Cornelius Florin: ÎPS Teodosie și Mihail Neamțu. Îmi scapă ceva?

De Cornelius Florin Stoica  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Am văzut că ieri a avut loc o conferință. Conferința „De ce Iisus? Crestinism. Ateism. Nihilism.” a fost susținută de IPS Teodosie - Arhiepiscopul Tomisului, Protosinghel Ilarion și Mihail Neamțu.

Când am văzut și Mihail Neamțu, atunci mi s-au aprins luminițele. Ce sa fac? Defect profesional. Zic „Cum? Mihail Neamțu și IPS Teodosie?” Păi știam că în trecut era o altă poveste. Mă pun pe căutat. Și ce credeți? Acele luminițe s-au aprins corect. Mihail Neamțu nu a ezitat să dea cu piatra în IPS Teodosie atunci când a avut ocazia (Numindu-l Teodosie Șpagoveanul și bucurându-se de „investigația” DNA - nota red. / captură foto).

Știu, poate omul și-a regretat greșeala și și-a cerut iertare IPS-ului Teodosie, pentru că public nu am găsit nici o scuză.

Știu că IPS Teodosie îi primește și pe cei care au dat cu bâta. Problema este alta. Când greșești și îți ceri iertare dar te și schimbi, este ceva normal și în regulă. Dar când greșești, nu îți ceri iertare, nu te schimbi dar te afișezi pe lângă persoanele pe care chiar tu le-ai lovit, atunci ceva nu este în regulă.

Îmi scapă ceva?

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Șeful Pfizer în 2018 despre pastila electronică cu cip la Forumul Economic Mondial

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Andri 28.05.2022 05:36
  Macar pentru public e dator cu niste explicatii, altfel isi reneaga singur “calitatea” muncii.
 • Valerian Stan 6954 28.05.2022 08:54
  Așa e! Patriarhia promovează frenetic mulți băsiști: Voinescu, Baconschi, Neamțu etc.
 • Dumitru Lazar 29.05.2022 10:01
  Sa nu-l uitam pe patapievici .
 • Augusta 28.05.2022 12:50
  Fatarnicul Mihail Neamtu doar si-a schimbat o masca cu alta, este un Dorian Gray in varianta romaneasca. Nicolae Steinhardt are un mesaj puternic pentru astfel de oameni:

  "[...]de realitate nu putem scapa. Undeva ea se inscrie. Nu exista procedeu - arta, minciuna, fatarnicie, iluzie - care s-o poata impiedica pana la urma, sa se manifeste pe unul din planurile vietii. Dorian Gray si portretul nu pot fi simultan frumosi: ori in fiinta vie, ori in imagine, realitatea este inregistrata. Arta poate transfigura, dar nu poate escamota realitatea. "
  Nicolae Steinhardt, Jurnalul Fericirii

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

13:00

Avocatul Gheorghe Piperea lansează platforma civică România Nes(u)pusă la Craiova

13:00

Corneliu Vlad: SUA vs Rusia: CARE PE CARE?

12:10

Eliberarea Insulei Șerpilor – victorie ucraineană sau mutare de șah-mat a rușilor?

11:10

„Agenda noastră comună” în Era Post-Covid – „digitalizarea totală a lumii” și „multilateralismul” triumfal. Klaus Schwab: „Acum este un moment istoric, nu numai pentru a lupta împotriva virusului real, ci și pentru a modela sistemul pentru era post-covid”

10:00

A murit cunoscutul medic evreu-american VLADIMIR ZELENKO. El a deconspirat vaccinarea Covid în fața unui Tribunal Rabinic: Treziți-vă! Este al III-lea război mondial. Este moarte. Este genocid. Doar 10% vom supraviețui - cei cu credință

00:05

1 iulie: Sfântul Leontie de la Rădăuți

00:00

1 iulie: Sfinții Mucenici și Doctori fără de arginți Cosma și Damian, cei din Roma

23:10

SUBVERSIUNEA. Cei 4 pași prin care se distruge o națiune. VIDEO

22:30

Pr. Ioan Istrati: LEAGĂNUL DE LACRIMI

22:08

Cea mai vaccinată țară din Europa are acum cea mai gravă situație COVID

20:00

Nicicînd nu visam ca, avînd la Cotroceni un fost profesor drept președinte, nivelul educației școlare să ajungă atît de jos! OPINIA PROFESORULUI

19:10

Patriarhia Bulgariei dorește oare să-l autohtonizeze pe Sfântul Apostol Andrei încercând să-l așeze deasupra Mitropoliei din Durostorum?

18:00

CINE L-A ACOPERIT PE BĂSESCU LA CNSAS 14 ANI? Germina Nagâț, într-o comunicare transmisă ActiveNews, dezavuează Concluziile Anchetei CNSAS, care demonstrează că ea a știut de TOATE documentele încă din 2005-2008 ca șefă a Direcției de Investigații

17:18

Creatoarea serialului Friends își pune țărână în cap pentru că toate personajele sunt ALBE

15:35

PROTEST pe patru roți AZI la BUCUREȘTI contra scumpirilor de carburanți și a Guvernului de 50 de bani. Piața Constituției, ora 17, benzinăriile din Centrul Capitalei, Piața Victoriei, ora 19.00. ACTUALIZARE VIDEO