Cora Muntean: A fost doar un virus. Tot ce trăim acum ar putea fi cea mai frumoasă parte a viitorului

De Cora Muntean  /  

Ilustrație: Miguel Membreño / ArtStation.com

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Simt că suntem într-o perioadă de armistițiu și că urmează ce este mai greu, aproape insuportabil. Poate și pentru că citesc cartea „A fost doar ciumă”. „Un imn sarcastic și macabru închinat poliției secrete sovietice, care a împiedicat răspândirea ciumei, dezvăluind însă măsura imensă în care otrăvise deja societatea", spune Ingo Schulze despre carte. Cred că așa va fi și cu cei care vor supraviețui terorii care va urma, vor spune ușurați: „A fost doar virus”. Și vor refuza să povestească despre teroarea psihică, despre trădări, despre chinuri.

Fiind într-o perioadă de armistițiu, totul este frumos, aproape ca înainte. De câteva zile, mi-am propus să zâmbesc mereu. Funcționează. În mare măsură, funcționează. Calci pe cineva pe picior, ușor, nu să i-l zdrobești, dar persoana se înfurie și te privește cu ură. Îi zâmbești, chiar dacă ești cu mască, ochii vorbesc în locul buzelor și spui că îți pare sincer rău și zâmbești. Până la urmă cedează și spune că nu-i nimic.

Fericiți cei ce stau la coadă, acum nu mai e o reminiscență comunistă

Azi dimineață, mi-am pus cartea în poșetă și am plecat la drum. Am salutat-o și i-am zâmbit doamnei de la metrou, care stă toată ziulica în cușcubeta aia și pe care nu o bagă nimeni în seamă. Surprinsă, mi-a zâmbit și mi-a urat o zi bună.
Am ajuns la un mall, de unde trebuia să iau ceva. Am urcat la etaj și era să leșin. Era o coadă imensă, care se întindea, roată-roată, pe tot etajul. Am urmărit cu ochii unde duce și am văzut o intrare de magazin ornată cu baloane. M-am uitat la cei care stăteau la coadă: majoritatea erau progresiști, unii chiar s-au pus în fund pe jos. Doar nu se dau trotinete, m-am gândit și am plecat, pe lângă coadă, să văd. Cu cât ajungeam mai în față, cei de la coadă îmi aruncau săgeți pline de ură. Un paznic mi-a tăiat calea: „Stați la coadă!”, m-a somat el. „Păi, stau, dar aș vrea să știu la ce stau, ce se dă”. „Telefoane, doamnă, telefoane. Treceți la coadă!”. „Dar eu nu vreau telefon”. „Dacă nu vreți, ce căutați aici?”. „Vreau să văd la ce mama naibii stă puhoiul ăsta de lume aici”. Coada, solidară cu paznicul, începuse să se revolte. Am făcut un tur al cozii. I-am găsit acolo pe toți cei care făceau mișto de ăia care se băteau la tigăi. Ăia erau niște primitivi, iar ei, chiar dacă se lățesc pe jos, sunt cool.

Cea mai frumoasă mamă, chiar și mutilată

Se oprise ploaia și m-am așezat în fața clădirii pe o bancă. Mi-am scos cartea, dar m-a frapat o imagine. Pe cealaltă bancă era o mamă cu fetițele ei. Femeia avea o față desfigurată, mutilată. Nu de la operații estetice de fițe. Ori era ceva congenital, ori avusese un accident. Mă uitam jenată, cu coada ochiului, la ele. Am observat că și piciorul uneia dintre fetițe era deformat. Cu toate acestea, nimic nu le împiedica să fie fericite; se jucau „Piatră, hârtie, foarfecă” și râdeau din tot sufletul. La un moment dat, cea mică i-a cuprins fața deformată în palme și i-a spus: „Ce frumoasă ești, mamă, te iubesc!”. Abia atunci, privirile ni s-au întâlnit, pentru că nu m-am putut abține să nu le privesc direct, cu admirație. Și am zâmbit. Din tot sufletul. Și ea mi-a zâmbit. Și am văzut-o. Frumoasă.

Rostul măturătorului

Au plecat și m-am pus pe citit. Am simțit ceva în dreapta mea și, instinctiv, mi-am strâns geanta lângă mine. Era domnul de la curățenie, se băgase sub bancă. A ieșit de acolo cu o mână de gunoaie. I-am zâmbit. „Ce oameni, doamnă, ce oameni! Acolo-i coșul, ei aruncă sub bancă”. Tocmai fusesem și la toaletă și am remarcat în câteva cabine ce lasă unele după ele și i-am spus. „Și nici nu prea face nimeni. Au adus multe femei de la țară. Bietele! Știți ce fac? Umblă pe la mese, caută să vadă ce mâncare bună rămâne, să ducă seara la copilași. Vă spun eu unde să mergeți, că acolo soția mea face curățenie. E lună și bec după ea”. Și mi-a spus, cât pe ce să mă ia și să mă ducă să văd. Așa ne-am împrietenit și am văzut că ar vorbi cu cineva. I-am spus să stea lângă mine. „Doamne ferește, doamnă! Sunt murdar. Mai am câteva luni până la pensie și scap. Știți cum am ajuns eu aici? M-au dat afară de la lucru. Că am fost nesăbuit. Aveam un șef de echipă și mă necăjea întruna: Măi țig…(din cauza corectitudinii politice mă autocenzurez, dar el a spus tot cuvântul), măi țig…”. L-am rugat frumos să înceteze, că nu-mi place. Parcă-mi făcea în ciudă. I-am spus că-i om cu mai multă școală, că mă vede că-s harnic, că dacă am merge la război gloanțele nu ar face diferența. Parcă-mi făcea în ciudă. Și într-o zi l-am bătut. Așa am ajuns de la un salariu de 3900 de lei la 1500. Ce să fac? Mai am puțin până la pensie, șase luni, nimeni nu mă lua în altă parte”. La doi pași, un tânăr a aruncat țigara. S-a dus, a călcat pe ea să o stingă și a măturat-o pe făraș. „Vedeți, așa fac oamenii! Ce să le faci?”. Nu am mai zâmbit. Și nici măcar nu știam ce să zic. „Mă iertați, văd că citiți și v-am întrerupt. Am văzut că mă ascultați. Pentru oameni, noi nici nu existăm. Dar vă dați seama ce ar fi aici dacă noi nu am exista? Avem și noi rostul nostru”. Atunci i-am zâmbit și i-am spus că-l respect. A tresărit când a auzit cuvântul și a zâmbit, mai mult în sinea lui. A prins coada măturii și a mai pus câteva fire de praf pe făraș. „Mulțumesc, doamnă!”. Înainte să plece, mi-a mai spus încă o dată la care toaletă să merg.

Creanga, chiar și uscată, te poate susține

Am mai stat puțin și am luat metroul. Am coborât la Unirii și am dat o raită prin Centrul Vechi. Nimic interesant, în afară de hoardele de turiști străini.
Am ajuns la Ateneu, unde erau o mulțime de mirese. M-am așezat pe o bancă și am renunțat la citit. L-am urmărit pe un pici cum se străduia să se ridice din patru labe în picioare. Se prindea de fire de iarbă. Firește, nu reușea, cel mult cădea în fund, dar nici nu se lăsa. Era cu tatăl lui, care nu-l ajuta imediat ci-l lăsa se încerce. Cred că de zece ori s-a străduit. Pe alee a trecut o tânără care-și ducea mama în cărucior. Cum a văzut-o, copilul a pornit în viteză, de parcă era la olimpiadă, în patru labe, către ea. Tânăra l-a văzut și a oprit căruciorul. Copilul s-a prins de roata din față și s-a ridicat. Apoi a început să chiuie de bucurie că a reușit. Doamna din cărucior i-a întins mâna. Cu piele zbârcită, cu vene proeminente, mâna doamnei s-a oprit înainte să-l atingă și doamna l-a privit pe tatăl copilului, să vadă dacă încuviințează să-l atingă. Tatăl a dat din cap, iar copilul s-a prins cu putere, ca de o creangă, de mâna ei. Și nu mai putea de bucurie că stă în picioare. Râdea cu poftă, era fericit. O mână bătrână, ca o creangă uscată, i-a fost salvarea.

