Consilierul Diavolului a intrat și în Sihăstria Putnei. Andrei Dincă: Satanistul psihopat al „Marii Resetări”, Yuval Noah Harari, propovăduit la „team-building”-ul Asociației SuperTeach de la Mănăstirea Sihăstria Putnei

De Andrei Dincă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Absolut socant! Un satanist psihopat, ideolog al reducerii populatiei si al Marii Resetari este promovat pulbic de un grup de "reformatori" ai educatiei (SuperTeach), prezenti recent intr-o manifestare desfasurata in cadrul Manastirii Sihastria Putnei!

Citiți și BULĂI, DOAMNE! Cornelius Florin: Papițoii politici USR-iști, pro homo, contra Catedrală, contra BOR, fac „traininguri” liberale unde? În mănăstiri! Serios, îmi scapă ceva?

"Comunitatea facilitatorilor SuperTeach alături de membri ai echipei executive, antreprenori și fondatori ai Asociației SuperTeach s-au reunit în perioada 16-21 august în cadrul team-building-ului anual de la Sihăstria Putnei. Timp de 5 zile, participanții au avut parte de activități de conectare, de ateliere privind strategiile de aplicare a instrumentelor de Mentalitate Deschisă în școli și comunități."

Iata cine sunt cei din Asociatia SuperTeach: "SuperTeach este proiectul care promoveaza centrarea pe nevoile elevilor si formarea cadrelor didactice dupa principiile mentalitatii deschise. SuperTeach este initiat de Fundatia Romanian Business Leaders, EDUCATIVA si Institutul Dezvoltarii Personale."

Orice asemanare intre promovarea "metalitatii deschise" in educatia romaneasca si "Fundatia pentru o societate deschisa" a lui George Soros este absolut intamplatoare, desigur...

Iata cam ce fel de idei promoveaza specialistii in educatie si antreprenorii care viseaza sa le deschida mintea profesorilor si elevilor din Romania - citez dintr-o postare recenta de pe pagina SuperTeach:

"Zecheru Florina, facilitator Mentalitate Deschisă în Educație, ne propune o carte cu care a simțit că rezonează de la primul până la ultimul capitol, ”Predarea bazată pe atașament - Cum sa creezi o clasa TRIBALA”, de Louis Cazalino.

Iată câteva dintre ideile cu care profesoara din Constanța a rămas ”în minte și în suflet”:

- ”Gândindu-mă că schimbarea este singura constantă (Yuval Noah Harari), am reținut un proverb vechi chinezesc din carte: <Singura modalitate de a controla schimbarea este să o acceptăm>. Astfel, în fiecare zi am ales să exersez acceptarea a ceea ce se schimbă și apoi răbdarea de a mă adapta schimbărilor”.

- ”O altă idee cu care rezonez este aceea de transformare a elevilor în staruri. Cum ar fi dacă fiecare profesor ar avea ca scop să facă un star din fiecare dintre elevii săi? Este un exercițiu de imaginație care pe mine mă entuziasmează și îmi dă speranță”.

Va intreb acum pe voi, in calitate de parinti: oare credeti ca este benefic sa va fie convins copilul ca trebuie sa devina "un star"? Si ca ar fi bine sa faca parte dintr-o "clasa tribala"?

DAR, ce ce este ESENTIAL de realizat, este CINE este acest individ - YUVAL NOAH HARARI, care este citat si promovat de cei din "marele proiect educativ" SuperTeach.

Citiți Consilierul Diavolului de la Forumul Economic Mondial

Sa incepem cu un citat relevant din Harari: „Acum, suntem pe fast-forward la început de secol 21, când pur și simplu nu mai avem nevoie de marea majoritate a populației, pentru că viitorul este despre dezvoltarea tehnologiei din ce în ce mai sofisticate, cum ar fi Inteligența Artificială și bioingineria”.

Pe scurt: Yuval Noah Harari este un ideolog extremist al Marii Resetari, al transumanismului, al globalismului, al reducerii masive a populatiei lumii, si al controlului total al populatiei. Este considerat mana dreapta a lui Klaus Schwab, liderul Forumului Economic Mondial de la Davos, al carui scop declarat este Marea Resetare, care presupune toate "beneficiile" enumerate anterior, precum si: supravegherea extinsă a oamenilor, reducerea drastică a numărului de locuitori ai planetei, predominanța a inteligenței artificiale în toate aspectele vieții publice și private, măsuri drastice menite să "protejeze mediul înconjurător” in detrimentul oamenilor, etc.

Harari este nascut in Israel in 1976, este homosexual declarat, si este autorul cărților de succes internațional "Sapiens Scurtă istorie a omenirii(2011) și "Homo-Deus Scurtă istorie a viitorului (2015)".

Harari este un dusman declarat al credintei crestine, promotor fanatic al ideologiei transumaniste, prin care se promoveaza fuziunea fizica dintre om si tehnologie, care este de natură a modifica identitatea și chiar substanța "omului nou” (omul transuman sau postuman) pe care Yuval Noah Harari, îl numește homo-deus (omul Dumnezeu). Totodata, Harari a declarat public in mod repetat ca "Biblia este o colectie de minciuni" si "cel mai mare fake-news din istoria umanitatii".

Citiți și  „Consilierul Diavolului” Yuval Noah Harari în MANUALUL DE LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ pentru Clasa a VIII-a al Ministerului Educației Naționale, cu un text de propagandă transumanistă din spectrul Marii Resetări

IN ACESTE CONDITII, ma intreb CUM de aceasta comunitate -SuperTeach - preocupata la nivel declarativ de imbunatirea nivelului educatiei din Romania, poate sa promoveze, direct sau indirect, astfel de mesaje, si caror interese servesc de fapt actiunile lor?

Citiți și Zoe Dantes: JEFUITORII DE SUFLETE. „Consilierul Diavolului” în Manualul de Limba Română

SI MAI ALES: CUM de este posibil ca astfel de mesaje si un personaj satanist, dement si psihotic precum Noah Hariri, plin de ura contra Umanitatii, a Oamenilor, a Crestinismului si a lui Dumnezeu, poate sa fie promovat in cadrul unor evenimente desfasurate in cadrul unei MĂNĂSTIRI ORTODOXE, precum Sihastria Putnei?

P.S. 1: Ar fi de dorit ca staretii si episcopii ortodocsi sa fie mult mai atenti cu cine/ce se asociaza, si caror organizatii si evenimente dau binecuvantarea. Nu toti cei care sustin ca au intentii bune trebuiesc crezuti pe cuvant, fara o cercetare temeinica a ideologiei, duhului si intereselor din spatelor lor.

P.S. 2: Partea pozitiva a acestui eveniment negativ si trist este ca in sfarsit, cei de la SuperTeach si-au dat arama pe fata, ca sa nu mai poata sa pacaleasca alte sute si mii de profesori ca vor binele educatiei si al copiilor din Romania. Macar atat.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (25)
  • Andri 31.08.2022 19:35
    Si asa antihristul duios se strecoara in toate aspectele vietii noastre si noi nu stim..
    O mica corectura: Yuval H nu e mana dreapta a lui Klaus, ci invers. Vedeti coperta foarte ilustrativa a marii resetari cu imaginea unui vas, a carui carma e condusa de Harari. H e secondat de Klaus si gheitz.

    Un interviu de acum jumatate de an al Dr Zelenko

    Dr. Zelenko | Yuval Noah Harari | Who Is the Anti-God Agenda-Pushing-Leader of "The Great Reset"?
    https://rumble.com/vyqt39-dr.-zelenko-yuval-noah-harari-who-is-the-anti-christ-agenda-pushing-leader-.html
  • Radu Comsuta 31.08.2022 19:44
    Foarte interesant. Când e vorba de canonizarea părintelui Arsenie Boca sar frații moldoveni cu pravila și canoanele că au găsit ei niște inadvertențe în viața, scrierile, și pictura părintelui de la Drăgănescu, dar când vine un psihopat care le vâră pe gât copiilor de gimnaziu ore de educație sexuală, atunci da, se poate. Mănăstirile sunt deschise pentru așa ceva și stau la dispoziție noii stăpânirii. Bată-v-ar părintele Iustin Pârvu cu canoanele peste ochi ca să vedeți mai bine pericolul. Poate nu e totul clar.
  • adria 31.08.2022 22:54
    Se pare că necuratul a luat cu asalt mănăstirile noastre. Sihăstria Putnei calcă pe urmele mănăstirii Neamț care a inaugurat acest gen de activități anti-creștine în mai anul acesta:
    https://www.youtube.com/watch?v=BDvvhu5Bc94
    Este greu de crezut că 'seminariile' s-au ținut fără aprobarea mitropolitului Moldovei sau că stareții nu sunt la curent cu ce se petrece în lume. Toate mănăstirile au antene TV, acces la internet și telefoane celulare.
  • Cotco-emy 31.08.2022 19:56
    Fratilor,vreau sa spun ce am observat ieri,în legătură cu numărul acela(ce face parte din pecetea diavolului sau are leg cu ea,asa zic unii) format din 12 caractere cifre si litere atribuit intepatilor cu viclenie,adresa aceea MAC.

    Deci: de când a început înteparea am depistat prin tel meu samsung s7,prin bluetooth o grămadă de intepati(active news a scris despre asta,au arătat băieții si experimentul acela francez,parca,facut pe camp,la sat,stiti).

    Ei,adică intepatii,aveau tel blocate sa depisteze intepatii prin bluetooth,stiu sigur ca am facut un experiment cu cineva si am pus tel lângă tel la 1 cm distanță,el nu depista,eu da si avea tot un samsung o generație mai noua.

    De la începutul inteparii in masa am depistat cu tel meu injectati,care stiti cum arată,ceva gen A2:D3:F2:T2:H5:U2 si bineinteles depistam si dispozitivele care erau in zona: telefoane sau altele si scria numele aparatului respectiv: LG,Samsung,imprimanta HP si altele.

    In momentul in care dădeam conect cu un device clar,asta cu nume,imi apărea o parola si ma întreba dacă vreau sa ma conectez,asta e ceva normal,stiti.

    Dar,întotdeauna când dădeam conect cu un înțepat,scria ca nu se poate efectua conexiunea,apoi daca insistam sa ma conectez,cineva(cine oare?) din capătul celălalt(ce capat?unde era?cine era?)imi dădea reject,ca imi apărea asta,dar nu genera nici o parola de conexiune cu injectatii,doar primeam reject daca insistam.

    Am făcut treaba asta cu conect de multe sute de ori( nu radeti ma,ca nu e râsul vostru.Ce vreti,am si eu,ca voi toți oameni dragi,prieteni,neamuri,din familie injectati si-mi tremura sufletul pt ei,ca NU m-au ascultat,da...)

    Ieri,am facut acelasi lucru,am depistat un înțepat,am dat conect si surpriza!! Imi apare parola de conectare,ma intreaba daca vreau sa ma conectez si ii apare unui membru din familie pe tel,care e înțepat, ca cineva vrea sa se conecteze cu el.

    S-a lucrat la aceasta derutare,sa creada oamenii ca e de fapt un tel,am certitudinea asta.

    Dacă aveți informatii sau lamuriri adevarate,va rog,sa le împărtășiti cu noi.
  • Radu Comsuta 31.08.2022 20:37
    Păi nu zicea Harari, "we can hack people"? Mi-e și frică să mă gândesc ce ar însemna concret asta. Mai bine mort, că ești mai liber decât viu și... hack-uibil.
  • Andri 31.08.2022 21:13
    Am incercat cu iphone, dar aparent trebuiesc instalate anumite programe
  • Adryan 31.08.2022 22:19
    Wow, super tare descoperirea.
    Mai joacă-te cu chestia asta poate reușești să te conectezi. Dacă poți coopera cu injectatul pune-l să-și seteze diferite parole la tel, la sim, la ce mai crezi, și să ți le zică, poate te poți conecta. Dar vei merge cam în orb că din câte știu eu adresele astea MAC ale vaccinaților se schimbă la nu-știu-câte secunde și când încerci conectarea la una nu știi sigur că e a lui x. Decât după distanța estimată. Adică dacă ai instalată o aplicație gen "Bluetooth Scanner" alea îți zic de obicei și distanța estimată până la "dispozitiv" (adică până la vaccinat) și dacă vaccinatul e singurul lângă tine și aplicația vede o anumită adresă MAC cel mai aproape atunci poți fi sigur că e a vaccinatului.
    Încă ceva: Nu cumva te înșeli?, sigur ai văzut și litere mai mari decât F (cum sunt cele din exemplul tău, H,T,U) ? Că din câte știu eu o adresă MAC nu poate avea decât cifre și litere de la A la F. Pentru că de fapt sunt niște numere în notație hexazecimală.
  • Cotco-emy ► Adryan 01.09.2022 09:35
    Am dat un exemplu de caractere ,asta sigur,dar,nu am retinut exact daca sunt până la F sau si dupa F.

    In legatura cu ce am descoperit zilele trecute,DA,ma puteam conecta imediat cu telefonul injectatului,pt ca mi-a apărut si mie pe tel si lui pe tel parola de conectare,ca la orice device.

    Nu conectarea este nelamurirea mea,ci transferarea acestei adrese MAC telefonului intepatului,când ea,adresa aceasta MAC a fost scanată pur si simplu DOAR pe injectati.

    Stiti ca scanarea oamenilor se putea face in vami,au acolo scanere de oameni intepati,sunt si multe procese intentate de vama celor injectati la chiuvetă,care vroiau să treacă vama spuneau si arătau cu hârtiile ca sunt intepati si vama spunea după scanarea omului ca nu are vaxx in el,în corp.

    Procesele s-au blocat in momentul in care vama a refuzat să dea proba in instanta scanarea omului din vama,printarea si aparatul de scanare din dotare.

    Deci: ei au făcut o viclenie informatica sa fie omul păcălit,ăștia ca noi,care zicem,, uite,ma,ai un număr,ai adresa MAC,ti-au băgat ăștia prin vaxx,, sa nu mai avem dovezi,sa zic asa,pt ca semnalul este redirectionat la telefonul injectatului.

    Dovezi exista,dar doar cu scaner specializat pt injectati,care este in vama,tot prin bluetooth functioneaza,dar e mult mai sofisticat decât un telefon.Adica dovezile sunt tot la ei,v-ati prins de serparia făcută de ei?
  • adria 31.08.2022 22:57
    Toți cei care primesc injecția mRNA sunt conectați la 'internetul lucrurilor' (internet of things). Acum se știe că TOATE 'vaccinurile COVID' (indiferent de producător) conțin oxid de grafen care creează semnalul care este transmis și care este detectat de un cititor Blue Tooth.

    În august 2020, Dr. Carrie Madej a explicat această 'conectare' AI/Vaxxed în detaliu într-un videoclip dispărut imediat de pe Youtube dar pe care îl găsiți pe Bitchute:
    https://www.bitchute.com/video/o5p9D7Vo72WY/

    Conexiunea AI/Vaxxed a fost dezvăluită și de un hacker rus în mai 2021, când 'a spart' sistemul informatic care enumera datele biometrice și de identificare a rușilor cărora li s-a injectat 'terapia genetică' numită vaccinul Sputnik. El a analizat datele transmise de unul dintre prietenii lui care a primit serul experimental.
    Puteți verifica singuri informațiile (narațiunea e în rusă, dar are subtitrare în engleză):
    https://www.bitchute.com/video/ZtgeBP6WTYgS/

