DISPARIȚII MISTERIOASE

De Anca Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Ca să-nchidem cercul pe ziua de azi pe tema părinților "grijulii", unde au dispărut toate mămicuțele și toți tăticuții cu spume epileptice la gură pentru că "îngerașul” se surmenează de la activități școlare de nivel de școală ajutătoare acum, când mor tinerii pe bandă rulantă "în mod inexplicabil”?

Unde vă este arsenalul de istericale, tăcuților? Acum nu mai este nicio problemă? Nici animalele nu acceptă cu atâta ușurință moartea puilor. E mai important să vă feriți de etichete sau să nu recunoașteți că ați mușcat ca bibanii la propaganda "oficială” fundamentată pe "știință”?

Acum e momentul să vă zbateți pentru copiii voșțri, chiar dacă au murit sau mai ales de aceea! Să nu-mi spuneți că gândiți pragmatic referitor la propriii copii, care nu se mai întorc și deci nu merită să vorbiți în numele lor, doar nu sunteți chiar atât de cinici!

Unii încă trăiesc, în suferințe crunte pentru care medicii nu au o explicație, dar știu sigur de la ce NU li se trage. Tot tăcere și pe frontul ăsta!

Exact pe această ipocrizie au mizat siniștrii care au pus pe roți genocidul în văzul lumii și cu acordul scris al victimelor. Sau al părinților.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

GIORGIA MELONI: NU SUNTEM NUMERE! SUNTEM PERSOANE ȘI TREBUIE SĂ NE PĂSTRĂM IDENTITATEA! Mă cheamă Giorgia, sunt femeie, mamă, italiancă, creștină!

CONSIMȚĂMÂNT NEINFORMAT - DOCUMENTAR TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • DanielaBMED 18.08.2022 18:26
  Parintii sunt socati, dar nici nu le vine sa creada, sau sa recunoasca, ca sunt vinovati ca si-au lasat copilul sa se vaccineze. Este si in cadrul fenomenului de a nu crede nici macar ca le-a murit copilul ( subit ! )./ Stiu insa un caz in care parintii i-au spus baiatului sa nu se vaccineze dar el, care are 16 ani si voia sa circule peste tot, nu a vrut sa inteleaga si s-a vaccinat. Traieste inca.../ Apoi, cate investigatii trebuie facute, ce lupta trebuie sa duca un parinte care suspecteaza ca vaccinul i-a omorat copilul ? Analize imunohistologice, biochimice pe...cadavru... Cine e dispus sa le faca corect ? Sunt posibile la noi in tara cu dotarea noastra tehnica ? etc
 • IC XC NI KA 18.08.2022 23:48
  Sau poate pentru părinți e mai de preț pacea ca dreptatea.
  “Pacea este de patru ori mai mare decât dreptatea.” Sf. Ioan Scăraru

  Sau poate socotesc că este mântuitor ce s-a întâmplat. Nimic nu este la voia întâmplării. Nici moartea. Mai ales moartea! Cum ar putea..în Atotștiința Lui Dumnezeu?! “Și un fir de păr care mișcă, știe Dumnezeu de el“ Pr. Arsenie Papacioc - și nu-i figură de stil, ci o stare de fapt.

  “Nimeni nu poate să vatăme un suflet credincios, căci orice ar suferi i se socotește spre folos". Avva Zosima


  Nu totul se reduce la lumesc sau nu lumescul e pe primul loc .. dimpotrivă duhovnicescul primează ..oricât de greu ne-ar fi să credem. Oamenii se pot împăca .. să le dăm voie.
 • INJECTIA FINALA 19.08.2022 05:43
  IC XC NI KA

  E CRIMA IN MASA, ESTE GENOCID.

  ITI LASI COPILUL UCIS PE STRADA UCIS IN FATA OCHILOR TAI FARA SA'L APERI ?

  ESTE ASTA VOINTA LUI DUMNEZEU ? LASI
 • IC XC NI KA 19.08.2022 11:21
  Desprea acceptarea morții am scris!

  Care se presupune acuzator că-i acceptată cu “atâta ușurință” .. frească Dumnezeu ..mă cutremur numai când scriu “atăta ușurintă” ref. acceptarea morți de către un PĂRINTE, care se presupune că-i și CINIC ..cine își poate permite să spună așa ceva?! Cine-i cinic aici?!
  Dacă nu-și caută dreptatea nu înseamnă că acceptă moartea cu “atâta ușurintă” și “cinism”. Nu! Poate să însemne ce am scris .. cred .. că doar nu am înnebunit să fie adevărat ce zice în articol ..

