Cum se explică numărul mare de infectați din țară: Persoanele din familia celui depistat pozitiv, prin test efectiv, se declară de bună voie pozitive, pentru a fi luate în evidență ca viitoare persoane „trecute prin boală”

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avocatul Gheorghe Piperea explică: „Sursă fructuoasă, sigură, de creștere și menținere constant ridicată a cifrei infectărilor zilnice: persoanele din familia celui depistat pozitiv, prin test efectiv, se declară de bună voie pozitive, pentru a fi luate în evidență ca viitoare persoane „trecute prin boală”, care vor fi trecute pe green pass, ceea ce înseamnă 6 luni de „libertate”. Chestia e nu numai sesizată de mine, ex proprii sensibus, ci și confirmată prin zeci de mesaje în privat, pe această pagină. Bonus - DSP îi sună pe „contacți” și îi anunță că sunt trecuți din oficiu la „infectați”. 

Iată cum predicțiile „specialiștilor” de gen Jurma se împlinesc prin simplul fapt că sunt rostite. 

Notă - acest ins nu e nici epidemiolog, nici doctor cu liberă practică, nici statistician, ci unul care își face un hobby din acest gen de predicții; cu toate acestea, mai toate televiziunile main-stream îi iau „producțiile” drept studii științifice imposibil de combătut. 

PS: Și numărul mare de teste care se fac în ultima vreme se explică tot prin interesul maselor de a fi trecute pe pașaportul „verde”, fără a fi nevoie de „imunizarea” cu serul minune. Poate de aceea herr Iohannis zice că nu vor mai fi trecute pe „pașaport” nici testele negative, nici vindecările, ci numai „imunizările”. Dar românul e inventiv, iar asta e lucrul pe care herr prezident nu îl poate controla.”

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Bogdan Florin Vlaicu împreună cu medicii Geanina Hagimă și Damian Baciu:

CE CONȚIN DOCUMENTELE PFIZER - VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (14)
 • scooter 22.10.2021 13:31
  https://www.stiripesurse.ro/derapaj-alina-gorghiu-raspuns-stupefiant-cand-a-fost-intrebata-cine-raspunde-pentru-posibile-efecte-adverse-ale-vaccinului_2058944.html
 • Dan C. 22.10.2021 15:23
  Zisa acestei femei e din aceeași categorie cu „Doamne ferește să se culce omul sănătos și să se trezească mort” a colegei ei de PN(sau D)L, Raluca Turcan.
 • Enya 22.10.2021 14:24
  Farsa farselor, sa te testezi cu un test PCR care:
  - nu a fost inventat pentru diagnosticarea unei boli
  - descopera chipurile existenta lui sars-cov2 (covid) care NU EXISTA IN REALITATE si nu a fost dovedit stiintific niciodata ca exista!

  Fara aceste teste impostoare PCR, dictatura nazista medicala nu ar fi putut fi instaurata!
 • Dumitru Lazar 22.10.2021 15:25
  Totusi mor semeni de-ai nostri , asta cum se explica ?
 • Enya ► Dumitru Lazar 22.10.2021 17:06
  CUM MOR UNII ROMANI IN SPITALE, LA ATI

  (si probabil metoda e aceeasi in toata lumea)

  https://m.youtube.com/watch?v=UTpSEywEg-E

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1710704262653595&id=100011421137403

  Profesor dr. Gabriel Lupan

  "La ora actuala suntem sub asediul Fortelor Speciale ATI la comanda generalului arafat!

  Asediul asta a fost pregatit, asa cum trebuie sa faci cand pregatesti un asediu, din timp. Ai nevoie de personal specializat si de tehnica militara, de tehnica de lupta!

  Sunt 20 ani de cand auzim numai "Centrul de formare" de la Targu Mures, "Centrul de formare prim-ajutor, Anestezie Terapie Intensiva" din cadrul retelei de detasamente de pompieri din tara de situatii de urgenta. Acolo faceau racolarile, faceau cursuri de prim-ajutor pentru civili si cei mai buni erau trimisi la Targu Mures. De 20 ani se tot formeaza personal in tara asta ca noi numai asta auzim, "Medicina de Urgenta - ATI", de parca romanii ar fi in zona de razboi, parca am fi pe frontul de vest.

  Am uitat ca noi suntem primii la oncologie, la cancer de copii, la cancer, obezitate, boli metabolice, autism... nu, domnule, medicina de urgenta! Ma intrebam, domnule, dar ce se intampla, domnule? Se pregatea! Omul asta se pregatea din timp! Cine l-a plantat aici si l-a eternizat in Romania, l-a si finantat, n-a facut SMURD-ul ala din banii lui, ci din bani europeni care pana la urma se pare ca sunt din banii lui Soros.

  Personal, si-a facut! Acum mai e nevoie de tehnica militara. Asta si-a adus salvari, ventilatoare si alt gen de aparatura medicala. VENTILATOARELE SUNT GHILOTINELE LUI. Sunt tancurile lui de ucis!

  Sigur ca in clipa in care ai facut un protocol pentru covrig, care presupune automat sa pui pacientul pe ventilator, pacientul ala trebuie sa indeplineasca 2 conditii. Prima e sa nu respire singur, pentru ca nu poti respira si tu, si masina! Deci, respiratia trebuie suprimata! Ori in clipa in care un om nu mai respira singur, ala nu mai e constient. Deci, al doilea lucru - pacientul trebuie sa fie inconstient. Nu se duce nimeni la spital inconstient.

  E, aici esti deja la mana lor. AICI APARE SMECHERIA!

  Daca ai dispnee, dificultati in respiratie datorata scaderii suprafetei de schimb la nivelul alveolelor pulmonare, respiratia nu se va opri! Tot nu se va opri! Ei trebuie sa-ti opreasca respiratia ca sa te puna pe ventilator! Revin la chestia asta.

  Este incriminat oxigenul. Trebuie sa fac o paranteza. 90% sunt sigur ca este exact asa cum spun pentru ca este o metoda ieftina.

  DAR LUMINA CU ADEVARAT NU SE VA FACE PANA NU VA VORBI CINEVA DIN ARMATA ATI A GENERALULUI ARAHAT.

  Este incriminat oxigenul. Oxigenul e un gaz respirator, face parte din amestecul de gaze pe care îl respiram, care se numeste aer. Are un procent de 21% și în aer mai avem 1% dioxid de carbon și restul e azot și un procent infim de gaze rare, deci vorbim aici de o presiune parțială a oxigenului de 0,21%. Presiunea parțială a unui gaz dintr-un amestec de gaze creste și el dacă creste presiunea întregului amestec. Confom legii lui Dalton, presiunea unui amestec de gaze, deci a aerului, este egala cu suma presiunilor parțiale a gazelor din amestec și atunci presiunea aerului aici pe pământ de o atmosfera e egala cu suma presiunilor parțiale a oxigenului si a azotului și a dioxidului de carbon.
  Fiecare gaz la o anumita presiune parțială devine toxic, ai probleme. Presiunea parțială a oxigenului devine toxica dacă creste de la 0,21, cât avem acum în aerul respirator. La 1,6 - 1,8, deja te omoară. Nu se poate face asa ceva nici măcar dacă administrezi oxigen pur, dacă ii dau oxigen pur va avea presiunea 1, va fi suta la suta, ori eu trebuie sa ajung la 1,6 - 1,8 ca să îl omor.

  Pentru asta trebuie sa fac doua lucruri. Ori îl bag în barocamera, ori îl bag sub apa. Dacă ii dau sa respire oxigen pur și îl bag la 6 metri sub apa, acolo va avea 1,6 presiune. La 8 metri e mort, dar moare repede pentru ca oxigenul e neurotoxic. Ori, ei nu te baga in barocamera, te baga pe ventilator, și atunci dacă protocolul cere sa te bage pe ventilator, primul lucru trebuie sa te adoarmă. Nu e o problema, iti dau un hipnotic, un sedativ, etc. Dar respirația continua, respirația nu se opreste dacă dormi pentru ca exista automatism dictat de impulsurile din centrul respirator, din bulbul cefalic către mușchii respiratori. Atunci ce îți dau: îți dau un produs folosit în anestezie care taie legătura, influxul nervos dintre bulbul cefalic și mușchii respiratori.
  Se folosea esmeron. E, în clipa aia ai adormit Nici nu mai respiri și atunci deja respira mașina în locul tău, pot sa te bage pe ventilator. E, în clipa aia ești al lor!

  In mod normal, daca dai oxigen pur pentru o perioada scurta de timp, nu se intampla nimic, 15 - 30 de minute e ok, limita medicala pentru administrarea de oxigen pur este de 24 de ore pentru ca oxigenul e un gaz coroziv, produce arsuri. Dacă pe ei i-ar fi interesat sa-ți dea doar oxigen, ți l-ar fi dat pe masca, fără sa te intubeze sau sa te pună pe ventilator. Ți l-ar fi dat pe masca, dar pe masca tu ești conștient, ori dacă tu ești conștient și trece o ora, doua și tu ești tot pe oxigenul pur, în prima faza e benefic și simți o senzație de relaxare, de odihna, dar dupa aceea, capacitatea sângelui de a îl asimila se pierde și incet-încet te sufoci. Ori, dacă tu stai pe masca pe oxigen si zici, "domne, ma sufoc", atunci ei trebuie sa îți dea masca jos și îți revii.
  E, pentru chestia asta te-au trecut pe ventilator și atunci tu nu mai poți sa mai zici "domne, ma sufoc"! Și atunci te sufoci. De ce? Faci edem pulmonar. Exact ca și când te arzi și se face basica cu apa. Oxigenul este coroziv, arde țesuturile, de aia se da pe masca barbotat prin borcanul ala cu apa, sa fie umed. O sa vedeți ca acolo unde vine țeava de oxigen la nas, apare arsura. Același lucru se produce in plămâni, îți arde plămânii, se face edem pulmonar, se strânge lichid în plămâni și nu se mai face schimbul de gaze, deja orice ti-ar da, nu se mai face schimbul de gaze. Și nu numai orice ti-ar da, din punct de vedere al dinamicii respiratorice, al dinamicii gazelor, indiferent ce amestec îți dă, ești gata pentru ca nu se mai face schimbul de gaze, ci și orice ti-ar da din punct de vedere medicamentos, orice antibiotic, orice antiviral, la revedere, tu tot te sufoci!

  E, l-a adormit, l-a intubat, i-a dat oxigen pur sau altceva (dar cel mai ieftin e cu oxigen pur și nu bate la ochi), l-ai ținut pe oxigen pur, i-au ars plămânii, de aia s-au interzis autopsiile, și ala s-a sufocat în somn și în 24 de ore ești mort. Asta a fost, dar pana nu vorbește un medic (au fost bine de tot "furajati", salariile ca în Germania, i-au cumpărat, le-au cumpărat tăcerea, i-au format și le-au cumpărat tăcerea), nu se va face lumina.

  Eu ce va pot spune, eu va vorbesc acum ca profesor universitar, va vorbesc ca instructor de scufundări, ma pricep la respirație sunt și instructor oxygen-provider, instructor de scuba, la dinamica respiratorie nu am probleme. Sigur ca eu nu va pot lamuri în ceea ce privește detaliile medicamentoase. Eu pot sa va spun de ceea ce au nevoie, dar nu o sa va pot spune produsul medical, sa va spun, domnule, au nevoie de ceva care suprima influxul nervos de la centrul respirator cefalic la mușchii scheletici, automatismul respirator, ca-i spune esmeron, ca-i spune altcumva, asta nu mai contează, dar ăsta e mecanismul, nu ai tu ce sa bagi pe ventilator un om care respira singur oricât ar fi de încărcați plămânii! 99Pentru ca aici e manualul doctorului Iuliu Hațeganu unde spune clar ca omul poate trai și cu o cincime din suprafața respiratorie. Deci, din 5 lobi pulmonari, 3 pe dreapta și 2 pe stanga, ca-i inima, dacă scot 4, omul tot trăiește. Dar la pat, nu mai poate face efort ca nu mai are suprafață de schimb alveolo-capilara. Apare dispneea, dificultatea în respirație numai când incepe sa facă efort.

  Dar un om care vine pe picioarele lui și acuza dificultăți respiratorii, l-ai adormit, l-ai împachetat frumos, i-ai dat esmeron, i-au oprit respirația, l-ai băgat pe ventilator pe oxigen pur, în 24 de ore e gata! Salut, a murit de covid, case closed, asta e firul.

  Deci, astea sunt asasinate, crima cu premeditare, cum vreți voi, deși fiind stare de război, asta e stare de război, suntem sub asediu, vorbim de crime de război, crime împotriva umanității, gândiți-vă ca dacă într-un rahat de oraș cum e Sibiul, au undeva la peste 500 de morți, va dați seama că probabil vorbim de 5.000 - 6.000 de morți sau mai mulți, asasinați.

  Sigur ca aia se zbat, ați văzut ca i-au legat de pat, v-am spus, principala problema este ca Universitatea nu formează caractere, dar vad ca nu formeaza nici oameni inteligenti, un medic e liber sa adopte ce protocol considera el, nu-l comanda nimeni, chiar atât de tampit sa fie sa nu știe lucururile astea? Chiar atât de mulți sa poți cumpăra cu bani și pentru cât timp??? Când se termina banii, ce o sa se întâmple???

  Gândiți-vă foarte bine, nu folosesc cuvintele în mod gratuit, suntem sub asediul forțelor specie ale lui arafat. Nu va pot spune exact cine e asta, cine l-a pus aici și de ce, lucruri similare se întâmplă în toată lumea, dar noi avem problema cu ce se întâmplă la noi. Asta trebuie eliminat, asta e președintele Romaniei, arafat.
  Arafat conduce România, de fapt, trebuie eliminat cu orice preț, e un pericol pentru siguranța naționala și pentru integritatea biologica și morala a poporului roman, atâta cât a mai rămas din el, deci este alerta roșie, extrema urgenta, trebuie scăpat de asta prin orice mijloace pentru ca nu se va duce de acolo, are profilul psihologic judiciar al criminalului în serie!

  Fiți binecuvantati și aveți grija sa nu alunecati."
 • Enya ► Dumitru Lazar 22.10.2021 17:08
  In afara de cei omorati prin sedare, intubare, hiperoxigenare, mai trebuie bagati la socoteala si urmatorii:

  - cei care au murit din cauza protocoalelor aberante date in spital pentru un virus inexistent care ca le-au agravat bolile cronice reale de care sufereau si le-au produs decesul
  - cei care au murit din cauza neacordarii unui tratament medical de urgenta pentru bolile lor cronice reale (pe motiv de spital inchis din cauza covid) sau in urma unor accidente (pe motiv de asteptare a rezultatelor unui test PCR impostor care nu poate dovedi existenta unui virus inexistent si nedovedit stiintific ca exista!), si uite-asa au murit oameni doar cu un picior rupt pentru ca au fost fortati, in cel mai inuman mod si lipsit de empatie si mila, sa astepte in dureri groaznice rezultatul unui test impostor, sau au murit de cancerul galopant pentru ca boala lor nu a mai contat si prin urmare nu a mai fost tratata pentru ca nu slujea pandemiei inexistente
  - cei care n-au mai venit de frica la spital si carora li s-au agravat bolile ajungand si la deces
  - cei care au murit din cauza malpraxisurilor, acoperite acum atat de convenabil de pandemia inexistenta (cine mai poate trece macar dincolo de bodyguardul-portar, daramite sa mai intre in vreun spital sau sa mai aiba acces la informatii???)
  - bolnavii de boli cronice reale internati in spital care au murit din cauza infectiilor intraspitalicesti sau sectantii covid ipohondrici si programati mental de propaganda ca au covid, care s-au dus singuri la spital la prima tuse sau febra si care au ajuns si ei sa se infecteze cu adevarat cu piocianic sau clostridium difficile, ca apoi sa ajunga la ATI si de acolo in saci sigilati
  - cei care au murit pana acum din cauza vaxxului, un ser experimental pe care OMS doar il "recomanda", in timp ce tradatorii de patrie si popor il baga fortat si dictatorial pe gatul populatiei devenita cobai
 • Dumitru Lazar ► Enya 22.10.2021 20:20
  Totusi nu cred sa existe la fiecare spital , la fiecare sectie ati grupuri criminale care sa omoare zi de zi semeni de-ai lor pentru un pumn de gologani .
 • Enya ► Dumitru Lazar 22.10.2021 21:45
  Doar atat va intreb: de ce le confisca pacientilor telefoanele intr-un mod abject si total ilegal? Poate pentru ca acestia sa nu-si anunte rudele ca sunt incuiati, ca urmeaza sa-i sedeze, intubeze fortat, lege de pat etc. etc.?!?

  Adevarul va iesi la iveala si va vorbi in numele tuturor celor ucisi de un covid inexistent, un virus nedovedit nici pana in ziua de azi ca exista! Nu avem nici macar o fotografie a lui sars-cov2, intelegeti minciuna colosala in care s-a scufundat toata Terra?!??
 • manu_fx 22.10.2021 21:16
  Era pe undeva pe un site la comentarii, din ciclul "lucrurilor bine facute": “A trebuit sa moara oameni sa cada guvernul”, “stati in casa (in noaptea de Inviere) altfel or sa fie inmormantari, “noi vaccinatii, suntem multi dar putini”” (Iohannis); “”majoritatea populatiei refuza singurul glont pe care il avem”; “sunt adeptul faptului că nu ar trebui să plătească cel care s-a vaccinat, cel care a respectat niște condiții, cel care și-a asumat la un moment dat acele așa-zise riscuri ale vaccinării” (Nelu Tataru).
 • Alexandru ND ► manu_fx 23.10.2021 01:15
  Eu am scris comentariul camarade, la un articol de pe Incorect Politic. In contextul in care purtatoarea de cuvant a Casei Albe, Jen Psaki, a declarat public, in conferinta de presa, ca vaccinatii sunt "oameni marcati", vedem ca slugoii demonilor scapa porumbelul din ce in ce mai des.
 • Tic 22.10.2021 15:12
  Testele sint impostura, care și cel care le-a manipulat în interes propriu:"dr" Christian Drosten, de la Charité Berlin, sponsorizat din greu de... Bill Gates și urata de nevasta -sa(nu ca el ar fi făt frumos),. Cu puțin timp înainte de pandemie, el patenteaza manipularea testului lui Carry Mullis, care săracul moare oportun in 2019 de o boala la plămâni, după ce spusese ca testul PCR nu poate fi folosit în diagnosticare, ci da doar o direcție cum sa se deruleze investigația mai departe. Acest nou test manipulat, patentat de impostorul Christian Drosten este baza acestei pandemii. Drosten, a cărui diploma de doctor este de negăsit, inclusiv în registrele digitale ale universităților din întreaga Germaniei, a scos într-un târziu o explicație, cum ca diploma i-ar fi fost distrusa într-o inundație la Charité (un soi de Elias al nomenclaturii germane) și a prezentat un rest I lizibil de hârtie. Dar înregistrarea diplomei, inclusiv în registrul digital lipsește. Tipul înființează o firma împreună cu altul din industria farmaceutica și trece la producția testelor. Toate astea cu două-trei luni înainte de pandemie. Și ca să vezi potriveala untold-lui, vine ca acționar și Bill Gates și gașca. Iată cum câștiga ăștia din crimele asupra noastră și a copiilor noștri.
 • Enya 22.10.2021 21:51
  Sa raspanditi mesajul acesta mai des, oriunde, sa ajunga la cat mai multi oameni!

  Asa este, fara testele impostoare PCR, satanistii n-ar fi putut sa declanseze nazismul medical!
 • Dumitru Lazar 22.10.2021 15:24
  Din categoria visan , ciutacu , sosoaca , madam oculista monica si pop cere zbierind in gura mare stare de urgenta , testare nationala .Ma intreb cind o va intoarce si piperea .
 • Enya 23.10.2021 00:32
  Individa a fost dintotdeauna oama sistemului! Nici o secunda altfel!
  La pop ma refer.
 1. Olivia Steer: Și eu mi-am pus problema că dîrele albe din urma avioanelor ar fi fum de motor. Dar nu era “fum de motor”, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu

 2. Olivia Steer: Nu sînt singura vinovată de "conspiraționism”! Din eternele abordări menite să ne intimideze și să ne închidă gura, despre dârele avioanelor: chiar dacă ar fi să se sprayeze cu metale grele sau alte chimicale, șanse zero de a ajunge în orașe

 3. Olivia Steer: Studiu de pe site-ul NASA: Formarea eficientă a aerosolului stratosferic pentru ingineria climatică prin emisia de vapori condensabili din avioane

 4. Reîntoarcerea MARELUI PONEI ROZ direct pe TRINITAS TV. Diana Maria Brăgaru: Slugă la doi stăpâni?! Bănescu îl promovează pe H.R. Patapievici, pe față, în BOR. Pe când și pe Mungiu-Pippidi și "Evangheliștii" ei?!

 5. Falsurile noii ”investigații” Recorder demontate punct cu punct. Hărțuirea unor preoți ortodocși și a soțiilor lor pare o producție la comandă. Familiile Marinela și Mădălin Iscru și Raluca și Ionuț Lipan reacționează: RECORDER - FABRICA DE FAKE NEWS

 6. Eu Săndesc, nu gândesc! Directorul Spitalului Județean Timișoara, dezamăgit de rata scăzută de vaccinare din România: ”Suntem în afara lumii civilizate”

 7. Libertatea de exprimare nu trebuie să încalce alte drepturi. Comunicat PNȚMM

 8. Daniel Polifrone: O filmare cu o aeronavă aflată la altitudine mare, care are pauze în eliminarea gazelor. Nimeni nu a reușit încă să vină cu o explicație pertinentă - VIDEO

 9. Marș LGBT în București, de Sfânta Parascheva, cu sprijin financiar din străinătate

 10. Șoc în lumea medicală! Un tânăr medic din Timișoara a murit subit

Ultima oră

01:10

A murit Generalul (r) Iulian Vlad, ultimul director al Departamentului Securității Statului (23 februarie 1931 - 30 septembrie 2017). Generalul Vlad despre 1989: Mi-ar fi fost cu neputință să execut ordinul de reprimare a revoltei poporului român

01:05

30 septembrie: 16 ani de la întronizarea PF Daniel ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române. ÎNTRU MULȚI ANI! O fotografie inedită cu PF Daniel la... costum!

00:15

30 septembrie: Sfântul Ierarh Grigorie Luminătorul Armeniei. Sfintele Mucenițe Ripsimia și Gaiani

23:45

Blocul Naționalist cere îndepărtarea din Capitala României a unor monumente ale ”eliberatorilor” și ”eroilor” care au ucis români

23:30

113 ani de la nașterea Părintelui Arsenie Boca: „A fost un sfânt!” - spovedania de pe patul de moarte a unui securist mai puțin bolșevic decât cei de azi. Românii cer Patriarhiei canonizarea Sfântului Ardealului

23:00

Sergiu Ciocârlan: Cuviosul Părinte Arsenie Boca, darul lui Dumnezeu pentru poporul român

22:30

Artă ”grosolană” și ”lipsită de respect”, fără o ”minimă considerație” față de sentimentele unor oameni, îndepărtată dintr-un spațiu public. Un ”gunoi la suprapreț” din banii contribuabililor

21:45

A început ”Cursul 119 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască”: Părintele Bogdan Florin Vlaicu împreună cu medicii Geanina Hagimă și Damian Baciu. Transmisie VIDEO ÎN DIRECT

21:20

Solombănescu, promptitudine în reacții întârziate

21:04

Un studiu publicat de Radiological Society of North America a descoperit semne de leziuni cardiace la persoanele vaccinate anti-Covid care nu au avut dureri în piept

20:21

Un fenomen periculos ia amploare: DEBANCARIZAREA – Banii Gheață au devenit vitali!

20:00

VACCINUL GĂSIT ÎN OAMENI MORȚI! Studiu în NPJ Vaccines – Nature: Vaccinul ARNm anti-COVID-19, găsit în mostre de țesut de la persoane decedate

19:21

PRECIZĂRI în Cazul Al Di Meola și a unei posibile legături între vaccin și infarct

18:33

Olivia Steer: Vă rog respectuos, nu mai vorbiți prostii. Chemtrails nu există! Știința nu se discută! Se execută!

17:44

Florin Duțu: ZIUA PĂRINTELUI ARSENIE BOCA. UN REGIZOR ȘI O INFECȚIE BOLȘEVICĂ - o diaree cinematografică din bani publici