nevinovat este pe mainile lor, deci dupa dreptate ar fi. Da ,,TATA" lor, domnul de la Cotroceni ? Sau toti ,,cioclii" covid din spitale, presa, institutii, firme, .. . Unii au crezut in autoritati si medici, dar ceilalti, care au mintit de dragul unor recompense, trebuie ,,recompensati" fara razbunare, fara ,,derogari"(poate doar pentru cei care chiar incearca sa-i ajute pe cei care le-au cazut victime), dar cu dreptate. Altfel, se alege praful de notiunile de Democratie, Libertate si Dreptate, si chiar o sa ajungem in ,,1984".
  • Catalin1972 13.10.2022 20:09
    Sa speram ca vor plăti! Toți trebuie sa plătească,de la primarul din ultimul sat pana la președinte, toți care au condiționat accesul în instituțiile publice de vaccinare,trebuie sa plătească ,exact cum s-a întâmplat în cazul naziștilor!
  • FlorinN 13.10.2022 22:11
    Într-adevăr, asa ar trebui, ticăloșii, jigodiile și scursorile care ne-au făcut asta ar trebui sa plătească. Dar nu se va întâmpla asta. Pt ca odată ce rahatul ar ieși la iveala într-o tara va fi demascat și ar trebui sa o pățească toți, din toate tarile. Dar înainte sa se întâmple asta același scursori vor porni mai degrabă război Rusia-nato și nu ne va mai arde nimănui de pedepsirea lor. Au puterea sa facă asta, ca prea a început acest război in mod convenabil fix când s-a fasait covrigul.
  • dejuan 13.10.2022 23:37
    "Nu știam că domnul Macron nu a fost vaccinat. Nu știam că majoritatea oamenilor din guvern nu erau. Și nici eu nu știam că majoritatea colegilor mei parlamentari nu sunt."

    Hopa, se ingroasa gluma!

    Jean LASSALLE, fost deputat și președinte al mișcării Resistons este invitatul lui Ying Huang:
    "Acum se face totul pentru a sabota și distruge toate fundamentele civilizațiilor noastre. Și atunci aceste vaccinuri, nu am avut Covid, am avut vaccinul Johnson care aproape că m-a omorât, care mi-a deformat inima, am avut 4 operații din 3 ianuarie anul acesta"."

    https://ntdtv.fr/jean-lassalle-tout-est-fait-pour-detruire-notre-civilisation/
  • crazy bobz 14.10.2022 01:31
    AMIN!
  • crazy bobz 14.10.2022 01:36
    AMIN!
  • GITTA 14.10.2022 14:44
    EXPUNEREA FALS VACCINATILOR dar care au promovat,impus cu masuri drastice,vaccinarea in masa.
    Azi, macrou si majoritatea membrilor din guvernul francez:
    https://www.bitchute.com/video/trd1BWrSphh6/
    "Vaccinul Johnson&Johnson aproape ca m-a omorat!Nu am stiut ca MACRON NU S-A VACCINAT si nici ca majoritatea membrilor din guvernul francez nu sunt vaccinati!"
    Declaratia si acuzatia clara a lui Jean Lassalle,ministru in guvernul francez de 20 de ani si victima a vaccinarii impuse de politica sanitara drastica din Franta.Jean Lassalle a trecut prin 4 operatii de cord in decurs de 9 luni!.Jean Lassalle a aflat cu pretul sanatatii sale ca,"camaradul"Macron si majoritatea membrilor din guvernul francez nu sunt vaccinati.
    Si inca de anul trecut,au fost expusi sute de autoritati,oficiali,VIP-uri,vedete,medici din Spania,Canada,Australia cu aceeasi "buna practica"de falsificare a pasapoartelor covid...la care se adauga categoriile care au facut exceptie de la vaccinare( staff-ului de la Casa Alba,Senat,de la Pfizer,Moderna) care a dus la un protest(destul de slab)la Bruxelles.Dar deajuns,ca sa justifice intrebarea "cum de cei care promoveaza,impun,forteaza conditioneaza vaccinarea "sigura si eficienta",nu sunt ei insisi si copiii lor,vaccinati si/sau sunt exceptati?
    O intrebare clara,logica si justa.
Ultima oră

23:15

Eroii care ne-au lăsat drept moștenire România încă sunt printre noi: veteranul de război Moș Nică Paiu, de 102 ani, despre luptele de la Cotul Donului: “Eram împușcat și la piept, și la mână. Și așa mergeam” - VIDEO

22:30

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic. Copiii vorbesc cu Părintele Justin la mormântul său. Ieromonahul Nicodim Grosu - Focul rugăciunii - VIDEO

22:22

Eurostat: România are cea mai mare inflație din UE, pentru a cincea lună consecutiv

21:30

România – Ukraina 3-0. Bucuria Victoriei – cât rezultatul unui Referendum

20:46

Pfizer, acuzat de procurorul general al unui stat din SUA că a conspirat cu guvernul și mass-media pentru a comite fraudă și fapte oneroase, inducând în eroare populația

20:06

S-a închis jocul pentru Klaus Iohannis: A pierdut și ultimul vot pentru șefia NATO – noul președinte al Slovaciei și premierul Ungariei îl susțin pe Mark Rutte

19:33

Scriitorul Constantin Barbu a primit titlul de Doctor Honoris Causa, acordat de o mare universitate din America. Interviul continuă: Despre un nou volum din Supracartea fără de ce

18:20

O bucurie pentru Geoană: Ana Birchall candidează la prezidențiale

18:07

Cântărețul Rod Stewart a fost huiduit copios după ce a afișat un portret al lui Zelenski la un concert din Leipzig, într-o regiune unde Alternativa pentru Germania a ieșit pe primul loc la alegerile europarlamentare - VIDEO

17:30

Părintele James Bernstein, cunoscut pentru cartea sa ”Uimit de Hristos. Călătoria mea de la iudaism la Ortodoxie”, a trecut la Domnul

16:47

Unde-s TREI puterea crește...

16:00

MIRCEA MARIAN vs NAȚIONALA ROMÂNIEI. Luminița Arhire: UN LIMAX DE PRESĂ

15:46

Sorin Roșca Stănescu: Dorin Cocoș o dă în primire pe Monica Macovei. Secretul lui Florian Coldea

15:32

Jumătate de milion de imigranți ar putea obține cetățenie americană conform unui nou plan al administrației Biden

15:23

Vânzările de Mașini Electrice se prăbușesc în Germania