Claudia Marcu: Teoria conspirației se confirmă. Vaccinații sunt cei care au împrăștiat Covidul. CINE PLĂTEȘTE?

De Claudia Marcu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cel mai recent studiu, realizat de medicii infecționiști de la Clinica Cleveland - PDF AICI, Ohio, SUA, a demonstrat că numărul de doze de vaccin Covid este direct proporțional cu riscul de a contracta virusul. Lucrarea științifică reconfirmă studii anterioare, care au arătat că cei mai susceptibili de a se infecta cu SARS-Cov-2 sunt, de fapt, cei vaccinați, ceea ce pune într-o perspectivă diferită narativul oficial.

Tot mai multe studii, realizate în toate colțurile lumii, vin să confirme așa-zisa teorie a conspirației, și anume că vaccinații sunt cei care împrăștiau virusul Covid. În 2020, contagiozitatea virusului rămăsese la un nivel foarte scăzut, astfel că, așa cum relatau medicii, existau numeroase cazuri când infectarea nu se produsese nici în cazul celor care locuiau în aceeași casă și unul dintre ei avea virusul.

Oricum, cele mai multe cazuri erau asimptomatice, în sensul că virusul era depistat prin controversatul test RT-PCR, cu o precizie cel puțin îndoielnică, și care nu aveau absolut niciun simptom. Pe aceștia autoritățile au decis să-i ”aresteze”, închizându-i ca pe ciumați și tratându-i în cel mai inuman mod cu putință. Nici morții Covid nu erau morți de Covid în 2020, raportările oficiale, care au și încetat la un moment dat, relatând decese ale unor pacienți cu alte boli în faze terminale sau de infarct și AVC. La 31 decembrie 2020, România raporta circa 600.000 de bolnavi Covid și 15.700 decese.

După campania de vaccinare, la 31 decembrie 2021, numărul de infecții Covid se triplase, ajungând la 1,8 milioane, iar cel al deceselor a crescut cu 400%. La sfârșitul lui 2022, numărul cazurilor Covid ajunsese la 3,3 milioane. Creșterea numărului de infectări a fost legată direct de numărul de vaccinați, care nu numai că au luat virusul în mod repetat, dar au fost lăsați să împrăștie virusul cu bună știință, pentru a crește numărul de cazuri.

Rezultate fără echivoc

Medicii de la Departamentul de Boli Infecțioase, Clinica Cleveland, Ohio, SUA, au realizat recent un studiu privind vaccinarea Covid în sezonul 2023-2024, concluzionând că vaccinații se îmbolnăvesc primii. Astfel, o analiză a datelor de la angajații Clinicii Cleveland a constatat că persoanele care au primit două sau mai multe doze prezintă un risc mai mare de Covid-19. Riscul de a contracta Covid-19 a fost de 1,5 ori mai mare pentru cei care au primit două doze, de 1,95 ori mai mare pentru cei care au primit trei doze și de 2,5 ori mai mare pentru cei care au primit mai mult de trei doze, au descoperit cercetătorii. Riscul mai mare a fost comparat cu persoanele care au primit zero sau o doză de vaccin.

„Motivul exact al acestei constatări nu este clar. Este posibil ca acest lucru să fie legat de faptul că imunitatea indusă de vaccin este mai slabă și mai puțin durabilă decât imunitatea naturală. Deci, deși oarecum protectoare pe termen scurt, vaccinarea poate crește riscul de infecție viitoare”, au spus cercetătorii în lucrare, citați de publicația The Epoch Times.

Problema dependenței

Dr. Robert Malone a declarat pentru The Epoch Times că lucrarea cercetătorilor de la Clinica Cleveland a servit drept „o altă recunoaștere a faptului că produsele nu sunt eficiente sau au o eficacitate foarte scăzută și contribuie la eficacitatea negativă. Studiile și datele anterioare au sugerat, de asemenea, că persoanele cu mai multe doze de vaccin sunt mai susceptibile la infecția cu Covid-19, inclusiv lucrările anterioare de la oamenii de știință de la Cleveland Clinic și un studiu din Islanda. „Dozele multiple de vaccin pot avea efectul unei creșteri dependente de anticorpi, care măresc răspunsul la infecție în mod disproporționat față de anticorpii generați din prima doză de vaccin, mai degrabă decât din vaccinul actual sau infecția curentă, făcând răspunsul anticorpilor mai puțin eficient”, a declarat Dr. Harvey Risch, profesor emerit de epidemiologie la Yale School of Public Health, pentru The Epoch Times.

