Cora Muntean: L-am căutat pe domnul Vasile Boloș să-l felicit. Domnul Boloș este tatăl doamnei Crenguța Leaua, avocata care a câștigat pentru România procesul cu Roșia Montană

De Cora Muntean  /  

Foto: RomâniaTV - Crenguța Leaua

Foto: RomâniaTV - Crenguța Leaua

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dar nu despre proces scriu, ci despre succes. Și despre Oamenii care formează oameni de succes.
 
Cu familia Boloș am fost vecină de cartier în Târgu Mureș. Pe domnul Boloș îl știu de când am intrat în presă. Domnia sa face parte din elita intelectuală a orașului.
 
Cu toate acestea, domnul Boloș, că ne întâlneam la piață sau la teatru, își ridica pălăria și mă saluta. Este genul de om despre care nu poți spune nimic rău. În această familie a crescut fiica lor. L-am întrebat ce stă în spatele reușitelor ei, pentru că nu este primul succes. 
 
România a câștigat procesul privind Roșia Montană! - Bomba Știri pe Surse

"A avut parte de o coplesitioare răspundere, dar are și o mare experiență dobândită prin mulți ani de școală și muncă grea în spațiul internațional precum și o voință de tip spartan".
 
Asta mi-a spus domnul Boloș. Sunt atât de mândră și cred că dacă am înlocui invidia, nepăsarea, suspiciunea față de oamenii care au realizări prin muncă și cinste, cu respect, care să nu țină doar cât un foc de paie, altfel ar arăta țara noastră. 

Sunt mândră de doamna Leaua, că-i de la mine. Știu că a fost o echipă de avocați. Felicitări și domnului Stefan Deaconu, că și domnia sa m-a impresionat de câte ori am interacționat.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Veridicitatea Datei Paștelui Ortodox - Minunea Mâinii Sfântului Damaschin:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (15)
  • brian duffy 09.03.2024 18:43
    deci de ce a lansat zvonul ca n-o sa castigam procesul?
    speculatii bursiere...
  • Sabin G 09.03.2024 20:04
    S a lansat să pară ca nu știm ca a fost blat
  • georg xanthu 09.03.2024 19:00
    dacä e liber si putem vorbi,ce este caracteristic la lumea noasträ politicä,este tocmai proasta pregätire europeanä si internationalä.Am fost de citeve ori in apropierea oamenilor nostri politici si m-a frapat lipsa lor de educatie europeanä si diplomaticä.Cunoasterea unei limbi internationalä este cel mult OK,sau YES,si mereu ris si zimbete ce umpleau spatiul de comunicare,Majoritatea leilor nostri üpolitici,este infläcärarea cu care fac promisiuni,si lipsa de argumente,polemicä,lupta argumentellor.Ei nu pot sustine nicio luptä de idei,infruntäri de idei sau sä impunä cu incäpätinare interesele statului din care vin.Mereu cedare si mereu YES;si cind vin in tarä,(vezi politician RARES)prezintä un succes.Este o rusine,Suntem atitia romani care vorbesc germanä,francezä,englezä ca o limbä maternä,dar nu sunt acceptati de acest conglomerat politic al SRI dupä modelul COSA NOSTRA,
    din cauza asta mä intreb,cum se descurcä avocatii nostri in acest schimb de drept international..?
  • Briel 09.03.2024 19:36
    Felicitări și respect doamnei avocat pentru efort și mai ales pentru integritate ! Îți bucura sufletul să vezi că mai există profesioniști nevânduti.

    Acesta este un caz fericit când interesele părții române converg cu alte interese și s-a obținut rezultatul dorit și așteptat.

    Cine nu crede în această bună coincidență este ori naiv, ori nu este informat despre cum se misca lucrurile pe "culoarele puterii" fie ele politice, legislative, militare, etc.

