Corneliu Vlad: La Davos, globaliștii au declanșat „faza ucigașă” a Marii Resetări. Cum vor elimina populația? Planul lui Rothschild, Rockeffeler, Schwab, Soros și Gates în 5 puncte

De Corneliu Vlad  /  

Imagine din filmul iconic Câmpiile Morții / The Killing Fields

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Globaliștii au încheiat o săptămână de mare euforie la Davos. Ei frisoneaza la gândul că a venit timpul lor, timpul să lanseze cea mai dificilă fază a Marii Resetări, prin ceea ce ei numesc a patra revoluție industrială.

A patra revoluție industrială, a explicat Klaus Schwab, căpetenia Forumului Economic Mondial, va duce la o „fuziune” a identităților fizice, biologice și digitale ale fiecărei ființe umane.

Practic, ar fi vorba de începutul unei noi ere, bazată pe transumanism și tehnocrație, ceva asemănător coșmarului din romanul distopic „Brave New World” al lui Aldous Huxley, apărut acum 90 de ani.

Dar nu pot ajunge acolo până nu resetează, adică până nu-i omoară pe „cei vechi” pentru a aduce „noul”. Aceasta nu-i include pe ei, pentru că dintre invitați de seamă de la Davos, Soros, de exemplu, a depășit 90 de ani iar Kissinger 99 de ani, împliniți chiar ieri, pe 27 mai.

Dar resetarea lumii nu se poate face doar apăsând un buton. Este nevoie de o serie de crize globale bine concepute, după cum spun până la obsesie Schwab și consilierul său principal Yuval Noah Hariri.

Spre deosebire de „presa oficială”, care a tras perdeaua peste summitul globaliștilor, cum scrie și Alin Alexandru din Canada, presa alternativă americană a analizat în detaliu noile direcții date de secretarul general al Marii Resetări și a ajuns la concluzia că se pregătește „faza ucigașă” a ei, după cum puteți citi în continuare.

Deci, globaliștii s-au întâlnit săptămâna aceasta la Geneva la Adunarea Mondială a Sănătății și la Davos la summitul Forumului Economic Mondial. La aceste două întâlniri, globaliștii au primit instrucțiuni despre ce să facă și la ce să se aștepte în următoarele 12 luni. Și denumesc această fereastră de un an salva de deschidere a fazei de distrugere a Marii Resetări.

Schwab a deschis întâlnirea de la Davos spunând „viitorul nu doar se întâmplă; viitorul este construit de noi, de o comunitate puternică, așa cum sunteți aici, în această incintă.”

„Trebuie să ne pregătim pentru o lume mai furioasă”, avertizează Schwab . Ceea ce e un semn rău că globaliștii devin anxioși, simțind că, dacă nu iau măsuri drastice în curând, toate planurile lor de a instala un guvern global, șansa ar putea fi pierdută.

Schwab a adăugat că „avem mijloacele pentru a îmbunătăți statul în lume, dar sunt necesare două condiții: „Primul este să acționăm ca părți interesate ale comunităților mai mari. Și al doilea este să colaborăm.”

„Întrebarea mea pentru Klaus - comentează reporterul american Leo Hohmann pe site-ul alternativ Beforeitsnews.com -, este următoarea : Să colaborați la ce? Și ce inseamnă, mai exact, îmbunătățirea stării lumii? Îmbunătățire pentru cine? Cred că se referă la condiții îmbunătățite pentru cei 1 la sută care conduc marile bănci și corporațîi și slujitorii lor, care ar putea crește până la 3 sau 4 la sută. Pentru noi ceilalți, ei au o agendă de mizerie”.

„Agenda Forumului Davos/ONU, susținută din plin de guvernele SUA, Marii Britanii, UE, Canadei și Australiei, totul indică o sacrificare în masă a populației umane. S-a declanșat faza ucigasă .

Din retorica lor, se poate presupune că sacrificarea ar fi necesară pentru a salva planeta și resursele ei pentru ei, adică pentru elitele globaliste reprezentate la Davos și Geneva.

Elitiștii globalisti și-au anunțat planurile lor din timp, ca un adevărat avertisment: Nu vom deține nimic, nu vom avea intimitate și vom învăța să ne placă să fim total dependenți de guvern și de partenerii săi corporatiști pentru supraviețuirea noastră.

În discursul său la Forum, David Beasley, directorul executiv al Programului Alimentar Mondial al Națiunilor Unite a explicat că situația alimentară globală era deja proastă înainte de războiul din Ucraina, dar că de atunci situația a escaladat, devenind ceea ce el a numit cea mai gravă criză umanitară de după al doilea război mondial.

O copertă înfricosătoare a revistei "The Economist", publicație deținută de Rothschild, care se adresează globaliștilor de elită, infățișează un câmp, cu semințe de grâu reprezentate ca niște cranii, cu titlul „Catastrofa alimentară care vine”.

„Conservative Playlist” relatează că Fundația Rockefeller, un alt club globalist care are legături cu Bill Gates, Schwab și Forumul, a avertizat recent că o criză alimentară globală de proporții biblice este programată să intre în casele noastre în cinci-șase luni.

Președintele Fundației Rockefeller, Rajiv Shah, a vorbit de o „ criză alimentară masivă, iminentă ”, care se va declanșa în curând și vă lovi întreaga lume, făra a crută nicio țară.

Autorul acestei proiectate grozăvii este tehnocrația, care folosește puterea de colectare a datelor și tehnologia avansată de supraveghere și pe care o valorifică masiv – în domeniul medical, în mass-media și social media, știință, educație, la nivel de retail, la nivel militar și de biosecuritate.

Dar cum vor reuși ei să ne facă să nu deținem nimic și să închiriem totul de la miliardari și multimilionari? - se întreabă oamenii.

Creând din ce în ce mai mulți bani și reducând în mod deliberat valoarea dolarului, căci Rezerva Federală și sistemul bancar vă vor obliga să plătiți mai mult pentru mai puțin. Pentru a supraviețui, indiferent dacă faci parte din clasa de mijloc, vei plăti mai mult pentru același galon de benzină, aceleași alimente, aceleași îmbrăcăminte ca și înainte. Puteți cumpăra o perioadă doar cumpărând mai puțin și eliminând deșeurile, dar după un timp veți căuta să vă restrangeți în ce privește mașinile, casele, consumul de alimente, totul.

Mayer Rothschild a spus-o clar: „Nu îmi pasă cine face legile unei țări atâta timp cât îi controlez banii”.

Planul este să te chibzuiești până la punctul în care să închiriezi un apartament mic în oraș lângă o linie de cale ferată, înlocuindu-ți SUV-ul cu o mini mașină electrică (dacă îți poți permite asta) sau chiar cu o bicicletă. China, acesta este viitorul pe care l-au plănuit pentru noi.

Cu cât este mai multă durere, cu atât elitele sunt mai aproape de a putea implementa Marea Resetare, cu coduri QR digitale atașate fiecărei ființe umane, conținând toate dosarele de sănătate pe o aplicație pentru telefonul mobil și conectând acea aplicație și la contul dvs. bancar, și la contul dvs. cu posibilitatea de a vă conecta la internet. Acesta este scopul.

Elitele globaliste miliardare știu că planul lor este nepopular. Ele știu că cel puțin jumătate din populația din țările bogate nu va accepta niciodată acest plan de bunăvoie. Ea va trebui constrânsă într-o perioadă de criză îngrozitoare precum războiul sau un val de „urgențe de sănătate publică” și privarea extremă pe care o provoacă astfel de crize.

Deoarece marea majoritate a americanilor cred în normalitate, ei nu pot vedea ce urmează. Vor fi complet surprinși. Acești oameni cred că penuriile sporadice pe care le văd acum în magazinele alimentare sunt doar o defecțiune temporară care se va rezolva în curând. Și nu-și fac griji.

Ei nu văd că războiul și foametea sunt chiar după colț. Iar când vor ajunge peste ei, vor fi cuprinși de frică și confuzie. Nivelurile de anxietate vor spori spectaculos.

Majoritatea se vor supune sistemului bestial care se ridică pe coama acestor crize prestabilite.

Undeva între 25 și 30 la sută dintre ei nu se vor supune niciodată unui astfel de sistem. Cum s-a văzut anul trecut cu vaccinurile, când aproximativ 70 la sută dintre americani au capitulat în fața presiunii oficiale. Dar 30 la sută au rezistat puternic.

Acum, Stephane Bancel, CEO al Moderna, recunoaște că nimeni nu dorește vaccinurile și trebuie să arunce 30 de milioane de doze.

Concluzia, pentru elite, este că populația este prea numeroasă și de necontrolat pentru tipul de societate bazată pe resurse, cu control total, cerut de tehnocrația lor distopică. Și dacă există ceva ce o tehnocrație nu poate tolera, este o mulțime considerabilă de oameni care încă mai cred în libertatea de exprimare și în toate asemenea lucruri de modă veche.Trebuie eliminați.

Faza de ucidere: Cum vor elimina populația? 

Din acest motiv, am intrat în faza de ucidere a Marii Resetări.

Tot ceea ce planuiesc sau fac elitele globaliste în acest moment sunt menite să provoace moartea prematură a oamenilor în „țări cheie”, cu populații mari din clasa de mijloc care sunt obișnuite să trăiască o viață relativ liberă. Întreaga activitate a vieții lor va fi monitorizată pentru a calcula și urmări amprenta de carbon a fiecăruia și pentru a evalua scorul general al creditului social.

Iată câteva din punctele de fricțiune din societate în acest moment, care sunt promovate de elitele globaliste care conduc totul, de la sistemele monetare și bancare la marile corporații la mass-media, Big Pharma și Big Tech:

- Întreruperea lanțului de aprovizionare a produselor manufacturate, penuria de alimente, îngrășăminte și combustibil, toate vor duce la foamete.

- Promovarea vaccinurilor ucigașe și a vaccinurilor de rapel cu revenirea la mandatele de vaccinare probabil până în această toamnă.

- Instrumentarea tulburărilor civile, a crimelor în masă și a incitării deținătorilor americani de arme cu retorică incendiară oficială. De la masacrele din Buffalo și Uvalde, Texas, Joe Scarborough și Mika Brzezinski au transmis la televiziune mesajul că acum este momentul ca guvernul să declare anumite arme ilegale. Acest tip de retorică, care amenință că îi va dezarma pe americanii care respectă legea într-un moment în care criminalitatea scapă de sub control, îi va face pe mai mulți oameni să dorească să cumpere arme pentru protecție.

- Extinderea războiului proxy împotriva Rusiei într-un război regional și, în cele din urmă, într-un război mondial. China va acționa militar pentru Taiwan, iar Iranul împotriva Israelului. Chiar dacă Rusia și China sunt mai pregătite pentru acest război decât SUA și Europa.

- Incitând obsesia globalistă cu mania transsexuală LGBTQ peste tot, dar în primul rând în fața copilului tău, la școală, la tabăra de vară a copiilor și adolescenților, chiar și la multe biserici. Acest lucru slăbește și mai mult grupurile de tineri, producând confuzie cu privire la propriul gen și, împreună cu impulsul gay și lesbiene, ceea ce va duce în perspectivă la nașterea a mai puțini copii.

Toate politicile de mai sus conduc la un singur lucru, la depopularea în masă.

Firma de armament Deagel a publicat în 2014 o prognoză de reducere masivă a populației SUA până în anul 2025. Populația Americii ar urma să scadă la doar 99 de milioane de oameni de la peste 330 de milioane în 2014. Statele vest-europene, în special Marea Britanie și Germania, ar înregistra scăderi la fel drastice ale populației.

Pe baza estimărilor lui Deagel, cele mai nesigure locuri de locuit în următorii trei ani vor fi Statele Unite și Marea Britanie, urmate de Germania și de restul statelor UE. Această prognoză a populației a fost atât de controversată, căci arătau reduceri ale populației cu 80% în Statele Unite și între 50 și 80% pentru aproape fiecare țară din Europa de Vest, încât studiul a dispărut în mod misterios de pe site-ul Deagel post Covid în martie 2022.

Până la impactul „pandemiei” Covid și al campaniei de vaccinare în masă care a urmat, mulți cercetători erau nedumeriți în timp ce examinau previziunile Deagel. Dar acum lucrurile încep să aibă mai mult sens.

Cercetătorul Craig Paardekooper a lansat recent un Raport despre previziunile depopulării globale bazate pe o actualizare a prognozelor Deagel El afirmă că până în 2025 SUA vor pierde 70,2% din populație și Marea Britanie 78,5%.

Predicțiile lui Deagel păreau atât de exagerate în 2014, încât unii oameni l-au acuzat că s-a implicat într-o operațiune psihologică. Dar poate că Deagel a avut surse bune pentru a-și susține analiza. La urma urmei, Fundația Rockefeller prevedea în analiza „Lockstep” din 2010 că pandemiile majore vor ucide zeci de milioane de oameni.

Prima sentință gravată în monumentul Georgia Guidestones afirmă: „Menține umanitatea sub 500.000.000, în echilibru perpetuu cu natura”, ceea ce reprezenta o reducere de peste 90% a populației Pământului. Un obiectiv care părea scandalos, dar pe care amploarea asasinatelor și apoi perspectiva foametei globale și a celui de-al treilea război mondial l-a așezat în rândul știrilor zilnice.”

Concluzia ziaristului american Leo Hohmann la capătul rememorării traseului macabru al proiectelor Marii Resetări nu este deloc optimistă: „Trăim vremuri ciudate și cred că sunt vremurile de sfârșit. Cu toții trebuie să ne concentrăm pe efortul de a ne întări fizic, mental și emoțional pentru ceea ce va urma”.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Șeful Pfizer în 2018 despre pastila electronică cu cip la Forumul Economic Mondial

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (18)
 • Briel 28.05.2022 20:16
  Hehehe....nu mor caii cand vor cainii !!

  De ce credeti ca au lasat toate planurile la vedere ? Ne prelucreza psihic...fiindca se stie ca depresia, anxietatea , deznadejdea coboara imunitatea organismului.

  Daca reusesc sa distruga sentimentul comunitar, instinctul de intrajutorare intre oameni, atunci au castigat.

  Nu ne putem salva singuri, fiecare pentru el, cu numai in grupuri. E mai important sa ai vecini buni decat "sa fii pregatit".
 • adyyon 29.05.2022 20:12
  Așa e. Le dăm prea mare importanță. Uităm că... Cădea-vor dinspre latura ta o mie și zece mii de-a dreapta ta, dar de tine nu se vor apropia. De aia dau totul în vileag. Ca tot mai multă lume să uite lucrul ăsta. Și da, stresul în exces dăunează grav sănătății.
 • Andri 28.05.2022 22:07
  Au si nemtii un film despre “vaxxurile sigure si eficiente”: https://rumble.com/vt2o8p-german-doctors-find-astonishing-impurities-in-covid-vaccine.html
  Au in ele un soi de viermi, care incep sa-si faca aparitia prin tot felul de spitale. Nemtii au trimis dovezile institutelor de cercetate sau companiilor producatoare de otrava, dar au fost ignorati.
 • aspenter2002 28.05.2022 22:19
  https://romaniafarajustitie.wordpress.com/2022/01/22/klaus-schwab-face-parte-din-fratia-saturnienilor-similara-francmasoneriei/
 • Andri 28.05.2022 22:23
  https://rumble.com/vwm3p1-worm-eggs-found-in-vials-of-convid-19-shots.html Varianta mai lunga. Sangele intepatilor e otravit
 • d.juan 29.05.2022 06:19
  Bill Gates, pe vremea cand primea placinte in moaca, inainte de a intra la audierile anti-monopol din congres....
  In revista "George" (de la "G.Washington") infiintata de fiul presedintelui Kennedy, un rasfatat de care a scapat lumea cand s-a prabusit cu avionul personal in ocean.
  Gates:
  "Sponsorizez proiecte educationale, sponsorizez controlul (numarului) populatiei, sunt foarte mare in United Way."
  "Scenariul cel mai prost: O planeta supra-populata, gatuita pana la extinctie de un virus care ataca plamanii".

  https://t.me/covid19vaccinevictims/5059
  https://www.dropbox.com/s/4foijsefbgbskqf/GeorgeMagazine_February1997_SurvivalGuideToTheFuture_Bill_Gates_Interview.pdf

  Boli vasculare, de ochi, meningita ... de la vax:
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9051404/
  https://twitter.com/DrJohnB2/status/1530256027874115590/photo/1
 • Constantin8 29.05.2022 09:16
  Vom rezista si vom lovi inapoi. Fiecare cu ce poate, folosindu-ne de atuurile individuale
 • Dumitru Lazar 29.05.2022 09:53
  SUA 2022 cu 330 milioane de traitori , sua 2025 99 milioane .Cum din 2014 nu au vrut sa se imputineze , dar sigur pina in 2025 se va intimpla , atunci urmeaza sa dispara cite 210.958,9 americani pe ZI , fara a socoti nou nascutii .
 • Ghita Bizonu' 29.05.2022 13:10
  CUM?
  Pai sunt diverse posibiliati:
  - razboi
  -foamete
  -epidemii .

  Insa depanda si ce doresti sa obtii.. adica scadera popualtatiei fara sa iti pese de "prada" ? Prin "prada" trebuie inteleasa si, sau mai ales, "captura" culturala. Muzee , opere de arta , zone naturale "spectataculoase"..

  Deci daca vrei sa obtii o populatie globala de cca 1 mild pastrand "prada" culturala ..... ao doar un mijloc - ala "medical". Epidemii .

  Insa nu va grabviti sa strigati "Covid" .. Asta este, daca este, doar .. cum sa zic .. un "prototip" de "laborator" , adica "nefunctional" . Dar uneori e nevoie si de asa ceva.. ca sa stii "ce nu merge" si de ce
 • Diurpaneus 29.05.2022 13:19
  " ... si Vineri in cadrul G7 vom decide eficient cine moare si cine traieste cine v-a fii vaccinat si deci implicit salvat si cine nu v-a fii vaccinat si este in pericol ... "
  https://twitter.com/i/status/1530579268182360064
 • Irina Savu 29.05.2022 19:03
  Georgia Guidestones

  Georgia Guidestones este un monument misterios pe care sunt sculptate zece "porunci" pentru o "nouă eră a rațiunii". Prima poruncă? Menținerea populației mondiale sub 500 de milioane de oameni. Un alt fapt sinistru: autorii a ceea ce numim acum Stonehenge-ul american sunt încă un "mister"... cu excepția celor care se pricep. Vom analiza numeroasele caracteristici ale acestui monument, mesajul său care cheamă la o Nouă Ordine Mondială și vom explica modul în care este opera unei societăți secrete oculte.
  Georgia Guidestones este un enigmatic monument de granit situat în Elbert County, Georgia. Cunoscut și sub numele de Stonehenge american, gigantica structură are o înălțime de aproape 6 metri și este alcătuită din șase plăci de granit, cântărind în total 240.000 de kilograme. Cel mai uimitor detaliu al monumentului nu este însă dimensiunea sa, ci mesajul gravat pe el: Zece reguli pentru o "Epocă a Rațiunii". Aceste ghiduri ating subiecte care sunt asociate cu "Noua Ordine Mondială", inclusiv depopularea masivă, un guvern mondial unic, introducerea unui nou tip de spiritualitate etc. Autorii acestor reguli au cerut să rămână total anonimi și, până în prezent, anonimatul lor a fost păstrat în mod corespunzător. Cu toate acestea, acest grup misterios a lăsat un text care explică raționamentul din spatele acestor reguli, text care nu a mai fost discutat online până acum. Cu aceste noi informații, scopul din spatele Guidestones devine foarte clar, lăsând puțin loc pentru ipoteze. Pietrele de hotar descriu lumea ideală, așa cum este ea imaginată de societățile secrete oculte. Prin urmare, monumentul este dovada unei legături existente între societățile secrete, elita mondială și presiunea pentru o Nouă Ordine Mondială.
  Cele zece ghiduri pentru o nouă eră a rațiunii sunt următoarele:

  1. Menținerea umanității sub 500.000.000 de oameni în echilibru perpetuu cu natura.
  2. Ghidarea cu înțelepciune a reproducerii - îmbunătățirea aptitudinii și a diversității.
  3. Să unească umanitatea cu o nouă limbă vie.
  4. Să guverneze pasiunea - credința - tradiția - și toate lucrurile cu rațiune temperată.
  5. Să protejeze oamenii și națiunile cu legi echitabile și instanțe corecte.
  6. Lăsați toate națiunile să guverneze pe plan intern, rezolvând disputele externe într-o curte mondială.
  7. Evitați legile mărunte și funcționarii inutili.
  8. Să echilibreze drepturile personale cu îndatoririle sociale.
  9. Prețuiți adevărul - frumusețea - iubirea - căutând armonia cu infinitul.
  10. Nu fiți un cancer pe pământ - Lăsați loc pentru natură - Lăsați loc pentru natură.

  După cum puteți vedea, liniile directoare cer o reducere drastică a populației mondiale, adoptarea unei noi limbi mondiale, crearea unui tribunal mondial și aluzii vagi la eugenie. Cu alte cuvinte, un proiect pentru o Nouă Ordine Mondială.

  https://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-the-georgia-guidestones/
  http://www.noischimbamromania.ro/misterele-aeroportului-din-denver/
 • Dumitrescu 29.05.2022 23:52
  Am fost in Elberton, Georgia si le-am vazut personal.
 • adyyon 29.05.2022 20:14
  https://rumble.com/vjqwfz-in-minciuni-avem-incredere.html
 • Cristi Bruca 30.05.2022 01:31
  Destul de ușor de făcut! Reduci tot ce deține omul la nimic. Nu-i vor lua casa, dar aceasta nu va mai valora nimic, când va face foamea și va tremura de frig in ea. Banii... sunt deja hârtie igienică! Mașini, electronice... fără benzină și curent, la fier vechi! Aur, bijuterii... nu vor mai valora nici cât o ceapă degerată etc.. Și după ce omul va atinge treapta cea mai de jos a subzistenței, atunci vor veni ei cu soluția salvatoare: credit virtual, păpică la cartelă, totu' gratis! Omul va da tot ce are statului, ce-i va da inapoi tot ce-i trebuie, gratis. Fericiți și cu nimic în lumea nouă. Nici nu trebuie război, doar să crească prețurile la energie.
 • Irina Savu 30.05.2022 14:29
  Corect ce afirmati, este sistemul malthusian in actiune. Asta presupune ca omul sa nu se urneasca deloc din rudimentul de gandire care-l face atat de dependent de STATUL asazis "democratic", neadaptandu-se sa schimbe starea in care e impins de acesta, traind in continuare cu ochi de milog acoperiti de ochelari de cal catre STATUL care chipurile, "lucreaza pentru bunastarea poporului" si neintelegand ca de fapt, prin actiunile de-a dreptul fasciste ale acestuia, ii este dusman de moarte.
 • Marius X 30.05.2022 15:54
  Cata energie foloseau bunicii vostri ? Si totusi au luptat pentru viata lor , ceea ce nu pot sa spun cand vad atatea comentarii deznadajduite ca se scumpeste curentul si gazele.
 • cucosgheorghe41@yahoo.com 31.05.2022 12:37
  Situația este din ce in ce mai tragica. Urmaresc de ani buni cresterea demografica a populatiei și ma înspăimant.
  Pământul nu mai poate suporta. Oamenii de stiinta avertizeaza de mult timp asupra situației. Anul acesta populatia lumii va trece de opt miliarde. India a depăsit zilele acestea populatia Chinei și nu se opreste, în timp ce China își va mentine sau scădea populatia în următoarea perioada. Vedeti politicile demografice ale Chinei și Indiei! Singura politica demografica inteligenta și umana a fost a Chinei, politica criticata vehement de occidentali care acum vin cu aceste teorii aberante. ATENTIE: Aceste teorii sunt ”sustinute” de occidentali deci de crestini. Crestinii sunt cca 2,5 miliarde. Celelalte natiuni și credinte nu adera la ceea ce se numeste ”Marea resetare”. Și nici Rusia. Efectul va fi catastrofal în primul rând pentru populatia occidentala și crestini. Sa nu uitam ca în aceste tări ponderea populatiilor de alte confesii este din ce in ce mai mare. Și atunci??
  Efectul pe termen scurt va fi distrugerea culturii occidentale dar și a crestinismului, de orice confesie. Ce va urma după? Vedeti mai multe scenarii de autodistrugere a societatii umane. Homo Sapien se poate întoarce la anii 7000 îen. Nu va dispare! Cum își vor gestiona urmașii ”epocei marilor tehnologii” existenta este greu de prevazut. Situația se poate repeta pâna la extincția totală a acestui minunat dar dat de natură ”OMUL”.
 • Tonino 02.06.2022 01:44
  Pai ce sa zic si eu Conasilor?
  Daca reusesc sa omoare atita omenire cu s-o faca?
  Sa ne izbeasca cu bomba cu "nutrii"? Cum or as se mai intileasca Ion cu Vasile daca Rominia va avea numa 50 de oameni?
  Na! Ma intreb si eu cum se vor descurca miliardarii fara sclavi?
  Na, va rog sa ma iertati ca n-am inteles Conasilor!
  Sau poate ca suteti Doctori in ignoranta?
  Zic si eu asa.. Nu va suparati!

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

13:00

Avocatul Gheorghe Piperea lansează platforma civică România Nes(u)pusă la Craiova

13:00

Corneliu Vlad: SUA vs Rusia: CARE PE CARE?

12:10

Eliberarea Insulei Șerpilor – victorie ucraineană sau mutare de șah-mat a rușilor?

11:10

„Agenda noastră comună” în Era Post-Covid – „digitalizarea totală a lumii” și „multilateralismul” triumfal. Klaus Schwab: „Acum este un moment istoric, nu numai pentru a lupta împotriva virusului real, ci și pentru a modela sistemul pentru era post-covid”

10:00

A murit cunoscutul medic evreu-american VLADIMIR ZELENKO. El a deconspirat vaccinarea Covid în fața unui Tribunal Rabinic: Treziți-vă! Este al III-lea război mondial. Este moarte. Este genocid. Doar 10% vom supraviețui - cei cu credință

00:05

1 iulie: Sfântul Leontie de la Rădăuți

00:00

1 iulie: Sfinții Mucenici și Doctori fără de arginți Cosma și Damian, cei din Roma

23:10

SUBVERSIUNEA. Cei 4 pași prin care se distruge o națiune. VIDEO

22:30

Pr. Ioan Istrati: LEAGĂNUL DE LACRIMI

22:08

Cea mai vaccinată țară din Europa are acum cea mai gravă situație COVID

20:00

Nicicînd nu visam ca, avînd la Cotroceni un fost profesor drept președinte, nivelul educației școlare să ajungă atît de jos! OPINIA PROFESORULUI

19:10

Patriarhia Bulgariei dorește oare să-l autohtonizeze pe Sfântul Apostol Andrei încercând să-l așeze deasupra Mitropoliei din Durostorum?

18:00

CINE L-A ACOPERIT PE BĂSESCU LA CNSAS 14 ANI? Germina Nagâț, într-o comunicare transmisă ActiveNews, dezavuează Concluziile Anchetei CNSAS, care demonstrează că ea a știut de TOATE documentele încă din 2005-2008 ca șefă a Direcției de Investigații

17:18

Creatoarea serialului Friends își pune țărână în cap pentru că toate personajele sunt ALBE

15:35

PROTEST pe patru roți AZI la BUCUREȘTI contra scumpirilor de carburanți și a Guvernului de 50 de bani. Piața Constituției, ora 17, benzinăriile din Centrul Capitalei, Piața Victoriei, ora 19.00. ACTUALIZARE VIDEO