Controversă-bombă: Laptele de vacă generează cancer! Prof. Avram Fițiu: Să ne întoarcem la civilizația oii!

De Prof. Avram Fițiu  /  

Colaj: replicahd.ro

Colaj: replicahd.ro

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Hai sa aruncam prosopul, bietul consumator este Knockout!

Cu siguranta ca o sa-mi ridic in cap cateva mii de confrati agronomi si veterinari, dar asta face parte din riscurile meseriei. Dar dupa faza de soc, ei vor studia problema si atunci ma astept sa-l citeasca pe Profesorul Joyeux si nu numai.

Sa mancam lapte de vaca ni se pare normal ca generatie. Asa am mancat si eu si nu stiam de ce nu ma mai cuprind camasa si cojocul lui Tata.

Dar timp de aproape 2000 de ani nu a fost asa, poporul acesta proveninind dintr-o civilizatie a oii si nu a vacii.

Vaca este specifica istoric popoarelor migratoare din stepa asiatica si a altor popoare din zone de campie, dar nicidecum unor popoare cu cultura montana precum al nostru.

Ne-am prostit se pare in ultimul secol.

Ei bine, ca sa clarificam controversa si sa o fundamentam stiintific, Profesorul francez Henri Joyeux scoate in evidenta sute de studii ce ne arata ca hormonii de crestere (IGF 1, EGF 1, TGF 1) din laptele de vaca (6 ori mai mare cantitatea decat in laptele de oaie) au o legatura directa cu diferite tipuri de cancer. Un studiu realizat pe 117 000 femei daneze a stabilit o corelatie clara intre consumul de lapte de vaca si cancerul de san.

Un alt studiu realizat de Universitatea Harvard face o legatura directa intre hormonii de crestere din laptele de vaca si cancerul de prostata.

Daca mai luam in calcul ca vaca este incompatibila ecologic cu noua politica europeana Green deal datorita nivelului de metan si CO2 emis in atmosfera, se creeaza premisele reintoarcerii noastre la radacina, adica la civilizatia oii. Vom redeveni ce-am fost?

Dragi confrati agronomi si veterinari! Stiu ca aceasta postare este impotriva a tot ce stiti din facultate si din profesie. Dar stiinta face descoperiri zi de zi. Iar voi sunteti oameni datori doar stiintei si nu altor interese agroalimentare, asa ca ma astept sa cititi cateva mii de pagini de studii stiintifice ca sa va clarificati problema.

La prima vedere postarea face un joc neomarxist, stiind faptul ca aceasta categorie politica din societate au recuperat Ecologia si au inrosit-o ideologic pe dinauntru (vezi ideologia similara culorilor interne/externe a pepenelui rosu).

La o analiza mai profunda este vorba de apararea unui adevar istoric in care oaia a fost frate cu romanul prin codru si nu vaca. Din punct de vedere ecologic oaia este de departe cea mai ecologica specie animala si in acelasi timp campioana neta absoluta din punct de vedere cultural, social si economic.

Vaca in schimb serveste din plin industriei agroalimentare si marilor ferme industriale dar sub nici o forma taranului roman, ai carui stramosi de milenii au avut oi si albine ca traditie agricola.

Romania are un interes economic si geostrategic major in construirea unei politici publice curajoase de pozitionare socioeconomica, culturala si militara (vezi modelul de aparare militara al Poloniei ce integreaza stanele valahe din Carpatii padurosi in conceptul geostrategic) a gospodariilor de ovine in aceasta resetare mondiala.

AICI aveti un raport al ANSES (Agentia Nationala de Securitate Alimentara, Mediu si Munca din Franta) cu detalii pe tema hormonilor de crestere.

Nota Redacție: Așteptăm comentariul profesorului pe tema laptelui de capră și a celui de bivoliță.

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • Marrian 18.06.2022 17:08
    Mama mea a băut lapte de vacă nefiert, luat de la cineva care avea vacă, aproape în fiecare zi a vieții ei. A murit la 90 de ani fără să fi avut vreodată vreo formă de cancer. Se pune?
  • Patriot Roman 18.06.2022 17:09
    Laptele crud de vaca,oaie ,capra e aliment alcalin deci foarte bun pt.sanatate! Daca animalul e hranit cu concentrate toxice si apa poluata atunci nu e vina animalului ci a omului care il hraneste nociv!
  • Andri 18.06.2022 18:20
    Vorbim de lapte bio sau de lapte “ca la bunica/mamica” de la supermarket? Cele 117000 daneze din grupul de test ce fel de lapte au baut?
  • adria 18.06.2022 21:23
    Cancerul provocat de laptele de vacă este ultima găselniță în arsenalul Agendei 30; din păcate, articolul de mai sus le cântă în strună.
    Forumul Economic Mondial se chinuie de ceva anișori să ne bage în cap să nu mai mâncăm carne de vită. A tot-cunoscătorul Bill Gates chiar aruncă vina pe bietele animale pentru schimbările de climă. S-au găsit și 'experți' care au măsurat cantitatea de metan emisă de o vacă obișnuită, concluzionând că bovinele „sunt sursa agricolă nr. 1 de gaze cu efect de seră la nivel mondial” (!!).

    P.S. Bunicul meu, orășean, a fost un mare băutor de lapte din comerțul socialist și a trăit bine, sănătos până la vârsta de 97 de ani.
  • dejuan 19.06.2022 08:08
    Laptele din comertul socialist trebuia fiert acasa (adica nu i se fura grasimea, ca sa se foloseasca in industria alimentara). Nici nu continea BGH (Bovine Growth Hormone), adaugat de vestici pentru a creste productia, si care este cancerigen.
  • ioansperling 18.06.2022 23:51
    https://vrabiute.blog/2022/06/18/vaca-dusmanul-planetei-albastre/
  • Briela 19.06.2022 08:25
    Domnul profesor a căzut în plasă sau ușor, ușor li se închide gura unora și li se deschide punga altora? Iată o opinie excelent argumentată de unul dintre cei mai fideli urmăritori ai acestui site: https://vrabiute.blog/2022/06/18/vaca-dusmanul-planetei-albastre/#more-9858
Ultima oră

17:16

“Verificatorii de fapte” parteneri ai Meta, printre care UE, susțin în mod perfid că activitatea lor nu este cenzură – însă faptele îi contrazic flagrant

14:29

Morți subite în magistratură: Procurorul Pavel Palcu a murit la 70 de ani. Fostul procuror Doru-Viorel Ursu, mort subit la 71 de ani. Avocatul Dumitru Rădescu, fost judecător, mort la numai 58 de ani

13:25

Lovitură de Teatru de Ziua Z: Macron îl invită pe Putin în Franța

13:19

Putin a numit un nou ambasador la București. Cine este Vladimir Lipaev

13:06

Iranul amenință cu arme nucleare? ”Sioniștii vor primi un răspuns în câteva secunde”

12:17

Imaginile groazei de la spitalul Al-Shifa, după retragerea armatei israeliene. Cadavrele sunt efectiv peste tot

10:50

Fost senator PSD: Boc și Ioan Rus au lătrat în patru labe, la ordinul lui Nicu Ceaușescu. La propriu!

10:27

Doliu în lumea boxului! Fostul campion britanic Willie Limond a murit la 45 de ani. A fost găsit fără reacție în mașina sa

10:26

Israelul plătește cu Apă dronele iraniene doborâte

09:21

Viitorul războiului este aici. "Dragonfire", prima armă laser a Marii Britanii, poate să distrugă ținte aflate la kilometri distanță. Costul este mai mic de 10 lire sterline pe lovitură

09:11

Doliu în presa din România. Un mare jurnalist de Radio a murit subit la numai 57 de ani

08:57

Descoperire șocantă. Sindromul long-Covid este, de fapt, post-vaccin

08:44

Av. Elena Radu: Unde e greșeala? La ei? La noi?

08:31

Marius Mioc: Elisabeth Linder, consultantă a industriei farmaceutice, despre vaccinuri - VIDEO

23:36

ASCOR Constanța organizează Conferințele Postului Mare. Invitați: Părintele Nicolae Tănase, de la Valea Plopului, și Părintele lect. Univ. Dr. Gheorghe Tudor, de la Facultatea de Teologie din București