    P.S. Ceea ce este tulburător este că elementul carbon (materia primă de bază în producerea oxidului de grafen) are 6 protoni (masa atomică 6), 6 neutroni și 6 electroni... '666' (!) Asta este ceea ce se injectează în oameni. Să fie acesta semnul fiarei menționat în Apocalipsa lui Ioan ?
  • Gligor ► adria 01.09.2022 09:06
    ” TOATE 'vaccinurile COVID' (indiferent de producător) conțin oxid de grafen care creează semnalul care este transmis și care este detectat de un cititor Blue Tooth.”
    Inteleg ce vrei sa spui, dar toate vaxurile(indiferent de producator) contin HIDROXID de grafen(nu oxid), iar acesta, grafenul(indiferent daca-i oxid sau hidroxid), n-are cum sa creeze semnalul, insa raspunde semnalului care este lasat de turnul 5G, la fel cum raspunde si semnalului unui telefon. Probabil si cititorul Blue-Tooth(alimentat cu energie) emite un semnal ca sa primeasca un raspuns afisabil pe propriul ecran.

    Da, acesta este pecetea (mentionata si in Daniel si in Apocalipsa) pe care multi, constransi fiind, si-au facut-o fac pentru a nu pierde diferite avantaje lumesti, lepadandu-se astfel de Hristos prin insasi alegerea lor irevocabila.

    P.S.Intr-o conferinte de presa un oficial american a fost intrebat ”special” daca vaxul contine OXID de grafen anume ca el sa poata nega; oficialul n-a fost intrebat despre hidroxid de grafen pe care nu-l putea nega. In micile detalii sta ”diferenta publica” dintre alb si negru.
  • Andri 31.08.2022 20:02
    Daca nu as fi ascultat, nu as fi crezut. Dar am ascultat, am re ascultat si rererere ascultat ca sa fiu sigura ca inteleg bine.
    Stiti cum avem impresia despre cei intepati ca s-au schimbat, ca nu mai sunt la fel, ca s-au “racit”? Tatuca gheitz da explicatia stiintifica in 2005, e un raport catre CIA de fapt. Ce raporteaza: cum poate fi manipulata gena VMAT2, care da predispozitie catre spiritualitate prin inocularea de virusi respiratorii/coronavirusuri. Virusul ar imuniza omul impotriva genei VMAT2, si dintr-o persoana spirituala l-ar transforma intr-una “normala”.
    Desi in inregistrare vorbeste de coronavirusuri ca “leac” impotriva spiritualizarii, parerea mea e ca si injectiile sunt “imbunatatite”.

    Minutul 2:30 in inreg de mai jos
    https://t.me/COVID19VACCINEVICTIMSANDFAMILIES/1946

    Sigur, ca niste demonizati ce sunt, ei nu inteleg ca Dimnezeu face ce vrea. Dar asta e alta poveste.
  • Orizont 31.08.2022 22:15
    Asta e cu aprobare de la Mitropolia Moldovei ?? Patriarhia stie ce se intampla in structurile adiministrative ?? Sau o scalda pe sistem Banescu ??
    Staretia Putnei ar trebui sa fie luata la intrebari in mod public chiar pe A.N. - Sa ne lamureasca UNDE duce "Lantul Slabiciunilor" soroist-schwaboid-(securiste) !... In locul lor as fi cascat ochii cat cepele numai la auzul unor termeni ca "Super Teach" sau "Mentalitate Deschisa"..
  • Orizont 31.08.2022 22:19
    Cine spunea intr-o profetie ca " pastorii vostri va vor trada /sau vinde "...?
  • Florian Filat 01.09.2022 10:14
    Interesant, dar am cateva nedumeriri:
    - Nu-mi dau seama ce este gresit in afirmatia ca „schimbarea este singura constanta”?
    - Daca acelasi lucru ar fi fost spus de Jordan Peterson era mai ok? Dar de Camus? Dar de Plesu, ca si el relativizeaza uneori adevarul? Daca era un citat din Origen, un eretic condamnat de Biserica, era oare acceptabil?
    - Cum a fost propovaduit in manastire Harari? Evenimentul a fost bazat pe invataturile lui sau cum? Participantilor li s-a spus ca este un autor de referinta care ar trebui luat ca reper in ce fac?
    Poate nu ar fi rau sa existe o lista cat de cat exhaustiva cu autori laici si bisericesti care pot fi folositi/citati in diverse evenimente pe categorii: daca evenimentul este organizat direct de vreo manastire, daca evenimentul este doar gazduit de manastire, daca la eveniment participa doar mireni sau clerici, daca participantii sunt credinciosi sau necredinciosi etc. In acest fel, s-ar evita probabil confuziile.
  • Nata 06.09.2022 07:07
    Aveti dreptate cand spuneti ca "schimbarea este singura constanta" - nu e nimic rau, dar numai daca o scoatem din contextul in care a fost prezentat in articol. Depinde de cine o spune (ca ideologie) si, in consecinta, directia.
    Mai mentionati ideea ca este important a se stabiliti "daca evenimentul este organizat direct de vreo manastire, daca evenimentul este doar gazduit de manastire". Nicio manastire nu trebuie sa accepte nici organizarea si nici gazduire de evenimente care nu au nimic in comun cu religia ortodoxa - in cazul de fata, sau in general cu religia crestina. Adunari in care se analizeaza aspecte religioase dintr-o perspectiva spirituala sau religioasa, sau care imbogatesc sau intregesc informatiile pertinente religiei si spiritualitatii crestine - da.
    Din perspectiva mea - este o blasfemie ceea ce a avut loc.
  • __ 01.09.2022 13:15
    să _schimbe_ un pampers; tehnologie fără Dumnezeu nu se poate, Dumnezeu fără tehnologie se poate. Asta e constanta.
    Ăștia fără Dumnezeu bat câmpii ca în Stan șî Bran, sunt hazlii, dacă n-ar fi nehazlii. Deștepților, e ca și cum zici "mirosul e singura constantă"; foarte bine, dar ce miroși e bine?! Pute, sau e parfum, și ce urmărești matale și cum o să miroși știm noi când? Ce mai _schimbi_ când se termină combustibilul fosilei și te fosilizezi?
  • __ 01.09.2022 14:47
    addendum:
    pentru atei vine: tehnologie fără om nu se poate, om fără tehnologie se poate.
    Omul este Chipul lui Dumnezeu.
    Și să nu uităm: totul a început în Africa. ( https://www.newscientist.com/article/mg20827851-700-human-origins-it-began-in-africa/ ). Nu sunt "mâncători" ci e creuzetul, rudele trupești.
  • Gligor ► __ 03.09.2022 07:31
    "Omul este Chipul lui Dumnezeu."
    -Nici vorba!
    Asta e prea diferit de "omul este facut dupa chipul lui Dumnezeu".
  • roman ortodox 02.09.2022 00:09
    Homosexualitatea și treburile cu egalitatea de gen, intra acum în învățământ prin cursuri gratuite cu cazări , masa și transport gratuite . Sunt foarte mulți bani la mijloc. Pentru aceste cursuri se plătesc bani grei de afara și cadrele didactice cad în capcana, neștiind la început în ce se baga . Oricum putini se prind. Când este un curs desfășurat în Manastire trebuie să
    se ceara toate cursurile, sa.le citești și apoi sa fie lăsați sau nu sa tina cursul. Ei își aleg locuri pitorești. Ministerul educației e mana in mana cu cei ce desfășoară cursuri pentru ca le intra bani grei și avantaje , excursii.
  • ActiveNewsRo 02.09.2022 13:06
    Mesaj către utilizatorul „Sophrony”: Ne pare rău dar nu publicăm comunicate adresate altor site-uri. Dacă doriți să ne trimiteți un Drept la replică folosiți adresa noastră oficială de e-mail. Mulțumim!
  • Sophrony 02.09.2022 18:42
    Bine. Multumesc pentru raspuns.
  • ActiveNewsRo ► Sophrony 02.09.2022 18:49
    Și noi! Iertați dar avem și moderatori mai tineri. Însă și cele două articole sunt diferite. Așteptăm cu interes.
  • Andrei Popa 03.09.2022 12:22
    Întrucât este o mănăstire foarte iubită iar duhul ortodox spune că la Dumnezeu nu este părtinire, va rog să publicați și comunicatul parintelui stareț cu privire la acuzele aduse în mod public. Va mulțumesc.
  • ActiveNewsRo 03.09.2022 12:51
    Domne ajută! Am mai comentat pe această temă mai sus. Nu putem publica un Comunicat adresat altui site cu privire la alt articol. O asemenea practică nu există. Este ca și cum o instituție bisericească ar deveni, de exemplu, purtătoare de cuvânt a vreunei alte instituții care nu are nici o legătură cu biserica, ba chiar dimpotrivă (exemplu ipotetic - spunem Doamne, ferește!). Adresa de e-mail a publicației noastre este publică. Mulțumim de înțelegere.
  • ActiveNewsRo 03.09.2022 12:55
    Recomandăm cu această ocazie și următorul articol:
    „Nu este permis ca un apostol să devină, sub nici o formă, colaborator voluntar al minciunii și imposturii.” Apelul Părintelui Liviu Brânzaș, ucenic al Părintelui Dumitru Stăniloae - 24 de ani de la nașterea în Ceruri (3 septembrie).
    https://www.activenews.ro/stiri/%E2%80%9ENu-este-permis-ca-un-apostol-sa-devina-sub-nici-o-forma-colaborator-voluntar-al-minciunii-si-imposturii.-Apelul-Parintelui-Liviu-Branzas-ucenic-al-Parintelui-Dumitru-Staniloae-24-de-ani-de-la-nasterea-in-Ceruri-3-septembrie-.-20-DE-FOTOGRA-169050
Ultima oră

19:50

Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

19:21

Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

19:09

Biserica din lemn de peste două secole din satul Măcăreuca, din Moldova, se poate prăbuși în orice moment. Inițiativa Mitropoliei Basarabiei de-a o restaura poate fi stopată de Mitropolia Moldovei, posesoarea terenului

18:40

Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

17:55

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

17:22

CONTROLUL INTERNETULUI. O legislație propusă în SUA ar putea deschide calea către implementarea globală a identificării obligatorii online sub pretextul verificării vârstei

16:37

Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

16:25

Valerian Stan, candidatul PNȚ-MM la Primăria București, despre problemele din Capitală, banii pierduți din PNRR, și averea fabuloasă a doctorului Cîrstoiu

15:17

Suceava ar putea avea un preot ca primar. Cătălin Axinte de la Biserica Sf. Mina va candida din partea AUR

14:46

Se retrage Cătălin Cîrstoiu? Gabriela Firea anunță că situația medicului va fi discutată în weekend

14:37

Fotografia anului 2024: O femeie din Gaza îmbrățișează corpul neînsuflețit al nepoatei sale

13:45

Episcopul înjunghiat la Sydney și-a revenit: ”Îl iert pe atacator. Îl iubesc și mă voi ruga pentru el” - VIDEO

13:13

Eugen Tomac este liderul PMP! Eurodeputatul a câștigat definitiv procesul cu Cristian Diaconescu

12:45

Cursuri de prim ajutor pentru firme, instituții de stat, instituții private și persoane fizice. Dr. Alexandru Radulian: Și copiii pot salva viața cuiva în nevoie!

12:29

Soroca, cetatea construită de Ștefan cel Mare, a fost restaurată - VIDEO