Claudia Marcu: Vaccinul Covid nu a funcționat decât din punct de vedere financiar. NEVACCINAȚII au învins pandemia în Europa. România și Bulgaria vs Portugalia, vaccinată 94%

De Claudia Marcu  /  

Ilustrație: Yahoo News

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Epilogul pandemiei.

Dovada că vaccinul Covid nu a funcționat

Deși gluma aceea cu Putin care a îngropat pandemia este sinistru de reală, nu putem trece peste o analiză zdrobitoare, care arată clar că vaccinul Covid nu a funcționat decât din punct de vedere financiar. Țările vaccinate aproape în totalitate se confruntă și acum cu spitalizări însemnate și decese, în timp ce codașele la înțepare au scăpat de virus. Mai mult, studiile arată acum că ”arestarea” asimptomaticilor a fost un abuz, fără nicio justificare medicală.

În mass-media aservită, mondială și națională, nu mai răzbat știri apocaliptice despre Covid. De fapt nu mai răzbate niciun fel de știre despre virusul pandemic. Aceasta nu înseamnă că în lume nu se mai întâmplă nimic, ci înseamnă că ceea ce se întâmplă distruge tot discursul pseudo științific și manipulant al autorităților. Chiar dacă s-a intrat în sezonul cald, când organismul uman este mai puternic și luptă mai bine cu virusul, țările în care populația a fost aproape în totalitate vaccinată se confruntă cu un număr excesiv de cazuri Covid, spitalizări și decese.

Am analizat însă, mai aprofundat, trei țări: Portugalia, România și Bulgaria, cu procente diferite de vaccinare, iar concluziile au fost stupefiante. Astfel, în perioada 12-25 mai, Portugalia a avut 364.799 cazuri Covid și 426 de decese, România a înregistrat 6.130 cazuri și 75 de decese, iar Bulgaria, 3.416 cazuri și 96 de decese.

Portugalia, lăudată pe plan mondial pentru viteza cu care și-a vaccinat toată țara, a raportat 94% vaccinați cu o doză, 86%, cu două doze și 63%, cu 3 doze. Procente nemaintâlnite pe plan mondial.

Cu toate acestea, Portugalia avea, în 25 mai, 41 de decese, cu o medie pe 7 zile de 37 de decese, în timp ce România raporta un singur deces în 25 mai și o medie pe 7 zile de 4 decese, iar Bulgaria, 6 decese în 25 mai și 6,3 decese media pe 7 zile. Media pe 7 zile a spitalizărilor a fost de 1.210 în Portugalia, de 868 în România și de 558 în Bulgaria. Și asta în timp ce în România 42% din populație este vaccinată cu două doze și 12% cu trei doze, iar în Bulgaria 29% din populație s-a vaccinat cu două doze și 11% cu trei doze.

Deci, ce face vaccinul?

La început ni s-a spus că oprește infectarea și transmiterea, dovedindu-se total neadevărat. Apoi ni s-a spus că reduce mortalitatea. Lucru neconfirmat până acum. Faptul că mureau mai mulți nevaccinați decât vaccinați se datora procentului mic de vaccinați. Acum însă procentul decedaților vaccinați este aproape același cu cel al vaccinaților. În ce privește infectarea, cel puțin în România, 60% dintre vaccinați sunt depistați pozitiv la Covid. Ceea ce se întâmplă în Portugalia, dar și în celelalte țări vaccinate în exces, nu poate fi explicat decât într-un singur fel. Vaccinul nu funcționează. Și, dacă nu funcționează, măcar să nu dăuneze și să fie doar o pagubă uriașă în bugetele țărilor. Dar se pare că lucrurile nu stau așa. În fiecare zi, auzim de morți subite ale unor tineri și ale unor oameni care nu aveau nicio problemă de sănătate. Sigur că cei vaccinați vor respinge cu furie și cu vehemență o asemenea ipoteză, și este de înțeles să reacționeaze așa.

Dar lumea medicală trebuie să-și asume un răspuns la aceste tragedii care nu se mai opresc.

Apar studiile

Un studiu realizat în 42 de țări, printre care și Marea Britanie și SUA, a concluzionat că asimptomaticii ar fi fost responsabili de doar 14% din cazurile Covid și că, la nivel mondial, riscul ca aceștia să transmită virusul era cu două treimi mai mic decât al persoanelor simptomatice. Și chiar și atunci când transmiteau virusul, acest lucru se întâmpla doar în cazul persoanelor din aceeași familie, unde contactele fizice erau foarte apropiate. Ce înseamnă acest lucru? Că toate ”arestările” asimptomaticilor au fost pur și simplu niște abuzuri grosolane pentru care, evident, nimeni nu va răspunde.

Parteneriat NAȚIONAL

Citiți pe aceeași temă și Beniamin Muj: CE-ȚI DORESC EU ȚIE, VERDE ROMÂNIE

A apărut Național – Italia, ziarul românilor din Italia. Se găsește la chioșcurile de ziare, în aeroporturi și în magazinele românești. FB AICI

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

GIORGIA MELONI: NU SUNTEM NUMERE! SUNTEM PERSOANE ȘI TREBUIE SĂ NE PĂSTRĂM IDENTITATEA! Mă cheamă Giorgia, sunt femeie, mamă, italiancă, creștină!

CONSIMȚĂMÂNT NEINFORMAT - DOCUMENTAR TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Augusta 30.05.2022 15:56
  P L a n d e m i a covid este o operatie psihologica de formare in masa. Daca nu ii rezistam, vom muri negresit, cu zile.

  Aduc in atentie cartea scrisa de Mattias Desmet despre PSIHOLOGIA TOTALITARISMULUI, care va fi lansata pe 16 iunie 2022..

  Jurnalistul James Corbett i-a luat un interviu, foarte relevant pentru ca ne explica pe indelete ce se intampla,
  https://odysee.com/@corbettreport:0/desmet-massformation:f

  si mai jos aduc o scurta recenzie de pe situl Chelsea Green care publica aceasta indispensabila carte:

  Psihologia totalitarismului
  Mattias Desmet
  Politică și politici publice

  Lumea se află în strânsoarea formării în masă - un tip periculos, colectiv de hipnoză -, în timp ce suntem martori despre singurătate, anxietate care plutește liber și frică care dă loc cenzurii, pierderii intimității și libertăților renunțate. Totul este stimulat de o narațiune de criză singulară și concentrată, care interzice opiniile dizidente și se bazează pe gândirea de grup distructivă.

  Lucrarea lui Desmet despre teoria formării în masă a fost adusă în atenția lumii în The Joe Rogan Experience și în principalele instituții de știri alternative de pe tot globul. Citiți această carte pentru a depăși sunetul!

  Totalitarismul nu este o coincidență și nu se formează în vid. Ea ia naștere dintr-o psihoză colectivă care a urmat un scenariu previzibil de-a lungul istoriei, formarea sa câștigând putere și viteză cu fiecare generație – de la iacobini la naziști și staliniști – pe măsură ce tehnologia avansează. Guvernele, mass-media și alte forțe mecanizate folosesc frica, singurătatea și izolarea pentru a demoraliza populațiile și pentru a exercita controlul, persuadând grupuri mari de oameni să acționeze împotriva propriilor interese, întotdeauna cu rezultate distructive.

  În Psihologia totalitarismului , profesorul de psihologie clinică de renume mondial Mattias Desmet deconstruiește condițiile societale care permit această psihoză colectivă să se instaleze. Privind situația noastră actuală și identificând fenomenul de „formare în masă” – un tip de hipnoză colectivă – el ilustrează clar cât de aproape suntem de capitularea regimurilor totalitare.

  Cu analize detaliate, exemple și rezultate din ani de cercetare, Desmet prezintă pașii care duc către formarea masei, inclusiv:

  Un sentiment general de singurătate și lipsă de legături și legături sociale
  O lipsă de sens — „locuri de muncă proaste” nesatisfăcătoare care nu oferă un scop
  Anxietate și nemulțumire care plutesc liber, care apar din singurătate și lipsă de sens
  Manifestare de frustrare și agresivitate din anxietate
  Apariția unei narațiuni consistente din oficialii guvernamentali, mass-media etc., care exploatează și canalizează frustrarea și anxietatea


  Pe lângă o analiză psihologică clară – și bazându-se pe munca esențială a lui Hannah Arendt asupra totalitarismului, Originile totalitarismului – Desmet oferă o critică ascuțită a „gândirii de grup” culturale care a existat înainte de pandemie și a avansat în timpul crizei COVID. El avertizează împotriva pericolelor peisajului nostru societal actual, a consumului media și a dependenței de tehnologiile manipulative și apoi oferă soluții simple – atât individuale, cât și colective – pentru a preveni sacrificarea de bunăvoie a libertăților noastre.

  „Putem onora dreptul la libertatea de exprimare și dreptul la autodeterminare fără a ne simți amenințați unul de celălalt”, scrie Desmet. „Dar există un punct în care trebuie să încetăm să ne pierdem în mulțime pentru a experimenta sensul și conexiunea . Acesta este punctul în care iarna totalitarismului lasă loc unei primăveri de viață.”

  „Desmet are un . . . o abordare importantă a tot ceea ce se întâmplă în lume în acest moment.” — Aubrey Marcus, gazdă podcast

  „[Desmet] trezește mulți oameni în locul periculos în care ne aflăm acum, cu o distilare genială a modului în care am ajuns aici.” – Robert F. Kennedy, Jr.

  Recenzii și laude

  „În timp ce trec prin holurile unui important centru medical din SUA, văd ochi care se îndepărtează de mine în timp ce trec. Când ne angajăm în discuțiile noastre obișnuite despre pacienți, subiectul vaccinării împotriva COVID-19 aduce un răspuns opritor:” Nu vrem să vorbim despre asta. Văd frică, rușine și un ciclu nesfârșit de gândire de grup care a fost mai contagios în rândul medicilor decât SARS-CoV-2 aerosol într-un lift aglomerat. Mattias Desmet, ca o rachetă ghidată, a lovit ținta. Comunitatea medicală este în formarea în masă și acest lucru a condus la o penumbră mult mai mare care a învăluit populația generală. În această carte, Desmet a construit un cadru explicativ din care se suspendă materialul coeziv care explică clar și concis ce se întâmplă și care sunt următorii pași pe care fiecare dintre noi trebuie să-i facem pentru a rupe „vraja” și a restabili normalitatea. O lectură obligatorie pentru vremea noastră.”

  —Peter A. McCullough, MD, MPH; consilier medical șef, Fundația Adevărul pentru Sănătate


  „Depășind controversele medicale, această carte oferă o fereastră indispensabilă către fenomenul social pe care îl numim COVID.”

  — Charles Eisenstein, autorul cărții Sacred Economics și The Coronation

  „Mattias Desmet este expertul mondial în fenomenul formării în masă – și unul dintre cei mai sinceri, gânditori și importanți intelectuali ai secolului XXI. Dacă doriți să înțelegeți de ce și cum s-a desfășurat răspunsul la pandemia de coronavirus așa cum a făcut-o. la nivel societal și - și mai important - cum să prevenim o astfel de parodie să se repete, Psihologia totalitarismului este o lectură esențială. Desmet ne arată cum să ne revendicăm umanitatea într-o lume din ce în ce mai dezumanizată și mecanizată".

  — Dr. Reiner Fuellmich, avocat; cofondator al Comitetului de Investigații Corona din Berlin

  „În această carte magistrală, Desmet întreabă cum am ajuns la pragul totalitarismului. Luând cititorul într-o plimbare sălbatică, savantă prin istorie, știință și psihologie, el oferă răspunsuri atât necesare, cât și neașteptate.”

  —Heather Heying, dr., biolog evoluționist; coautor al cărții A Hunter-Gatherer's Guide to the 21st Century

  „Desmet trezește o mulțime de oameni în locul periculos în care ne aflăm acum, cu o distilare genială a modului în care am ajuns aici.”

  —Robert F. Kennedy, Jr.

  „Teoria formării în masă a lui Mattias Desmet este cea mai importantă lentilă prin care putem înțelege pandemia COVID-19 și aberațiile sociale care au însoțit-o. În Psihologia totalitarismului , Desmet explică cum și de ce oamenii vor renunța de bunăvoie la libertatea lor, cum masele pot da naștere unui lider totalitar și, cel mai important, cum putem rezista acestor fenomene și să ne menținem umanitatea comună. Aceasta este cea mai importantă carte a anului 2022".

  — Dr. Robert Malone, autorul cărții Lies My Gov't Told Me

  „Teoria lui Mattias Desmet [teoria hipnozei formării de masă] este grozavă... Odată ce am început să o caut, am văzut-o peste tot”.