Mireasa misterioasă

Când să plec, a mai intrat o mireasă. Cu un alai de domnișoare de onoare după ea. Râdea și cânta cu foc o arie dintr-o operă. Când am ajuns pe lângă o terasă, mi-am amintit. Ea trebuie să fie. M-am întors și am stat lângă gard, am privit-o, să-mi dau seama dacă mă înșel sau nu, dacă e tânără despre care, în 29 septembrie, 2018, am scris asta: „Tocmai am trecut pe lângă Ateneu. Pe scări erau mireasa, mirele și domnișoarele de onoare. Mirii dansau și râdeau fericiți. Am trecut de gard și am mai privit o dată în spate. Când să-mi văd de drum, observ lângă gard o tânără. Frumoasă, îmbrăcată retro, cânta de mama focului. I-am zâmbit și când m-am uitat mai atentă am văzut că i se scăldau ochii în lacrimi. Am plecat mai departe, dar o auzeam în spatele meu cântând. Pe la Chocholate m-a ajuns.

— Doamnă!
— M-am intors spre ea.
— M-am cam cherchelit.
— Aveți vreo problemă?
— Eu nu am. Proasta aia care se mărită are.

A mai cântat un pic (un fragment dintr-o operă) apoi a scos pachetul de țigări.

— Ăla a fost iubitul meu, a spus ea. Am vrut să mă duc să-l bat, dar am zis să nu le stric nunta. De-aia am băut, să-mi fac curaj. Dar m-am gândit mai bine. Nu le stric nunta.
— Era de treabă?
— El? Era. Dar proasta aia a fost cea mai bună prietenă a mea. De-aia nu le stric nunta.

Am ajuns la Romană, timp în care ea a cântat întruna, a fluierat după un taxi, m-a pupat și a plecat”.
Nu sunt foarte sigură, dar cred că ea era.
A mai trecut o zi din armistițiul încheiat, cam unilateral, cu cei care ne porționează libertatea și aerul. Cândva, cei care vor supraviețui vor spune: A fost doar un virus. Veți înțelege această ușurare dacă citiți cartea. Tot ce trăim acum ar putea fi cea mai frumoasă parte a viitorului.

Sursa: CristoiuBlog

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNewsTV

CÂT PROTEJEAZĂ PFIZER DE COVID? 0,84%!

VIDEO TERIBIL ADRESAT PREȘEDINTELUI BIDEN:

Bill Gates a zis că vrea să depopuleze lumea prin vaccinuri. VERIFICAT ACTIVENEWS

Mitingul pentru Libertate de la Washington: BILL GATES - LOCK HIM UP - ÎNCHIDEȚI-L!

ActiveNews, primul portal românesc de știri pe https://rumble.com/c/ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
 • Spring 31.08.2021 21:21
  Fratele Alexis Bugnolo : „CÂND ÎNCEPE SEZONUL GRIPAL, VA ÎNCEPE HAOSUL ”
  Moartea a 2 miliarde de persoane vaccinate în câțiva ani va provoca tulburări civile grave. Trebuie să te pregătești –

  Fratele Alexis Bugnolo: „Cei care vă vaccinează știu foarte bine că aceste vaccinuri vă vor ucide. Știu știința. Orice om de știință știe că anticorpii de amorsare te vor ucide în cele din urmă. Trebuie să putem înfrunta realitatea. Intenția este exterminarea umanității.

  Aproximativ 2 miliarde de oameni au fost vaccinați, din câte știu eu. Potrivit câștigătorului Premiului Nobel Luc Montagnier, oricine a fost vaccinat cu un vaccin își deteriorează sistemul imunitar, deoarece reacționează excesiv la coronavirus.

  Toți acești oameni vor fi morți peste 2 ani. Peste 2 ani, vom vedea 2 miliarde de oameni morți pe pământ. Când știu că 85% dintre prietenii mei sunt vaccinați, mă gândesc că mulți dintre ei nu vor rămâne în viață, căci puțini vor rămâne vii care nu au fost vaccinați.

  În calitate de antropolog, vă sfătuiesc să vă pregătiți psihologic pentru acest rezultat. Există oameni care vor fi atât de șocați încât își vor pierde mințile. Își vor pierde credința, toate mijloacele de trai…

  De ce nu am putut evita acest lucru? Când cineva încearcă să sară de pe o stâncă, Dumnezeu îi va opri?

  Orice persoană inteligentă a avut suficient timp să examineze această minciună sanitară și să vadă că totul este o înșelare.

  Majoritatea oamenilor au preferat să lase totul deoparte și să se grăbească să primească vaccinul, astfel încât să poată călători sau să desfășoare o mulțime de activități în mod liber. Deodată, devii un idiot și un laș. Negi astfel adevărul. Nu puteți ignora adevărul dacă sunteți o persoană obiectivă. Știința și toate aceste experimente ți le dovedesc.

  Deci concluzia mea este practic sigură. S-a petrecut totul ca în vara anului 1914 până înainte de izbucnirea războiului mondial. Nimeni nu și-ar fi putut imagina la acel moment că în următorii 3-4 ani, vor exista 20 de milioane de morți în Europa din cauza războiului. Vara, erau încă oameni cărora le plăcea să călătorească prin Europa în timp de pace. Pentru că vor să crezi că totul este în regulă. Pentru că ei știu că, de îndată ce te vei infecta cu coronavirusul, vei muri. Dar dacă nu ați fost vaccinat, acest lucru nu vi se va întâmpla. Cu toate acestea, dacă 1/3 din oamenii din lume mor în decurs de 1 an sau 2 ani, vor exista grave perturbări economice, de securitate și sociale .

  În primul rând, nu există suficiente ambulanțe pentru a transporta toți morții. Nu vor fi destui directori funerari. Majoritatea acestora (îngrijitori) au fost vaccinați și vor muri și ei. Trebuie să anticipați acest lucru și recomand tuturor să cumpere o uniformă Hazmat, deoarece există șanse mari să fiți chemat să mutați morții în mormintele lor. Va fi nevoie să sape gropi uriașe comune. Nu vor mai fi destui saci de gunoi. Oamenii vor trebui să aibă grijă de acest lucru și acest lucru poate provoca infecții uriașe, dar în calitate de creștini este datoria noastră. Acest lucru îi va ajuta pe oameni să se pocăiască chiar înainte de a pleca în liniște.

  Chiar trebuie să înțelegem că, cei mai buni oameni de știință din lume, asta ne comunică că se întâmplă. Și acum, când omenirea a fost dezamăgită de învățăturile rele ale globaliștilor, vor plăti scump pentru asta!

  Și va fi un moment oribil, cel mai întunecat timp din toată omenirea. Va fi una dintre cele mai mari catastrofe și oamenii nu vor putea să o primească. Să rămânem calmi și concentrați. Dacă acești oameni încep să spună că este vina noastră, și anume a nevaccinaților, va trebui să fugim … Vor exista oameni care ne vor supăra mult și care vor dori să ne atace.

  Dacă doriți să vă faceți o idee despre cum va fi, vă îndemn să citiți cartea Barbarei Tuchman intitulată „Moartea Neagră”, o carte din secolul al XIII-lea. Am fost întotdeauna interesat de ceea ce se poate întâmpla în societăți atunci când epidemiile izbucnesc la scară globală.

  Persoanele care au fost vaccinate nu vor muri din cauza unui virus care le infectează. Restul vor muri din cauza unei reacții exagerate a sistemului imunitar. Nu este o ciumă neagră, nu te vei infecta, așa că nu-ți face griji. Nu fiți îngrijorați. Există medicamente care diminuează aceste reacții exagerate, dar se vor epuiza foarte repede.

  Oamenii vaccinați vor trebui să ia aceste medicamente toată viața … căci altfel, de îndată ce va aparea un coronavirus, vor muri. Persoanele care au fost vaccinate au suferit inflamații cardiace în trecut, chiar dacă nu știu. Inimile lor sunt mai slabe și unii mor din cauza atacurilor de cord. Vor fi mulți care vor muri din disperare pentru că acești oameni sunt atât de mândri că au fost vaccinați încât nu vor recunoaște niciodată că au greșit.

  Și când devine clar pentru toată lumea că morții vor fi cei vaccinați, acești oameni se vor mânia, vor fi revolte în toate orașele mari, vom vedea căderea guvernelor și vor încerca să-i ucidă pe acești oameni, pe jurnaliști și pe acei medici pentru ceea ce le-au făcut chiar înainte de a muri ei înșiși. Va fi o mare tulburare civilă. Vă sfătuiesc să fugiți din marile orașe și să mergeți la țară pentru a vă apăra și a vă înarma. Ar fi bine să știi dacă vecinii tăi au fost vaccinați sau nu pentru a vedea un pic cine ți-ar deveni vrăjmas Acest lucru va fi foarte util dacă veți fi atacat în casa dvs. și trebuie să fugiți către cineva apropiat.

