Cuvântul medicului Damian Baciu, pediatrie-vaccinologie, în fața Colegiului Medicilor unde este anchetată dr. Hagimă Geanina: Pentru decesele și eșecul lamentabil al sistemului de sănătate din țară, NU medicul Hagimă este responsabil! CORIU, DEMISIA!

De Dr. Damian Baciu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


CĂTRE COLEGIUL MEDICILOR ARGEȘ

DEPARTAMENTUL DE JURISDICȚIE PROFESIONALĂ

Suntem astăzi într-un moment important și într-un loc important: Colegiul Medicilor Argeș. Un colegiu al medicilor în care d-l Dr. Bănică Valentin George, medic de familie și Președintele Colegiului, alături de d-na Dr. Viișoreanu Melania, medic de familie și Președintă a Departamentului de Jurisdicție Profesională, au primit ordin de la d-l Dr. Coriu Daniel, Președintele Colegiului Medicilor din România, să sancționeze un MEDIC, d-na Hagimă Geanina Elena, medic de Obstetrică-Ginecologie, pentru protestul la care a participat în data de 4 mai anul acesta și care a avut loc în fața Colegiului Medicilor din România (C.M.R.), de la București.

Acuzațiile se referă la protestul medicului Hagimă față de măsurile șablon dispuse în România pe durata "pandemiei" și împotriva utilizării produselor ARNm pe care dl. Președinte C.M.R. le denumește eronat „vaccinuri”. De asemenea este acuzată de reproșurile față de activitatea C.M.R în „pandemie” și mai ales că C.M.R nu a avut grijă ca imaginea medicilor să fie respectată.

De-a lungul celor 2 ani și jumătate, medicul Hagimă Geanina Elena a avut mai multe luări de poziție împotriva derapajelor medicale oficiale impuse în România. Au fost manifestări publice în orașul d-stră, dar și în București.

Colegiul Medicilor Argeș cunoaște această stare de fapte pe care NU le-a considerat abateri de la conduita medicală.

Îl felicit sincer pentru această atitudine, ceea ce înseamnă că a sesizat lipsa crasă a noțiunilor de Știință Medicală, în tot ceea ce s-a executat la comandă în această perioadă.

Cu siguranță C.M. Argeș cunoaște afirmația publică a Prof. de Boli Infecțioase și Tropicale Raoult Didier care spune că: "NU mai este vorba de Medicină, ci de o poziție politică, o atitudine de control și condiționare a populației prin FRICĂ !"

De asemenea C.M. Argeș cunoaște și afirmațiile Prof. John Ioannidis, Epidemiologie Stanford, un nume de referință în domeniu: „Nicio măsură luată nu a dovedit eficiență; nici izolarea, nici masca, nici închiderea localurilor, nimic!; implicarea politicului în știință este o OROARE!”.

Ce s-a întreprins în 2020 în toată lumea, constituie CRIMĂ ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII, sunt concluziile Summit-ului Covid-19 Roma, 12 septembrie 2021, Dr. Robert Malone.

C.M. Argeș cunoaște cu siguranță și afirmațiile Prof. Dr. Luc Montagnier, Premiul Nobel pentru Medicină și Membru de Onoare, Doctor Honoris Causa la IMF București, cu privire la injectarea produselor ARNm: „trebuie oprită imediat "vaccinarea" C-19, efectele vor fi pe aceeași generație în 5-10 ani și afectează și generațiile viitoare”; sau semnalele de alarmă ale Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, Virusologie Meinz: „cei care injectează copiii comit CRIME".

În acest registru s-a exprimat în repetate rânduri și Medicul Hagimă Geanina Elena. Este printre puținii MEDICI din România care au abordat o atitudine publică în concordanță cu Știința Medicală, care NU îndeamnă la raportări tendențioase, mincinoase, contrafăcute, incorecte medical și tratamente ce pun în primejdie sănătatea și viața pacienților.

Șarlatanismul, escrocheria și corupția medicală au atins cote inimaginabile!

Voi da câteva răspunsuri scurte la acuzațiile d-lui dr. Coriu Daniel, pentru că trebuie să vorbim de persoane și nu de instituții, persoane care pot sau NU să sfințească locul pe care-l ocupă.

