Claudia Marcu: Vaccinul Covid nu a funcționat decât din punct de vedere financiar. NEVACCINAȚII au învins pandemia în Europa. România și Bulgaria vs Portugalia, vaccinată 94%

De Claudia Marcu  /  

Ilustrație: Yahoo News

Ilustrație: Yahoo News

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Epilogul pandemiei.

Dovada că vaccinul Covid nu a funcționat

Deși gluma aceea cu Putin care a îngropat pandemia este sinistru de reală, nu putem trece peste o analiză zdrobitoare, care arată clar că vaccinul Covid nu a funcționat decât din punct de vedere financiar. Țările vaccinate aproape în totalitate se confruntă și acum cu spitalizări însemnate și decese, în timp ce codașele la înțepare au scăpat de virus. Mai mult, studiile arată acum că ”arestarea” asimptomaticilor a fost un abuz, fără nicio justificare medicală.

În mass-media aservită, mondială și națională, nu mai răzbat știri apocaliptice despre Covid. De fapt nu mai răzbate niciun fel de știre despre virusul pandemic. Aceasta nu înseamnă că în lume nu se mai întâmplă nimic, ci înseamnă că ceea ce se întâmplă distruge tot discursul pseudo științific și manipulant al autorităților. Chiar dacă s-a intrat în sezonul cald, când organismul uman este mai puternic și luptă mai bine cu virusul, țările în care populația a fost aproape în totalitate vaccinată se confruntă cu un număr excesiv de cazuri Covid, spitalizări și decese.

Am analizat însă, mai aprofundat, trei țări: Portugalia, România și Bulgaria, cu procente diferite de vaccinare, iar concluziile au fost stupefiante. Astfel, în perioada 12-25 mai, Portugalia a avut 364.799 cazuri Covid și 426 de decese, România a înregistrat 6.130 cazuri și 75 de decese, iar Bulgaria, 3.416 cazuri și 96 de decese.

Portugalia, lăudată pe plan mondial pentru viteza cu care și-a vaccinat toată țara, a raportat 94% vaccinați cu o doză, 86%, cu două doze și 63%, cu 3 doze. Procente nemaintâlnite pe plan mondial.

Cu toate acestea, Portugalia avea, în 25 mai, 41 de decese, cu o medie pe 7 zile de 37 de decese, în timp ce România raporta un singur deces în 25 mai și o medie pe 7 zile de 4 decese, iar Bulgaria, 6 decese în 25 mai și 6,3 decese media pe 7 zile. Media pe 7 zile a spitalizărilor a fost de 1.210 în Portugalia, de 868 în România și de 558 în Bulgaria. Și asta în timp ce în România 42% din populație este vaccinată cu două doze și 12% cu trei doze, iar în Bulgaria 29% din populație s-a vaccinat cu două doze și 11% cu trei doze.

Deci, ce face vaccinul?

La început ni s-a spus că oprește infectarea și transmiterea, dovedindu-se total neadevărat. Apoi ni s-a spus că reduce mortalitatea. Lucru neconfirmat până acum. Faptul că mureau mai mulți nevaccinați decât vaccinați se datora procentului mic de vaccinați. Acum însă procentul decedaților vaccinați este aproape același cu cel al vaccinaților. În ce privește infectarea, cel puțin în România, 60% dintre vaccinați sunt depistați pozitiv la Covid. Ceea ce se întâmplă în Portugalia, dar și în celelalte țări vaccinate în exces, nu poate fi explicat decât într-un singur fel. Vaccinul nu funcționează. Și, dacă nu funcționează, măcar să nu dăuneze și să fie doar o pagubă uriașă în bugetele țărilor. Dar se pare că lucrurile nu stau așa. În fiecare zi, auzim de morți subite ale unor tineri și ale unor oameni care nu aveau nicio problemă de sănătate. Sigur că cei vaccinați vor respinge cu furie și cu vehemență o asemenea ipoteză, și este de înțeles să reacționeaze așa.

Dar lumea medicală trebuie să-și asume un răspuns la aceste tragedii care nu se mai opresc.

Apar studiile

Un studiu realizat în 42 de țări, printre care și Marea Britanie și SUA, a concluzionat că asimptomaticii ar fi fost responsabili de doar 14% din cazurile Covid și că, la nivel mondial, riscul ca aceștia să transmită virusul era cu două treimi mai mic decât al persoanelor simptomatice. Și chiar și atunci când transmiteau virusul, acest lucru se întâmpla doar în cazul persoanelor din aceeași familie, unde contactele fizice erau foarte apropiate. Ce înseamnă acest lucru? Că toate ”arestările” asimptomaticilor au fost pur și simplu niște abuzuri grosolane pentru care, evident, nimeni nu va răspunde.

Parteneriat NAȚIONAL

Citiți pe aceeași temă și Beniamin Muj: CE-ȚI DORESC EU ȚIE, VERDE ROMÂNIE

A apărut Național – Italia, ziarul românilor din Italia. Se găsește la chioșcurile de ziare, în aeroporturi și în magazinele românești. FB AICI

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Zeta 30.05.2022 16:12
    Încă o zi în care nu avem decese de covid.

    Și ca o completare la ce s-a scris mai sus, chiar dacă sunt puține decese, în Israel de la 1 mai încoace au decedat 21 neînțepați și 49 de tratați genic experimental de 2, 3 sau 4 ori. Se observă ușor vaxați față de nevaxați 70% față de 30%.

    Și ce spune Gert vander Bossche despre ce se va întâmpla cu pandemia în caz că se continuă cu vaxarea. (Ptr "virgini" nu vor fi probleme - de la min 7,30)

    https://youtu.be/8DWb7jCGOE4
  • aspenter2002 30.05.2022 16:36
    Virusul creat în laborator și vaccinurile au fost lansate în lume de aceleași entități -LOJILE MASONICE- pentru a ni se impune Identitatea Digitală,prin care masonii ne vor controla total pe fiecare dintre noi. Prin acest ID ne vor putea chiar ucide limitându-ne accesul la alimente sau la tratamente medicale adecvate.
  • Briela 31.05.2022 09:34
    Să faci AVC la 37 de ani a devenit ceva normal pentru societatea de azi: https://www.impact.ro/accident-grav-in-arges-un-sofer-de-camion-a-facut-avc-in-timp-ce-conducea-masina-a-spulberat-totul-in-cale-365679.html?utm_source=PUSH&utm_medium=PUSH
Ultima oră

15:48

Zelenski agită din nou apele: Putin va ataca Țările Baltice, Polonia și Germania. Cetățenii Statelor Unite vor lupta în Europa - VIDEO

14:47

Șoc în magistratură! Un judecător de la Curtea de Apel București a murit la nici 40 de ani. Cauza: AVC

13:47

Patru președinți SUA în New York: trei după bani, al patrulea pentru a omagia un polițist ucis de un fost deținut

13:00

Date Eurostat: UE a primit 5,1 milioane de migranți în 2022. Câți au ajuns în România

12:30

Bătaie cu Bălegar între Washington și Moscova

12:06

Tucker Carlson: Medicii care au recomandat vaccinul anticovid ar trebui să-și ceară scuze - VIDEO

11:30

Imagini șocante din Gaza: Soldații israelieni ucid civilii, îi îngroapă cu excavatoarele, apoi se joacă cu lenjeria intimă a femeilor

10:41

Biden l-a numit din nou "măcelar" pe Putin

10:21

România e declarată de Putin țintă militară legitimă

09:39

Ion Cristoiu: Coaliția vede în alegerile pe București o demonstrație a unității sale

09:24

Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat planul roșu

09:14

Iulian Capsali: PRIMUL candidat cert la președinție este Răzvan Constantinescu, care și-a făcut publică intenția în emisiunea doamnei Anca Alexandrescu

08:42

Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, condamnat la 25 de ani de închisoare

08:20

Alertă în Brăila! O dronă militară s-a prăbușit la 15 km de oraș: ”Scotea un sunet ciudat, puternic” - VIDEO

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul