Crucea-geamandură pe post de sperietoare este încă un ritual de tip satanic cu care ne-a obișnuit posedatul Arafat. Cititorii ne mustră, ActiveNews răspunde: Așteptăm reacția Patriarhiei

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cititorii ActiveNews ne mustră că nu am luat o poziție față de noul sacrilegiu al lui Arafat la adresa creștinismului prin geamandurile blasfemiatoare în care Sfânta Cruce este plasata pe post de sperietoare.

Adryan ne scrie: „Legat de geamandurile-cruce: subiectul nu este de mică importanță și sunt oarecum dezamăgit că ActiveNews a ales să-l ignore.

Practic necreștinul Arafat propovăduiește țării prin geamandurile lui o nouă teologie: crucea ca pericol, ca sperietoare: "Ideea unei cruci de culoare roșie poate fi interpretată în mai multe feluri, însă ea semnalează pericolul de la distanță" spune el (https://www.cotidianul.ro/raed-arafat-am-comis-o-din-nou/)

Este o teologie demonică căci noi știm că doar demonii se tem de cruce. („Doamne, armă asupra diavolului, Crucea Ta o ai dat nouă; că se îngrozește și se cutremură, nesuferind a căuta spre puterea ei”).

În mod normal, toți cei care ne considerăm creștini, în frunte cu Patriarhia, ar trebui să cerem scoaterea din uz a acelor geamanduri. Crucea este un simbol creștin și nu acceptăm să i se dea o altă semnificație decât cea dată de teologia creștină.”

Are perfectă dreptate cititorul nostru.

Crucea pe post de sperietoare nu este doar un sacrilegiu ci este parte a unui ritual de tip satanic. Crucea este viață, nu moarte, și aceasta o știe nu numai orice creștin ci și un necreștin, care e obligat să respecte credința majoritară fie și numai pentru că este în gazdă într-o țară care l-a primit și îmbuibat și pe ai cărei cetățeni i-a umilit și chiar adus la moarte, prin protocoale și injectări experimentele criminale, pentru a fi  îngropați ca niște câini - în fond tot potrivit unui ritual satanic -, goi și în saci negri.

Din această perspectivă ar fi fost mai potrivită în vârf de geamandură o seringă pe care să scrie ser „anti-Covid” decât o cruce batjocorită de un satrap arap cu religie și apucături incerte, bahaist sau pur și simplu inversionist.

Căci asta fac sataniștii: răstoarnă tot. „Negrul e alb și albul e negru”, anormalitatea strigătoare la cer și păcatele de moarte devin normalitate și „drepturile omului”, minciuna este adevăr și adevărul e „fake news”, crucea Sfintei Învieri, apărătoare de diavoli, este, iată, pe post de simbol al morții prin înecare, așa cum în locul Mântuitorului nostru Iisus Hristos se pregătește venirea Antihristului. Asta fac bolnavii aștia, cu ei defilăm. Bine, nu noi, ci stăpânul lor, satanică.

Orice creștin poartă la gâtul lui la loc de cinste crucea dădătoare de viață - nu de moarte, crucea nu este vreun simbol de speriat copiii, așa cum încearcă satanistul Arafat să introducă prin impact vizual în spațiul public, ci simbolul Jertfei și Învierii, al vieții veșnice.

Dar Arafat merge înainte cu satanismele lui pentru că cei care ar trebui să vorbească tac.

De altfel, aceasta am așteptat și noi, zilnic. Să auzim reacția celui mai îndreptățit for. Care tace.

Și atunci trebuie să vorbească pietrele.

Poate nu chiar acum.

Dar într-o zi tot o vor face.

Crucii Tale ne închinăm, Stăpâne, și sfântă Învierea Ta o lăudăm și o slăvim”.

Amin.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • Cotco-emy 15.06.2022 18:26
  SFANTA CRUCE se pune la morminte si in biserica,iar creștinii ortodocși se închină cu evlavie,smerenie si nădejde la HRISTOS.Actiunea lui Arafat prin punerea Crucii MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS pe geamandura este o blasfemie,o bătaie de joc adusa lui HRISTOS.Asa ceva nu se poate,este inadmisibil!Noi,creștinii ortodocși nu-i permitem o asemenea batjocura la cele SFINTE! Auzi,baa,Arafat!! Dumnezeu nu permite să fie batjocorit,EL este IMPARATUL vieții si al morții si n-o sa fie bine de tine,o sa te bată! Daca pe noi,oamenii,pe noi,românii ne-ai umilit vii sau morti în toate felurile sa stii ca n-o sa-ti mearga cu HRISTOS.
 • INJECTIA FINALA 15.06.2022 19:33
  Arafat si Joshiena

  Isi doreste sa moara'necat ?
  Cruntul satrap si'arap Arafat
  Agatat de'o geamandura
  Mortii il bat rau peste gura

  Inca putin si s'a sufocat
  Mandrul psihopat Aracat Joshiena i'arunca prajina
  Peste amandoi cade vina

  Plutind vin toti mortii in saci
  Sa'i infrunte pe cei doi draci
  Care, intr'o ultima inclestare
  Is inghititi de dreapta mare !
 • Briel 15.06.2022 19:38
  Reacția lui Briel:

  De Boboteaza slavii arunca Crucea în mare și credincioși cu sănătatea tare se aruncă în apa înghețată ca s-o găsească.
  Avem cruci în mașini, pe case, în case, etc.
  Semnul este de biruință, de nadejde, un semn de sfințire,....și de chemare totodată.
  Ce-ar fi sa va mai relaxați cu sensibilitățile astea exacerbate :)
  Să pună semnul crucii peste tot, pe spitale, pe școli, ...pe moschei și sinagogi....să ne întâlnim zilnic și peste tot cu crucea spre aducere aminte și mustrare dacă este cazul.

  Hai, mai și zâmbiți :)
 • Mircea Dragan 15.06.2022 23:45
  Nu mai bine isi punea bustul Arafat pe post de geamandura? La cata scarba degaja fugeauv si adultii si copii !
 • Adryan 15.06.2022 23:59
  La o mai atentă reflecție, am înțeles că tonul, vehemența, din mesajul meu preluat în această pagină ("cerem scoaterea din uz, nu acceptăm...") nu e ok. Adică da, nu suntem de acord, dar nu e ok să bați din picior ca altul să execute ceva.
  Cea mai bună soluție pe care o văd e să i se atragă atenția cu bunăvoință că este o greșeală, să i se prezinte adevărata teologie a crucii (și cine știe, poate va deveni creștin; sau măcar punem o sămânță pentru mai târziu). Iar dacă nu vrea, asta e, va veni peste el ce a semănat: sperietură.

  PS Scuze pentru sminteala provocată, căci văd că aitorul articolului a comentat și el nu în duhul păcii.
 • Rusi 18.06.2022 09:14
  Arafat trebuie bagat la puscarie de urgenta.
Ultima oră

21:42

Un interviu profetic din 2002 - dr. Michael Crichton, în dialog cu celebrul prezentator Charlie Rose: Virusul X și pericolul biotehnologiilor avansate - “ingineria genetică poate provoca mult mai multă distrugere decât bombele atomice” - VIDEO

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România