Orice se poate mușamaliza, exagera, nega sau minimaliza, dar morții NU se pot ascunde. Datele oficiale INSP sunt cunoscute ca preluări ale raportărilor eronate, mincinoase, contrafăcute, spre a servi scopului. Chiar și așa, Medicul Hagimă Geanina Elena, v-a demonstrat, pe baza datelor INSP, excesul important de mortalitate de 14,44% în 2020 și de 29,14 % în 2021, în comparație cu anii precedenți 2014-2019.

Procentul de nonCovid din excesul de mortalitate a fost de 53,18 în 2020 și de 45,64 în 2021!

Acestea sunt cazuri de neglijență medicală, constituind culpă medicală a sistemului, prin neacordarea asistenței medicale persoanelor aflate în situații medicale grave. Avem tot timpul în vedere că pentru declararea C-19 a fost utilizat, în toată lumea, un singur test care asigură un procent de peste 80% de fals pozitiv; SCOPUL SCUZĂ MIJLOACELE, nu-i așa!?

Este revoltător faptul prin care LIPSA DE ONESTITATE a devenit MODUS OPERANDI în acțiunile duetului Politic-Asistență Medicală! Un MEDIC care analizează datele oficiale, intenționat și tendențios ajustate, trebuie blamat și sancționat d-le dr. Coriu?

Pentru eșecul lamentabil al sistemului de sănătate din țară, NU medicul Hagimă Geanina Elena este responsabil!

Eficiența produsului ARNm este constatată, printre multe alte raportări și de Oficiul Național de Statistică UK: în primele 9 luni de injectare, procentul de decese la copii a crescut cu 44% față de media celor 5 ani precedenți, iar 81% dintre decesele generale au fost la cei injectați.

În Hong-Kong cifrele publicate indică o afectare cardiacă la 2.700 de inoculări; reprezentanți oficiali din UK și Australia au semnalat apariția simptomatologiei SIDA la cei injectați, recomandând o testare susținută a acestora; Canadian Covid Care Alliance și Japonia, Prpf. Dr. Masahiko Okada raportează o eficiență "vaccinală" de 0,84%, față de 95% clamată de doctorii din țară.

Produsele ARNm n-ar fi trebuit utilizate NICICÂND, NICIUNDE ȘI NIMĂNUI (Dr. Robert Malone, realizatorul tehnicii ARNm).

Dumneavoastră d-le dr. Coriu pe ce fel de date vă bazați (dacă le aveți!), mă refer la cele credibile și mai ales verificabile?

„Colegiul Medicilor din România este o instituție neguvernamentală, apolitică și este autonomă  în raport cu orice autoritate publică, apără onoarea, libertatea și independența profesională a medicului în exercitarea profesiei, asigură respectarea de către medici a OBLIGAȚIILOR ce le revin față de pacient...” - nu-i așa d-le dr. Coriu?

Pe hârtie DA, dar se pare că C.M.R este tentat de dictatura sanitară și răspunde la comenzile politice date de Ministerul Sănătății, aflat în subordinea Primului Ministru, ambii fiind executanți O.M.S. Acel O.M.S care intenționează să devină decidentul medical în întreaga lume. Acel O.M.S blamat de cele 120 de țări printre care România TREBUIA să fie o voce puternică! Acel O.M.S care NU mai are ce căuta în țară pentru lipsa TOTALĂ DE CREDIBILITATE și pentru TOTALITARISMUL SANITAR pe care-l instituie! Tedros Adhanom Ghebreyesus, Președintele O.M.S., nu este un terorist, el DOAR a făcut parte dintr-o organizație comunistă, teroristă, Frontul de Eliberare Tigray.

Credeți că C.M.R este independent și că asigurați independența profesională a medicilor, d-le dr. Coriu?

C.M. Argeș este informat cu siguranță și de alte efecte ale experimentului genetic în curs: de existența anticorpilor facilitanți despre care se vorbește de aproape un an de zile, de explozia de cancere, de probleme neurologice, hematologice, de problemele de fertilitate, de afectarea generală a celor injectați, dar aspectul terifiant vizează deja dovedita perturbare a genomului uman (Dr. Marcus Alden, Univ. LUND Malmo și constatările Departamentului de Bioștiință Moleculară al Univ. WENNER GREN Stocholm)!

Toate aceste date au fost făcute publice doar de către medici independenți, profesioniști cu multă experiență în activitatea medicală, aflați în afara oricăror suspiciuni de Conflict de Interese. NU cunosc niciun doctor propagandist din țară care să însumeze aceste cerințe pe care medicul Hagimă Geanina Elena le întrunește.