    Desigur, ca de altfel orice opinie scrisa de orice participant în acest forum, părerea de mai sus este personală.
  • castor_cenusiu 09.03.2024 19:42
    Mai incet cu pianul pe scari doamna Cora! Va reamintesc ca acest individ bolos in toamna anului trecut a fost initiatorul acelei legi de desfiintare a banilor cash sa ramanem doar cu banii electronici, o utopie ce la vremea respectiva renuntase chiar UE. Va dati seama la ce dezastru ar fi fosr expusa Romania daca implementau aceasta monstruozitate? Dar de impozitul pe concediile medicale ale bolnavilor de cancer in ultimul stadiu, sau pe concediile de maternitate ale mamicilor nu va amintiti? Nu va mai luati dupa aparente doamna Cora Muntean! La urma urmei si Stalin era un om extrem de amabil, glumet si cordial si dupa ce-i paraseai intalnirea dadea ordin arbitrar sa te execute.
    Problema cu Rosia Montana mi se pare o ciudatenie ce miroase a manipulare. Mi mi s-a parut total ilogic sa dai in judecata un stat ce a bagat sub patrimoniu UNESCO o entitate. E ca si cum ai contesta UNESCO insusi. La urma urmei Rosia Montana a intrat la UNESCO pentru ca UNESCO insusi a acceptat sa o ia. E ca si cum acest "gabriel resources", adica un paduche contesta decizia UNESCO, un organism ONU ca a luat in custodie RM. Nu mai vorbesc ca la un moment dat a spus ciolacu ca "sunt pregatiti pentru proces, si sa stam linistiti ca va fi bine", dupa care apare bolos asta si zice ca suntem pe cale sa pierdem. Dupa care apare rasunatoarea "victorie" temperata de ideea ca ar putea fi un recurs. Nu vi se pare ciudat acest zig-zag in perioada electorala ce o parcurgem? Nu va miroase a manipulare?
  • Sabin G 09.03.2024 20:07
    Cred ca ai încurcat borcanele
  • castor_cenusiu ► Sabin G 09.03.2024 21:02
    Da, imi cer scuze, am confundat pe Vasile Bolos (pe care nu-l cunosc) cu Marcel Bolos. Considerati corecta doar ultima parte a postarii.
  • dejuan 09.03.2024 20:41
    Doamna Cora e ardeleanca...
  • 1821 ► dejuan 10.03.2024 09:52
    Sa-si ia ardelenii Ardealul, pe Bolos si tot clanul lor si sa se duca unde a intarcat mutu' iapa.
    M-am saturat de perversii astia pina peste cap.
    Cind vor pleca vor avea si aurul si cai ferate noi si autostrazi facute cu banii timpitilot de mitici si , poate, si metrou la Cluj facut tot din bani de la Bucuresti etc.
    Vai mama lor de neam de iobagi !
  • tomac 10.03.2024 04:28
    Avocatura asta de litigii comerciale se face pe bani buni , foarte buni, așa că nai ușor cu elogiile, pur și simplu și-au făcut munca pentru care au fost angajați. Când începem să înțelegem ca în momentul în care îți faci munca cum trebuie , cu calitate și pricepere te înscrii în societatea aceea normală, care funcționează natural. Am ajuns să ne minunăm în țara aceasta de munca normală ? Serios , atât de jos suntem ?
    Poate ar trebui să gândim un pic la ceea ce se petrece în jurul nostru , și cum am ajuns aici.
    Cineva ar trebui să facă o analiză asupra acestui caz , pentru că România a ajuns să fie dată în judecată în baza unor mașinațiuni produse de politicieni și cei de la Gabriel Resources. Cei care negociază cum se utilizează resusrsele unei țări ar trebui să dintre cei mai buni profesioniști in scrierea contractelor comerciale , ori politicienii care ”au lucrat” la acest dosar nu au dat dovaă că au angajat asemenea oameni prin guvern, din contră, ministerele și agențiile sunt pline de ”neamuri” cu diplome făcute pe genunchi.
  • Dumitru 8915 10.03.2024 08:29
    Despre tuca&asoc. nimic ?
  • Floreas 10.03.2024 12:22
    Este aceasta decizie definitiva? Stie cineva exact, fara manipulari?
    In Cotidianul, parca, a aparut o stire ca RM va face recurs.N-as vrea sa ne bucuram prematur; de prea multe ori am luat plasa , pana si locul unde se afla Curtea asta ma sperie.
    Sa nu fi avut amerlocii interese in RM?
    Pretutindeni ei sunt cu japca!
  • Tic 10.03.2024 14:07
    Prin recurs se pot face iarăși jocuri la bursă.
  • Mircea Dragan ► Tic 12.03.2024 20:00
    Hotararea nu e definitiva. Poate fi atacata in 90 de zile . Va fi cu siguranta atacata si li se va da dreptate ''canadienilor''. Sigur ei nu vor putea exploata minereul dar or sa-l aiba in propietate.
    Stie cineva de unde por cumpara actiuni RMGC?
  • tomac 13.03.2024 03:36
    Nu vă grăbiți , există posibilitatea unui recurs . In 120 de zile poate fi făcut recursul și mai apoi procedura se prelungește până prin 2025 , adică după ce se termină cu alegerile. Și uite așa Colaliția triumfă în alegeri , dar România poate să fie bună de plată . La judecarea recursului nu știm dacă vom obține același rezultat. ”Justiția ” e oarbă, surdă, mută și pă la FMI mai ascultă și de americanii de la CIA , deseori. Deci până nu trece termenul de depunere a recursului , eu spun s-o ținem mai rezervat un pic , să vedem episodul numărul doi.
Ultima oră

11:14

O minune de Paști

07:00

Prof. Ilie Bădescu: Noogenia mărturisirii păcatelor. Spovedania într-o civilizație secularizată

06:30

Sâmbăta lui Lazăr. Ultima zi a Postului Mare în care se mai fac parastase pentru cei adormiți. Arhim. Ioanichie Bălan despre Cuvântul Domnului: ”Lazăre, vino afară!”

06:00

27 aprilie: Sfântul Sfințit Mucenic Simeon, ruda Domnului

23:45

Sorin Gheorghe Suciu: Schimbarea la Față a României și Rostul creștin în opera lui Vasile Voiculescu

23:30

O, țara mea, mâncată de jivine,/ Pe drumurile-ți albe-n triste sate,/ Cu traistă de cerșetor în spate,/ Azi iar colindă Dumnezeu prin tine - Vasile Voiculescu, poetul coborât din icoană (13 octombrie / 27 noiembrie 1884 - 26 aprilie 1963)

23:10

RADU GYR din MANUSCRISE: Vasile Voiculescu avea o figură de sfânt bizantin cu mâinile subțiri cu degete lungi, desprinse parcă dintr-o icoană. MĂRTURISIRI la 61 de ani de la plecarea la Domnul - 26 aprilie 1963

23:00

26 aprilie: Poetul, medicul, rugătorul mistic și deținutul politic Vasile Voiculescu. 61 de ani la Ceruri

22:35

FDA semnalează că vaccinurile ARNm Covid pot provoca convulsii la copiii mici

22:13

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Ingrid Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Paștilor, semnificația Duminicii Intrării Domnului în Ierusalim, Săptămânii Patimilor și a Învierii – VIDEO LIVE

21:50

Care este ultima dorință a lui Celine Dion – artista măcinată de o boală cruntă, depistată în 2022, s-a destăinuit fanilor

19:47

Canada: Un oficial din Alberta dezvăluie că “aproape toate” incendiile din provincie din acest an au fost provocate de om, nu de “schimbările climatice” - VIDEO

19:26

Moldova va implementa votul prin corespondență. Alte țări care pot introduce acest tip de vot

18:16

Bomba silențioasă a lui Rafila: OMS anunță azi că ”tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 - 2030”. REACȚII

17:25

Un fotbalist de primă ligă, de 29 de ani, a anunțat că se retrage: A dat în judecată Pfizer și consideră că vaccinul Covid are legătură cu vătămările sale - “se află într-un calvar medical”