Crucea-geamandură pe post de sperietoare este încă un ritual de tip satanic cu care ne-a obișnuit posedatul Arafat. Cititorii ne mustră, ActiveNews răspunde: Așteptăm reacția Patriarhiei

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cititorii ActiveNews ne mustră că nu am luat o poziție față de noul sacrilegiu al lui Arafat la adresa creștinismului prin geamandurile blasfemiatoare în care Sfânta Cruce este plasata pe post de sperietoare.

Adryan ne scrie: „Legat de geamandurile-cruce: subiectul nu este de mică importanță și sunt oarecum dezamăgit că ActiveNews a ales să-l ignore.

Practic necreștinul Arafat propovăduiește țării prin geamandurile lui o nouă teologie: crucea ca pericol, ca sperietoare: "Ideea unei cruci de culoare roșie poate fi interpretată în mai multe feluri, însă ea semnalează pericolul de la distanță" spune el (https://www.cotidianul.ro/raed-arafat-am-comis-o-din-nou/)

Este o teologie demonică căci noi știm că doar demonii se tem de cruce. („Doamne, armă asupra diavolului, Crucea Ta o ai dat nouă; că se îngrozește și se cutremură, nesuferind a căuta spre puterea ei”).

În mod normal, toți cei care ne considerăm creștini, în frunte cu Patriarhia, ar trebui să cerem scoaterea din uz a acelor geamanduri. Crucea este un simbol creștin și nu acceptăm să i se dea o altă semnificație decât cea dată de teologia creștină.”

Are perfectă dreptate cititorul nostru.

Crucea pe post de sperietoare nu este doar un sacrilegiu ci este parte a unui ritual de tip satanic. Crucea este viață, nu moarte, și aceasta o știe nu numai orice creștin ci și un necreștin, care e obligat să respecte credința majoritară fie și numai pentru că este în gazdă într-o țară care l-a primit și îmbuibat și pe ai cărei cetățeni i-a umilit și chiar adus la moarte, prin protocoale și injectări experimentele criminale, pentru a fi  îngropați ca niște câini - în fond tot potrivit unui ritual satanic -, goi și în saci negri.

Din această perspectivă ar fi fost mai potrivită în vârf de geamandură o seringă pe care să scrie ser „anti-Covid” decât o cruce batjocorită de un satrap arap cu religie și apucături incerte, bahaist sau pur și simplu inversionist.

Căci asta fac sataniștii: răstoarnă tot. „Negrul e alb și albul e negru”, anormalitatea strigătoare la cer și păcatele de moarte devin normalitate și „drepturile omului”, minciuna este adevăr și adevărul e „fake news”, crucea Sfintei Învieri, apărătoare de diavoli, este, iată, pe post de simbol al morții prin înecare, așa cum în locul Mântuitorului nostru Iisus Hristos se pregătește venirea Antihristului. Asta fac bolnavii aștia, cu ei defilăm. Bine, nu noi, ci stăpânul lor, satanică.

Orice creștin poartă la gâtul lui la loc de cinste crucea dădătoare de viață - nu de moarte, crucea nu este vreun simbol de speriat copiii, așa cum încearcă satanistul Arafat să introducă prin impact vizual în spațiul public, ci simbolul Jertfei și Învierii, al vieții veșnice.

Dar Arafat merge înainte cu satanismele lui pentru că cei care ar trebui să vorbească tac.

De altfel, aceasta am așteptat și noi, zilnic. Să auzim reacția celui mai îndreptățit for. Care tace.

Și atunci trebuie să vorbească pietrele.

Poate nu chiar acum.

Dar într-o zi tot o vor face.

Crucii Tale ne închinăm, Stăpâne, și sfântă Învierea Ta o lăudăm și o slăvim”.

Amin.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • Cotco-emy 15.06.2022 18:26
    SFANTA CRUCE se pune la morminte si in biserica,iar creștinii ortodocși se închină cu evlavie,smerenie si nădejde la HRISTOS.Actiunea lui Arafat prin punerea Crucii MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS pe geamandura este o blasfemie,o bătaie de joc adusa lui HRISTOS.Asa ceva nu se poate,este inadmisibil!Noi,creștinii ortodocși nu-i permitem o asemenea batjocura la cele SFINTE! Auzi,baa,Arafat!! Dumnezeu nu permite să fie batjocorit,EL este IMPARATUL vieții si al morții si n-o sa fie bine de tine,o sa te bată! Daca pe noi,oamenii,pe noi,românii ne-ai umilit vii sau morti în toate felurile sa stii ca n-o sa-ti mearga cu HRISTOS.
  • INJECTIA FINALA 15.06.2022 19:33
    Arafat si Joshiena

    Isi doreste sa moara'necat ?
    Cruntul satrap si'arap Arafat
    Agatat de'o geamandura
    Mortii il bat rau peste gura

    Inca putin si s'a sufocat
    Mandrul psihopat Aracat Joshiena i'arunca prajina
    Peste amandoi cade vina

    Plutind vin toti mortii in saci
    Sa'i infrunte pe cei doi draci
    Care, intr'o ultima inclestare
    Is inghititi de dreapta mare !
  • Briel 15.06.2022 19:38
    Reacția lui Briel:

    De Boboteaza slavii arunca Crucea în mare și credincioși cu sănătatea tare se aruncă în apa înghețată ca s-o găsească.
    Avem cruci în mașini, pe case, în case, etc.
    Semnul este de biruință, de nadejde, un semn de sfințire,....și de chemare totodată.
    Ce-ar fi sa va mai relaxați cu sensibilitățile astea exacerbate :)
    Să pună semnul crucii peste tot, pe spitale, pe școli, ...pe moschei și sinagogi....să ne întâlnim zilnic și peste tot cu crucea spre aducere aminte și mustrare dacă este cazul.

    Hai, mai și zâmbiți :)
  • Mircea Dragan 15.06.2022 23:45
    Nu mai bine isi punea bustul Arafat pe post de geamandura? La cata scarba degaja fugeauv si adultii si copii !
  • Adryan 15.06.2022 23:59
    La o mai atentă reflecție, am înțeles că tonul, vehemența, din mesajul meu preluat în această pagină ("cerem scoaterea din uz, nu acceptăm...") nu e ok. Adică da, nu suntem de acord, dar nu e ok să bați din picior ca altul să execute ceva.
    Cea mai bună soluție pe care o văd e să i se atragă atenția cu bunăvoință că este o greșeală, să i se prezinte adevărata teologie a crucii (și cine știe, poate va deveni creștin; sau măcar punem o sămânță pentru mai târziu). Iar dacă nu vrea, asta e, va veni peste el ce a semănat: sperietură.

    PS Scuze pentru sminteala provocată, căci văd că aitorul articolului a comentat și el nu în duhul păcii.
  • Rusi 18.06.2022 09:14
    Arafat trebuie bagat la puscarie de urgenta.
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO