Corespondență din Canada, de Alin Alexandru: NOUTĂȚILE DE PE FRONT ȘI ULTIMUL SOLDAT CANADIAN

De Alin Alexandru  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Știrile vin în cascadă. Trudeau și camarila lui de incompetenți sunt disperați. Protestele camionagiilor nu slăbesc, ci iau amploare. Măscăriciul este livid. Podul Ambasador, cea mai aglomerată rută dintre SUA și Canada, este blocat. Judecătorii obedienți le-au dat mână liberă forțelor de ordine să intervină. Justin Trudeau amenință șoferii cu amenzi de 100.000 de dolari și închisoarea. 

 
La Ottawa, polițiștii au devenit hoți de motorină. Oamenii aduc canistre să alimenteze truck-urile, iar ei le confiscă fără nicio bază legală. Fondurile de 10 milioane de dolari de pe Gofundme sunt blocate. O altă platformă a adunat în 2 zile alte 10 milioane. Și acestea sunt blocate. Un alt punct de trecere dintre Alberta și Montana este ocupat de demonstranți. Milk River se numește și numără 1000 de locuitori. Poliția a încercat evacuarea. Tot satul a făcut un lanț uman în jurul camioanelorVIDEO:


În Ottawa ocupată de camioane, autoritățile au tatonat firmele specializate în remorcaj de mașini grele. Răspunsul acestora a fost niet - nu vom remorca mașinile fraților noștri. E sâmbătă și mulți alți canadieni iau drumul capitalei. Pe o pagină de FB femeile din comunitatea moldovenească din Montreal s-au mobilizat - au preparat sute de plăcinte să hrănească truck-erii. 

Colac peste pupăză vine un sondaj organizat de o televiziune de casă a puterii. Jumătate din canadieni susțin protestul. Trudeau credea în mintea lui confuză că dacă 90% din canadieni s-au vaccinat, 90% îl susțin. Mass-media cumpărată la bucată de putere scoate flăcări pe gură. Fără spor. Oamenii află realitatea din teren de la Fox News care face reportaje complete din Canada. Așa cum românii ascultau pe vremuri Europa Liberă, doar nu credeau în Scînteia. 

În lume gloria covidului apune. În fiecare zi câte o țară renunța la restricții, la măști, la pașapoartele rușinii. Până și închistatele state americane (New York, California, New Jersey) conduse de democrații prin lockdown-uri severe renunță la măști și restricții. Se apropie alegerile și vântul schimbării le suflă rece în spate. Covidul pe loc repaus, așa cum și BLM a primit ordin de dizolvare la timp.

În timp ce lumea se mișcă, aici pare o societate încremenită în proiect. Autoritățile din Quebec au anunțat că 2 milioane de oameni au luat covid din decembrie încoace, plus alte 600 sute de mii înainte. 90% din populație e vaccinată. Care-i sensul medical al pașaportului? Evident pentru orice biped - că niciunul.
 
Ei știu realitatea, noi știm la fel. Ei știu că noi știm.
 
Se înmulțesc incidentele din magazine. Posesorii de pașapoarte nu mai suportă nici ei să fie controlați. Vaccinarea s-a dus pe ducă. Centrele se închid. Doza booster trăiește doar în mintea confuză a lui Trudeau și în reclamele învechite. Bate vântul schimbării și prevăd că Legault se va lepăda în curând și de vaccinuri și de pașaport cum au făcut deja Alberta și Saskatchewan.

Apropo, să nu uit. Știe cineva cum poate fi contactat dl Schwab la Davos să-l roage frumos să vină în Canada să-i spună supusului Trudeau că războiul covid s-a încheiat? Altfel, e posibil ca la mintea lui Justin să rămână singur în pădure ca soldatul japonez care nu știa că războiul se terminase de 40 de ani. Nu de alta, dar incăpățânarea clovnului, care vrea să moară cu pașaportul în brațe, compromite lansarea noului front de luptă și implementarea pașapoartelor climatice. Fii bun, nene Klaus din Davos, dă-i pe loc repaus soldatului Justin!

P.S.: Băieții de la Pfizer sunt aproape gata cu serul pentru copii de la 6 luni la 4 ani. Nu sunt comenzi. Presa nu mai aclamă, nici talibanii de doctori plătiți nu mai au tupeu să-i facă publicitate. Să luăm știrea ca pe o glumă bună! 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • the elder 13.02.2022 00:29
    Oameni buni, mare atentie sa nu cadeti in plasa negocierilor pe bucatele!
    La singe trebuie disutat si taiat in carne vie! Puterea trebuie sa fie manipulata de vointa populatiei, care trebuie sa valideze legile si hotaririle parlamentelor!!! Modifucate toate legile abuzive, diminuata drastic puterea politiei in aplicarea legilor, portul armelor care nu trebuiesc sa mai fie lethale, anularea tuturor interdictiilor antidemocratice si a tot ce vizeaza incalcarea si nerespectarea drepturilor universale ale libertatilor si democratiei in asa-numitul stat de drept! Schimbarea judecatorilor si introducerea de pedepse extrem de draconice impotriva celor din sistemul juduciar pt fapte de coruptie, crime organizate, inalta tradare, etc, astfel sa fie evitat in viitor catastrofe ca aceasra Plandemie regizata de persoane care nu pot fi numite sau nu apartin rasei umane,etc. Schimbarea totala a modului de votare si desfiintarea partidelor politice, limitarea mandatelor la Presedentie si Parlament, supraveghere drastica a alegerilor si pedepse aspre celor care incearca frauda sau sint prinsi cu greseli grave fata de sistemul electoral!
    Reintroducerea pedepsei cu moartea pe perioada schimbarilor politice si facute executii publice, astfel ca memoria sa ramina vie in constiinta celor care ar mai dori sa incerce sa intre in viata politica,etc. Trebuie sa recunoasten ca in ultimii 33 de ani in Romania s-au perindat cam aceiasi lupi la friiele puterii si aceiasi au fost cei care au tras mierea pe turta lor! Ei bine, trebuiesc confiscate toate averile acestor " realizati"care in mod evident nu pot fi justificate, si pt aceasta este necesara schimbare totala a sistemului de Justitie!
    Trebuie sa raminem in permanenta alerta si sa elimibam clasa politica si actualul Presedinte " peroada" care numai al Romaniei nu s-a vazut pina in prezent! Fara pic de mila pt aceasta haita de lupi nesatui. Este monentul ca poporul sa ramina treaz si sa instaureze dictatura lui, dupa toate avantajele, a suferit si a rabdat prea mult! Noi sintem o forta de neoprit, sa actionam cu credinta in Dumnezeu, minati de gindul iesirii din matricea sclaviei, asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu! Amin!!!
  • Tic 13.02.2022 00:35
    Doamne ajută si noi sa trecem la treaba sa nu mai admitem sa fim mințiți, batjocoriți!
    Cei aleși de noi ne datorează respect și justificare!
  • Dumitrescu 13.02.2022 03:29
    Canadian Army Major Stephen Chledowski Speaks Out Against Medical Tyranny in CANADA:

    https://www.bitchute.com/video/QZwccHeCCTMo/
  • INJECTIA FINALA 13.02.2022 06:29
    LIBERI PE ROTI

    Pe roti, pe roti, ruleaza toti
    Sa dea jos guverne de hoti
    De corupti, ticalosi, netoti

    Pe bidivii mecanici, sclipitori
    Vitejii pregatesc sarbatori
    Ale libertatilor recastigate
    Ce le fusesera furate
    De mafiile organizate

    Oamenii liberi se vor uni
    Si impreuna vor izbuti
    Sa distruga caracatita rea
    Ce sclavia le'o programa

    Steagul VIETII va flutura !


    REVOLUTIA PE ROTI

    Au cunoscut dictatura
    Foamea, sclavia si ura
    Iubesc Libertatea si lupta
    Sa N'o rapeasca elita corupta

    Ce din viata lor se infrupta !

    Inimi viteze si truditoare
    Strabat distante uluitoare
    Simbolizeaza eterna miscare
    A Libertatii biruitoare

    Lipiti de viile motoare !

    Liberi ca vantul, inalta cantul
    Pe'ntreg pamantul
    Fac revolutia pe roti
    "Stapanii" ii viseaza morti

    Pe demnii, planetarii patrioti !
  • Kameramanul 13.02.2022 07:53
    Cum spuneam cu multi ani in urma, pentru politicienii actuali si viitori trebuie data o lege simpla. In cazul in care promiti inaintea alegerilor ceva doar sa fi ales, iar pe urma cand ajungi la putere nu faci ce ai promis, confiscarea averii familiare, ( incluzand nevasta si copiii) si inchisoare pe viata si munca silnica. Toate acestea fara drept de apel. Cei prinsi ca fura din banul public, puscarie pe viata. Sa vedem cine mai are curajul sa se faca politician ...
  • Mircea Dragan 13.02.2022 11:18
    ''Știe cineva cum poate fi contactat dl Schwab la Davos ?''
    Da. Aveti adresa de e-mail mai jos. Scrieti-i. Eu i-am scris.

    Klaus.Schwab@weforum.org
  • gab 13.02.2022 15:46
    https://www.youtube.com/watch?v=rSfIlae3B5g
    mesaj foarte important din partea unui roman pentru canadieni
    are deja mai mult de 66000 de vizualizari in 24 de ore
    va rog sa il publicati
    gabriel din quebec-canada
Ultima oră

13:35

Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova

11:05

Xi Jinping îi înfige un cuțit în spate lui Putin. 4.000 de drone și sisteme antiaeriene chinezești vor ajunge în dotarea Ucrainei

10:33

REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

10:15

Premierul Australiei, cu nervii la pământ, după ce a cerut interzicerea MEME-lor și a devenit ținta glumelor pe X

09:55

26 aprilie: 38 de ani de la catastrofa nucleară de la Cernobîl. Începutul unui coșmar care a durat ani de zile. FOTO

09:50

Primul oraș canadian care cere cod QR la intrare și ieșire

09:19

Alexander Lukașenko: ”Câteva zeci dintre cele mai moderne arme nucleare se află în Belarus”

09:09

Gabriela Firea, dezvăluiri din ședința de 16 ore a coaliției, la Marius Tucă Show. De ce a renunțat alianța la ideea unui candidat ”independent” - VIDEO

09:02

A murit Laurent Cantet, câștigător al premiului Palme d'Or în 2008. Cineastul avea 63 de ani

08:51

Petre Roman, Gelu-Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu și Adrian Sârbu, puși sub acuzare în ”Dosarul Mineriadei”

08:00

26 aprilie: Sfântul Sfințit Mucenic Vasilevs, episcopul Amasiei; Sfânta Glafira; Sfinții Mucenici din Dobrogea Chiril, Chindeu și Tasie din Durostor și Axiopolis - CERNAVODĂ DE AZI