Parteneriat NAȚIONAL

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • Robert Robert 20.05.2024 00:07
  Ne dati si noua niste link-uri sa vedem si noi studiul respectiv? Inainte erati mai seriosi si ofereati link-uri sa putem sa vedem si sursele si informatiile la prima mana. Eu am cautat si nu gasesc asa ceva. Mersi

  Nota Redacției: Sigur. Le-am adăugat și în text. Mulțumim! Vedeți aici:

  https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2024.04.27.24306378v1.full.pdf

  https://www.theepochtimes.com/health/people-with-more-covid-vaccine-doses-more-likely-to-contract-covid-study-5642438
 • Tic 20.05.2024 10:34
  Multumim pt link-uri.Dar am ajuns să nu mai citesc nici un studiu referitor la "vaccinuri",văd singură la cunoscuții mei injectați.Chiar o sa fac lista cu fiecare de câte ori sa cu probleme "covid".Ultimul caz,o tânără de 20 de ani,boosterită,2 săptămâni în pat(acum o lună),cu febră,frisoane,fără putere,simptome grele,in timp ce părinții(au 2 fiice)care le imploraseră să nu se injecteze,bine merci,dar cu griji mari săracii,din pricina fetelor.Părinții au peste 50 de ani.Fetele s-au injectat în secret sub influența cercului de prieteni!
 • Mars.60 Stefan ► Tic 20.05.2024 10:47
  Ce trist, imi inchipui ce poate fi in inima bietilor parinti... Mare pacat! :(
  Dumnezeu sa ne miluiasca pe fiecare!
 • Neanae 20.05.2024 12:20
  RR - Este bine să nu credeți până nu vedeți! Însă în vremurile astea este indicat să “CREDEȚI CA SĂ VEDEȚI”!
  Linkurile pot fi alterate, neadevărate, manipulatoare. Nu sunt un indicativ de adevăr absolut pentru care să băgați mâna în foc.
  Numai capacitățile noastre de analiză și spirit critic ne sunt de ajutor. Până nu NE dovedim că totuși e posibil să o mai și luăm pe tangentă cu vreun argument.
  La faza asta musai să devenim flexibili și să fim în stare să recunoaștem că ne pierdem uneori prin ceață.
  Strict referitor la acest articol! Nu e nevoie de “dovezi” de prin linkuri “în pioneze”! E NEVOIE DE O ELABORARE A NOASTRĂ CAT MAI CORECTA, PENTRU NOI, A INFORMAȚIILOR. Uitați-vă în jur, citiți câți vaccinați mor de bizarerii, câți au aceleași boli schiloditoare și mortale. Este doar începutul. Nu e nevoie de “linkuri”.
  Iar în legătură cu transmiterea carcalacului de către vaxxinați nu e nevoie decât de o mică deducție logică. Nevaxinații erau ca și “ghetizati”, tamponați și prin case. Sănătoși tun.
  CINE ERAU CEI LIBERI SĂ CIRCULE ORIUNDE ȘI BOT ÎN BOT CU ORICINE? INCLUS PRIN CASELE “IZOLATILOR”? CINE ERAU UNTORII? Vi-o spun io fara exemple de prin linkuri. VACCINATII!
 • Neanae 20.05.2024 12:36
  Mai adaug ceva Domnule RR. În cercul meu de prietenii, ca și din ce aflu de pe laturi, TOȚI VACCINATII AU FĂCUT COVID ȘI AU RECIDIVAT CEL PUTIN DE DOUA ORI!
  Noi ăștilalți, “teroriști și îmbolnăvitori de populație” poate măi tușirăm, mai pârțirăm, un guturai că stăturăm cu geamul deschis. Oricum stăteam în căși … O aspirină și o țuică fiartă!
  Covidul nu a fost răspândit nicicum de cei sănătoși și nevaccinați. Nu va ieși niciodată niciun link cu o asemenea “iluminare omenească”! Sănătate -:)
 • Rusi 20.05.2024 18:06
  Cine plateste? Trebuie sa plateasca Arafat, Citu, Gheorghita si ceilalti complici ai lor la acest genocid.
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires