DAVOS 2022. Alin Alexandru: GIRAFA NU EXISTĂ!

De Alin Alexandru  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Forumul Economic Mondial s-a încheiat la Davos, surprinzător, în anonimat. Adică o întâlnire cu 2500 de invitați, cei mai puternici oameni ai planetei care încearcă să schimbe soarta omenirii-marele reset-și mainstream media de peste Ocean tace în păpușoi (valabil și la noi - n.n.).

Adică cei care au stărnit isteria covidului, a războiului, a bolii maimuței nu sunt interesați de părerea celor care decid (sau vor să decidă) cum vom trăi pe această planetă. Citesc în fiecare dimineață NY Times și nu găsesc nicio relatare de la fața locului, niciun interviu, nici tu Klaus, nici Bill, nicio sinteză. Singura referire pe larg a apărut când a vorbit Zelensky. Mă uit la canalele americane iar cuvântul Davos nu există practic.

La CNN nu ai ce cere din moment ce știrea adevărată despre faptul că Hillary a comandat marea minciună Trump-Rusia a ținut 1 minut (mă mir că au dat așa ceva, în NYT nu există) în timp ce minciuna russian collusion a ținut ocupat postul 2 ani, 24 din 24 de ore. Și nu numai la CNN, ci în întreagă presă mondială progresistă.

Urmăresc presa canadiană. Absolut nimic despre Davos. Deci când Klaus l-a prezentat pe Justin ca marea speranță a noii lumi care se naște, când numărul doi al Canadei, dna Freeland, este membru în boardul director al organizației tu presă canadiană taci. Dna în cauză trebuie să fi fost la Davos dar noi, prolii, nu știm nimic.

Tăcerea presei mari se numește-să nu ne mai ascundem după cireș-manipularea prin omisiune. Dacă mainstream media ar vorbi despre WEF, Klaus, Bourla binefăcătorul cu seringa, ar trebui să explice prolilor-adică nouă- despre ce vor acei oameni puternici. Dacă abordează subiectul marele reset, atunci prolii vor pune întrebări și ei nu vor dezbatere. Acum este mai simplu să înțelegem de ce presa progresistă îi numește conspiraționiști pe cei care vorbesc despre marele reset (posturi mici neplătite de guverne, diferite personalități necumpărate). Și e și mai ușor de înțeles de ce guvernul SUA vroia să înființeze ministerul adevărului. Ați înțeles acum de ce autoritățile se dau de ceasul morții să lupte cu dezinformarea de pe rețelele sociale.

În mare, manipularea prin omisiune, este o metodă banală care ține publicul departe de adevăratele informații. Ca-n bancul cu olteanul, dacă el n-a văzut girafa înseamnă că girafa nu există. Dacă 90% din oameni n-au auzit de Klaus, înseamnă că el nu există. Prolii nu trebuie să-și bată capul cu întălnirile băieților deștepți.

Pentru că resetul se face nu se vorbește la televizor!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Șeful Pfizer în 2018 despre pastila electronică cu cip la Forumul Economic Mondial

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • Andri 28.05.2022 11:36
  Yuval e falsul profet sau antihristul
  Urmariti primele 22 de min https://rumble.com/vyqt39-dr.-zelenko-yuval-noah-harari-who-is-the-anti-christ-agenda-pushing-leader-.html
  Declara ca Hristos ca Fiu al lui Dumnezeu si Invierea Lui sunt fake news, neaga cu totul existenta lui Dumnezeu, dar pt un ateu vorbeste foarte mult de El, bun cunoscator al Bibliei, promite viata vesnica si fericire aici pe pamant prin transhumanism etc
 • Cotco-emy 28.05.2022 13:03
  https://rumble.com/v168x8t-the-great-reset-analyzing-davos-2022-and-their-agenda.html


  Am găsit pe rumble o analiză cu ce au vorbit criminalii ăștia la Davos.
  Traduceti-l in romana daca il considerati elocvent.Doamne ajuta-ne!

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

13:00

Avocatul Gheorghe Piperea lansează platforma civică România Nes(u)pusă la Craiova

13:00

Corneliu Vlad: SUA vs Rusia: CARE PE CARE?

12:10

Eliberarea Insulei Șerpilor – victorie ucraineană sau mutare de șah-mat a rușilor?

11:10

„Agenda noastră comună” în Era Post-Covid – „digitalizarea totală a lumii” și „multilateralismul” triumfal. Klaus Schwab: „Acum este un moment istoric, nu numai pentru a lupta împotriva virusului real, ci și pentru a modela sistemul pentru era post-covid”

10:00

A murit cunoscutul medic evreu-american VLADIMIR ZELENKO. El a deconspirat vaccinarea Covid în fața unui Tribunal Rabinic: Treziți-vă! Este al III-lea război mondial. Este moarte. Este genocid. Doar 10% vom supraviețui - cei cu credință

00:05

1 iulie: Sfântul Leontie de la Rădăuți

00:00

1 iulie: Sfinții Mucenici și Doctori fără de arginți Cosma și Damian, cei din Roma

23:10

SUBVERSIUNEA. Cei 4 pași prin care se distruge o națiune. VIDEO

22:30

Pr. Ioan Istrati: LEAGĂNUL DE LACRIMI

22:08

Cea mai vaccinată țară din Europa are acum cea mai gravă situație COVID

20:00

Nicicînd nu visam ca, avînd la Cotroceni un fost profesor drept președinte, nivelul educației școlare să ajungă atît de jos! OPINIA PROFESORULUI

19:10

Patriarhia Bulgariei dorește oare să-l autohtonizeze pe Sfântul Apostol Andrei încercând să-l așeze deasupra Mitropoliei din Durostorum?

18:00

CINE L-A ACOPERIT PE BĂSESCU LA CNSAS 14 ANI? Germina Nagâț, într-o comunicare transmisă ActiveNews, dezavuează Concluziile Anchetei CNSAS, care demonstrează că ea a știut de TOATE documentele încă din 2005-2008 ca șefă a Direcției de Investigații

17:18

Creatoarea serialului Friends își pune țărână în cap pentru că toate personajele sunt ALBE

15:35

PROTEST pe patru roți AZI la BUCUREȘTI contra scumpirilor de carburanți și a Guvernului de 50 de bani. Piața Constituției, ora 17, benzinăriile din Centrul Capitalei, Piața Victoriei, ora 19.00. ACTUALIZARE VIDEO