  -Eric Clapton

  „Gânditorilor de bază despre formarea în masă li se alătură Mattias Desmet, care acum stă umăr la umăr cu oameni ca Arendt, Jung și Freud. Înțelegerea și analiza sa asupra comportamentului de grup contemporan într-o societate destabilizată, prezintă o fereastră fascinantă în mintea cele mai complexe ființe de pe planetă. Lucrarea fundamentală a lui Desmet subliniază comportamentul din ce în ce mai periculos al umanității – și el verifică că trebuie înțeles și inversat dacă vrem să supraviețuim ca specie.”

  —David Marks, scriitor și producător de documentare
 • Zeta 30.05.2022 16:12
  Încă o zi în care nu avem decese de covid.

  Și ca o completare la ce s-a scris mai sus, chiar dacă sunt puține decese, în Israel de la 1 mai încoace au decedat 21 neînțepați și 49 de tratați genic experimental de 2, 3 sau 4 ori. Se observă ușor vaxați față de nevaxați 70% față de 30%.

  Și ce spune Gert vander Bossche despre ce se va întâmpla cu pandemia în caz că se continuă cu vaxarea. (Ptr "virgini" nu vor fi probleme - de la min 7,30)

  https://youtu.be/8DWb7jCGOE4
 • aspenter2002 30.05.2022 16:36
  Virusul creat în laborator și vaccinurile au fost lansate în lume de aceleași entități -LOJILE MASONICE- pentru a ni se impune Identitatea Digitală,prin care masonii ne vor controla total pe fiecare dintre noi. Prin acest ID ne vor putea chiar ucide limitându-ne accesul la alimente sau la tratamente medicale adecvate.
 • Briela 31.05.2022 09:34
  Să faci AVC la 37 de ani a devenit ceva normal pentru societatea de azi: https://www.impact.ro/accident-grav-in-arges-un-sofer-de-camion-a-facut-avc-in-timp-ce-conducea-masina-a-spulberat-totul-in-cale-365679.html?utm_source=PUSH&utm_medium=PUSH

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

22:30

CAZUL VISARION ALEXA - FIUL MASS MEDIA. Biserica are nevoie de duhovnici și rugători nu de vedete

21:39

Un studiu Oxford confirmă: decese din cauza miocarditei induse de vaccin

20:42

Cazul Visarion Alexa - Între duhul lumii și Duhul lui Dumnezeu

19:35

„Copiilor și nepoților să nu le fie rușine să se numească români”. Execuția învățătorului Ion Pridon din Făgăraș, erou al Rezistenței Armate Anticomuniste - 70 de ani - 27 septembrie 1952

18:36

Un imunolog european de top, expert în vaccinuri, crede că boosterul Covid-19 i-a accelerat dezvoltarea cancerului. STUDIU

18:00

Dacă folosim mașina de spălat noaptea salvăm Europa de Putin? „Mi-a fost foarte rușine pentru că nu am pus, real, umărul la binele comun și la a depăși acest obstacol cu care toți europenii se confruntă.” DILEMELE INFLUENȚĂRILOR

17:10

Marele protopsalt al Catedralei Patriarhale Mihail Bucă la aniversare. ÎNTRU MULȚI ANI!

16:34

Tucker Carlson: În Italia a fost o Revoluție Pașnică. S-ar putea ca în alte țări să fie Insurecții adevărate

15:40

Sabotaj, sau accident? Conducta Nord Stream 2, afectată de o scurgere de gaze în Marea Baltică. FOTO

14:40

Un medic anestezist din SUA a otrăvit săculeții de perfuzie mai multor pacienți. Un doctor a decedat, iar alți 11 pacienți se află în stare gravă. Tribunalul l-ar putea condamna la moarte

13:46

Romania se opune la Bruxelles reducerii efectivelor de vaci pentru a micșora emisiile. Petre Daea pune punctul pe ”i”: Nu suntem de acord cu o reducere atât de drastică

13:00

Combinatul chimic Chimcomplex concediază 400 de angajați ca urmare a creșterii alarmante a prețurilor la energie electrică și gaze naturale

12:30

Vladimir Putin ar putea anunța vineri anexarea la Rusia a teritoriilor ocupate din Ucraina. Astăzi este ultima zi a referendumurilor

11:45

Economistul Mircea Coșea, avertisment sumbru, pe fondul crizei din energie: Se vor închide firme, românii vor deveni șomeri! Este posibil chiar și un lockdown

11:00

Patronul B1TV aruncă bomba: Michael Schmidt, prietenul cel mai apropiat al președintelui Iohannis, e un șantajist filat de Interpol