Cristina Isabela: Așa arată frumusețea feminină in America!

De Cristina Isabela Lăpădătoni  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


America, țara de unde noi "luăm lumină”, de câțiva ani de zile, țara de unde împrumutăm toate obiceiurile și care este un reper pentru mulți români!

Acesta este visul american, pentru 2023! Priviți și "luați lumină”, că avem de unde…și ne și place să "luăm lumină” de la ei, suntem cei mai mari fani ai lor!

Brian Nguyen a devenit primul bărbat care a câștigat un concurs de frumusețe pentru femei, organizat de către Miss America.
El a reușit să fie ales "Miss Greater Derry 2023”, informează The Post Millenial.

Pe lângă această coroană, Nguyen a primit și o bursă școlară creată "pentru tinere femei cu vârste între 17-24 de ani, care trăiesc in zona Greater Derry”.

Anul trecut, Playboy a pus, pentru prima oară, pe coperțile sale, UN BĂRBAT, iar un alt bărbat, a fost declarat SPORTIVA anului in Noua Zeelandă!

Este extrem de vizibilă "direcția” acestei societăți! Este extrem de vizibilă lupta îndreptată împotriva bisericii și împotriva familiei, care tot de acolo vine!

Este foarte vizibilă încercarea disperată a unor oameni, care astăzi conduc planeta, de a ne distruge orice reper: de credință, de frumusețe, de sănătate, de echilibru.

Nu, dragii mei, pentru mine acest Brian Nguyen va rămâne pentru totdeauna un bărbat care nu se regăsește in corpul lui, însă niciodată nu as putea să il văd ca fiind o femeie frumoasă!

Observ …cum de la o zi la alta …America se îngroapă! Și-au pierdut până și banala noțiune de "frumusețe feminină”! 


*
 

Voi vă Imaginați cum râdeau psihopații (care au dat aceste ordine) de undeva din spatele unor ecrane, când vedeau cât suntem de tâmpiți?

Sunteți constieți că ei niciodată nu și-au imaginat că gradul de inteligență al populației este ”atât de jos”? Pentru ei a fost un experiment…al cărui rezultat i-a uimit! A fost o dovadă clară, certă, că pot să facă absolut orice…pentru că au cu cine! Și au făcut!

Și încă mai fac, nu s-au oprit!

Cei mai mulți dintre acești oameni au fost/sunt intelectuali! Cum a fost posibilă această "spălare de creiere”, intr-un număr atât de mare, la această categorie de oameni?

Ce concluzie trebuie să tragem…după acest experiment?

Eu pot să înțeleg faptul că nu aveai voie să intri in bazin, decât in aceste condiții! Ok!

Dar, de ce ai acceptat să joci in "piesa” asta lovită de penibil? Nu aveai voie nici să pleci de acolo? Era obligatorie intrarea? 

Sau…nu ai sesizat penibilul situației? Asta nu înțeleg!
 
Ar putea fi un meme cu 2 persoane și text care spune „2020 the year of science 13H”
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • Radu Comsuta 15.11.2022 09:49
    Noul model american debfrumusețe: Chirița la ea acasă. O chirițoaie proastă, incultă și grobiană. O matahală ordinară care nu poate fi reprezentată mai bine decât de un bărbat travestit. Umorul slde situație mi se pare cel mai bun medicament.
  • neacsumihaisorin 15.11.2022 13:04
    nici femeie, nici american get beget....nici ceva atragator la chip....mutilarea umanitatii...lucrarea ingaduitului si cazutului ,vesnicului intunecat...nu cred ca trebuie mentionat numele pe care il mai gasim prin biblie....din ce am observat se mandreste si se faleste cand este rostit sau mentionat.
  • Elina 15.11.2022 11:53
    Daca proastele alea de concurente si parintii lor imbecili ar fi plecat si l-ar fi lasat pe specimen singur pe scena, mai era o speranta. Dar, asa, uitati-va cum aplauda! Si pentru ce s-au umilit? O prapadita de bursa si un trofeu... Lasa bursa, pune mana si invata!
    Chiar nu stiau ca acel barbat obez va castiga, din clipa in care a aparut acolo? Nu stiu in ce tara traiesc? Niste spalati pe creier, vai de capul lor!
  • Gillex 18.11.2022 15:11
    Totul a fost impus... inclusiv aplauzele tinerelor concurente, pentru a crea imaginea de naturalețe a acestei grozăvii inumane.
  • Mihail Telbis 15.11.2022 17:14
    In sporturi pentru femei sunt acceptati barbati care se declara "femei" (inclusiv in arte martiale, unde o dihanie cu testicule si peruca pe cap, sparge craniul unei femei biologice, iar mai apoi este aplaudat pt " curajul" si reusita lui) ; in puscarii pentru femei intra condamnati de sex masculin, ca apoi sa le violeze; in functii inalte, sunt selectati transgenderi, doar pt ca au "curajul" de a se numi de sex opus, deci sa nu ne mire ca un barbat obez, ajunge miss america. Societatea noastra este pe punctul de a intra in spasmele mortii, in colaps complet. Iadul sta sa o inghita. Puneti mana pe rozariu, salvati-va cat mai puteti.
  • Gillex 18.11.2022 14:19
    Bătaie de joc, dispreț, tupeu, impunere, apăsare, sfidare, toate împinse la extrem din partea elgibitiștilor. Ei sunt aceia care au adus un bărbat la un concurs feminin de frumusețe, și, mai mult, au adus un bărbat urât, fără nici o legătură cu frumusețea. Și nici nu e măcar americam... Au sfidat toate normele umane, impunându-ne să numim ”frumos” ceea ce nu este frumos, ei cei care ne încurajează să ne putem pune genul ”bărbat” sau ”femeie” după cum vrem noi, și să pară normal în mentalitatea celorlalți, că doar avem drepturi, suntem egali! Și astfel nimicim dreptul normalității, în avantajul unei nebunii susținute de un grup nesemnificativ, minoritar... dar bine susținut financiar...
    „Noua ordine” va sfârși la groapa de gunoi a omenirii...așa cum au sfârșit toți cei care au râs de cuvântul Lui Dumnezeu, de-a lungul istoriei (text preluat). Dumnezeu are ultimul cuvânt. Cel decisiv.
  • Gillex 18.11.2022 15:07
    Bătaie de joc, dispreț, tupeu, impunere, apăsare, sfidare, toate împinse la extrem din partea elgibitiștilor. Ei sunt aceia care au adus un bărbat la un concurs feminin de frumusețe, și, mai mult, au adus un bărbat urât, fără nici o legătură cu frumusețea. Și nici nu e măcar americam... Au sfidat toate normele umane, impunându-ne să numim ”frumos” ceea ce nu este frumos, ei cei care ne încurajează să ne putem pune genul ”bărbat” sau ”femeie” după cum vrem noi, și să pară normal în mentalitatea celorlalți, că doar avem drepturi, suntem egali! Și astfel nimicim dreptul normalității, în avantajul unei nebunii susținute de un grup nesemnificativ, minoritar... dar bine susținut financiar...
    „Noua ordine” va sfârși la groapa de gunoi a omenirii...așa cum au sfârșit toți cei care au râs de cuvântul Lui Dumnezeu, de-a lungul istoriei (text preluat). Dumnezeu are ultimul cuvânt. Cel decisiv.
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

08:00

27 iulie: Sfântul Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon, ocrotitorul medicilor cinstiți și fără de arginți

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"