  Trebuie să știi deja dacă ai în jur pe cineva de încredere. Ei ar putea foarte bine să te denunțe. Știu că acest lucru sună ca science fiction pentru tine, dar acesta este adevărul și cineva trebuie să ți-l spună, când nimeni nu are curajul să te avertizeze. Pentru că eu cred că adevărul este cea mai bună apărare, armă și aliat.
  Trebuie să ne pregătim din vara aceasta, deoarece gripa sezonieră vine și haosul va începe treptat. ”

  https://strategika.fr/2021/08/28/la-mort-de-2-milliards-de-vaccines-en-quelques-annees-causera-des-troubles-civils-graves-frere-alexis-bugnolo/

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

 2. Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

 3. Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

 4. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 5. Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

 6. Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

 7. TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

 8. Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

 9. Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

 10. VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

 1. SONDAJELE ActiveNews: APOSTOLII vs INTOXICATORII. Vă invităm să VOTAȚI AICI! ULTIMA ZI DE VOT!

 2. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 3. A spus Bill Gates că vrea să reducă populația planetei prin vaccinuri și avorturi „dacă facem o treabă nemaipomenit de bună”? VERIFICAT ACTIVENEWS

 4. MOARTE SUBITĂ: Cosmin Cristian Viașu a decedat la doar 45 de ani în urma unui infarct. Senatorul USR era vaccinat și, totodată, un fervent susținător al campaniei de vaccinare. Dacă vaccinul i-a grăbit sfârșitul, familia poate să mulțumească Partidului

 5. Djokovic și Semnul: Cum poate fi ZĂDĂRNICITĂ Noua Ordine Mondială - Povestea celui de-Al Treilea Avorton al Iadului

 6. Ultimele zile ale Cultului Covidian... ATENȚIE: Când vraja se destramă, Sectele Morții încearcă să tragă toată lumea în prăpastie

 7. Daniel Bejan: Prostia 1 vs. prostia 2

 8. Marea Resetare merge înainte cum s-a stabilit. Agenda de la Davos și înfrățirea „elitelor”: Ce ne pregătesc pentru 2022 Klaus Schwab, Ursula von der Leyen, Anthony Fauci, Bill Gates, Stéphane Bancel (ModeRNA), Christine Lagarde, Xi Jinping și alții

 9. No-Vak OUT de la Australian Open. Sârbul Djokovic a pierdut apelul și va fi EXPULZAT. Miza procesului kafkian: nerecunoașterea IMUNITĂȚII NATURALE și umilirea celui care a devenit un erou al mișcării mondiale anti-vaccinare

 10. BOMBĂ PLANETARĂ. TEORIA CONSPIRAȚIEI este REALITATE: Virusul SARS-COV-2 a fost conceput în laboratoarele Wuhan cu finanțare din SUA asigurată prin dr. Fauci. DOCUMENTE MILITARE secrete ale Agenției speciale DARPA a SUA publicate de Project Veritas

Ultima oră

00:00

25 ianuarie: Sfântul Ierarh Grigorie Teologul

23:40

Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

23:10

Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

23:00

Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

22:10

Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

21:30

TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

20:30

Mihai Târnoveanu de la Calea Neamului a sărbătorit Ziua Unirii alături de românii din Sfântu Gheorghe și județul Covasna

19:50

Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

19:00

OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

17:35

Jurnalistul Valeriu Cațer din Chișinău a murit la doar 49 de ani. Oficial, de ciroză. Ziaristul era dublu vaccinat cu Pfizer

16:30

VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

15:35

Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

14:34

Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

14:18

De ziua Unirii, George Simion și-a luat doza. De cerneală!

14:00

ILEGAL! IPS TEODOSIE batjocorit de Poliția din Constanța de Ziua Unirii. Prof Constantin Barbu: Sfinția Voastră le dați un mileniu de Istorie și ei vă amendează. Asta e problema lor, că nu sunteți vaccinat! Conferința România, vechea vatră a Europei