  Deci, nu am scris despre a lăsa ..
  Ci despre faptul că oamenii se pot împăca .. au voie?! Sau trebuie să facă musai ce vrem noi ..
  Sunt oameni care pun pacea și duhovnicesul pe primul loc .. au voie?!
  Sunt oameni care cu tânguie de îngropare își duc copiii la groapă și plâng ca niște credincioși, nu ca niște NECREDINCIOȘI.. , cu nădejdea învierii și a vietii veșnice .. au voie?!
 • INJECTIA FINALA 19.08.2022 08:23
  ERRATA :

  ESTE ASTA VOINTA LUI DUMNEZEU ?
 • INJECTIA FINALA 19.08.2022 15:12
  IC XC NI KA

  ASISTAM LA UN GENOCID PLANETAR...
  CAND SUNT OMORATI COPIII NOSTRI, FRATII NOSTRI, INTR'UN IMENS, APOCALIPTIC ABATOR UMAN, SARIM DIN DIMENSIUNEA DUHOVNICEASCA A PACII, ACCEPTARII VALABILA PENTEU CAZURI INDIVIDUALE SARIM DECI LA RAZBOIUL DE APARARE A FIINTEI UMANE SI A POPORULUI NOSTRU.
  CACI DACA INTRA RUSII PESTE NOI, VOM STA CU BRATELE INCRUCISATE?
  IATA, DEMONII AU INTRAT, CU VICLENIE, CORUPTIE, MANIPULARE SI AU MUSCAT SALBATIC DIN TRUPUL NOSTRU...
  SA NU NE APARAM?

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

22:30

CAZUL VISARION ALEXA - FIUL MASS MEDIA. Biserica are nevoie de duhovnici și rugători nu de vedete

21:39

Un studiu Oxford confirmă: decese din cauza miocarditei induse de vaccin

20:42

Cazul Visarion Alexa - Între duhul lumii și Duhul lui Dumnezeu

19:35

„Copiilor și nepoților să nu le fie rușine să se numească români”. Execuția învățătorului Ion Pridon din Făgăraș, erou al Rezistenței Armate Anticomuniste - 70 de ani - 27 septembrie 1952

18:36

Un imunolog european de top, expert în vaccinuri, crede că boosterul Covid-19 i-a accelerat dezvoltarea cancerului. STUDIU

18:00

Dacă folosim mașina de spălat noaptea salvăm Europa de Putin? „Mi-a fost foarte rușine pentru că nu am pus, real, umărul la binele comun și la a depăși acest obstacol cu care toți europenii se confruntă.” DILEMELE INFLUENȚĂRILOR

17:10

Marele protopsalt al Catedralei Patriarhale Mihail Bucă la aniversare. ÎNTRU MULȚI ANI!

16:34

Tucker Carlson: În Italia a fost o Revoluție Pașnică. S-ar putea ca în alte țări să fie Insurecții adevărate

15:40

Sabotaj, sau accident? Conducta Nord Stream 2, afectată de o scurgere de gaze în Marea Baltică. FOTO

14:40

Un medic anestezist din SUA a otrăvit săculeții de perfuzie mai multor pacienți. Un doctor a decedat, iar alți 11 pacienți se află în stare gravă. Tribunalul l-ar putea condamna la moarte

13:46

Romania se opune la Bruxelles reducerii efectivelor de vaci pentru a micșora emisiile. Petre Daea pune punctul pe ”i”: Nu suntem de acord cu o reducere atât de drastică

13:00

Combinatul chimic Chimcomplex concediază 400 de angajați ca urmare a creșterii alarmante a prețurilor la energie electrică și gaze naturale

12:30

Vladimir Putin ar putea anunța vineri anexarea la Rusia a teritoriilor ocupate din Ucraina. Astăzi este ultima zi a referendumurilor

11:45

Economistul Mircea Coșea, avertisment sumbru, pe fondul crizei din energie: Se vor închide firme, românii vor deveni șomeri! Este posibil chiar și un lockdown

11:00

Patronul B1TV aruncă bomba: Michael Schmidt, prietenul cel mai apropiat al președintelui Iohannis, e un șantajist filat de Interpol