Cu privire la lipsa de preocupare a C.M.R pentru imaginea medicilor din țară, aici nu sunt dubii.

Ați tolerat fără nicio rezervă, în posturi importante și cu impact la public, elemente medicale ce au adus prejudicii enorme satutului de MEDIC. Ce impresie credeți că au produs Doctorii în Științe Medicale care și-au exprimat dorința de a-i așteapta cu lumânări, în secțiile ATI, pe bolnavii de Covid-19?... dar propagandiștii pentru care injectarea însemna plecarea în vacanță, îmbrățișările în familie și între prieteni, bucuria înghețatei și revederea bunicilor, pentru copii?

Ce impresie credeți că au produs Doctorii în Științe Medicale care practică medicina "ad labam", pentru care "teribila molimă" afectează două organe: inima și cordul? De astfel de doctori are țara nevoie? Pe aceștia trebuie să-i promovăm în posturi de decizie? Au încălcat aceștia norme de Etică și Deontologie Medicală?

D-le Dr. Coriu Daniel, în calitate de Președinte al CMR, v-ați exprimat public în favoarea retragerii dreptului de practică medicală tuturor medicilor care se opun experimentului medical genetic (Albert Bourla-Pfizer, Stephan Oerlich-Bayer) la scară națională, asupra celor deveniți cobai: femei însărcinate, copii, tineri și vârstnici, pentru o viroză care a generat un procent global de decese mai mic de 0,2% (Prof. Dr. John Ioannidis) în timp ce decesele înregistrate la copii au fost de 15 ori mai puține decât cele produse de accidentele rutiere (UK 12.000.000 copii, decese 0,0002%, Johns Hopkins Institute).

D-le dr. Coriu Daniel, Președinte al Colegiului Medicilor din România, vă aduc la cunoștință patru articole din Codul Deontologic Medical:

art. 3. Sănătatea omului este țelul suprem al profesiei medicale.

art. 8. Medicul trebuie să contribuie la informarea obiectivă a publicului și a comunității medicale în ceea ce privește problemele medicale.

art. 34. În folosirea unor terapii noi trebuie să primeze interesul pacientului, acestea NU pot fi utilizate decât după evaluarea raportului risc/beneficiu.

art. 91. În cercetarea medicală, binele individual primează față de binele societății în general și al științei.

Vă invit de asemenea, d-le dr. Coriu, să luați cunoștință de codul Nurnberg și de Convenția de la Oviedo !

Prin cererea d-stră de sancționare a unui MEDIC integru ca și prin amenințările d-stră la adresa tuturor medicilor din țară care-și respectă devotamentul pentru nobila profesie pe care o au, consider că ați adus prejudicii deosebit de grave statutului de MEDIC în România și vă solicit public DEMISIA imediată din postul pe care-l ocupați!

D-na Dr. Viișoreanu Melania, d-le Dr. Bănică Valentin, aveți astăzi un test important de trecut!

Sunteți în fața cererii unui personaj care nesocotește Codul Deontologic Medical și solicită pedepsirea unui MEDIC, care-l respectă!!!

Nădăjduiesc că sunteți animați de spiritul corectitudinii medicale autentice, de ceea ce înseamnă Medicina Știință în slujba pacienților, privind sănătatea și viața acestora. Aveți în fața d-stră un MEDIC devotat conceptului "PRIMUM NON NOCERE".

Nădăjduiesc de asemenea că NU veți da curs începutului unei acțiuni de factura celei petrecută în orașul d-stră în urmă cu 73 de ani, EXPERIMENTUL PITEȘTI !

Așa să ne ajute Dumnezeu !

Medic Baciu Damian

Pediatrie-Vaccinologie

Pitești 22.06.2022

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Carbid 22.06.2022 11:28
    Dr. coriu luptă impotriva Adevarului....și toți cei care lupta ïmpotriva Adevarului sunt deja blestemați de Dumnezeu!
    Nota bene!
  • Rusi 23.06.2022 15:04
    Coriu trebuie de urgenta bagat in puscarie pentru genocid.
  1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  2. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

  3. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  5. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  6. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  7. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

  8. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  9. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

  10. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

Ultima oră

19:06

Vești proaste vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu